eee ne oldu esatpaşadakı hatun.. bırde bende rıtayı arıyorum kımse bılmıyormu yerını yurdunu telını.. bulan banada yollasın lutfen
Olgu şu anda : Modaya doğru çıkarken Mango'yu geçtikten sonra Alaca ayakkabı mağazasının sokağında Narçil diye bir yerde. Çarşamba ve cumartesi hariç saat 13:00 - 19:00 arası orada diye biliyorum. Sevgielr
canımm benimm bende çok dua etmiştim varya sabaha kadar gözümde yaş kalmadı allahım dedim bana o anı yaşatma ve işte o an düşünmek bile elimi ayağımı uğuşturuyo düşünsene yapıcak hiçbirşey yok kız almış gelinliğini o kızın da bir suçu yok suç aslında ne diyim ki..allahım dedim kıyamet mi kopartıyorsun deprem mi yapıyorsun taş üstünde taş bırakma allahım dedim bu düğün olmasın annem diyo kızım deme böyle salak salak dua edilir mi niye deprem olsun bizim ne suçumuz var :) gerçekten öldüm dirilmeye çalışıyorum bir aydır düşünsene yaaa adam balayına gidiyor ben hastanede psikiyatrilerle çok zor geçiyor diyecem ama benim ki daha geçmedi.. bazen iş yerinin önüne gidiyorum saklanıyorum beni görmesin diye görcek karısı saçımı başımı yolcak :) o yokken ben vardım ama sen sonuca bak..gerçi o varken de ben varmışım :)
sonuç olarak ne denir bilmiyorum ama şunu bil ki gerçekten allah sabrını veriyo ben ölürüm dedim sabaha çıkmam. hala içimde bir umut adı da umut adı batsın
belki dedim son dakka da bir kavga hadi bir kavga vazgeçin adam vazgeçer mi o kadar masraf etmiş sırf para boşa gitmesin diye evlenir biliyorum yanii:) işte umut yaa
aradım arkadaşımı eee dedim sonuç... çok üzgünüm dedi evlenmiş işte o an yaaa allah düşmanıma yaşatmasın dayanılır gibi değil.. ben çok başka sevdim bir de herkes sever de ben neyse kalan saglar bizimdir:)
''Bir medyumcunun itirafı da dikkat çekici, diyor ki:Medyumluk popüler olunca bunu hobi olarak yapanlar işi ticarete döktü. İyi kötü fark etmiyor. Toplumun ruh sağlığı gerçek anlamda tehlike altında; çünkü medet bulmak için gidilen kişilerin birçoğunun kendisi problemli. Bu işi yapanların çoğunun ruh sağlığı bozuk. (Aksiyon Dergisi, Sayı: 533)
İnanan bir insan böyle batıl şeylerle aklını, kalbini ve imanını tehlikeye atmamalı, her şeyin ın elinde olduğuna inanmalı, Rabbine itimat edip güvenmeli, dua ederek Ona yalvarmalı, kadere olan inancını sağlam tutmalıdır.''
Bugün kenarda, köşede, neredeyse her mahallede çeşitli adlar altında kendilerine birtakım masum ve modern unvanlar takarak mesleklerini icra eden had ve hesaba gelmeyen falcılar kol geziyor.
Falcılık kadar insan merakını, insan duygusunu istismar eden bir başka yol yoktur desek, mübalağa etmiş olmayız.
Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: Kâhinler bir şey değildirler. (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur.
Bu konudaki birçok hadiste Peygamberimiz (a.s.m.), fal ve benzeri işlemlerin sonucuna inananların Muhammede indirileni inkâr etmiş sayılacağını, bunların cennete giremeyeceklerini, inanmayıp da bu işi yapanların namazlarının kırk gün kabul olmayacağını haber verir.....................................................
Kızlar yarım saattir araştırıyorum. Gerçekten enteresan korktum ve gitmicem kesinlikle falcıya gitmicem. Vazgeçtim. Korktum.paylaşmak istedim. :96::96::96:
Cano dün aradın beni ama müsait değildimmm...
Ben aradım seni açmadııınnnn(((((
çok güzel bir paylaşım oldu. zaten bildiğim şeyleri tekrar hatırlattın. Allah razı olsun. yazılanları okuyunca kendimden de falcılarlardan da soğudum. eksik olsunlar...
Cano dün aradın beni ama müsait değildimmm...
Ben aradım seni açmadııınnnn(((((
ya bende duyguya gittim evet isim soyluyo fakat gelecekle ilgili dedigi hicbisey gercekten cikmiyor orda birde tarot bakan var adi yigit ama 5 dk bakiyor fala ya oda soruyo kac harfli bas harfi ne oyle biliyor sacmalik yaniben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
canım valla okumuştum paylaştım işte. kim bilir yarın öbür gün yine aynı hatayı yapabilirim ama her gidişimizde daha çok ümit bağlayabiliriz. bu işi hayır için yapanlar para almıyorlar gönlünden ne koparsa falan diyorlar. benimd aha önce gittiğim şifacı kadın 30tl aldı benden
bu arada sen de canını sıkma artık. lütfen kızlar siz şu an artıdasınız çünkü hatayı siz yapmadız. edepsizlik yapan o başkalarına giden erkekler.
