İstanbul'da Fal - Falcılar

canım elmira nerde çalışıyor peki ?

kızlarr sizinle çıkan fal haberi paylaşıyorumm:)) benimki askerdeydi malumm geçen hafta cumartesi ellaya baktrdığımda bana 7 gün var bu adam geliyo konuşcaksın dedii adam bugunn askerden geldi iki günlüğüne ve tamda dediği gibi konuştukk ve şuan konuşyoruzz yarında görüşmek isterse tam çıkmış olcak falım :)) baklaım usta birliğinde çok daha sık konuşcakmışızz ama tam dediği zamanda dediği gibi olduu inş.. herkesin falları çıkarr kızlar benim ikidir ellann dedikleri çıkıyo paylaşıyım dedim öpüldünüzz

Mercan sayhana mürekkep falı baktıran varmı varsa yorumlarını yazabilirmisniz. bana söyledikleri bire bir cıkıyor.. baska mürekkep baktıran varmı? arkadasım da ask falı ve mürekkep baktırmıştı onada cıkıyor. sizlerden baktıran varsa yazarmısnız?

Elmira 75 tlye telde yada evinde bakıyor ilgilenen arkadaslar google a medyum elmira yazarsa sanırım orda numarası vardı..Bende 1 kere baktırdım soyledıklerınden 1 tanesı gerceklstı beklıyorum..Ama tekrar gıdıcem sanırım ama brz zaman gecsın 1 ay oldu ben gıdelı..

Ella galıba bırılerıne bılıyor bırılerıne bılemıyor soyledıklerınıze gore cıkanlarda var..

Mercan Saylana baktırmadım cok pahalıydı hatırladıgım Murekkep falıda neymıs ya bıraz acıklarmısınız bu mercan hanımın ofısımı var nerede bakıyor?

Mercan sayhan a telefondan baktırdım cok etkilendim ve arkadasımı götürdüm yüz yüze hem ask falı hemde mürekkep baktı aynı fiata cok iyi niyetli birisi. bize cıkıyor saati dakikası desem abartmamış olurum.çok farklı bir anlatım tarzı var 1.5 saat sürdü ikimiznkide. bir arkadas R nickli arkadas da özelden sormuş ama özelden msj atamıyorum. umarım sizede cevap olmustur sizde baktırmışsınız ve cok begendiginizi yazmışsınız. umarım sizinde hersey gönlünüzce olur.

Valla Size çıkması Güzel tabii keşke herkese çıksın..Ama oyle dakıkası dakıkasına cıkan ne blyım bana pek ınandırıcı gelmedı..Cogu falcı zamanda mutlaka sasırırken,dakıkası dakıkasına cıkması brz tuhaf:S Neyse Yinede Mercan hanımın metnını cok duymustuk bu forumda..Sızınde hersey gönlünüzce olsun..

size inandırıcı gelsin diye yazmadım. ister inanırsınız ister inanmazsınız! ben size gidin deneyin de demedim sordunuz söyledim. iyi geceler.

yanlış anlamazsam bi şey soracağım sana. ben de burcuya gittim 4 kere. hala etkisindeyim. benim bilmediğim bi şeye ben ısrarla yok dediğim halde var dedi diye.
demek ki beyin okumuyo.
sen gelecek için memnun değilim demişsin burada. şimdi de çok iyi demişsin. tarihi mi sarktı? yoksa fala esas gitme sebebin olan kişiyle ilgili dedikleri çıkmadı da başka ayrıntılar mı çıktı?
yeni aşk iş ortamı gibi.
ayhanın da tarihi geçeli yıl oldu ama karakter analizi 10 numaraydı.
hemen hemen aynı kişilere gitmişiz. o yüzden geçmiş mesajlarını da bulabildiğim kadar kurcaladım :)
ben artık öbüründen geçtim bari diğer dediği olsa.

beyin okuma olayı nedir? yani beynimizi okuyunca kötümü oluyor anlamadım.daha iyi değilmi işte.yapabildiğine göre normal insnaalrdan farklı özelliklere sahip biri. ben bir falcıya gidip oturduğumda şunu düşünüyorsun ,daha kartları açmadan böyle olmuş demesinin nesi kötü anlamadım.biraz detay verirmisiniz ikidir okuyorum da :)

birde dikkat ettim normalde bir kaç ayda bir falcıya gidilmesi normal değilmi yada ayda bir.bakıyorum çoğu kişi günde birkaç kişiye,ayda bilmemkaç kişiye birden gitmişler halende o güzelmi şu nerde bakıyor diye soruyorlar.adama kafayı yedirttirir sağlıklı düşünemez hale getirir bu olay.bu kadar sık ve çok kişiye baktırmakda fallların ters tepmesine yol açar diye duymuştum.

