Senin olaylara mantıklı yaklaşımı çok takdir ediyorumfikirlerinde benim için önemli biliyorsun.. seni mi kırıcam bekleme diyosan beklemem
evinde pakıyor canım.75 tl ne yazık ki.bu kadar pahalı olmasa her hafta giderdim kendisine
Çok pahalı yahu. Ben geçen Taksim de ki medyum Atusa yı aradım 100 tl istedi. Ne bu böyle..
Neyse artık =))
Çok pahalı yahu. Ben geçen Taksim de ki medyum Atusa yı aradım 100 tl istedi. Ne bu böyle..
Neyse artık =))
atusa nın internet sitesi var. oradan ulaşmıştım. çok pahalı.
öyle bildiğin bilmediğin her yere gitmiyorum zaten. hayatımda bir kere kuzenimle karşıda bir teyzeye gittik. o da şifacı çıktı =)
ama vücudumuzdaki bütün sağlık sorunlarını bildi ve söyledi. evimin içini tarif etti mesela aynen. haneyle ilgili skıntıları bildi falan ama o kadar. geneşlde sağlıkçı. 30 tl vermiştik. adam başı. peki bu elmirayla ilgili bana bilgi verirmisiniz kimdir nerededir nasıl ulaşılır kendisine?
açıkçası ben işlerimizle iligli çok sıkıntı çektiğim için arıyorum daha önce bizim ailemize papaz büyüsü yapılmıştı şirketimizi kapattık daha neler neler.. hocaya gittik öğrenince büyüyü papaza bozdurduk. ama işte maddi sıkıntı bitmiyor..
anneannem hocadır. hemde bu medyumların hepsine taş çıkarır=))
büyüyü o tespit etti zaten. ama böyle iş şeklinde yapmıyor. bu özelliğini kullanmıyor. yaşlandı zaten büyü yok artık dedi, bize okudu da sağolsun. ama başka şeylerde var işte öğrenmek istediğim karışık meseleler..
bir iki kişinin telefonunu verdi arkadaşlar mesajla. soğanlık eminenin, göztepe de elif diye birinin, bir de ülkü diye bir kızın bu gün verdiler sağolsunlar. biri daha var o ankaradan 50 tl ye internetten bakıyormuş. bakalım işte seçicez birini. tabi numaralar doğruysa. korkuyorum da bir yandan başıma bir şey gelmesin diye=)
evinde pakıyor canım.75 tl ne yazık ki.bu kadar pahalı olmasa her hafta giderdim kendisine
evet olmazsa karşıya gideriz işte soğanlık emine ye, kadının haberi yok internette adı soğanlık emine kaldı
medyum Atusa kim yaa hiç duymamıştım o da iyi mi ki?
elmira iyi gerçekten çünkü hak ediyor aldığı parayı çok ayrıntılı bakıyor ve istediğini sorabiliyorsun.
elmiradan çıktığında kafanda soru işareti kalmıyor.
ne oldu iyiyse gidecek misin?
Bende bu ara baya bir gezdim falcı falcı benim başıma birşey gelmedi inşallah seninde gelmez ama yine fikrimi söylemeden edemeyeceğim bence telefon internet yerine yüz yüze baktırmak daha iyi senin enerjinin karşı tarafa geçmesi lazım diye düşünüyorum ben
yok yok sadece merak ettim diye sordum falcı defterini kapattım ben ayrıca senden habersiz nereye gidiyomuşum ben
elanit'e baktırana kadar bende telefonda baktırmam olur mu öyle şey diyordum
biraz maddeciyim sanırım, illa görücem, göz teması kurucam,mimiklerini okucam felan
falcı benim ya
emme elanit bi baktı abovvvvvvvvvvvvvv dedim yani.
tebi artık baktıramıyoruz o farklı
yanıyorum yanıyorum şu elenit vefat etmeden terk etmedi bu adam beni ona yanıyorum.Daha erken terk etse ona baktıracaktım ya.Yetişemedim.:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?