sevgilerine sahip çıkamadılar karakterleri bozuk çünkü. böyle insanların ben mutlu olacağına inanmıyorum. hayırlısı diyelim hepimiz.
siz gerçekten sevebildiniz, güven verdiniz, destek çıktınız, sonra da nankörlük gördünüz öyle değil mi? yarın bir gün arkasına baktığında içi sızlayacak olan siz değilsiniz! bu yüzden ayaklarınız yere daha kuvvetli basmalı. ne badireler atlatıyor insanlar. siz artık daha olgunlaştınız, bundan sonra inşallah hakettiğiniz değeri görürsünüz. yüzünüz gülsün. unutmadığınızı belli edin, yıprandığınızı belli edin ama geri dönmesini ümit ettiğinizi asla belli etmeyin. bitti sizin için değil mi? sushe senin mevzunu bilmiyorum ama zeynolojinin biraz biliyorum. buna dayanarak gönlümden geçenler bunlar. sizler güzel sevgi dolu güçlü hanımlarsınız. yeni bir başlangıç yapmalısınız. aktivitelerinizi, çevrenizi, ortamınızı değiştirin gerekirse.
geçen sene nişanlımla kavga etmiştik bana çok ağır şeyelr söylemişti o sırada evdeydim. düşüp bayılmışım üzüntüden. babam beni gördü ve hastaneye götürdüler hemen. sakinleştirici yapıldı. hayatımda ilk defa sinirden üzüntüden bayıldım. o benim ilk sevdiğim adam çünkü. üzülmüştüm. sonra pskiyatr gönderdiler. adam bana sordu işte durum ne diye anlattım bende. kızlar psikiyatr bana öyle bir soru sordu ki!
-Evlilik ne demek? dedi doktor.
Bende güvenmek paylaşmak dedim
-Hayır değil yanılıyorsunuz! Evlilik çocuk yapmak evi paylaşmak mutlu olmak falan değildir. Evlilik tanımaktır dedi. Peki neden ağlıyorsun yıpratıyorsun kendini dedi.
Ben de çok emek verdiğimi, onunla 4 yılımın geçtiğini söyledim. Sonra doktor bir başladı kafama kelimeleri dank etmeye.
- Sizler dedi hep aynı şeyi düşünüyorsunuz. Tanımak önemli, evlilik tanımaktır demiyorsunuz. Sabretmiyorsunuz. İnşallah bu adamın kötü bir huyu varsa ortaya çıkarda daha fazla zarar görmeden bitiririm zamanıma yazık etmem demek yerine aman ayrılmayalım diyorsunuz. Ve byük üzüntüler yaşıyorsunuz dedi.Bırak be kızım dedi. Keşke hatası ortaya çıksa da kurtulsam demek yerine neden bayılıyorsun dedi. Bırak o da senin kadar düşünsün. Seven adam seni sinir krizlerine sokmaz. Seven adam iki kötü söz ağzından çıktı diye bırakmaz. Bunları düşün. Rahat ol. 4 yıl diye düşünme. Bir insanı tanımak 24 yıl da sürebilir. Güçlü ol, zamana bırak. Kendine güven. Ayakların yere bassın. Ve hiç bir zaman unutma sen hata yapmadığın sürece gocunacak hiç bir şeyin yok. Herkes kendinden sorumlu. Sonrasında haksız çıkan taraf olmak istiyorsan sabret dedi. Bir de karşımdakini sıkıp çok boğmamam gerektiğini söyledi.
İnanın kendi kendime şunu düşündüm kızlar. Ne kadar salakmışım dedim. Sakin olmayı neden denemiyordum ki? Artık ilişkime daha mantıklı yaklaşıyorum.
Onu çokl seviyorum ama bir gün giderse buna ben sebep olmak istemiyorum..
evettt kavuştuk sonunda :)))))))dün moralim tepe taklaktı.
Ama bak bugün kavuştuk , konuştuk
nasılsın canımcım
Kızlar merhaba,
Bir soru soracağım, ama gülmek yok bak
Şu bizim sitenin üstünde zaman zaman reklamı çıkan kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sitesini deneyeniniz oldu mu hiç?
Sanal manal bazen oturduğun yerden baktırmak ta iyi geliyor. Çünkü, garip gelebilir ama ben Nuray Sayarı'nın sitesine üye olmuştum hey heylerim üstümdeyken bir gün...Bilgisayar kanalıyla beyin okunur mu bilmem ama benim aklımı okudu kartlar resmen. Öyle ilginç şeyler çıktı ki, çok garibime gitmişti.
Neyse, bu arada hafta sonu Angels Burcu'ya gittim. Tekrar gidersem yazacağım demiştim:) Bu 5. gidişim sanırım. Durum analizinde bire bir aynı şeyleri söyledi, ama gelecekle ilgili söyledikleri hala çıkmadı. Bu defa da çıkmazsa, bir daha gitmeyeceğim
Sevgiler...
şirinevlerde canım medyum elmira yaz facebookta sayfası çıkıyor telefon numarası da çıkıyor.. oradan ulaşabilirisingidersen bize de iyi mi kötü mü anlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?