İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım. bende her zaman almıra cafedekı enfala gıdıyordum. ısımlerı cok net bılıyor dıyebılırım sadece cok kısa gelıyordu baska bı yer denemek ıstedım bakırkoyde fıncan cafe melıs ve şenay baktırdım bı hafta arayla ıkısıde neredeyse aynı seylerı soledı ve benımle ılgılı tespıtlerı cok dogruydu en son senaya gıtmıstım bana net bı tarıh verdı. daha once senaya melıse baktıran varmı nasıldır hıslerı ?

ben acıbadem kahve keyfindeki olguya gittim.iskambil falı baktırdım.dediklerinin hemen hemen hepsi çıktı.gelecekle ilgili 3 şey söyledi.2'si gerçekleşti.diğeri için süresini bekliyorum.gerçekten çok iyi bakıyor.tavsiye üzerine gittim,çok iyiydi gerçekten.

Aaa bide deli şüko çıkmış ,ücretide süper yani 100 tl

hmersin merhaba ,,

bahsettigin olgu hnm , eskiden nostradamusta calisan olgu hnm olabilirmi acaba ?
yoksa tamamen farkli birinden mi bahsediyorsun ? kut kizil tonlarinda saclari olan hos bir bayandi ?

uzuldum valla cunku senin fikirlerine gore hareket etmeyi planlamistik :)
havvayi aradim ama nedense pek emin olamadigim icin randevu almaktan vazgectim .
neyse bu sekilde biraz daha kendimi tutarim belki [/QUOTE]

Bence yanlış yapmışsın gidip denememek le... kaybediceğin pek bir şey yok.Nihayetinde 20tl..
Ocak başı 11 inde kendisine gitmiştim..Mevcut durum analizleri çok iyiydi...Şubat ayında gerçekleşicek bir olaydan bahsetmişti ki benim için çok önemli bir konuydu bu..Dün itibariye bu gelişmeleri yaşıyorum..Dediği şekilde dediği tarihte..Umuyorum sonucu da öngördüğü şekilde sonuçlanır..
Yanlış anlama ben illaki git diye birşey demiyorum.Kişisel fikrimi beyan ettim...Fal bu göreceli birşey bana çok iyi gelen biri sana iyi gelmeyebilir...ama denemekle birşey kaybetmiyeceği düşünüyorum.Ücret makul olduğu sürece...
Sevgiler...

Deli şüko yu bende düşünüyorum açıkçası yüz tl az değil.Ama birazdan Ella yı aricam bugün baktırıcam sonucu yazarım.

bahsettiğim olgu nostradamus'daki oldu evet.Acıbadem caddesinde Kahve keyfi adında çok şirin bir cafe de bakıyor.Cafe'nin internette yazan numarası değişmiş.ben gittiğimde sorumlusundan rezervasyon numarası aldım.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.35 tl'ye bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olguya narcil kafede baktirdim , 1 ay oluyor nerdeyse .
baktirirken gercekten cok begendim ama henuz dedikleri gerceklesmedi , gerceklesmesi umidiyle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…