mercan hanım 100 tl cik benım şahsı fıkrım dedıklerının hıç bırı olmadı kızlar o andakı durumumu bıle bılemedı mercan kız arkadaşım çok süslüydu ona dedıkı 3 sene sonra çok zengın bı adamla evlenceksın dedı oysakı 6 ay sonra çok fakır bı adamla evlendı :) yazık olur 100 tl ye karar sizin
selam arkadaşlar angelstan ayrılan ayfer hanımın telefonunu bilen varmı yada artık hangi cafede çalıştığını?bilen varsa cevap verirse çok sevinicem.şimdiden teşekkürler herkeze....
Bahariye Nostradamus a bir sor istersen ,orada olabilir ?
Burcu ayrıldı mı gerçekten ya teli olan lütfen gönderebilir mi .. off falla kafayı yiyicem gerçekten iyi bakan birini söyleyin bana lütfen =(
şuandakı durumu bılen elmıra var ama oda geleceğı bılmıyor, ella var oda şuandakı durumunu söyluyor ve gelecekle ılgılı soyledıklerı oluyor başarılı
dolandırıcı olmayan bir falcı bilen var mı?
selam arkadaşlar angelstan ayrılan ayfer hanımın telefonunu bilen varmı yada artık hangi cafede çalıştığını?bilen varsa cevap verirse çok sevinicem.şimdiden teşekkürler herkeze....
bu arada burcu angels cafeden ayrılmış.
nerde oldugunu öğrenen olursa lütfen yazsın :)
ben yeni üyeyim. bugün angels cafedeydm burcu hastayms ve cumartesi gelecekmiş. ayrılma durumu yokmus yani. :)
Kadıkoye Angel's 'dan sanıyorum ki Burcu ayrıldı... önceki sayfalarda Angel's Ayfer hanım kendisinin artık orada olmadığını açıklamıştı, ben geçenlerde sorduğumda Ayfer hanım için rahatsız dediler... Aynı şeyi Burcu için de günlerdir söylüyorlar yani Burcu'nun ayrıldığından şüpheleniyorum bu ara gidecek olan varsa bilginize, arayıp sormadan gitmeyin...
Merhaba, Şebnem hanım' ve sevim hanım'a nasıl ulaşabilirim bende ümraniyede ikamet ediyorum ve ücret konusunda bilgi verirseniz sevinirim...teşekkür ederim..saygılar...
kızlar fiyatı 100 tl miş:)
hala istiyen varsa,yollayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?