merhab ab. Minegünaydın, henüz gördüm, kusura bakma; iyiyim teşekkürler sen nasılsın ? Bugün ulaşabilirsem ece'ye gitmek istiyorum...
merhab ab. Mine
bana da ecenin telini verirmisin
teşekkür ederim
6.hissim Ece için bekle diyor :)
Zaten önümüz Ramazan baktırmıcam.
Tanıdıgım arkadaslarımdan biri minik evet cidden iyi demedikce de dikkate almıcam:)
reklam furyalarını cok gördük
6.hissim Ece için bekle diyor :)
Zaten önümüz Ramazan baktırmıcam.
Tanıdıgım arkadaslarımdan biri minik evet cidden iyi demedikce de dikkate almıcam:)
reklam furyalarını cok gördük
Tamam duygusal ben sana sinyal göndericemMinik ben de senin tavsiyelerine uyup bekliyorum, sen evet iyi imiş tanıdıklar gitti beğendi diye paylaşmadıkça tövbeliyim, GİTMEYECEĞİM. Falkolik oldum zati acil psikolojik destek istiyorum :)
Miniğim canım, ben bugün izinliyim, biraz muhtarlık vb işlerim var, o zamana kadar ses çıkarsa telefonuyla ilgili bugün hazır vaktim varken giderim ve hemen yorum yazarım. Mailine cevap yazamadım, özür, ama hem çok yoğun hem de karmakarışık bir dönemdi..
Elmira ve Burcu ile ilgili seninle yorumlarımız aynı, bakalım ece hanım nasıl çıkacak... Öpüyorum çok
kimse iplemiyo ama nihal benim de kafede bakanlar arasında tek favorim.nihal 26sına kadar konuşma yapacaksın demişti. 27sinde yani bugün yaptım tesadüf ya da diiil. elmira ise seni aldatıcak ayrılacaksın diye tutturduydu. 1-2 gün şaşmalar bence hiç bi şi diil. ama nihal adamı tipinden karakterine kadar resmen resmini çizdi. bence başarılı yani.
Evet canım Maltepe Gelincik cafedeki azeri bayanın adı Ceyhun'sa evet ona senle gidecektik ben İstanbul'a dönünce... Ama birkaç kişi memnun kalmamış da... Bakalım gelecek başka yorumlara bakıyorum şimdilik, dönene kadar =) Şuanda Bakırköydeki Suna hanımı da çok merak ettim...
tsk ederim bulurum herhalde :) hehe aklimda sadece bi seferligine
ARKADAŞLAR MERHABA ,
YUKARIDA VERDİĞİM MAİL ADRESİNDEN BAKMIYORMUŞ GÖNÜL HANIM gk28072807@hotmail.com adresinden cevap veriyormuş .Ben yanlış adresini yazmışım özür diliyorum herkesten gelen maillere cevap yazacağım dedi ama lütfen bu mail adresinden ulaşılmasını istiyor.
2 kişiye gönderdiğini söyledi arkadaşlar
elmira sana hiç tutturamadı mı cnm?
Yok mu Seda'yı bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?