İstanbul'da Fal - Falcılar

Nedir burdaki Rita merakı bilmem? Birileri evet falları çıktı fln mı dedi? Rita'ya gidip içinizi karartmak mı istiyorsunuz bilemedim...

Teşekkürler canım.... tamm sitem edecektim aşkolsun hiç mi bileniniz yok diye, şimdi cevabını gördüm, sağol...

peki biz nolucaz zeynoloji bende aynen senin gibi düşünüyorum. adaletmi şimdi bu. başka bir kızla evlensin onunla evlenmesin ona bile razıyım. ben yemeden içmeden kesilmişim onlar mutlu mesut yiyip içip geziyorlar. belkide evlense bende tamamen söküp atsam diyorum ama içimde hazmedemediğim çok şey var. bana dönmesini zaten istemiyorum ama ayrılmaları için dua ediyorum sürekli. dua mı bedduamı bilmiyorum. bu halde çok sağlıklı düşünemiyorum. mail için teşekkürler eklicem iş çıkışı. dert ortaklarımın olduğunu bilmek güzel. sağolun varolun kızlar Allah sizi sevdiğine kavuştursun tez zamanda

çok güzel bir paylaşım oldu. zaten bildiğim şeyleri tekrar hatırlattın. Allah razı olsun. yazılanları okuyunca kendimden de falcılarlardan da soğudum. eksik olsunlar...

dün olguya gitmeye niyetlenmiştim ama bağdat cd nostradamus daha yakın geldi valla... ajdan iyi diye biri iki yorum okumuştum, ona baktıracaktım. ama izinliymiş, selin'e baktırdım. selin'e baktıran oldu mu hiç?

falcının iyi bakması görecelidir bence, o yüzden abartmayacağım ama deneyin diye tavsiye edebilirim. kasadaki kız zırt pırt rahatsız edip, zamanı hatırlatmasa, konsantrasyonunu bozmasa kimbilir nasıl bir performans ortaya koyardı... her şeyden önce çok iyiniyetli... hatta bir ara benim için o kadar odaklandı ki, ilk kez böyle samimi bir falcı gördüm valla. hayatımın önemli, kritik bir dönemindeyim, dün moral olarak berbattım, biraz da terapi gibi geldi. özetle, ben selin'i çok sevdim. hatta bi dahakine ben de onun falına bakacağım :90:

çok güzel bir paylaşım oldu. zaten bildiğim şeyleri tekrar hatırlattın. Allah razı olsun. yazılanları okuyunca kendimden de falcılarlardan da soğudum. eksik olsunlar...

canım valla okumuştum paylaştım işte. kim bilir yarın öbür gün yine aynı hatayı yapabilirim ama her gidişimizde daha çok ümit bağlayabiliriz. bu işi hayır için yapanlar para almıyorlar gönlünden ne koparsa falan diyorlar. benimd aha önce gittiğim şifacı kadın 30tl aldı benden

bu arada sen de canını sıkma artık. lütfen kızlar siz şu an artıdasınız çünkü hatayı siz yapmadız. edepsizlik yapan o başkalarına giden erkekler.
sevgilerine sahip çıkamadılar karakterleri bozuk çünkü. böyle insanların ben mutlu olacağına inanmıyorum. hayırlısı diyelim hepimiz.
siz gerçekten sevebildiniz, güven verdiniz, destek çıktınız, sonra da nankörlük gördünüz öyle değil mi? yarın bir gün arkasına baktığında içi sızlayacak olan siz değilsiniz! bu yüzden ayaklarınız yere daha kuvvetli basmalı. ne badireler atlatıyor insanlar. siz artık daha olgunlaştınız, bundan sonra inşallah hakettiğiniz değeri görürsünüz. yüzünüz gülsün. unutmadığınızı belli edin, yıprandığınızı belli edin ama geri dönmesini ümit ettiğinizi asla belli etmeyin. bitti sizin için değil mi? sushe senin mevzunu bilmiyorum ama zeynolojinin biraz biliyorum. buna dayanarak gönlümden geçenler bunlar. sizler güzel sevgi dolu güçlü hanımlarsınız. yeni bir başlangıç yapmalısınız. aktivitelerinizi, çevrenizi, ortamınızı değiştirin gerekirse.

geçen sene nişanlımla kavga etmiştik bana çok ağır şeyelr söylemişti o sırada evdeydim. düşüp bayılmışım üzüntüden. babam beni gördü ve hastaneye götürdüler hemen. sakinleştirici yapıldı. hayatımda ilk defa sinirden üzüntüden bayıldım. o benim ilk sevdiğim adam çünkü. üzülmüştüm. sonra pskiyatr gönderdiler. adam bana sordu işte durum ne diye anlattım bende. kızlar psikiyatr bana öyle bir soru sordu ki!

-Evlilik ne demek? dedi doktor.

