İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar dün ben de baktıracak iyi bir yeni falcı bilmediğim için Elmiraya gittim. Gayet iyiydi ve mantıklıydı. Ben bişey demeden geçmişte yaşadığım durumu tarif etti. Şu benim eski herif malum kızla evlenip çocuu olcakmış. Onu seviyomuş beni de cepte tutmak istiyomuş, kuma gibi yani.. Elmiranın dediği çıkan ve çıkmayan arkadaşlar yorum yazsınlar yaf puufff :2:

Sonunda gidebildim..Su dolu bardağa hediye olmayan sana ait bi takıyı atıyo öyle bakıyo..
Bakış şekli şöyle:
- Hakan kim?
-Arkadaşım..
-O seni çok seviyo kardeşi gibi..
-Ömer kim?
-Arkadaşım..?!!?!!
-O da seni çok seviyo:)))
-Aslı,Ayşe yada Aylin kim bunlara dikkat et..
-Gökhan kim?
-Tanımıyorum..
-Tanışcaksın uzak dur:)
Ya okadar çok isim saydı ki çogunu hatırlamıyorum şuan..Bilmiyomu evet birsürü isim tutturuyor fakat dıdının dıdısı yani hiç merak etmediğim insanların benim falımda ne işleri var ya deli oldum:S Gelecekle ilgili şutarihte iş değişikliği şu tarihte evlilik falan söyluyor tabi..Ne bileyim çıkarmı çıkmazmı..Zaten ben mevcut durumu deli gibi bilebilen birini istiyorum, geleceği nerden bilcekler..
Fakat ben çıktığımda birileri gelmişti, 16 yıldır falan gelenler vardı, herşeyini biliyomuş, ismine tarihine kadar,, okadar çok memnun kalmışlarki, ben niye öyle olamadım bilemiyorum..Halbuki annem de yıllar yllar önce bu şok anını yaşamış ve anlatır..Bilemiyorum ben teyzeyide sevmedim hemşerimmiş bide:) 60 tl çok bana kalırsa..Tabiki yinede denemek isteyenlere tarifi verebilirim..

Merhaba kızlar dün ben de baktıracak iyi bir yeni falcı bilmediğim için Elmiraya gittim. Gayet iyiydi ve mantıklıydı. Ben bişey demeden geçmişte yaşadığım durumu tarif etti. Şu benim eski herif malum kızla evlenip çocuu olcakmış. Onu seviyomuş beni de cepte tutmak istiyomuş, kuma gibi yani.. Elmiranın dediği çıkan ve çıkmayan arkadaşlar yorum yazsınlar yaf puufff :2:

ben 19 mayısta baktırmıştım 2 ay içinde iş değişikliği dedi,hala aynı işteyimmm
evlilik vardı eski sewgili,mle ama ayrıldı benden falan filann..................
geleceği tutmadı bende ama anı bilio gerçekten

baharıyede zıraat bankası karsı sokagından saga donunce rea cafe dıye sorarsan gosterırıler ınternetten telını bulabılırsın

tekirdağdaki ablayla konustum yaklasık bi 75 dk kadar bi kere bi ifade yanlıslığı var abla falcı diil biyoenerji uzmanı ve parapsikoloji eğitimi almıs normal falcıdan beklediğiniz dönücek dönmücek olucak olmucak sorunlarınızdan ziyade düşüncenizle size nasıl oldurursunuz onun cvbını verio... yada kendi basınıza olduramayacaksanız yardımcı oluo... rahatlatıcımı evet bi terapi olarak görürseniz öle... altını cizdi lütfen falcılara üfürükcülere gitmeyin die haklı ben bu zamana kadar herkezi deneyen biri olarak ne bakılan falların cıktıgını nede gidişatı değiştirdiğini gördüm... denenebilirmi denenebilir ama ne beklediğinize bağlı devamlı calısıp sonuc alan birileri varsa yazsın lütfen...