benim bildiğim şeyleri bana dökmekten başka bi özelliği olmayan insanlardan bahsediyorum.
isim veriip de başka bi şey yapamayanların beynimi okuduklarını düşünmüşümdür hep. kötü bi şey değil ama kendi bildiğim şeyleri 5 dakikada özetlesin diye birine 20-30 lira vermek çok da mantıklı gelmiyo bana.
bi de isim cisim bilince dediği her şeye inanıyodum. ama genelde olmadılar. ismini bildiği çocuğun o anki hayatını bilemeyenler oldu. benim kendimce yazdığım senaryoyu onlardan duyuyorum ama aslında gerçeğin tamamen farklı olduğunu öğreniyorum. benim ihtiyacım olan şey masal dinlemek değil. o yüzden benim için falcının beni okumaktan başka bi şey yapamaması kötü bi şey

sen fulyayı kast ediyosan oturur oturmaz sayıp döküyor diye o ayrı. onda öyle bi şey sezinlemedim. kaldı ki o da aklımda olmayan şeyleri bana söylemiş isimlerden biridir.
her neyse bundan sonra elif hanım, burcu ve yolum düştükçe fulya. başkasını istemem. bana zırvalamıyorlar gibi geldi. gelecekle ilgili söyledikleri varsın çıkmasın. enerjilerini seviyorum. mutluluğa inanmamı kolaylaştırıyorlar. geleceği Allah'tan başkası bilemez zaten. bunun da bilincindeyim. salak yerine konup da umut satma emelinde olmadıklarına inandırdılar beni. haklarında yanılıyo olabilirim elbet ama ne çıkar ki
nihayet bu kadar deneyimden sonra fal benim için tesadüfen 10 cümleden 1i çıkınca 'aa filanca bunu bilmişti' eğlencesinde. bi ara resmen bağımlısıydım.

Evet canım daha önce beğenmemiştim Burcu'yu gelecek çıkmıyor demiştim... 5 aydır gidiyorum her gittiğimde daha ileri tarihi veriyordu... Ama sonunda dedikleri olmaya başladı...
Ayhan'ın da geçmiş ve şimdiki zaman analizi, karakter analizi harikaydı... Ama ben falların çıkmadığını kabullendiğim için, dediklerinin çıkacağını ummuyordum... Onun dediği gibi Ocak'ta aynen dediği gibi olmaya başladı herşey... Aralık sonu için dediği şeyde oldu...
Yani ben burdan şu sonucu çıkardım, falların çıkıp çıkmadığına karar vermek için baya beklemek gerekiyor...

burcunun ortada olmayan bi şey hakkında söyledikleri mi oldu sadece yoksa 'yılan hikaye'sine dönen ilişkin hakkındaki tahminleri de çıktı mı?
kusura bakma çok özel değildir umarım. hemen hemen aynı durumdayız da seninle..
bu arada senin de sanırım benim gibi ne olduğu belli olmayan bi ilişkin vardı değil mi? karıştırmadım umarım olaylar:18:

umarım heeerr şey gönlünce olur. yolunda giden güzel olaylara dair haberlerine de bi boncuk konduralım
kimsenin gözü kalmasın :)

Evet canım aynen öyle iki dediği de oldu açıkçası... Ve bana hep tavsiyelerde bulunuyordu "başkasını sevemem edemem deme böyle, ben çok iyi gördüm bu yeni boğa burcu olanı" diyordu... O kişiyle ilgili bir çok şeyi bayadır söylüyor her gittiğimde, ben de ısrarla yılan hikayesine döneni soruyordum... O da diyordu bunu ben sana hediye paketine koyup versem, genede bununla sonun hayırlı olmaz... "Sen çok sabredersen bunla evlenirsin bile ama bu adam değişmez çok bağımsız" fln diyordu...
Ayhan'da bana en iddialı terapiyi yapan kişi olmuştu 7 yılımı ortaya dökmüştü ve, bu adam hiç bi sorumluluk almamış sen salak gibi sevmişsin, o da gelip gelip gitmiş, neden yapmışsın böyle bişeyi anlayamıyorum diye girmişti konuya...
O da bu tanışacağım kişiden bahsetmişti ve baya tutarlı olarak bilmiş, karakterini fln...

