İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet umuyorum ayrılmaz... Ama günlerdir arkadaşlarım arıyor ve herdefasında rahatsız, yok diyorlar... Ayfer için de rahatsız dediler ama Ayfer hanım ayrıldığını geçtiğimiz sayfalarda söylemişti... Neyse bu gün ablam aradı Angels'ı Cumartesi tekrar arayın dediler... Bakalım hayırlısı...

özelden msj atmak istedim ama atamazmışımm site yönetimi öle diyor:İ ayfer hanımın telinin sizde olabileceğini tahmin ediyorum. varsa bana özelden gönderebilrmisiniz.

Yok canım Ayfer hanımın numarası bende yok geçtiğimiz sayfalarda kendisi yorum yazmıştı "nickimtrak" nickiyle... Belki o sana özelden yollar numarasını bende maalesef yok...

ben symbol levente gitmek istyrm ama hangi şubede bilmyrm ve hala fala devam ediyor mu? yakın zamanda gidenler var mı acaba yardımcı olabilir misinz?

ben symbol levente gitmek istyrm ama hangi şubede bilmyrm ve hala fala devam ediyor mu? yakın zamanda gidenler var mı acaba yardımcı olabilir misinz?

hiç tavsiye etmem yine de siz bilirsiniz.burdan baya kişi onu bepenmediğini yazmıştı. 2 kere gittim ikisindede tamıtamına zıt şeyler söyledi. 1 seneyi geçti dediklerinin hiçbiri çıkmadı sallamasyon. caddedekilerin hepsi aynı. biride harften başka şeyi bilemeyen 3 dakika fal bakan biri.

peki sizin gidip memnun kaldığınız biri var mı? geleceği olmasa da en azından şuanki durumu bilebilecek yakın tarihleri tutturabilen biri mesela

Merhaba arkadaslar lutfen avrupa yakasinda tercihim bakirkoy civarinda onerebileceginiz falci var mi?Şöyle bir beni bi aydinlativersin olmami yaa cok zor günler geçiriyorum..

Merhaba arkadaslar lutfen avrupa yakasinda tercihim bakirkoy civarinda onerebileceginiz falci var mi?Şöyle bir beni bi aydinlativersin olmami yaa cok zor günler geçiriyorum..

Slm cnm benim memnun kaldigim chakra cafe sevgi birdde fincanda senay ve melis ilk sevgi ablaya git derim uzun bakiyor ve biliyor bayagi tek konu uzerinde durmmuyor meliste cok eski falcim oda iyidir isabetli atislari var senayida yeni tanidim ilk birimi dedim beni soyledi dedim onuda denemeni tavsiye ederim

Slm sevgili arkadasim tesekkur ederin bilgilendirdigin icin canim fincanda melise gittin yalniz gelecege dair hic birsey bilemedi o an benim bildiklerimi bana soyledi o cok umutlanmisdim suprizler var cok guzel seyler vs olucak dedi hani sevdigim cocugun ailesiyle birbirimize girdik :) o kadar ters tepti soyledikleri canim senay nasil acaba biraz anlatabilir misin?Sevgi hn nerde hangi cafede yerini tarif edebilir misin?

şuandakı durumu bılen elmıra var ama oda geleceğı bılmıyor, ella var oda şuandakı durumunu söyluyor ve gelecekle ılgılı soyledıklerı oluyor başarılı

Merhaba adasen. elmira, ella, soğanlık emine bunların numaraları sende var mı ? rica etsem atabilir misin ? bunlarıda deneyelim. telden baktırsam memnun kalır mıyım acaba yüzyüze daha iyi gibi olur mu acaba ?

Merhaba adasen. elmira, ella, soğanlık emine bunların numaraları sende var mı ? rica etsem atabilir misin ? bunlarıda deneyelim. telden baktırsam memnun kalır mıyım acaba yüzyüze daha iyi gibi olur mu acaba ?

canım soğanlık emineyı kımse tavsıye etmıyor, yınede sen bılırsın elmıra yok çok pahalıymış o bıde olumsuzuda olumlu soyluyormuş baktırmadım ona, ella da facete medyum ella dıye yaz ordan ulaşırsın msj hakkım olmadığı ıçın yazamıyorum numarasını

telde ella hanım bakıyor aradığında detaylı konuşursun kendısıyle soğanlık emıneyı zaten es geçıyorum

mandall arkadaşım benden ella hanımın numarasını ıstemışsın facete medyum ella dıye yaz ordan çıkıyor yada msj at ordan kendısıne msj hakkım yok oyuzden cvp veremedım sana kusura bakma

ben sevgi ablaya baktırdım ama beğenmedim fincandaki meis iyi ama şenayııı tavsie ederim gerçekten çok iyi bakıyo bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…