İstanbul'da Fal - Falcılar

evet denizden, çok kısa baktı hem hemde soru sor diyip durdu,,, soru sormak istemiyorum ki dinemek istiyorum
gelincik cafe de ki için hem güzel hem kötü deniyor denemek gerek gerçekten...
hala fal baktırasım var, ben bırakalı çok olmuştu ama yine depresyondayım bişeyler duymak istiyorum.
yardımın için saol

kimse iplemiyo ama nihal benim de kafede bakanlar arasında tek favorim.nihal 26sına kadar konuşma yapacaksın demişti. 27sinde yani bugün yaptım tesadüf ya da diiil. elmira ise seni aldatıcak ayrılacaksın diye tutturduydu. 1-2 gün şaşmalar bence hiç bi şi diil. ama nihal adamı tipinden karakterine kadar resmen resmini çizdi. bence başarılı yani.

Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir: "De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50), "Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188) âyetleri buna yeterli delildir. Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir. "Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125) buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904). Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: “Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur...!!!

ayrıca din tanrıyla kul arasındadır ve özgür irade geçerlidir.

herkesı n kendı ozgur ıradesı kıme ne

soru isaretin nedir tam olarak. walla en son arkadasımın kadroya gececegini bildi. bana yaptıgı bakımlar nokta atısı cıkıyor. hadi bakalım hayırlısı

ben devlet memuruyum ev kirası bizi çok bunalttı beyle işleride kötüydü eşimin ben eceye fal baktırdım dediki taşınma var devletten ev anahtarı, çok sevindim, lojmanlar açıklandı adım yok:)))))) dedimki ece yanıldın lojman listesinde 6. yım 5 daire boşalacak :))) bu sene yattı dedim, dedi gel iç kapat içtim kapattım, eylülde taşınacaksın dedi. senden uzakta, masası büyük biri sana yardım edecek dedi:)))) eylülün 19 u dedimki ece olmadı busefer ay bitti dedim bekleeeeee dedi :))) ayın 30 unda taşınmıştım lojmana 3 gün içinde taşındım ve olaya bak benden önce taşınana evi boşalttırmışlar bana sıra oyle gelmiş :))))) adam evi başkasına kiraya vermişte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…