tekirdağdaki ablayla konustum yaklasık bi 75 dk kadar bi kere bi ifade yanlıslığı var abla falcı diil biyoenerji uzmanı ve parapsikoloji eğitimi almıs normal falcıdan beklediğiniz dönücek dönmücek olucak olmucak sorunlarınızdan ziyade düşüncenizle size nasıl oldurursunuz onun cvbını verio... yada kendi basınıza olduramayacaksanız yardımcı oluo... rahatlatıcımı evet bi terapi olarak görürseniz öle... altını cizdi lütfen falcılara üfürükcülere gitmeyin die haklı ben bu zamana kadar herkezi deneyen biri olarak ne bakılan falların cıktıgını nede gidişatı değiştirdiğini gördüm... denenebilirmi denenebilir ama ne beklediğinize bağlı devamlı calısıp sonuc alan birileri varsa yazsın lütfen...
ben taksimde fal baktırırken yan masadaki bir bayanın tavsiyesi üzerine tekirdağdaki arife ablanın numarasını aldım...
aradığımda bana bioenerji uzmanı olduğunu uğrama,cin çarpması,kayıp ve hırsızı bulma,büyü varmı varsa çözümü,yıldız yükseltme,kısmet kapalılığı ile daha çok uğraştığını sölemişti..
bunun için ilk önce bakım yapıyor işte bu bakımda benim komplesk yaptığım şeyler tutun da,erkek arkadaşımla aramdaki sorunların nedenine kadar söledi...
birincisi sonunuz yoksa ben bu çocukla görmuyorum diyor döncek sana olcak gibi umut taciri değil,
eğer olcaksa da evet yıldızınız tutyor ama şu engeller var örneğin büyü,bağlılık gibi onları ortadan kaldırıyor..yani aradaki perdeyi kaldırabilme gibi yeteneği var.
çok fal baktırdığım için fal bakanların negatifini aldığpımız için bunları uzaktan bile olsa alabiliyor.
benim annemdeki büyüyü çözdü,titremeleri vardı evine gittik 1 saatlilk bioenerji uyguladı ve titremeleri kesildi annemin..
daha sonra benim mahkeme işim wardı...tazminat davasıyla ilğili bunun için bilirkişi istenecekti.duruşmadan önce arayıp yardım istedim ve avukatımın dediğine göre yeni açılan tüm davalar bile 2012 şubattan önce verilmezken benim duruşmam 10 ekim 2011 gibi bir tarihe verildi.avukatım bile şaşırdı...
yani bu gibi konularda yardımcı oluyor...olmayacak bir şey için olur demiyor.yapabileceklerine de allahın izniyle diyor..