Evet ben çook tesadüfen dolaylı yoldan tanımış oldum. Benim çok sevdiğim fal bakan bir teyzeye gitmiştim (reklam olmasın diye söylemiyorum). Bu teyzede başka bir fal baktıracak kadıncağız vardı. Kendisi terzilik yapıyormuş. Dediğine göre Binnur Sormageç'e birçok kıyafet dikmiş, para da almadığı gibi bir de kadından azar yemiş (bir elbise kumaşından dolayı). O kadına o kadar çok kızmıştı ki sürekli beddua ediyordu. Ayrıca kendisi de Binnur Hanım'a güya kahve falı baktırayım demiş ama gülerek dinlemiş. Yani dediğine göre tek harfi çıkmamış. Bir de laro tarot bakıyorum en iyi ben bilirim dye övündüğünü ama hiçbirşey bilemediğini söyledi.

Merhaba, öncelikle ben Binnur Sormageç e tam 3,5 yıldır gidiyorum. Her dediği kelime kelime çıkıyor ve asla başka falcı da düşünmüyorum. Zaten Binnur abla falcı değil, astrolog. Kahve falıyla ise uzaktan yakından alakası yok. Bunu herhalde kendini meslektaşı olarak gören biri çamur atmak için söylemiş olmalı. Meyve veren ağacın taşlanması gayet doğal. Ayrıca Binnur abla çok marka giyinir, asla terziyle işi olacak bir kadın değil. Televizyonlarda ne kadar şık olduğunu zaten görüyorsunuz. Ben herkese öneriyorum kendini lara tarotu Türkiye'de ilk ve tek bakan kişi kendisi ve dediği her şey harfi harfine çıkıyor. Onu çok seviyorum. Gitmeye de devam edeceğim, tüm akrabalarım ve arkadaşlarımla da gidiyorum.

Son düzenleme:
Yıllar önce tanıma gafletinde bulunmuştum. Kurtuluş'ta bir yerdeydi evi yıllar önce gittiğimde. Kendisi aynı zamanda astrologdur. İyi diyemem.

Binnur Sormageç ile ilgili kötülemelr bence en iyi olan astrolog olduğu içindir. ben kendisini yıllardır tanıyor ve gidiyorum sanırım kötüleyenler onun kapısından dahi girmeyen kişilerdir. ona hakaret eden mutlaka hiç tanımayan veya mesleğine göz diken kişidir.

Binnur Sormageç ile ilgili kötülemelr bence en iyi olan astrolog olduğu içindir. ben kendisini yıllardır tanıyor ve gidiyorum sanırım kötüleyenler onun kapısından dahi girmeyen kişilerdir. ona hakaret eden mutlaka hiç tanımayan veya mesleğine göz diken kişidir.

yeni üyeliğinizi bu kişiyi korumak ve övmek için kullanmanız hiç dikkat çekmiyor gerçekten :60: buradaki çoğu kişi tecrübelidir merak etmeyin kimin doğru söylediği ve kimin reklam amaçlı konuştuğunu anlayabiliyoruz :45:

pelinnn85 naber canım nasıl gidiyo :) bana selam yolamışsın forumdan sonradan gördüm o gğn karşılaşmıştık:) dilek banada bilememeye başladı bu arada sanırım canım yaa çok gidince tutturamıyormu ne:)elmira nasıl iyimi?bilmiş anladığım kadarıyla senin durumu :) ona da gitmemiştim ben hiç, bir ara görüşelim ama sanırım hala özel mesaj hakkım yok forumda bir şekilde iletişim kurarız neyse öpüyorum seni çok :D.....

tekirdağdaki ablayla konustum yaklasık bi 75 dk kadar bi kere bi ifade yanlıslığı var abla falcı diil biyoenerji uzmanı ve parapsikoloji eğitimi almıs normal falcıdan beklediğiniz dönücek dönmücek olucak olmucak sorunlarınızdan ziyade düşüncenizle size nasıl oldurursunuz onun cvbını verio... yada kendi basınıza olduramayacaksanız yardımcı oluo... rahatlatıcımı evet bi terapi olarak görürseniz öle... altını cizdi lütfen falcılara üfürükcülere gitmeyin die haklı ben bu zamana kadar herkezi deneyen biri olarak ne bakılan falların cıktıgını nede gidişatı değiştirdiğini gördüm... denenebilirmi denenebilir ama ne beklediğinize bağlı devamlı calısıp sonuc alan birileri varsa yazsın lütfen...

