İstanbul'da Fal - Falcılar

bazı kişilere 1-2 saat sonrasını söyleyip bilen yada bir kaç gün sonra tarih verip dediği çıktığı iddia edilen falcı bana neden bişey bilemeyip bana verdiği tarihte 1 sene sonrasına denk geliyor hiç anlamıyorum. gerçi aynı kişi bazılarına da hiç bilememişti yada dediğinin tersi çıkmıştı garip bir durum.

Son düzenleme:
Kızlarr size süper haberlerim var.Ben bgun taksıme gıttım bır arkadasım ısrarıyla Damlalar cafe'de biri var mutlaka baktırmalısın faln hatta gıttıgımde kararsızdım cunku bu ara cok baktırdım.Damlalar cafede Barış Diye bir çocuğa baktırdım Inanılmazdı..Ya soyle soylıyımm Ben bu kadar cok detayları bılen cafe falcısı daha tanımadım.MUKEMMELDI!hakkını vermem lazım,Cocuk Yasadıgım ne varsa hepsını doktu ortaya ve suan ı cok ıyı yorumladı..Gelecek ıcın yakın tarıhler ve ELMIRanın bana soyledıklıgı tarıh ve olaylar aynını saydı resmen..Mutlaka deneyın derım Ben cok memnun kaldım..
Ayrıca orada Sevinç dıye bır hanım daha var arkadasım ona baktırdı,Oda masadan sok olup kalktım dedı..Daha oncede Damlalarda Tugba ya baktırmıstımm onuda buraya yazmıstım cok detay bakıyor dıye ondanda memnun kalmıstım.Bundan sonra 3 falcımı net bır sekılde sectım artık bırakmam.1-Elmira 2-Damlalar,Barış ve Tugba..

Ben Elmıradan sonra cogu kısıye gıttım Melıs,Burcu,Bahar,Fulya ama yok asla Barıs gbı uzun ve detay degıldı..O yuzden cok memnunum bgun sızlerle paylasmak ıstedım.Insallah dedıklerı cıkar

sevgili arkadaşlar; taksimde müptela cafe diye bi yer vaarmış geçen gün bir arkadaşım gitmiş..ona olması pek muhtemel olmayan şeyler söylemiş ama çok garip bir yermiş ve tuhaf bir kadın bakıyomuş...arkadşım ona pek inanmamış ama gece çok korkmuş ve garip kabuslar görmüş..müptela cafeye gideniniz var mı acaba??

teşekkür ederim fakirinekmeği

Arkadaslar,
Melisle ilgili izlenimlerimi aktarayim;
Bence fostu.her seyi bana sordu.evli misin?calisiyir musun?vs
Ve yorumlari yanlisti.yine de umutla dinlemeye devam ettim belki bir yerden frekansimiz tutar diye ana maalesef.yine de benden aldigi cvplara istinaden gelecege yonelik tahminlerde bulundu.bakalim:)ama hiic bir sey bilemedi maalesef.parama yazik oldu

Bende 3 yıldır Emele giderim bana cok tutuyor hatta bilmedigim seyleri bile ondan duyduktan sonra yasıyorum
ama simdi yer degistirti Emelim cafe de aynı yerde bakkalın karsı sokagında
hele son soyledigi birsey var eger cıkarsa nasıl tesekkur edecegimi bilmiyorum

merhabalar arkadaşlar,

Melis ve Elmira hangi cafelerde bakıyor?
Bakıyorum tek tek sayfalara ama bir türlü yakalayamadım.
Birde ne kadar ücreti ve kaç dakiki sürüyor?

2009 yılında saliente kafede nikoya gitmiştim.sonra zaten oradan ayrılmış.Şu ana kadar o kadar falcıya gittim bir tek ondan etkilendim.Şimdi niko nerede?Onu nereden bulabilirim? Lütfen biri yardım etsin.Nikoyu istiyorum.