Tabiki bana dedikleri çıktı diye en mükemmel falcı bunlar demiyorum... Bir daha gittiğimde belki çuvallarlar... Zaten 2 yıldır sorularıma cevap arıyorum, 25 falcı denedim burda da adı geçen, kimsenin de gelecekle ilgili dedikleri çıkmamıştı, bende gayet çıkmamasını kabullenmiştim, tamamen moral olsun diye gidiyordum son zamanlarda... Ve baya azalttım...

Umarım senin de falların çıkar hiç ummadığın anda... Veya en hayırlısı neyse o olur umarım senin için... Herşeyden önce şansımıza inanmalıyız "düzgün bişey beni bulmaz" tarzı cümleler kurmamalıyız... Şuan için benim fallarım çıkıyor, çıkmaya devam edecek gibi görünüyor ama gene de tamamen de çıktı demiyorum... Sadece şansıma inanıyorum, eğer olmazsa eminim hayırlısı bu olduğu içindir... Unutmayın kaybettiğiniz zamanın bile bir nedeni vardır, o zamanı kaybetmeseydiniz şuan olduğunuz noktada değil başka bir noktada olurdunuz... Pişman olup şikayet etmeden önce düşünmek lazım aslında...

Biliyorum çok zor ama hiçbişeye hiç kimseye çakılıp kalmamaya çalışın, akışına bırakın ve en iyinin en güzelin sizin için olacağına inanın... 7 sene çakılıp kaldım, pişman da değilim çünkü o 7 sene ona çakılı kalmasaydım şuan ne olurdum bunu bilmiyorum hayırlısı buymuş diyorum...

Son düzenleme:

ayhana da senin tecrüben üzere gitmiştim. bana verdiği tarih geçti bile ama kimin umrunda. çıkmayacaksa da çıkmasın.
ilginç olan burcu hemen hemen bana da böyle konuştu. verdiği burç farklıydı tabi. ve 4 kere aynı burcu tekrarladı.
bakalım hayırlısı böyledir belki.
bu kadar mutsuzluğu boşuna yaşamadık tabi ki. eminim bunlar hemen arkasından gelecek güzel günlerin kıymetini bilmemiz için vardı.
çok umutluyum açıkçası.
haklısın saplanıp kalmamak lazım. mutluluğu tek bi olaya veya tek bi kişiye kilitleyerek bekleyemeyiz.
neyin daha iyi olacağını nereden bilebiliriz ki?
burcunun bana verdiği tarih geçsin, yine gideceğim ona.

aslında tarih verilmemesi en güzeli. ister istemez bi beklenti içine giriyorsun. Elif hanıın bu olayını sevdim çok. güzel günlere inanıp beklemek lazım. aralığın sonuna kadar değil de şubatın sonunda olsa ne olur ki?

bilgilerin için çok teşekkür ederim.
inan mutluluğa adım adım yaklaşmış olmana inanılmaz sevindim. çünkü burada öyküsü bana en yakın gelen, dolayasıyla kendimi en yakın hissettiğim kişi sendin.

Evet bencede tarih verilmese belki daha iyi ama o da belki bizim fallara inanmamızın bir cilvesidir... Tam denilen zamanlarda denilen şeyleri yaşasak daha da fazla inanıp kaptıracağız kendimizi... O nedenle belki bazı şeyler erteleniyordur diye bile şüpheleniyorum bazen...

Umarım ikimizin de öyküsü mutlu sona ulaşır bir an evvel... Dilerim sende benim şuanki halime gelirsin... 7 senedir sonunda içimdeki sıkıntı parçalanıyor ve herşeye daha mantıklı daha olumlu yaklaşıyorum... Bak aklıma geldi hatta Burcu bunu da söylemişti, bu kişinin hayatına girmesiyle bu eskisinin sende yarattığı sıkıntıyı atıp, aydınlığa çıkacaksın tarzında bir cümle kurmuştu... Hiç inanasım gelmemişti, saplanmışım ya bir kere...
Dilerim hiç birimizin fala ihtiyacı kalmayacağı günler olur... İyi geceler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…