Denizden ben yeni olduğum için özelden msj atamıyorum rica etem Ritanın numarasını bana atabilir misin?
Elmiranin numarasını bana da yollar mısınız? Madam sara ile ilgili bilgisi olan yokmu?
odası filan yok sanki bunun. oda denilebilecek bi yer değil. bodrum kat ama evet biraz kırık:)
burcu cumaları kafede yok. hafta içi 7, haftasonu4-5 gibi orada oluyo.
ama ben epeydir gitmiyorum belki değişmiştir. gitmeden ara mutlaka kafeyi. bazen hasta oluyo, işi çıkıyo gelemiyo
Kesinlikle tavsiye etmem canim. Sitesindeki tarot bakimi icin cep telefonundan para gonderdim. Ama sitede hata oldu ve ucreti yatirdigim halde formu gonderemedim. Ertesi gun mail falan attim, cevap alamadim. Sonra aradim ve sekreteri cikti. Siz bilgilerinizi mail atin, o cevaplar dedi. Ama tarot kartlarini nasil sececegim diye sordum, gerek yok dedi. Sadece adim soyadim dogum tarihi vs gibi bilgileri aldi. Bana 1 satir yazi yazmis. Onda da cok olumsuz, sende buyu var diye tutturmus. Baktirdigim kisiyle ilgili tek bir yorum bile yapmamis. Mailine cevap yazip onunla durumum ne olacak diye sordum. Onu sana baglayabilirim, gozu senden baskasini gormez dedi. Ama istedigi ucret 3.500 TL gibi biseydi. Uzak durun derim.
Böyle şarlatanları da arada cıkarıp haber verdıgınız ıcın tesekkurler..Ay cok kotu olmus cnm ya senın adına uzuldum ama neysekı kısa surede farkedıp prım vermemıssın..yazdıgın ıcın sagol..Bır arkadasımda bu kısıye yıldızname baktırcam fln dıyordu soyleyeyım barıde kız bosuna parasını yedırmesin..
bakırköy laftakilerin hepsi fos. tamamen geyik yapıyorlar ama ermeni kilisesinin olduğu sokakta cafe emel diye bi yer var yakın gelecek konusunda çok iyi. ısrarla olmıcak dimi dememe rağmen olucak demişti ve gerçektende olmuştu hemde aynen dediği şekilde
ben melis ve elmiranın dediklerinin gercekleşmesini bekliyorum... ikiside aynı şeyleri söylemişti tarih vermişlerdi aralarında 10 gün falan oynuyordu tarıhlerının... ıkısının de verdıgı tarıh gectı kısa bır sure once.. ama olaylar soyledıklerı dogrultuda ılerlıyor ozellıkle elmıranın ... bu tarıh meselesıne cok takılmamak lazım sanırım... elmiraya baktırıp falı cıkanlarda tarıh bırebır tutmusmuydu ? yoksa tarıhe takılma mı dersınız ?? verdıgı tarıh gecsede cıkıyor mu ... Çünkü gercekten cok etkılendım falından, sektırmeden bıldı... baktıranlar cevaplarsa sevınırım kısçelerrr ???
lopenzara yazdıkların fazlasıyla iddialı olmuş. ama buna şaşırmadım. kadıköyde bir yarış varki fazlasıyla heyecanlı.burada bazı nicklerin angelstan falcıların olduğuda söyleniyor. ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum. sana esas seni şaşırtacak başka bir olayıda ben sana anlatayım.nikonun patronu gülay hanımında tarotta iddialı olduğunu herkez biliyor. 3 ay evvel mu cafeye gülay hanım gelip oranın sahibi aysun hanıma cafeyi çok istediğini ve dizaynına bayıldığını oğlu ile beraber burayı almak istediğini söyledi. 250 binden kapı açıldı ve üstünüde fazlasıyla verebileceğini söyledi. biz orada aysun hanımla beraber 3 bayandık. arslan beyde vardı . arslan bey gülerek teklife red cevabı vermişti. aysun hanıma bakarak sizin adınıza nasıl cevap verebiliyor dedik. işletme ile ilgili her konu arslan beyin insiyatifinde olduğunu belirtti. dekorundan kalemine kadar her şey onun dediği şekilde dizayn edilmiştir dedi. bu yüzden mu cafeye giren her kez büyüleniyor. çünkü adam sadece falcı değil. sanatçıda..gülay hanım bile oraya hayran kalmışken nikonun hayran kalması bence fazlasıyla mümkün.. her müşteriye ayrı özen , ayrı odalar...bundan sonra kadıköye gidipte bu mekanı görmeyene üzülürüm.
başka yerde görmedim.