Talena herşeyi çok detaylı yazmışsın..
Ben baktırdıklarına hiç gitmedim
Ama kesinlikle deneyeceğim
Elmira ve Burcu nerede bakıyor? Ona göre bende gideceğim
Yardımcı olursan sevinirim :)

burcu ve ayhan bende de iyiydi. burcu 4 kere aynı tarihi verdi, olmadı ama anı filan muhteşem yorumlamıştı.
ayhan da karakter analizinde çok iyiydi.
gelecek onda da çıkmadı.

Fakirinekmeği Burcu ve Ayhan hangi kafede bakıyorlar?
Anı yorumlamakta önemli çünkü.
Bende gidip baktıracağım canım

Merhaba arkadaslar,

Forumu uzun zamandir takip ediyorum ama hic uye olup da bir seyler yazmak istemedim. Uzun zamandir iyi bir falci ariyorum. Rita'nin namini cok isittim. Buradan telefonunu ve adresini bilen uyelere ozel mesaj atamiyorum maalesef Kendisine nasil ulabililirim acaba?

Merhabalar,

Uzun zamandir siteyi takip ediyorum. Bu konuda da iyi bilen birini bulayim diye kadinlar kulubunu okuyayim dedim. Rita'nin tel.i veya nerede oturdugunu biliyorsaniz paylasir misiniz ozelden? Ben yeni uye oldugum icin maalesef mesaj atamiyorum. Tesekkur ederim.

Fakirinekmeği Burcu ve Ayhan hangi kafede bakıyorlar?
Anı yorumlamakta önemli çünkü.
Bende gidip baktıracağım canım

burcu angels kade ayhan da la porta kafede. ikiside kadıköyde.
angels kafe bahariye caddesinden akmara gittiğini düşün. o yol üzerinde.
la porta kafede bi sürü restoranın olduğu bi sokak var hani benettonın yanındaki sokakta.
oradan girip yolun sonuna kadar yürüyosun. ondan sonrasını sorarsan gösterirler. ben de öyle bulmuştum. tam lokasyonunu unuttum şimdi
ikisinin de gelecek çıkmadı bende aklında bulunsun

@fakirinekmeği

küçükyalı'daki daha önce forumda bahsedilen anne kız küçükyalı'nın neresinde? gittiysen bakımı nasıl?
bu konuda bilgin varsa paylaşır mısın?

Son düzenleme:
neyse en azindan aklimda kalmadi :) Burada konusulanlardan Rita, Emine Abla, Mercan ve Olguyu cok merak ediyordum hepsini tecrube etmis oldum en azindan :)

Merhabalar,

Ozel mesaj atamadigim icin direkt mesaj yaziyorum. Postlardan Rita'nin telefon numarasini bildiginizi ogrendim. Ozelden benimle paylasmaniz mumkun mu acaba? Tesekkurler!

@fakirinekmeği

küçükyalı'daki daha önce forumda bahsedilen anne kız küçükyalı'nın neresinde? gittiysen bakımı nasıl?
bu konuda bilgin varsa paylaşır mısın?

gittim iki kere. . ama geçmiş mesajlarımda ayrıntılı anlatmıştım. aklınıza takılan, atladığım bi şey varsa tabi sorabilirsin
şöyle söyliyeyim: anne-kız değiller. anne yani elif hanım bakıyor fala :) kızı öyle küçük etrafta dolanan biri değil. baya eğitim gören okuluna giden biri.
yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum. anne kız deyince benim aklıma ciyaklayan uyuz bi kız çocuğu geldi çünkü :)
onun dışında iskambil falı bakıyor. ben oldukça memnun kaldım.
klasik kafe falı gibi düşünmeyin ama. tarih filan vermiyor mesela. yklaşık bi saat ayırıyor size. bende daha çıkan olmadı ama zaten benimki pek o şekilde bi fal değildi. daha çok terapi gibi geldi bana. ben elif hanımın sohbetini de çok sevdim. iyi niyetli bi bayan. yardımcı olmak istiyor.
onun dışında sorun varsa yardımcı olmaya çalışayım.

Tamam çok teşekkür ederim canım
En azından aklımdan çıkmış olur. Merak ediyorum çünkü..
Baktırdığımda yorum yazacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…