İstanbul'da Fal - Falcılar

Karar verdim ben gitmiyorum Ella ya giderim.

selam arkadaşlar angelstan ayrılan ayfer hanımın telefonunu bilen varmı yada artık hangi cafede çalıştığını?bilen varsa cevap verirse çok sevinicem.şimdiden teşekkürler herkeze....

selam arkadaşlar angelstan ayrılan ayfer hanımın telefonunu bilen varmı yada artık hangi cafede çalıştığını?bilen varsa cevap verirse çok sevinicem.şimdiden teşekkürler herkeze....

Bahariye Nostradamus a bir sor istersen ,orada olabilir ?

Burcu ayrıldı mı gerçekten ya teli olan lütfen gönderebilir mi .. off falla kafayı yiyicem gerçekten iyi bakan birini söyleyin bana lütfen =(

Burcu ayrıldı mı gerçekten ya teli olan lütfen gönderebilir mi .. off falla kafayı yiyicem gerçekten iyi bakan birini söyleyin bana lütfen =(

şuandakı durumu bılen elmıra var ama oda geleceğı bılmıyor, ella var oda şuandakı durumunu söyluyor ve gelecekle ılgılı soyledıklerı oluyor başarılı

özge cafe'de çalışan gül hanımın nerde olduğu ile bilgisi olan var mı? cafe kapandığından dolayı kendisine ulaşamıyorum.. hala çıkan falımın şokunu yaşıyorum.. acil fala fala ihtiyacım var bilen varsa söylesin..

herkese merhaba,

deneyimlere devam edelim,
beşiktaş symbol nihal, iki kez baktırdım, zamanı tutturamadı, ancak dedikleri çıktı, tarzını beğendim, abla gibi davranmıyor, kısa ve öz bakıyor. hem tarot hem kahve baktırdım. bence denenebilir
symbol asiye hanım, regl olunca gitmeyin, yanlış görebilirmiş, fena değildi, dediklerinin zamanı var, o yüzden yorum yapamıyorum
nişantaşı symbol fulya: falından hiç tatmin olmadım, 2 saat bekledikten sonra 2 dak bakıyor. seri imalata geçmiş:)))) umarım gelecek için dedikleri çıkar, ancak ondan sonra giderim.

şimdilik bu kadar, herkese iyi akşamlar

bende ayfer hanımın numarasını arıyorum duyan bileeen :)) çoğu müşterilerine telini vermiş ama bende şansızlardanım. 3 arkadaş gitmiştik üçümüze dedikleri kısa vadeliydi ve çıktı...

ben yeni üyeyim. bugün angels cafedeydm burcu hastayms ve cumartesi gelecekmiş. ayrılma durumu yokmus yani. :)

özelden msj atmak istedim ama atamazmışımm site yönetimi öle diyor:İ ayfer hanımın telinin sizde olabileceğini tahmin ediyorum. varsa bana özelden gönderebilrmisiniz.

dünyanın binbir türlü hali var ama Burcu angelsta mutlu,ayrılmaz gibi ordan :) mesela onu nostradamusta düşünemiyorum.orası tam ticarethane.falcılar dk.hesabı yapıyor.yoksa uyarı alıyorlar patrondan.ama angels daha rahat bir yer.

önce naz hn. gitti sonra ayfer hn.,baska ayrılan olmasın su angels dan yahu
nostradamusta dakka tutuyolar diye hic gitmek istemiyorum,naz hn. oraya gecmis ama gitmek istemiyorum,bu kovalar gibi tavır olcak iş diil
neyse burcu da ayrılmamıstır diye umuyorum..bakıciiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…