İstanbul'da Fal - Falcılar

Denizden özelden msj attım sana Ritaya nasıl ulaşırım ve en son kaça bakmıştı?

aynen senin gibi düşünüyorum canım. bende de isim bilenler başka işe yaramadılar.soru sorunca çuvallıyorlar zaten.ben bu yüzden taksimdekileri caddedekileri ve nişantaşı baharı elemiştim.biliyosun benim bir beklentim yada isteğim yok sadece an ve geleceğe dair merak kaldı artık.bu yüzdende enayi yerine konmak istemiyorum. evet fulya hiç umut verici yalan şeyler söylemiyor olacaksa kendi söylüyor zaten.ama senle frekansımız tttuğuna göre burcu ve elif i de zaman geçince denemek istiyorum.birde ayhanı beğenmiştin sanırım.

özellikle ayhana git diyemem ama yolun düşerse uğrayabilirsin, mükemmel değil ama başarılı.
burcuya kahve baktırdım ben hep tarotta nasıldır bilmiyorum. sanırım sana kahve pek yardımcı olmuyordu.
tarot baktıran birileri vardır burada mutlaka, biri yardımcı olur sana.
elif hanım hakkındaik düşüncelerimi zaten biliyorsun

Fulya için tarot mu kahve mi önerirsiniz?

Bir de yakın zamanda tel ile aradıgımızda gelen ayhanla görüşebilen oldu mu çoktandır arıyorum ama ulaşamadım

Kesinlikle tavsiye etmem canim. Sitesindeki tarot bakimi icin cep telefonundan para gonderdim. Ama sitede hata oldu ve ucreti yatirdigim halde formu gonderemedim. Ertesi gun mail falan attim, cevap alamadim. Sonra aradim ve sekreteri cikti. Siz bilgilerinizi mail atin, o cevaplar dedi. Ama tarot kartlarini nasil sececegim diye sordum, gerek yok dedi. Sadece adim soyadim dogum tarihi vs gibi bilgileri aldi. Bana 1 satir yazi yazmis. Onda da cok olumsuz, sende buyu var diye tutturmus. Baktirdigim kisiyle ilgili tek bir yorum bile yapmamis. Mailine cevap yazip onunla durumum ne olacak diye sordum. Onu sana baglayabilirim, gozu senden baskasini gormez dedi. Ama istedigi ucret 3.500 TL gibi biseydi. Uzak durun derim.

Bu arada Ella'nin telefonunu bana da verebilir misiniz?

Tesekkurler

ben istanbul disindan yaziyorum sizlere, ama burda elmira hakinda yorumlari okuduktan sonra, elimraya iltibata gectim gecen sene eylül ayinda bana ilk telefonda bakti, gercektente gecmisi simdiki zamani herseyi cok iyi biliyo, cok detaili anlatiyo, ve gercekten insani 10-15 dakikada basindan savurmuyo, uzun uzun bakiyo, her soruya cvp vermeye calisiyo, dediklerinin bazilardida cikti bazilarin zamani var. aralikta da evine gittim beni yine sasirti gercekten bu isi iyi biliyo, yanimda arkadasimda vardi onunkiler hemen ertesi gün bile cikti ve halende cikiyo. evet 75 tl az bi para degil ama paranin hakini veriyo bence. bazi arkadaslar zamanla ilgili sormuslar, zamaninda cikanlarda var sonradan ckanlarda var, elmira kendisi bana böyle bi yorum yapmisti, zamanlarda yanilabilirim o yüzden zamanlara takimayin, icinizi rahat tutun. ben cok falcilara gittim ve cok paralar harcadim, aralarinda iyileride vardi ama hic bilmiyenlerde vardi. ama elmirayi gercekten gönül rahatligla tavsiye edebilirim herkese.

Denizden ben yeni olduğum için özelden msj atamıyorum rica etem Ritanın numarasını bana atabilir misin?

Birkoy laf cafede kimi onerirsiniz

bakırköy laftakilerin hepsi fos. tamamen geyik yapıyorlar ama ermeni kilisesinin olduğu sokakta cafe emel diye bi yer var yakın gelecek konusunda çok iyi. ısrarla olmıcak dimi dememe rağmen olucak demişti ve gerçektende olmuştu hemde aynen dediği şekilde

bir dediği daha oldu ellanın buluştuk bugun israr ediyodu buluşcaksın diye yok dedim buluştukk bugun bilmiyorum diğer dedikleride çıkıcak inş. ümit ediyorum :)9 imkansız dedğim şey olduu hatta dediği şeyleri sanki o biliyomuş gbi çocuk bana söyledi barışsak daha iyiydi ama konuştuk görüştük en azndan ama iyiydi:))

şarlatanlık tek kelimeyle. uyardığın için teşekkür ederim :)

canım özelden attım numarasını ... isteyenlere atmaya çalışıyorum inş. sizde memnun kalırsınız bütün isteklerimz biran evel olsun ya:)

arkadaşlar la porte cafe ayhan dediğiniz kişi biraz kırık bir tip mi?yani gay mi?yıllar önce kadıköyde bahsettiğiniz şekilde merdivenlerden inerek kendi odasında bakan gay birine fal baktırmıştım ama adını hatırlamıyorum :2: birde angels burcu ne zaman ve saat kaç gibi cafede oluyor biliyor musunuz?teşekkür ederim.

ayy ne güzel işallah geriside gelir ,darısı başımıza diyecem ama bizimkisi tamamen bitti ,finish

cevabın için teşekkürler canım... Evet an da ve geçmişte çok iyi gelecekle ilgili bazıları cıktı ama asıl olay ıcın verdıgı tarıh geçti o yuzden dedım sonrasında da cıkıyor mu dıye. Elmıra banada demıstı tarıhlere cok takılma dıye.. ama işte insan kafada sabıtledımı bazı seylerı yınede sormak ıstıyor :)))

odası filan yok sanki bunun. oda denilebilecek bi yer değil. bodrum kat ama evet biraz kırık:)
burcu cumaları kafede yok. hafta içi 7, haftasonu4-5 gibi orada oluyo.
ama ben epeydir gitmiyorum belki değişmiştir. gitmeden ara mutlaka kafeyi. bazen hasta oluyo, işi çıkıyo gelemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…