İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlaaaaaar bi türlü karar veremiyorumm elmiraya fal baktırsam mı baktırmasam mı die:/ lütfen biri bisi sölesin telefonla baktırcam bide ben napsam bilemedim

bence de baktırma geçmişi ve şimdiyi söyleyenler var zaten bunları duymaya ihtiyacımız zaten yok biliyoruz durumlarımızı,önemli olan gelecekle ilgili tarih ve durum söylemesi bu konuda da %90 bir başarısı olmadıktan sonra 75tlye yazık.

fal merakımı gidermesi için ayda 1 ya da 2 ayda 1 tavsiye edilen birini deniyorum maximum 25tl yeterli bence fazlasını verince kesin olur diye garanti verilmiyor sonuçta

Son düzenleme:
Bikaçay önce yeşilköyde cansuya baktırmıştım pek söylediklerine inanmamstım ama ne dediyse çıktı..eski sevgiliminde direk ismini söylemişti..

Sanırım bu bahsettiğin adres Cıvıltı Cafe Suna hanım... Tarifi başka bi adresin tarifiyle karıştırmıyorsam... Ben de onu merak ettim bu ara... Tatilden dönünce artık...

Sanırım bu bahsettiğin adres Cıvıltı Cafe Suna hanım... Tarifi başka bi adresin tarifiyle karıştırmıyorsam... Ben de onu merak ettim bu ara... Tatilden dönünce artık...

Giden var mı bu bayana acaba?Sanırım benim gittiğim bir bayan vardı kuzenimin götürdüğü bu o çünkü.Bana dediği şeyler var çıkar mı acaba :44:

Giden var mı bu bayana acaba?Sanırım benim gittiğim bir bayan vardı kuzenimin götürdüğü bu o çünkü.Bana dediği şeyler var çıkar mı acaba :44:

ben 5 yıldır gidiyorum tekrar tekrar gitme ihtiyacı duyduğum tek falcı suna hanımdır
abla gibi tavsiyeler verir böyle olucak sen böyle yap der.biraz konuşması gariptir ilk başta anlamakta zorlanabilirsiniz.
şimdiye kadar çok çok şey bildi burda uzun uzun anlatamayacağım ama merak edenler özel mesajla msn yazsınlar konuşalım

angels burcuyu da beğenmiştim ama henüz verdiği tarihlerin zamanı gelmedi eğer onun dedikleri de çıkarsa paylaşırım

kızılderili mullayı denedim şimdiyi biliyor ama gelecek için yuvarlak konuşuyor bir de ilgisiz ve soğuk geldi bana

özelden msn yazıyorum canım...

ekledim efsunlu nhr diye başlayan adres benimki.

maltepe çanga cafede eskiden serkan vardı o bana şimdiyi ve geçmişi çok iyi bilmişti ama gelecekler ilgili verdiği tarihler bana tutmadı
ama arkadaşıma söyledikleri 1ay gecikmeli olarak tam çıktı
zaten artık fransaya yerleşmiş o yüzden ulaşmak imkansız ama daha önce serkanın dedikleri çıktı diyen birileri oldu mu merak ettim

Onu duymadım ama sunanın dediği bazı şeyler var bana tutmuştu diğerlerini bekliyorum bakalım...

tsk ederim bulurum herhalde :) hehe aklimda sadece bi seferligine

denizden naber canım nasılsın senle gıdecktık degılmı ceyhun hanıma

Evet canım Maltepe Gelincik cafedeki azeri bayanın adı Ceyhun'sa evet ona senle gidecektik ben İstanbul'a dönünce... Ama birkaç kişi memnun kalmamış da... Bakalım gelecek başka yorumlara bakıyorum şimdilik, dönene kadar =) Şuanda Bakırköydeki Suna hanımı da çok merak ettim...

angels cafe burcu nasıl sızce degermı gıtmeye arkadaslar..

Ben beğenmedim, hiç bir şey bilemedi bende... Ama çok beğenen de var... Fal sonuçta geçtiğimiz sayfalarda da yazan bir arkadaş olmuştu benden iyi elektrik alamamıştır, o gün havasında değildir belki...

Yok yok değil , cafe değilmiş burası bi kuaör dükkanıymış ama daha çok fal işi var sanıırm.

iş yerinde bi arkadaşımdan duymuştum , sonra bi kişiden daha duyunca merak ettim iyice bi sorayım dedim:)

ama araştırıp bulucam :) haber ederim ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…