İstanbul'da Fal - Falcılar

Duymami istedigim seyleri soylemiyor ki. Falin uzerinden neler neler yasadim.. bana ilk gittigimde tekrar ayrilicagimi soyledi, daha henuz barismamistik bile. Cekicegim SIKINTILARI bir bir anlatti.. gecen sene burda bu forumda olsaydin, neler yasadigimi gorurdun. Cok ciddi seyler yasadim ben. Hayatimin en kotu senesiydi. Annemin ciddi bir rahatsizligi vardi ve Allah'a sukur kotu sonuclanmadi. Ama surenin uzayacagini, tedavinin bir zaman daha surecegini ve sevgilimle olan tatsiz durumlari.. herseyi bir bir soyledi. Ilk fal'a baktirdigim zamanda belirtmistim. Bana pembe bir tablo cizmedi ama anlatim tarzi cok guzeldi, sanki normalmis gibi anlatti ve o an kaldirabilicegimi dusunmemi saglamisti. Ara ara kaldiramayacagimi dusundum, gecelerce agladim, uyuyamadim.. zamanla hepsi gecti gitti. Annem iyilesti, ben Istanbul'a geri dondum ve diger seyler oldu iste. Ben pozitif bir insanim diye sanirim hep iyi seyler oldu diye algilanmasina neden oluyor =).. ama hayat bu, inisli cikisli kabul etmek lazim ve ona gore yasamak lazim.

Sende falini bekle, zamanlara takilma.. hersey olacagina variyor. Burcu'ya baktirmadigim icin yorum yapamicam, ama fali cikanlar var.

Bu topikten çok fazla kötü içerik almaya başladık artık, herkes birbirini reklam yapmakla, adını zikrettiği falcının ta kendisi olmakla suçlayıp duruyor, hoca tavsiyesi isteyenlerde cabası.

Son kez ikaz ediyorum, burada reklam yapmak, iletişim bilgileri paylaşmak, hoca aramak, polemiğe girmek yasaktır.
Bu yasaklar çiğnenmeye devam ederse topiğin kapanmasına sebep olabilirsiniz...

arkadaşlar taksim majestik cafedeki şengül hanıma baktıran varsa yorumlar alabilirmym dedikleri çıkıomu bi fikriniz var mı ben su falı baktırdım ona :S

ben ona tarot baktırmıştım ve cıkmıştı falı,ama bir daha gitmedim ona,inş senide cıkar.olmasını beklemiyodum sölediklerinin,ama günü gününe olmuştu dedikleri

merhaba dün elmira hnmın numrasını aldım burdan gorustum sırınevlerde oturdugunu soyledıı telde bakıyorum dedi bugun parayı yatırcagımı soyledım haberlesıriz dıyıp kapattık ama 75tl bıraz fazlamı acaba sımdı dusunuyorum en fazla verdıgım sımdıye kadar 40tl oda bu en son gıttıgımde hadı ona degdii cok begendım elmırayıda cok merak edıyrm ama bılemedım en son gıdenlerden yorum alabılırmıyım varsa su sıralar baktıran

ben ona tarot baktırmıştım ve cıkmıştı falı,ama bir daha gitmedim ona,inş senide cıkar.olmasını beklemiyodum sölediklerinin,ama günü gününe olmuştu dedikleri

Canım yorumun için çok teşekkür ederim ben ona su falı baktırdım inşallah bana da dediği çıkar ozaman çünkü bana da öyle birşi dediki olması çok güçç,yorum attığın için de teşekkür ederim acaba tarot için de mi gtsem ayrıyetten ,

slm arkadaslar, bakirköyde kendi ofisinde bakan filiz hanim varmis ona önceden baktiran oldumu? ben istanbul disi oldugum icin telefonda baktirmayi düsünüyom bugün. filiz hanima baktiran olduysa bilgi verirse sevinirim, iyi oldugunu duydum ama sizdende bilgi almak istedim.....

Yıllardır AVCILAR da fal cafe varmış arkadaşlar.... DEMET dıye bir falcı var MELEKLER KAHVESINDEN gelmiş... gunluk sorulara cvp verıyo... Benı cok sasırttı...tavsıye ederım.. Avcılarda CAFE LAFLAFA..... IKI TANE daha falcısı var ARZU ve FRANSIZ bir kadın SİLVİ dıye.... onlarıda deneyecegım...

Kızlar ben dün telefonda gece saat 12 gibi Ella'ya baktırdım kadın çok iyi fal bakıyor dedikleri olacak mı bakacağız ama çok emin analizleri olayları biliş tarzı çok başarılı çok fazla da değil 40 TL aldı Ayrıca çok tatlı bir bayan İran falı bakıyormuş tarot değil bilginize...

