Fal öyle manyak birseyki bana tutar sana söyleyemez dahi ama gercekten iyi olan bu konunun ilmini alandır ve onlar uçuk kacik olur ve emin olun onlar Kafe'de bakanlar asla değildir hem herkese bakmaz hem gizli kalmayı seçemeye ayrıca öyle olur olmaz ücretler istemezler emin olun kafedekiler hem patron stressi altında hem günde 30 kisi bakmak zorunda kalıyorlar bu nasıl bir rahatsızlık verir insana bilsen ben kendimi düşünüyorum imkansız birsey onlarda insan ve iyi kötü günleri var ayrıca nasıl sizinle herkesle enerjiniz tutmuyorsa onlarında herkesle enerjileri tutmuyor herkesi seçemiyorlar ve hoşlanmadığın negatif aldığın bir insandan asla ona bakamasın sadece sallar gidersin emin olun hem ilk fal gibi asla bir ikincisi olmaz çünkü artık tahmin ediyor oluyorsun ve bakamaz hale geliyorsun zor zanaat patrona Kafe'ye para kazandir sürekli çalış tonma insan memnun et sev sevme ve ne manyak baktiranlar var ben gördüm para veriyorum hiç birsey cikmasada konus diyen var eh öyle olunca felci batımlar atıp tutuyor bizde şikayet ediyoruz tutmaması doğal önüne gelen herkes ama herkes falci olmuş oh ne Guzel ama kendi kellerine deva olamıyorlar niye çünkü bilmiyorlar atıp turyorlar mecburlar yoksa para yok ve senden başka milyon daha müşteri var ne Guzel sevgiler
valla haklısın ece hanıma göre senin modun onun modu çok önemli sendeki negatifliği algılayabiliyor sende çok fazla negatif varsa bakmıyor bir insan günde sadece 3 yada 4 kişiye bakabilir diyor para konusunda da haklısın istediği 30 tl para kendi içeceğini bile kendisi ödüyor :)
ece hanıma ulaşmak kolayda burdan numarasını yazıp açık reklam yapıyormuş gibi görünmek istemem istanbulda beşiktaşta bakıyor sadece eş dost arkadaş akrabaya bakıyormuş bende işte o iş arkadaşımın vesilesiyle tanıştım çevresinden çok baskı görmüş neden bu yeteneğini harcıyorsun diye insanlara yardımcı olabilirsin demişler öyle başlamış zaten zamanla oturup konuştukça resmen yaşam koçluğu yapıyor insana
Kızlar merhaba,
daha önce ben de kahve falı falan hikaye derdim ama bu ara ben de fena takılmış durumdayım
size bir mail adresi vereceğim gonul_kahraman@hotmail.com çok iyi kahve falı bakıyor normalde 10.TL ücretli ama 1 kereye mahsus 2-3 kişinin falına bakacak tanınma amaçlı . fincanın resimlerini değişik profillerden çekip gönderin size mail üzerinden geri dönüş yapacaktır.
benden size tavsiye müptelası olabilirsiniz.
Baktıran arkadaşlar lütfen buradan bilgi versinler .
Teşekkürler
elanitten sonra kimseye baktıramaz oldu beni kesen falcı yok artık... dk dk ayrıntılı bu kdr bilen birini daha bulabiliriz umarım... suan inanılmaz bunalmıs durumdayım elanite fal baktırıp hüsrana uğrayan oldumu tek ve ufacık ümidim bi o kaldı
fotografla fal bakılıyor muki
;bir çalışma arkadaşımın daha önce gittiği bir falcıyla tanıştım.kendisine sadece falcı demek hakaret olabilir ece hanım özür dilerim şimdiden. dedesi evliya ninesi evliyaymış. 5 yaşından beri ön görüsü varmış kimsenin görmediklerini görüp daha yaşanmadan yaşanacakları görebiliyormuş. dedesinin anneannesinin ölümlerini gerçekleşmeden önce bilmiş vb gibi bir sürü olay. rica minnet bir kahve falıma baktırdım hanımefendinin modu çok önemli çünkü insanlardaki negatif pozitif enerjileri algılayabiliyormuş. değil yaşadıklarımı yaşayacaklarımı hatta düşündüklerimi neyi yaparsam doğru olur neyi yapmazsam yanlış olur beni kitap gibi okuyarak anlattı. ama donup kaldığım nokta bu değil madem konumuz fal inanılmaz bir olay yaşadım fala inanmazdım inanmaya başladım) bir akşam ablamla dertleştik eşinin