Valla falları çıkmamış, ve çoğu falcı geçmişimle, şuanımı bile bilememiş olduğu için fazla bir tavsiye de bulunamam açıkçası... Yeşilköy Gül'ün ilk falı çıkmıştı sadece ama ikinci falında o da tutarsızdı... Onun dışında eğer bir kişiye odaklı bir fal baktırmak istiyorsan Nostradamus Olgu çok övülüyor... Bir de ben şuan en çok Maltepe Gelincik cafedeki azeri kadını merak ettim... En kısa zamanda ona gitmek istiyorum ama ben denemedim burdaki bir arkadaşımızın yorumundan dolayı çok merak ettim...
kızlaaaaaar bi türlü karar veremiyorumm elmiraya fal baktırsam mı baktırmasam mı die:/ lütfen biri bisi sölesin telefonla baktırcam bide ben napsam bilemedim
cnm merhaba dediğin gibi denemediğim hiç ama hiç kimse kalmadı bunların içinde melekler sengül ve sembol nihal dısında kafede denenebilir kimseyi bulmadım... elmira mercan bunlarada baktırdım elmiranın verdiği süre bitti bişey olmadı sürelere takılma diyenlere sölüorum cıkarsa ilerde sölerim...mercana baktırdım cok ii gelmedi bana herkezden farklı bi sonuc cizdi oda...rita sacmaladı gudubet kadın asla denemeyin... gül dersen herkeze aynı hikaye 5 dkda paket oluosun 1 kız 1 erkeğin olmuosa kısır flnsındır.. elanit gibisini ne duydum ne gördüm he onunda zamanı gelmedi ilerisini oda bilemeyebilir tabiki... kapris cafedekilere sembol toprak nesile asla gitmem mesela bidaha...valla aklında sorcağın isim varsa öle sölim istersen=))
edebiyat15 kaydettım ama eklemedı:S
Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir: "De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50), "Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188) âyetleri buna yeterli delildir. Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir. "Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125) buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904). Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: “Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur...!!!
Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir: "De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50), "Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188) âyetleri buna yeterli delildir. Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir. "Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125) buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904). Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: “Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur...!!!
yaw edebiyat15 sen gıdecekmısın ece hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?