Arkadaşım bu forumda üye olan yada olmayan Elmira nın sana frekansının tuttuğunu biliyoruz , senin yazdıklarını defalarca çıkıp yazdığını okuduk; senin gibi bir iki arkadaşta da tutuyor anladık...
Beni alakadar da etmiyor Elmira sana tutmuş diğer arkadaşlara tutmuş . Gönül isterki güzel söylenen bütün fallar çıksın herkesin gönlüne göre olsun ..
ben ve bu forumda üye olan bir arkadaşım ve dışardan bir arkadaşım Elmira dan hayal kırıklığına uğradık .. ve hergün Elmiranın telefonu nu alıp baktıran kişiler var çıkan sonuç yazılarda sen ve bir iki arkadaş sürekli yazıyor ... bu benide alakadar etmiyor dediğim gibi
Mercan dan memnun kaldığımı Elmira ile arasındaki farkı yorum yaptığım arkadaşa yazdım ; çok detaylı yazmadım tabiki ...
özel yaşantımı yazmayı sevmiyorum üstünkörü yazdım yani
Ben Elanite de baktırdım çok çok abartılacak kadar gelmedi bana benim dış görüntümü bildiğinden Mercan hiç abartmıyorum kat kat anlattı beni bana anlattı
ablamla aramda kaç santim olduğunu düşün yani + ailemdeki diğer fertler için de çok şey bildi ve söyledi ...
Geçtiğimiz mayıs ayında baktırdığımda Elmiranın beni evlendirdiği kişi ile uzaktan yakından olmayacak dediği ve daha çok şey Mercanın yorumlarına göre gelişti
ben asla yalandan hoşlanmam yalan insanın önce kendisini kandırmasıdır ; benim elmiranın falının çıkmadığını Mercanın falının çıktığını anlatmam kadar doğal bir şey olamaz
değil mi ? ben mercana 100 ytl verdim ve helal olsun diyorum Siz baktırsaydınız beni anlardınız ...
telefonda hiç yüzümü görmeyerek 1 1,5 saat bakması ve son 1 yılımı bana anlatması bana çok büyük bir yetenek geliyor Dediğim gibi Mürekkep falını herkese tavsiye ediyorum ... Mercan benim babamın kızı değil ; bu forumda Mercan ve Elmira için polimik olması çok komik ...
Mercanın veya Elmiranın falının diğer kişilere çıkmasını hiç umursamıyorum daha öncede yazdığım gibi elektrik olayı var kişilere göre değişir ...
hee şunu yapıyorum yeni baktırdığım biri için daha önce baktıran varmıydı diyorum...
neyse ya içim şişti kim kime baktırıyorsa baktırsın

iyi akşamlar

Kuzeye fal baktıran olmadımı kızlaaar

kuzeye fal baktırmamanızı öneririm bana ve benimle birlikte giden 4 arkadaşımdan hiç birine dediği tek kelime doğru çıkmadı. anı iyi biliyo fakat olay geleceğe geldi mi hiç bir dediği çıkmıyo sadece bana olsaydı yazmazdım belki ama 5 kişi gittik hiç birimize dediği çıkmadı bizde hatta çıkarken çok iyi falcı falan demiştik pişman olduk

Merhaba gevezee ben Elmiranın numarasını facebook sayfasından buldum..Medyum Elmira yazarsanız çıkıyor..Evde de bakıyor telefonda da bakıyor..Ben henüz denemedim..Düşünüyorum parası fazla geldi bana..Eğer baktırırsanız paylaşın lütfen..

mrh mimar34 ınan dun gece konustuk sabah parayı yatırcaktımm bıraz pahalı geldıı on an vazgectımm..bırde bırcok falcıya gıttım bıtanesıyle elektrgmz tamamn tuttu cok begendmm ma elmırayı denemk ıstedım meraktan :) son an vazgectımm fıyatı bıras yuksek geldıı bu en son gıttıgım falcıya telde bısıylerde sordugumda cvblıyor sanırım ona dewam :)) cok teekkrler

