Yok valla hicte kotu falci degil. 20 liraya hakkini veriyor.. kisa bakiyor ama gecmisinde yasadigin seyleri, ozellikle ani cok guzel goruyor. Mesela erkek arkadasimla alakali bir suru bilmedigim sey soyledi ve sonradan oyle oldugunu ogrendim. Gelecek icinde dedigi bir cok sey cikti bende.
demekki ella ile elmirayı koy çuvala salla salla vur duvara durumu olmuş.ikisinide es geçmek lazım.
ellayı merak ediyordum teşekkürler onuda elemiş olduk.birde ikide bir soğanlık eminenin numarasını isteyen tek mesajlı üyeler lütfen bu işleri bırakın ya kurt olduk biz burda artık.kim ne biliyoruz
tabikine gönderirim
delı şukoya şuan gıden yok heralde :))[/QUOTE
Adasen arkadaşım,dışardan takip ettigim kadarı ile resmen Ellanın reklamını yapıyorsun hatta kendisisin bence.neden herkese bir kulp buluyorsun kusura bakmada Ella falcı falan olamaz benim baktırdıgım insanların içinde en berbatı idi.bu kadar da kör kör parmak gözüme yapılmazki ya insanların rızıklarıyla neden oynuyorsun? kimse babamın kızı yada oğlu değil ama, senin yaptıgın resmen kul hakkına girmek oluyor. arkadaslar bence bu arkadasa hiç birseyinizi söylemeyin Ellanın taa kendisi bu kişi. buda benim nacizhane fikrim yaptıgın cok yanlış. bir insan olarak bunu yazmadan geçemedim.
Minikciim çok teşekkür ederim deli şükonun teli için. en kısa zamanda baktırıp nasıl bakıyormuş hemen paylaşacağım. daha önce duymuştum yıllar önce herseyi bildiğini söylüyorlardı.pek dikkate almamıştım, çünkü fala meraklı değildim o zamanlar.çok heyecan yaptım ya:)
bekliyorum yorumlarını :)
benim çok pis burcuya gidesim var ama hep engel çıkıyoSonada gel-git oluyo boşver ne falı diyom.
Offfffffffffffffff
arkadaşım angels burcu sence tarotamı daha iyi bakıyor yoksa kahveyemi?
arkadaşım angels burcu sence tarotamı daha iyi bakıyor yoksa kahveyemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?