gözünüz aydın yeni biri daha çıktı. 100 tl bu ne ya hayatta veremem..tırstımda ayrıca.bari giden arkadaşlar iyi kötü yorum yaparlarsa iyi olur
olguya ikinci baktirdiginda ilkindn ne kadar sonraydi ?
acaba yakin surelerde bakildiginda mi kotu oluyor ?
ikinci kez baktirdigimda bende husran yasamak istemiorm ama baktirmak da istiorm :)
merhaba arkadaşlar. bana kartal soğanlık taki emine ablanın telefonunu mesaj atabilir misiniz... arkadaşlarımla gitmek istiyoruz. yardımcı olursanız sevinirim... lütfen...
Ben Ella ya dün telefonda baktırdım.Fal analizi konusunda başarılı biri olarak ella ile ilgili şöyle diyorum:içinde olunan durumla ilgili zar zor bişeyler çıkardı bana.Asla şaşkınlık yaratacak beni şaşırtıcak bi yorumu olmadı şu anla ilgili.Kısacası çok çok sıradandı ya...Gelecek derseniz; mantıklı şeyler söylüyor allayıp pullamıyor ,bir ay içinde anlarım zaten gelecekle ilgili başarısını.Uzun lafın kısası Ella beni etkilemedi beklentimin aşağısındaydı.Ama söyledikleri baktımki çıkıyor deneyin arkadaşlar derim.Yalnız sıcak tatlı bi bayan telde bile o elektriği hissediyosunuz.Ben beş hafta kadar önce Elmira'ya gitmiştim; bakın mesela Elmira fala başladığında heyecanlanmıştım ben öyle etkilemişti ki, fala çok alışık biri olarak böyle şeyleri hiç umursamam.Eğer şu anki durum , karakter analizi, yada birinin düşüncesinimerak ediyorsanız yüzde yüz Elmira derim.Ancak gelecek derseniz bana verdiği süre dolmadı ama ben olacağını zannetmiyorum ama umarım ben yanılırım ve olur.Her detayî gerçekten söylüyor Elmira o çok iyi.zaten dedikleri çıkarsa hayatta bırakmam Elmira yı.Gelişmeleri çıkıp çıkmadığını Ella ve Elmira 'nında yazarım zaten.Benden böyle haberler...
Ben Ella ya dün telefonda baktırdım.Fal analizi konusunda başarılı biri olarak ella ile ilgili şöyle diyorum:içinde olunan durumla ilgili zar zor bişeyler çıkardı bana.Asla şaşkınlık yaratacak beni şaşırtıcak bi yorumu olmadı şu anla ilgili.Kısacası çok çok sıradandı ya...Gelecek derseniz; mantıklı şeyler söylüyor allayıp pullamıyor ,bir ay içinde anlarım zaten gelecekle ilgili başarısını.Uzun lafın kısası Ella beni etkilemedi beklentimin aşağısındaydı.Ama söyledikleri baktımki çıkıyor deneyin arkadaşlar derim.Yalnız sıcak tatlı bi bayan telde bile o elektriği hissediyosunuz.Ben beş hafta kadar önce Elmira'ya gitmiştim; bakın mesela Elmira fala başladığında heyecanlanmıştım ben öyle etkilemişti ki, fala çok alışık biri olarak böyle şeyleri hiç umursamam.Eğer şu anki durum , karakter analizi, yada birinin düşüncesinimerak ediyorsanız yüzde yüz Elmira derim.Ancak gelecek derseniz bana verdiği süre dolmadı ama ben olacağını zannetmiyorum ama umarım ben yanılırım ve olur.Her detayî gerçekten söylüyor Elmira o çok iyi.zaten dedikleri çıkarsa hayatta bırakmam Elmira yı.Gelişmeleri çıkıp çıkmadığını Ella ve Elmira 'nında yazarım zaten.Benden böyle haberler...
cnm zaten şuankı durumumuzu zaten hepımız bılıyoruz önemlı olan bence gelecek değılmı, ınşallah ıstedılerımız olurda bızde mutlu oluruz.. ama elmıra ya arkadaşım telde baktırdı şuankı durumu bıldı fakat hep olumlu şeyler soyledı olucak dedı ama 3 ay oldu ne arayan var ne soran kızı bence gelecek önemlı ellaya sordu olmucak dedı ve gerçekten donmedı adam ınşallah hepımızın ıstedıklerı şu guzel gunde olurda bızde boyle çelışkılerde kalmayız
kızlar ben geçen gün ,3 ay önce gidip hiç beğenmediğim nesil e yeniden gittim. 2. şans vermek lazım bir bakalım ne diycek dedim. o zaman iş,aşk durumu vs bilememişti.herkesinde dediği gibi psikopatça zevk alırcasına fal bakıyordu. şimdi değişmiş gördüm onu. bu sefer iş,aşk ,sağlık vs tam tutturdu şaşırdım. şimdi ben bu adamın hangi falına inanayım? 2. sini kaale almam lazım çünkü bu sefer anı bildi gelecekte ona göre baz alayım diyorum. beni mutlu etmek için mi böyle konuşuyorsun dedim bir ara. öyle olsa şurda şunu dermiydim dedi.haklı.olumlu-olumsuz mantıklı konuştu.bakalım nolcak..fulya ile paralel konuştu tarihlere kadar.ve verdikleri harfler aynı idi.ordaki 3 bayanada sordum başarılı buldular onları tam şaşırtmasada. gelecek ne çıkar bilmem.
arkadaşlar elmira ve delişükonun adres ve numaralarını bana gönderirmisniz
kimse tavsıye etmıyor çok kötuymuş yınede sen bılırsın
kimse tavsıye etmıyor çok kötuymuş yınede sen bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?