Rita'yı beğenmeyenlerde çok olmuştu, hatta gittiğim zaman bende beğenmemiştim ama zamanla dediği şeyleri yaşayınca fikrim değişti... Olumsuz şeyleri de çekinmeden söyleyen birisi kendisi, yalnız Rita'ya gideceklere şu tavsiyede bulunurum odaya yalnız girin sanırım frekansları karışabiliyor... Benim sevgilimi arkadaşıma anlatmıştı çünkü...
Ben gideli 1 yıl oldu o nedenle şuan ne kadara bakıyor bilmiyorum... Numarasını özelden gönderebilirim...
benim bildiğim şeyleri bana dökmekten başka bi özelliği olmayan insanlardan bahsediyorum.
isim veriip de başka bi şey yapamayanların beynimi okuduklarını düşünmüşümdür hep. kötü bi şey değil ama kendi bildiğim şeyleri 5 dakikada özetlesin diye birine 20-30 lira vermek çok da mantıklı gelmiyo bana.
bi de isim cisim bilince dediği her şeye inanıyodum. ama genelde olmadılar. ismini bildiği çocuğun o anki hayatını bilemeyenler oldu. benim kendimce yazdığım senaryoyu onlardan duyuyorum ama aslında gerçeğin tamamen farklı olduğunu öğreniyorum. benim ihtiyacım olan şey masal dinlemek değil. o yüzden benim için falcının beni okumaktan başka bi şey yapamaması kötü bi şey
sen fulyayı kast ediyosan oturur oturmaz sayıp döküyor diye o ayrı. onda öyle bi şey sezinlemedim. kaldı ki o da aklımda olmayan şeyleri bana söylemiş isimlerden biridir.
her neyse bundan sonra elif hanım, burcu ve yolum düştükçe fulya. başkasını istemem. bana zırvalamıyorlar gibi geldi. gelecekle ilgili söyledikleri varsın çıkmasın. enerjilerini seviyorum. mutluluğa inanmamı kolaylaştırıyorlar. geleceği Allah'tan başkası bilemez zaten. bunun da bilincindeyim. salak yerine konup da umut satma emelinde olmadıklarına inandırdılar beni. haklarında yanılıyo olabilirim elbet ama ne çıkar ki
nihayet bu kadar deneyimden sonra fal benim için tesadüfen 10 cümleden 1i çıkınca 'aa filanca bunu bilmişti' eğlencesinde. bi ara resmen bağımlısıydım.
aynen senin gibi düşünüyorum canım. bende de isim bilenler başka işe yaramadılar.soru sorunca çuvallıyorlar zaten.ben bu yüzden taksimdekileri caddedekileri ve nişantaşı baharı elemiştim.biliyosun benim bir beklentim yada isteğim yok sadece an ve geleceğe dair merak kaldı artık.bu yüzdende enayi yerine konmak istemiyorum. evet fulya hiç umut verici yalan şeyler söylemiyor olacaksa kendi söylüyor zaten.ama senle frekansımız tttuğuna göre burcu ve elif i de zaman geçince denemek istiyorum.birde ayhanı beğenmiştin sanırım.
Melis nerde fal bakiyor
başımıza yeni birini çıkarmak istemem ama zeynel eroğlu haklkında fikri olan biri var mı?
uzman tv de yorumlar filan yapmış. işini iyi biliyor olabilir diye düşündüm. ama sitesi var medyum takılanlardan . giden var mı hiç? yani ciddi biri mi yoksa sende büyü var gel şunu çözelimcilerden mi o da?
Evet canım daha önce beğenmemiştim Burcu'yu gelecek çıkmıyor demiştim... 5 aydır gidiyorum her gittiğimde daha ileri tarihi veriyordu... Ama sonunda dedikleri olmaya başladı...
Ayhan'ın da geçmiş ve şimdiki zaman analizi, karakter analizi harikaydı... Ama ben falların çıkmadığını kabullendiğim için, dediklerinin çıkacağını ummuyordum... Onun dediği gibi Ocak'ta aynen dediği gibi olmaya başladı herşey... Aralık sonu için dediği şeyde oldu...
Yani ben burdan şu sonucu çıkardım, falların çıkıp çıkmadığına karar vermek için baya beklemek gerekiyor...
