İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar herkesi bırakın bence delişüko denilen bayana baktırın diyorum başkada bişey demiyorum. ben salı günü baktırdım bugüne kadar şokdan cıkamadım desem inanın bana!!!halada şoktayım.ben herkesi es geciyorum.

Hayatımı anlattı. Gelecek için söyledikleri olmayacak şeyler değil. kızcagız anlatıyor sen dinliyorsun hiç şaşmadı.numarasını isteyen olursa veririm fakat pek giremiyorum minik arkadasımıza yollasam gönderirmiacaba sizlere..

kımdır delüşiko yerı varmı acaba ? bırde ne kadar a bakıo vede ne falı kahve, su?

Delilik kismina dair detay versene :) neden deli diyoar vs

kımdır delüşiko yerı varmı acaba ? bırde ne kadar a bakıo vede ne falı kahve, su?

tabikine gönderirim

merhaba numarasını ve adresini almam mümkün mü acaba????

Bana da gonderir misin rica etsemm? Lutfen cok lazimm..

şöyle söyleyyim daha önce bi çok falcıya iyiside vardı kötüsüde.kimsenin ismini cok fazla anmadım sonucta kimse beni zorlamadıgit dye. o kadar falcı medyum gezdim böyle birşey görmedim. mükemmeldi desem abartmamış olurum.deli meli ama o kadar akıllı gecinen falcılara bin basar.cok yakın gelecek için söyledigi birkac sey var onlarıda paylaşacagım fırsat bulup girebilirsem.

Cnm bende alabilir miyim nosunu herkesi deniyorum.onuda deniyim bari :) şimdiden tesekkür ederim

Delilik kismina dair detay versene :) neden deli diyoar vs

Ya deli derken bagırabiliyor sen sus falan diyor.küçükken 3 harfli musallat olmuş göya o gün bugündür onunla yasıyormuş. o kadar yoğunki umarım sizler randevu alabilirsiniz. telde bakıyor 100 lira ablası ayarlıyor randevuları onunla konuşup ögrendim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…