Kızlar Elmira ve Mercan olayları çok büyüdü ben ikisine de baktırdım
Mercan detay bildi ve doğruluyorum sebep verdi direk ve analizleri çok iyiydi
Elmira bana göre daha çok kişiler üzerinde duruyor gibi geldi yani bir olay varsa ortada doğrudan sebep söylemek yerine bunu kişilere bağladı sanki düşünce ne ise onu söylüyor gibi geldi bana
Ve ikisi de zıt şeyler söyledi gelecekle ilgili Mercan'ın verdiği tarihe 1-2 hafta var daha eğer öngörüsü doğru çıkarsa yazarım Elmira ise sadece işle ilgili şeyler söyledi geleceğe dair ama insanları sorduğumda karakterlerini iyi analiz etti
Ella bence ikisinden de iyi bakıyor duruma o da Mercan ile aynı şeyleri söyledi geleceğe dair hatta ikisinin verdiği tarihler birbirini tutuyor bakıp göreceğiz
Tabii bir de şöyle birşey var geleceği allahtan başkası bilemez sadece bazı insanların durugörüleri vardır ki bu da bir insanda olması güç birşey çok üstün özellikleri olması gerekiyor hislerinin çok kuvvetli olması vb gibi

mercana nasıl ulaşabilirm sadece telefonda mı bakıyor yüz yüzede bakıyormu

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum isterseniz rahman beyin telini ve adresini nasıl alabilirim. isterseniz kurtuluştaki arap melehatın telini verebilirim.

slm bana arap melahatın ve rahman hocanın telını yaarmısınız acıll durum.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşlar bırakın artık şu... yok elmira en büyük...yok mercan en büyük..insanlar gerçekten sıkıldı!!!...bırakın herkes düşüncelerini yazsın...ve hemen karşıt birşey yazmayyın..SIKILDIK!!!!!!!!!

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama üye olmadan önce çok uzun süredir sizi takip ediyorum.ben bugün tiryaki cafede semra hanıma baktırdım.önceden cafe in de çalışıyormuş.iskambil falı baktı.şu anki yaşadığım durumları bildi.kişi analizi de iyiydi ama gelecekle ilgili söyledikleri için bişey diyemeyeceğim sonuçta.sizin bir fikriniz var mı semra hanım nasıldır?baktıran oldu mu aranızda?bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.çok önemli benim için..

Beşiktaş Sembolde olması lazım, Serkan var.. Cinsel tercihleri farklı, şal falan takıyor..
Adam sanki kitaptan okuyor gibi.. Herşeyi bildi. / Geçen yaz.

Ben acik konusiyimmi Mercan'a hic guvenmiyorum. Niye bilmiyorum tamamen hissi bi durum. Bi ara cok uyelik alip reklam yapmis olmasi etkilemis olabilir. Ama ondan sonra buraya cikan fal haberleriyle bir suru kisi gelmis olsaydi bak o zaman fikrim degisebilirdi. Gecen seneden bu yana, kac kisi buraya cikan fal haberiyle geldi? Sanirim sen ve bi iki kisi disinda baska kimse yok. Boyle olunca ben 100 lirayi cope atmam arkadasim. Elmiranin fali bir kac kiside cikti demissin, toplasan bir hayli cok kisinin fali cikti ve ara ara gelip yazanlar oluyor hala. Aralarindan bir tanesi evlendi zaten. En kesin ve net fal'i cikan kisiden bahsediyorum. Biz forum takipcileri oldugumuz icin daha cok paylasiyoruz, bu bi kac kisi dedigin kisiler bizleriz, digerleri forumda takilmadiklari icin bi zaman sonra kayboluyolar. Her dedigi tabikide cikacak diye birsey yok, ben kendim icin bile boyle birsey beklemiyorum, ama Istatistik tutsak en bas listeyi Elmira alir hic suphesiz. Sana Mercan'in fali ciktiysa neden fal sevincini bizimle paylasmadin. Gecen sene baktirmistin cunku. Hic gormedim seni.. simdi cok iyi diye anlatman biraz gec ve garip geldi bana o kadar. Cikan fal sevincini hic gormedim, kaldiki anladigim kadariyla cok kesin birseyde yok ortada.. anlatirsan ogreniriz.

Ayrica bazi kisilere hic kimsenin fali cikmiyor.. yani frekans meselesi. Bu yuzden ben ortalamaya bakarim. Hangi falci ne kadar begenilmis ve kac kiside cikmis. Cikmayanlarin sorunu nedir, neden fallari iyi bakilamaz bilemiyorum.. yada niye bende bi cok falci tutturur.. buda enteresan.

Yeni bir falci arayisim yok, en fazla cafede bakan falcilara giderim, oda arkadaslarla geyik olsun diye.. Bunun disinda, pek para harcamak istemiyorum.. milletin negatif enerjisini alamam uzerime bu yuzden bir medyumdan digerine gidenlerin daha cok agirlik aldiklarini dusunuyorum.. Bunu cok onceleride belirtmistim. Ama herkesin kendi tercihi tabi.

Okuma arkadasim, soru cevap seklinde ilerliyor.. ismini, deneyimlerimi soylemek zorunda kaliyorum..

Bu aralar cok reklam icerikli falcilar turedi. Bu yuzden guvenmedigimi belirtiyorum, nitekim eski mesajlara bakin dedigim kisiler konusunda hep hakli cikmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…