Birkoy laf cafede kimi onerirsiniz
Kesinlikle tavsiye etmem canim. Sitesindeki tarot bakimi icin cep telefonundan para gonderdim. Ama sitede hata oldu ve ucreti yatirdigim halde formu gonderemedim. Ertesi gun mail falan attim, cevap alamadim. Sonra aradim ve sekreteri cikti. Siz bilgilerinizi mail atin, o cevaplar dedi. Ama tarot kartlarini nasil sececegim diye sordum, gerek yok dedi. Sadece adim soyadim dogum tarihi vs gibi bilgileri aldi. Bana 1 satir yazi yazmis. Onda da cok olumsuz, sende buyu var diye tutturmus. Baktirdigim kisiyle ilgili tek bir yorum bile yapmamis. Mailine cevap yazip onunla durumum ne olacak diye sordum. Onu sana baglayabilirim, gozu senden baskasini gormez dedi. Ama istedigi ucret 3.500 TL gibi biseydi. Uzak durun derim.
Bu arada Ella'nin telefonunu bana da verebilir misiniz?
Tesekkurler
Kesinlikle tavsiye etmem canim. Sitesindeki tarot bakimi icin cep telefonundan para gonderdim. Ama sitede hata oldu ve ucreti yatirdigim halde formu gonderemedim. Ertesi gun mail falan attim, cevap alamadim. Sonra aradim ve sekreteri cikti. Siz bilgilerinizi mail atin, o cevaplar dedi. Ama tarot kartlarini nasil sececegim diye sordum, gerek yok dedi. Sadece adim soyadim dogum tarihi vs gibi bilgileri aldi. Bana 1 satir yazi yazmis. Onda da cok olumsuz, sende buyu var diye tutturmus. Baktirdigim kisiyle ilgili tek bir yorum bile yapmamis. Mailine cevap yazip onunla durumum ne olacak diye sordum. Onu sana baglayabilirim, gozu senden baskasini gormez dedi. Ama istedigi ucret 3.500 TL gibi biseydi. Uzak durun derim.
Bu arada Ella'nin telefonunu bana da verebilir misiniz?
Tesekkurler
bir dediği daha oldu ellanın buluştuk bugun israr ediyodu buluşcaksın diye yok dedim buluştukk bugun bilmiyorum diğer dedikleride çıkıcak inş. ümit ediyorum :)9 imkansız dedğim şey olduu hatta dediği şeyleri sanki o biliyomuş gbi çocuk bana söyledi barışsak daha iyiydi ama konuştuk görüştük en azndan ama iyiydi:))
ben istanbul disindan yaziyorum sizlere, ama burda elmira hakinda yorumlari okuduktan sonra, elimraya iltibata gectim gecen sene eylül ayinda bana ilk telefonda bakti, gercektente gecmisi simdiki zamani herseyi cok iyi biliyo, cok detaili anlatiyo, ve gercekten insani 10-15 dakikada basindan savurmuyo, uzun uzun bakiyo, her soruya cvp vermeye calisiyo, dediklerinin bazilardida cikti bazilarin zamani var. aralikta da evine gittim beni yine sasirti gercekten bu isi iyi biliyo, yanimda arkadasimda vardi onunkiler hemen ertesi gün bile cikti ve halende cikiyo. evet 75 tl az bi para degil ama paranin hakini veriyo bence. bazi arkadaslar zamanla ilgili sormuslar, zamaninda cikanlarda var sonradan ckanlarda var, elmira kendisi bana böyle bi yorum yapmisti, zamanlarda yanilabilirim o yüzden zamanlara takimayin, icinizi rahat tutun. ben cok falcilara gittim ve cok paralar harcadim, aralarinda iyileride vardi ama hic bilmiyenlerde vardi. ama elmirayi gercekten gönül rahatligla tavsiye edebilirim herkese.
arkadaşlar la porte cafe ayhan dediğiniz kişi biraz kırık bir tip mi?yani gay mi?yıllar önce kadıköyde bahsettiğiniz şekilde merdivenlerden inerek kendi odasında bakan gay birine fal baktırmıştım ama adını hatırlamıyorum :2: birde angels burcu ne zaman ve saat kaç gibi cafede oluyor biliyor musunuz?teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?