Elmira'nın bana bahsettiği olaylardan birtanesi gerçekleşti tarih vermemişti ama olay tam dediği gibi gerceklestı ben farkında olmadan:) Banada bır tarıh verdı elmira yakındır ve aynı tarıhı melıste verdı ve aynısını Burcuda:) Hatta symbol baharda aynı tarıhler..Bırde hakkını yemıyım Damlalar tugba da aynı tarıhı verdı hatta ben bunlar anlasmısmı ne demıstım:) Elmıranın verdıgı tarıh bıraz daha ılerı ama aynı ayın ıcınde yakındır dedıgım gbı cıkarsa yazıcam ztn:) BuARA cOK fAL BAktırdım son 1 ay ıcınde cogunu deneyımledım ama Artık beklemeye aldım.Bırazda gerceklescekmı dıye beklemek lazım degılmı:) Aslında en guzelı akışa bırakmak.. cıkarsa aa bak bana su kısı demıstı demek en güzeli:)
Hepsini not aldım tek tek detaylı,yoksa unutuyorum..Yazdım cıkanlara tik atıp hemen sızınle paylasıcam keske butun soylenen İyi şeylerin yanına Gülümseme işareti koyabilsek ne güzel olurdu
Damlalar Tugba benı cok sasırttı nokta atısları cok yerındeydı gercekten sasırarak kalktım masadan bır konuda dıgerlerınden farklı soyledı bakalım kım dogruyu soylemıs olacak..
Ayrıca Soganlık emine de denenmiş bulunmakta..NICH II begenmedimmmmmüzgünümm yanı fazlasıyla hayalkırıklıgına ugradım hıc anlatıldıgı gbı olmadı bana..Cok genel baktı oraya gıtmeye degmedı kesınlıkle..Pen cafe Yeter hanımı cok begendım masalımsı bır anlatısı var benı cok rahatlattı..ayrıca bgun aklımdan gecen kendımle ılgılı bır cumleyı kı kenara not bıle etmıstım hosuma gıttıgı ıcın,aynen sankı beynımden gecenı okurmus gbı aynı kelımelerle soylemesı benı cok sasırttı:)Yeter hanımın soyledıklerı ıle elmıranın soyledıklerı bırbırıyle aynı sonuc olarak tabıkı..Hıc kımse Elmıra kadar detaylandıramadı.Tugba da detaycıdır ben begendım.
burcu ve ayhan bende de iyiydi. burcu 4 kere aynı tarihi verdi, olmadı ama anı filan muhteşem yorumlamıştı.
ayhan da karakter analizinde çok iyiydi.
gelecek onda da çıkmadı.
Canım Rıta Kurtulus ta oturuyor evınde kendı evınde bakıyor yılların meshur Rıta sı ben de telefonu var ma yenı tasındıgım ev su anda bomba yemıs bır halde oldugu ıcın yanı her taraf her tarafta buldugum zaman yazarım bır ara numara bılgısayarımdada kayıtlıydı ama ben maıllerımı MICROSOFT OUTLOOK a tasırım hep cunku bana cok maıl gelıyor bu yuzden de maıller crash olmus neyse bulur bulmaz gonderecegım elıne su alıyor bır kabın ıcerısınde ama aslında su bahane senın yuzune bakıp soyluyor ıste bu hatun kısı yazarların kose yazılarına konu olmus bırısı gerısını sen dusun...
Fakirinekmeği Burcu ve Ayhan hangi kafede bakıyorlar?
Anı yorumlamakta önemli çünkü.
Bende gidip baktıracağım canım
neyse en azindan aklimda kalmadi :) Burada konusulanlardan Rita, Emine Abla, Mercan ve Olguyu cok merak ediyordum hepsini tecrube etmis oldum en azindan :)
@fakirinekmeği
küçükyalı'daki daha önce forumda bahsedilen anne kız küçükyalı'nın neresinde? gittiysen bakımı nasıl?
bu konuda bilgin varsa paylaşır mısın?
burcu angels kade ayhan da la porta kafede. ikiside kadıköyde.
angels kafe bahariye caddesinden akmara gittiğini düşün. o yol üzerinde.
la porta kafede bi sürü restoranın olduğu bi sokak var hani benettonın yanındaki sokakta.
oradan girip yolun sonuna kadar yürüyosun. ondan sonrasını sorarsan gösterirler. ben de öyle bulmuştum. tam lokasyonunu unuttum şimdi
ikisinin de gelecek çıkmadı bende aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?