Bende güvenmek paylaşmak dedim

-Hayır değil yanılıyorsunuz! Evlilik çocuk yapmak evi paylaşmak mutlu olmak falan değildir. Evlilik tanımaktır dedi. Peki neden ağlıyorsun yıpratıyorsun kendini dedi.

Ben de çok emek verdiğimi, onunla 4 yılımın geçtiğini söyledim. Sonra doktor bir başladı kafama kelimeleri dank etmeye.

- Sizler dedi hep aynı şeyi düşünüyorsunuz. Tanımak önemli, evlilik tanımaktır demiyorsunuz. Sabretmiyorsunuz. İnşallah bu adamın kötü bir huyu varsa ortaya çıkarda daha fazla zarar görmeden bitiririm zamanıma yazık etmem demek yerine aman ayrılmayalım diyorsunuz. Ve byük üzüntüler yaşıyorsunuz dedi.Bırak be kızım dedi. Keşke hatası ortaya çıksa da kurtulsam demek yerine neden bayılıyorsun dedi. Bırak o da senin kadar düşünsün. Seven adam seni sinir krizlerine sokmaz. Seven adam iki kötü söz ağzından çıktı diye bırakmaz. Bunları düşün. Rahat ol. 4 yıl diye düşünme. Bir insanı tanımak 24 yıl da sürebilir. Güçlü ol, zamana bırak. Kendine güven. Ayakların yere bassın. Ve hiç bir zaman unutma sen hata yapmadığın sürece gocunacak hiç bir şeyin yok. Herkes kendinden sorumlu. Sonrasında haksız çıkan taraf olmak istiyorsan sabret dedi. Bir de karşımdakini sıkıp çok boğmamam gerektiğini söyledi.

İnanın kendi kendime şunu düşündüm kızlar. Ne kadar salakmışım dedim. Sakin olmayı neden denemiyordum ki? Artık ilişkime daha mantıklı yaklaşıyorum.
Onu çokl seviyorum ama bir gün giderse buna ben sebep olmak istemiyorum..

Son düzenleme:
ya bende duyguya gittim evet isim soyluyo fakat gelecekle ilgili dedigi hicbisey gercekten cikmiyor orda birde tarot bakan var adi yigit ama 5 dk bakiyor fala ya oda soruyo kac harfli bas harfi ne oyle biliyor sacmalik yani

ne kadar doğru yazmışsın...

dün moralim tepe taklaktı.
Ama bak bugün kavuştuk , konuştuk
evettt kavuştuk sonunda :)))))))
kuzu ben artık üzülmüyorum beee...napalım üzülücem kırılıcammmm ve süresi bitince bende de bitecek acısı..en az zararla atlatmaya çalışıyorum şu an..
Liglerin açılması da iyi oldu mesala pazar günü maçtaydımmm ki ,herkese şidetle tavsiye ediyorumm kızlarr...
Acayip bi terapi çoook süper eğlendim ve dağıttım kafamı :))))))))

Kızlar merhaba,

Bir soru soracağım, ama gülmek yok bak
Şu bizim sitenin üstünde zaman zaman reklamı çıkan kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sitesini deneyeniniz oldu mu hiç?
Sanal manal bazen oturduğun yerden baktırmak ta iyi geliyor. Çünkü, garip gelebilir ama ben Nuray Sayarı'nın sitesine üye olmuştum hey heylerim üstümdeyken bir gün...Bilgisayar kanalıyla beyin okunur mu bilmem ama benim aklımı okudu kartlar resmen. Öyle ilginç şeyler çıktı ki, çok garibime gitmişti.

Neyse, bu arada hafta sonu Angels Burcu'ya gittim. Tekrar gidersem yazacağım demiştim:) Bu 5. gidişim sanırım. Durum analizinde bire bir aynı şeyleri söyledi, ama gelecekle ilgili söyledikleri hala çıkmadı. Bu defa da çıkmazsa, bir daha gitmeyeceğim

Sevgiler...

Hay Allah, sitenin ismini kapatmışlar Binnaz Abla idi yazdığım. Deneyen varsa yorum rica ediyorum.

merhaba ,

gecen hafta bende burcuya gittim , cidden tatli bir kiz ama bilmiorm cikarmi cikmazmi :S
cok kotu bir donem geciriorm o yuzden cikmasini umuorm :)

burcudan memnun olanlar var ise cikar cikar die umit verebilirler , inanin cok mutlu olurum :)

şirinevlerde canım medyum elmira yaz facebookta sayfası çıkıyor telefon numarası da çıkıyor.. oradan ulaşabilirisin gidersen bize de iyi mi kötü mü anlatırsın

şirinevlermiiii ben kocaelindeyim, çok uzak olacak, anadolu yakası diye düşünmüştüm nedense anadolu tarafında şöyle esaslı biri varmı kızlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…