İstanbul'da Fal - Falcılar

gulumist nickli arkadaş başka bir sitede de aynı yazıyı konu açarak dile getirmiş..
hatta burayada ordan copy paste yapmış yazıyı..
demek ki ece diye bahsettiği hanım cidden iyi olmalı....
madem iyi neden telefonunu veremiyor kadıncazz da bu işten para kazanmıyor
o kısmı anlamış değilim işte..

günaydıııın!!! ya arkadaşlar kimsenin günahını almak istemem ama, ben bu ece konusunda çok fena reklam kokusu alıyorum, inşallah yanılıyorumdur.. bi gidin de, bakalım sonuç ne olacak...

şu cıvıltı cafe suna hanım hakkında bilgi istiyorum azcık.. bi de bir zamanlar angels cafede zeynep diye biri vardı, noldu ona, ayrılmış ordan ama izini bulan var mı, ve iyi miydi ben hatırlamıyorum yorumları..

6.hissim Ece için bekle diyor :)
Zaten önümüz Ramazan baktırmıcam.
Tanıdıgım arkadaslarımdan biri minik evet cidden iyi demedikce de dikkate almıcam:)
reklam furyalarını cok gördük

Tanıdıgım arkadaslarımdan biri minik evet cidden iyi demedikce de dikkate almıcam:)

Minik ben de senin tavsiyelerine uyup bekliyorum, sen evet iyi imiş tanıdıklar gitti beğendi diye paylaşmadıkça tövbeliyim, GİTMEYECEĞİM. Falkolik oldum zati acil psikolojik destek istiyorum :)

Miniğim canım, ben bugün izinliyim, biraz muhtarlık vb işlerim var, o zamana kadar ses çıkarsa telefonuyla ilgili bugün hazır vaktim varken giderim ve hemen yorum yazarım. Mailine cevap yazamadım, özür, ama hem çok yoğun hem de karmakarışık bir dönemdi..
Elmira ve Burcu ile ilgili seninle yorumlarımız aynı, bakalım ece hanım nasıl çıkacak... Öpüyorum çok

Minik ben de senin tavsiyelerine uyup bekliyorum, sen evet iyi imiş tanıdıklar gitti beğendi diye paylaşmadıkça tövbeliyim, GİTMEYECEĞİM. Falkolik oldum zati acil psikolojik destek istiyorum :)
Tamam duygusal ben sana sinyal göndericem
Hoş iyi çıksada anca ramazan sonrası gidebilirim.
Bayramda y.dışım kesinleşti gibi bişi ,çalsın sazlar oynasın kızlar
acaip enercikim ben sana psikologluk yaparım.
tabe bu enerjinin kaynağı ne bilmiyorum. hayat hala karman çorman

bi an önce sular durulur umarım. seninle oturup uzun uzun konuşmak istiyorum çünkü
evet güzel yorumlarını bekliyorum, ona göre bayramdan sonra gidebilirim
bende seni çok öpüyorum

elmira sana hiç tutturamadı mı cnm?

ARKADAŞLAR MERHABA ,

YUKARIDA VERDİĞİM MAİL ADRESİNDEN BAKMIYORMUŞ GÖNÜL HANIM gk28072807@hotmail.com adresinden cevap veriyormuş .Ben yanlış adresini yazmışım özür diliyorum herkesten gelen maillere cevap yazacağım dedi ama lütfen bu mail adresinden ulaşılmasını istiyor.

2 kişiye gönderdiğini söyledi arkadaşlar

ARKADAŞLAR MERHABA ,

YUKARIDA VERDİĞİM MAİL ADRESİNDEN BAKMIYORMUŞ GÖNÜL HANIM gk28072807@hotmail.com adresinden cevap veriyormuş .Ben yanlış adresini yazmışım özür diliyorum herkesten gelen maillere cevap yazacağım dedi ama lütfen bu mail adresinden ulaşılmasını istiyor.

2 kişiye gönderdiğini söyledi arkadaşlar

kızlar ceyhun çok kötü,evde bir komşu teyzeye fal kapatmış gibi hissedebilirsiniz,ben söyliyeyim artık karar sizin...

tsk ederim bulurum herhalde :) hehe aklimda sadece bi seferligine

kızlar bu kadının adı gönül,orta kapı cafede...uzun uzun bakıyor ama olayın falla ilgisi yok,kartta yazanları okuyor sen o arada haliyle bir iki yorum yapıyosun ya da tepki veriyosun,bunlara karşılık kendi kişisel fikirlerini söylüyor,yani tamamen kendisine mantıklı geleni söylüyor,ön sezi,duru görü veya başka yollarla bakım yapma gibi özelliği yok,sadece ve sadece kendi fikirlerini söylüyor ve fal içerisinde duruma göre söylediklerini de değiştiriyor.tatlı bir insan ama fal bakımından sıfır ya da sıfıra çok yakın:)

tanınma amaçlı 2-3 kişiye ücretsiz bakacağını söylemiştiniz
ben ilk olarak mail atmıştım ama hemen ücret istedi

elmira sana hiç tutturamadı mı cnm?

sıfırda sıfır. muallaktan kurtulamadı abla. benim anlamadığım insanların çok para vermek için bu kadar meraklı olması. yahu 15TL'ye çk daha iyi bakan var işte ama tatminsiziz biz, hep daha daha daha. bak şimdi de ece furyası başlattılar forumda. ben bu isimlerin hep birileri tarafından pr'ının yapıldığını düşünüyorum bu şekilde. farklı nick'lerle girip ya da kendilerinin reklamını yapıyorlar. bikaç kez alt alta isimleri geçen bi de yeni bi isim olunca hurraraaa herkes o kişiyi soruyo. ne ece ne mehtap ne elmira. hiç gerek yok arkadaşlar 50'den fazla vermeyin şu fala. en çok 20 TL. limitiniz olsun. var işte, bilenler iyiler, kafelerde bile olsa. her anlatılana da aldanmamak lazım. samimi olup olmadıkları o kadar sırıtıyo ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…