işinde sıkıntı vardı dedimki abla ben biriyle tanıştım gel arayalım. aradık rica ettik bir kahve içti ablamın niyetine kapattı. telefonda eniştemin işlerini anlattıktan ve neler olacağını söyledikten sonra ablama eşinin kendisini aldattığını da söyledi. aldattığı kadının iş yerinde çok yakınında bir bayan olduğunu söyledi . bu kadıni eniştemin sekreteriydi. neler olduğunu ablam nasıl davranırsa evliliğinin süreceğini ne yaparsa sorunun büyüyeceğini anlattı. hiç birimiz kondurmadık anlattıklarını enişteme. iki gün sonra eniştemle ablam yüzleşti eniştem sekreteriyle ablamı aldattığını itiraf etti. ablam ece hanımın kendisine önerdiklerine birebir uydu evlilikleri toplandı ece hanıma çok teşekkür ederiz. çok cüzi bir miktara bakıyor helal olsun, bence buyuk yeteneğini herkes duymalı bu kadar mütevazi olmayın ece hanımmadem konumuz fal inanılmaz bir olay yaşadım fala inanmazdım inanmaya başladım))
selam larox seni tekrar görmek güzeyazmıyodun , sende eskiden beri foruma yazanlardansın ve birçok falcıyı denedin sanırım canımcım sende herkes gibi maalesef ben elanit e gidemedim,deneyemedim vefat etmiş çok üzüldüm ,senin elanit dışında dedikleri çıkan sana tutturan falcı varmı isim verebilirmisin cafelerdeki çoğu ismi bende denedim listem şöle; taksim,kadıköy,beşiktaş ,nişantaşındaki cafeleri denediklerim beşiktaş sembol nihal,kdıköy olgu,angels burcu, taksim sembol tarık,can,toprak,nesil,cadde sembol levent,nişantaşı bahar,fulya melis ve birkaç isim daha ama bunlar en bilindij olanlar sende geleceği bilen kim oldu elanit dışında yada ilk baktıırınca bilenler oluyo ama 2. sinde aynı istikrar olmuyor kimi önerirsin?..bir tek bakırköy bölgesi kaldı denemedğim oda eksik kalsın süper bilen yoksa mümkünse DD
Kızlar Güneşli'de evinde bakan bir bayan var, adı Seda, ben bugün gittim memnun kaldım ama ilk defa gittiğim için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Belki konuda daha önce de adı geçmiştir bilmiyorum ama bu bayanı bilen var mı, gidip de memnun kalan dediklerinin çıktığına şahit olan var mı aramızda?
aklında sorcağın isim varsa öle sölim istersen=))
cnm merhaba dediğin gibi denemediğim hiç ama hiç kimse kalmadı bunların içinde melekler sengül ve sembol nihal dısında kafede denenebilir kimseyi bulmadım... elmira mercan bunlarada baktırdım elmiranın verdiği süre bitti bişey olmadı sürelere takılma diyenlere sölüorum cıkarsa ilerde sölerim...mercana baktırdım cok ii gelmedi bana herkezden farklı bi sonuc cizdi oda...rita sacmaladı gudubet kadın asla denemeyin... gül dersen herkeze aynı hikaye 5 dkda paket oluosun 1 kız 1 erkeğin olmuosa kısır flnsındır.. elanit gibisini ne duydum ne gördüm he onunda zamanı gelmedi ilerisini oda bilemeyebilir tabiki... kapris cafedekilere sembol toprak nesile asla gitmem mesela bidaha...valla aklında sorcağın isim varsa öle sölim istersen=))
böyle demişsin bana dememişsin bana olsun ben sorim :) angels burcuyu denediniz mi? gelecekle ilgili dedikleri çıkıyor mu? bana geçmişi ve şimdiyi ayrıntılı olarak söyledi gelecekle ilgili planlarımı ve isteklerimi de bildi tarihler verdi ama benim bilmek istediğim o tarihlerin tutup tutmayacağı zaten :)
melekler şengül ü denemedim ama duydum taksim tarafında olduğum gün hep izinli oluyor,denk gelemedim deniyim mademki övdün,sembol nihal sana gelecekle ilgili bilmişmiydi ben baktırdım ona şimdiki zaman süperdi ama gelecekle ilgili sölediklerinden daha tam olarak oldu diyemem, bakalım ...bide olgu ya ne diyosun tutmadımı sana ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?