İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal öyle manyak birseyki bana tutar sana söyleyemez dahi ama gercekten iyi olan bu konunun ilmini alandır ve onlar uçuk kacik olur ve emin olun onlar Kafe'de bakanlar asla değildir hem herkese bakmaz hem gizli kalmayı seçemeye ayrıca öyle olur olmaz ücretler istemezler emin olun kafedekiler hem patron stressi altında hem günde 30 kisi bakmak zorunda kalıyorlar bu nasıl bir rahatsızlık verir insana bilsen ben kendimi düşünüyorum imkansız birsey onlarda insan ve iyi kötü günleri var ayrıca nasıl sizinle herkesle enerjiniz tutmuyorsa onlarında herkesle enerjileri tutmuyor herkesi seçemiyorlar ve hoşlanmadığın negatif aldığın bir insandan asla ona bakamasın sadece sallar gidersin emin olun hem ilk fal gibi asla bir ikincisi olmaz çünkü artık tahmin ediyor oluyorsun ve bakamaz hale geliyorsun zor zanaat patrona Kafe'ye para kazandir sürekli çalış tonma insan memnun et sev sevme ve ne manyak baktiranlar var ben gördüm para veriyorum hiç birsey cikmasada konus diyen var eh öyle olunca felci batımlar atıp tutuyor bizde şikayet ediyoruz tutmaması doğal önüne gelen herkes ama herkes falci olmuş oh ne Guzel ama kendi kellerine deva olamıyorlar niye çünkü bilmiyorlar atıp turyorlar mecburlar yoksa para yok ve senden başka milyon daha müşteri var ne Guzel sevgiler

valla haklısın ece hanıma göre senin modun onun modu çok önemli sendeki negatifliği algılayabiliyor sende çok fazla negatif varsa bakmıyor bir insan günde sadece 3 yada 4 kişiye bakabilir diyor para konusunda da haklısın istediği 30 tl para kendi içeceğini bile kendisi ödüyor :)

Son düzenleme:

Ben bu yazıdaki ilimi alma kısmına takıldım kaldım ilimden kastiniz ledün ilmiyse ledün ilmini alan falmı bakar. Fal bakmanın ilmini bir söleyen olsada ögrensek... Konunun ilmini almak nasıl oluyor acep?

ben anlamadım.kendisi cafe de bakmıyor mu cafede bakıyorsa beşiktaşta nerede hangi cafede

şimdi benim anlayamadığım birşey var...ece hanım iyi dediniz...diyelim ki ilgimizi çekti ve baktırmak istedik...madem sadece eş dost vs bakıyor ve bize yani....yabancılara bakmayacak....o zaman bu forumda ece hanım'ı bize önermeniz pek mantıklı değil...

elanitten sonra kimseye baktıramaz oldu beni kesen falcı yok artık... dk dk ayrıntılı bu kdr bilen birini daha bulabiliriz umarım... suan inanılmaz bunalmıs durumdayım elanite fal baktırıp hüsrana uğrayan oldumu tek ve ufacık ümidim bi o kaldı

bir kafeye bağlı çalışmıyor kendisine ulaşılıyor oda sizinle buluşup bakıyor eskiden eşe dosta bakarmış sadece şimdi herkese yardımcı olmaya çalışıyor

mail attım cevap gelmedi ama fincan resimlerimi de yolladım,bakalım haber bekliyorum eğer cevap verirse doğru ya da yanlış çıkanları burada arkadaşlarla paylaşırım

