dünyanın binbir türlü hali var ama Burcu angelsta mutlu,ayrılmaz gibi ordan :) mesela onu nostradamusta düşünemiyorum.orası tam ticarethane.falcılar dk.hesabı yapıyor.yoksa uyarı alıyorlar patrondan.ama angels daha rahat bir yer.
özelden msj atmak istedim ama atamazmışımm site yönetimi öle diyor:İ ayfer hanımın telinin sizde olabileceğini tahmin ediyorum. varsa bana özelden gönderebilrmisiniz.
Bu arada ella ya gittin ve dedikleri de cikti yani? Cok kisa vadeli seyler falan miydi
Merhaba, Şebnem hanım' ve sevim hanım'a nasıl ulaşabilirim bende ümraniyede ikamet ediyorum ve ücret konusunda bilgi verirseniz sevinirim...teşekkür ederim..saygılar...
ben symbol levente gitmek istyrm ama hangi şubede bilmyrm ve hala fala devam ediyor mu? yakın zamanda gidenler var mı acaba yardımcı olabilir misinz?
hiç tavsiye etmem yine de siz bilirsiniz.burdan baya kişi onu bepenmediğini yazmıştı. 2 kere gittim ikisindede tamıtamına zıt şeyler söyledi. 1 seneyi geçti dediklerinin hiçbiri çıkmadı sallamasyon. caddedekilerin hepsi aynı. biride harften başka şeyi bilemeyen 3 dakika fal bakan biri.
Merhaba arkadaslar lutfen avrupa yakasinda tercihim bakirkoy civarinda onerebileceginiz falci var mi?Şöyle bir beni bi aydinlativersin olmami yaacok zor günler geçiriyorum..
Slm cnm benim memnun kaldigim chakra cafe sevgi birdde fincanda senay ve melis ilk sevgi ablaya git derim uzun bakiyor ve biliyor bayagi tek konu uzerinde durmmuyor meliste cok eski falcim oda iyidir isabetli atislari var senayida yeni tanidim ilk birimi dedim beni soyledi dedim onuda denemeni tavsiye ederim
minik,narin'in bu falcısının no'sunu mesaj atabilirmisin?
şuandakı durumu bılen elmıra var ama oda geleceğı bılmıyor, ella var oda şuandakı durumunu söyluyor ve gelecekle ılgılı soyledıklerı oluyor başarılı
Merhaba adasen. elmira, ella, soğanlık emine bunların numaraları sende var mı ? rica etsem atabilir misin ? bunlarıda deneyelim. telden baktırsam memnun kalır mıyım acaba yüzyüze daha iyi gibi olur mu acaba ?
Merhaba adasen. elmira, ella, soğanlık emine bunların numaraları sende var mı ? rica etsem atabilir misin ? bunlarıda deneyelim. telden baktırsam memnun kalır mıyım acaba yüzyüze daha iyi gibi olur mu acaba ?
telde ella hanım bakıyor aradığında detaylı konuşursun kendısıyle soğanlık emıneyı zaten es geçıyorum
Slm sevgili arkadasim tesekkur ederin bilgilendirdigin icin canim fincanda melise gittin yalniz gelecege dair hic birsey bilemedi o an benim bildiklerimi bana soyledi o cok umutlanmisdim suprizler var cok guzel seyler vs olucak dedi hani sevdigim cocugun ailesiyle birbirimize girdik :) o kadar ters tepti soyledikleri canim senay nasil acaba biraz anlatabilir misin?Sevgi hn nerde hangi cafede yerini tarif edebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?