İstanbul'da Fal - Falcılar

Demek ki herkeste hakkını veremiyor.
Zira bende çuvallamakla yetinmedi , sürüyle esnedi
zalak minik sen ne diye kalkıp ebesinin nikahına gidersin fal için , ne anı,ne geçmişi,ne geleceği bilebildi.

keryneia sende telefonu varsa bana verebilir misin emine hanımın... kimse bir telefon vermiyor rica ediyorum senden..

ben uzun zamandır istanbul da çeşitli yerlerde fal baktırdım. az çok bilende oldu sallayanda oldu. ağustos ayında arkadaşım beni taksimde evinde bakan cemile adında bir kadına götürdü. tarot kahve ve isim falını bir arada bakıyor yaklaşık 40 dakika sürüyor. ilk baktırdığımda bana güncel durumumu söylemiş ve ileri tarihli bazı şeyler söylemişti. özellikle 13 ekime dikkat et bir anlık öfkeyle işini bırakma sakın demişti. bend ciddiye almamıştım ve 13 ekimde bir anlık sinirle işden ayrıldım. sonra tekrar gittim hep verdiği tarihlerde söylediği şeyler çıktı. sevdiğim insanla olan gelişecek durumlar dahi tutturuyor. onun dışında başka yerlerede gidiyorum. ama özellikle ona gidiyorum. 1 ay sonrası için çok güzel şeyler söyledi. gerçekleşmesi için bekliyorum. genelde falları çıktıktan sonra gidiyorumki yeni gelişmeler neler olacak diye. arkadaşlar tavsiye ederim. taksimde evinde bakıyor. ismi cemile. burdan telefon veriliyormu bilmiyorum. yasakdır diye veremiyorum. eğer yasak değilse yazarım isterseniz. bu arada 30 liraya bakıyor.

yok bence haklarını yememek lazım elmıra şuanda ıyı ama gelecektekını bılemedı olucak dedı olmadı, ella da gelecekte soyledıklerı oluyor olumsuzsa yada olumluysa soyluyor baktırmak ısteyen olursa baktırabılırler

Valla ben bi kac arkadaslada gittim onlarda agzi acik kalmislardi.. birine dedigi cikti, cok imkansiz bi durumdu.. ben bile cikabilicegine inanmamistim o kadar diyim. Digerinin akibeti ne oldu bilmiyorum .. Birde burda birebir fal'i cikan biri vardi su en son hamile kalan.. ona sormak lazim tekrar. Ne kadar surede dedikleri cikmis diye.. herkese iyi bakamayabiliyor falcilar, sebebi hala muamma, amma velakin o fiyata hakkini veriyor mu diye sorsalar, ben veriyor derim. Zaten ona bakarsak simdiye kadar o kadar cok kisi varki bir suru falci deneyip begenmeyen.. bazilarinada hic cikmiyor, cok sasirtici bu.

tabikine gönderirim

Minikciim çok teşekkür ederim deli şükonun teli için. en kısa zamanda baktırıp nasıl bakıyormuş hemen paylaşacağım. daha önce duymuştum yıllar önce herseyi bildiğini söylüyorlardı.pek dikkate almamıştım, çünkü fala meraklı değildim o zamanlar.çok heyecan yaptım ya:)

bekliyorum yorumlarını :)
benim çok pis burcuya gidesim var ama hep engel çıkıyo sonada gel-git oluyo boşver ne falı diyom.
offfffffffffffffff

Selam arkadaşlar

ben hala angelsdan ayrılan ayfer hn.telini arıyorum.telini bilen varmı yada şuan hangi cafede çalıştığını? Bana yaklaşık 1 ay önce bir tarih zaman verdi ve tuttu zaten falıda çok etkileemişti tekrar ona fal bakmak istiyorum ama ulaşamıyorum bilen varsa lütfen telini bana göndersin....

arkadaşım angels burcu sence tarotamı daha iyi bakıyor yoksa kahveyemi?

Kahve de daha iyi bence gerçi tarot baktırmadım ama denendi onaylandı kahvede çok iyidir... Bu arada 17,5 du biliyorsunuz fal Angelsda şimdi 20 tl... Bilgilerinize sunulur arada çok fark yok ama söyliyim gene de dedim... =)

belli araliklarla hem tarot hem kahve baktirdim , ikisi birbirinin taban tabana zitti seyler soyledi
bu durumda hangisine inanmaliyim hic bilemedim

Arkadaslar fıncan cafeye baktıran varmı ? gelecekle alakalı seylerde hıslerı nasıl ? arzu senay ve melıse baktırdım 3 de aynı seylerı soyledı dıyebılırım. yorumlarını beklıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…