selam larox seni tekrar görmek güze yazmıyodun , sende eskiden beri foruma yazanlardansın ve birçok falcıyı denedin sanırım canımcım sende herkes gibi maalesef ben elanit e gidemedim,deneyemedim vefat etmiş çok üzüldüm ,senin elanit dışında dedikleri çıkan sana tutturan falcı varmı isim verebilirmisin cafelerdeki çoğu ismi bende denedim listem şöle; taksim,kadıköy,beşiktaş ,nişantaşındaki cafeleri denediklerim beşiktaş sembol nihal,kdıköy olgu,angels burcu, taksim sembol tarık,can,toprak,nesil,cadde sembol levent,nişantaşı bahar,fulya melis ve birkaç isim daha ama bunlar en bilindij olanlar sende geleceği bilen kim oldu elanit dışında yada ilk baktıırınca bilenler oluyo ama 2. sinde aynı istikrar olmuyor kimi önerirsin?..bir tek bakırköy bölgesi kaldı denemedğim oda eksik kalsın süper bilen yoksa mümkünse DD

fotografla fal bakılıyor muki

bakıldığını duymuştum ama daha önce hiç öyle baktırmadım.eğer cevap verilirse görücez ne kadar iyi olduğunu
ama telefondan bakanlar olduğuna göre resimden de bakılması garip gelmiyor bana

ece hanımın telini veremiyorum ama xxx adresinden kendisine ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm merhaba dediğin gibi denemediğim hiç ama hiç kimse kalmadı bunların içinde melekler sengül ve sembol nihal dısında kafede denenebilir kimseyi bulmadım... elmira mercan bunlarada baktırdım elmiranın verdiği süre bitti bişey olmadı sürelere takılma diyenlere sölüorum cıkarsa ilerde sölerim...mercana baktırdım cok ii gelmedi bana herkezden farklı bi sonuc cizdi oda...rita sacmaladı gudubet kadın asla denemeyin... gül dersen herkeze aynı hikaye 5 dkda paket oluosun 1 kız 1 erkeğin olmuosa kısır flnsındır.. elanit gibisini ne duydum ne gördüm he onunda zamanı gelmedi ilerisini oda bilemeyebilir tabiki... kapris cafedekilere sembol toprak nesile asla gitmem mesela bidaha...valla aklında sorcağın isim varsa öle sölim istersen=))

Yok mu Seda'yı bilen?

aklında sorcağın isim varsa öle sölim istersen=))

böyle demişsin bana dememişsin bana olsun ben sorim :) angels burcuyu denediniz mi? gelecekle ilgili dedikleri çıkıyor mu? bana geçmişi ve şimdiyi ayrıntılı olarak söyledi gelecekle ilgili planlarımı ve isteklerimi de bildi tarihler verdi ama benim bilmek istediğim o tarihlerin tutup tutmayacağı zaten :)

melekler şengül ü denemedim ama duydum taksim tarafında olduğum gün hep izinli oluyor,denk gelemedim deniyim mademki övdün,sembol nihal sana gelecekle ilgili bilmişmiydi ben baktırdım ona şimdiki zaman süperdi ama gelecekle ilgili sölediklerinden daha tam olarak oldu diyemem, bakalım ...bide olgu ya ne diyosun tutmadımı sana ?...

burcuyu deneyeli cok olmadı mevcut durumu bildi ama bi sınavım vardı olumlu gecicek dedi ve kaldım yani patladı=) tarih dersen 3 hafta verdi tabiiki olmadı bende hatta aylardır bekliorum 3 haftamı diyip gülmüştüm e dediğim gibide oldu=)

sengül kardeşimin 2 sene önce cıktıgı cocukla barıscanı söledi ve dediği gibi oldu annem hasta olcak dedi ve memografi cektirmek zorunda kaldı ki önemli olmıcanı sölemişti allahtan bişe cıkmadı... he banada esas oğlan için dönücek dedi ama zamanı tutmadı tabi haziran bitti haziran demişti... nihal işimle ilgili ve o dönem bi kız arkımla kavga etcemi söledi oda bildi tek bilmedikleri esas oğlan ne yazıkki:S olguya gelince anı bile öle sallamıski nisanda esasoğlan sana dönücek senin için ölüo dedi adam nisanda biriyle olmaya basladı sölediği herseyin tersini yasadım enerjimizmi tutmadı bilemiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…