ben taksimde fal baktırırken yan masadaki bir bayanın tavsiyesi üzerine tekirdağdaki arife ablanın numarasını aldım...
aradığımda bana bioenerji uzmanı olduğunu uğrama,cin çarpması,kayıp ve hırsızı bulma,büyü varmı varsa çözümü,yıldız yükseltme,kısmet kapalılığı ile daha çok uğraştığını sölemişti..
bunun için ilk önce bakım yapıyor işte bu bakımda benim komplesk yaptığım şeyler tutun da,erkek arkadaşımla aramdaki sorunların nedenine kadar söledi...
birincisi sonunuz yoksa ben bu çocukla görmuyorum diyor döncek sana olcak gibi umut taciri değil,
eğer olcaksa da evet yıldızınız tutyor ama şu engeller var örneğin büyü,bağlılık gibi onları ortadan kaldırıyor..yani aradaki perdeyi kaldırabilme gibi yeteneği var.
çok fal baktırdığım için fal bakanların negatifini aldığpımız için bunları uzaktan bile olsa alabiliyor.
benim annemdeki büyüyü çözdü,titremeleri vardı evine gittik 1 saatlilk bioenerji uyguladı ve titremeleri kesildi annemin..

daha sonra benim mahkeme işim wardı...tazminat davasıyla ilğili bunun için bilirkişi istenecekti.duruşmadan önce arayıp yardım istedim ve avukatımın dediğine göre yeni açılan tüm davalar bile 2012 şubattan önce verilmezken benim duruşmam 10 ekim 2011 gibi bir tarihe verildi.avukatım bile şaşırdı...

yani bu gibi konularda yardımcı oluyor...olmayacak bir şey için olur demiyor.yapabileceklerine de allahın izniyle diyor..

ben taksimde fal baktırırken yan masadaki bir bayanın tavsiyesi üzerine tekirdağdaki arife ablanın numarasını aldım...
aradığımda bana bioenerji uzmanı olduğunu uğrama,cin çarpması,kayıp ve hırsızı bulma,büyü varmı varsa çözümü,yıldız yükseltme,kısmet kapalılığı ile daha çok uğraştığını sölemişti..
bunun için ilk önce bakım yapıyor işte bu bakımda benim komplesk yaptığım şeyler tutun da,erkek arkadaşımla aramdaki sorunların nedenine kadar söledi...
birincisi sonunuz yoksa ben bu çocukla görmuyorum diyor döncek sana olcak gibi umut taciri değil,
eğer olcaksa da evet yıldızınız tutyor ama şu engeller var örneğin büyü,bağlılık gibi onları ortadan kaldırıyor..yani aradaki perdeyi kaldırabilme gibi yeteneği var.
çok fal baktırdığım için fal bakanların negatifini aldığpımız için bunları uzaktan bile olsa alabiliyor.
benim annemdeki büyüyü çözdü,titremeleri vardı evine gittik 1 saatlilk bioenerji uyguladı ve titremeleri kesildi annemin..

daha sonra benim mahkeme işim wardı...tazminat davasıyla ilğili bunun için bilirkişi istenecekti.duruşmadan önce arayıp yardım istedim ve avukatımın dediğine göre yeni açılan tüm davalar bile 2012 şubattan önce verilmezken benim duruşmam 10 ekim 2011 gibi bir tarihe verildi.avukatım bile şaşırdı...

yani bu gibi konularda yardımcı oluyor...olmayacak bir şey için olur demiyor.yapabileceklerine de allahın izniyle diyor..

bir de mesela yıldız düşüklüğü var ben de eskiden beri bir ortama girsem başım ağrırdı..
anneanem hemen okurdu beni esneye esneye kadıncağız bir hal oluyordu..
bunun için yapım yaptırdım.ç.
misk ve safranla yazılı bir kağıdı üzerini,zde taşıyorsunuz yaklaşık 2 aydır üzerimde taşıyorum ve baş ağrılarım ve o ağırlığım yavaş yavaş azalmaya başladı...

bir de mesela yıldız düşüklüğü var ben de eskiden beri bir ortama girsem başım ağrırdı..
misk ve safranla yazılı bir kağıdı üzerini,zde taşıyorsunuz yaklaşık 2 aydır üzerimde taşıyorum ve baş ağrılarım ve o ağırlığım yavaş yavaş azalmaya başladı...

tuba sana bi msj attım bakarmısın?

Bu kadin simdi fala bakiyormu bakmiyor mu ?

Back
X