İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar taksim majestik cafedeki şengül hanıma baktıran varsa yorumlar alabilirmym dedikleri çıkıomu bi fikriniz var mı ben su falı baktırdım ona :S

merhaba öncelikle yeni kaydoldum sizin falcılar hakkında dedıklernızı okudum ve cok beenerek takip edıorm hala
ben bakırköydeki kafede 3 vakıte gttım didem var onu beenıorm kapris kafede ttasulaya baktırmaya gttm ama o yoktu gamze wardı ona baktırdım pek cıkcak gb durmuo ama bakalm. bde bakırköyde dejavuya gtttm neyazkkı onada ookadr para bayıldım ama nagıhann dedıklerı neyazkkı cıkmadı bakırköyde son olarak cafe emelde fisuna baktırdım hıc ama hıc cıkmadı bendemı sorun war anlamadım bı dıdem bıldı son olarak su yesilköyde gül ü denemek ıstıorm sızce nasıll?

soganlık eminenin telefon numrasını istiyorum bilen varmı bana lütfen mesaj atın evdemi bakıyo sadece bi cafeye cagırsak gelmezmi acaba

Kızlar Cezmiye baktırmış olan var mı şu aralar ?

Bu arada arkadasımızın biri bana numarasını yollamış sağolsun ama ne yazikki hiç kimse açmadı o numaradan
Tüm gün boyunca aradım

Bi Cezmi, bi Mercan furyası başlamış hayırdır inşallah. Aniden bu kadar çok kişinin sorması ilginç geldi bana.

gülden vazgeçtim kısa bakıyormus ella reklam yapmaya calısıo dendı elmira iiçin para biriktircem ama su cezmi olgu ve angels burcuya nassl ulabılırm
cezmi ve olgu kimdir bulamadım bi türlü forumda yardmmm edinn ?

Burcu Angel's kafe de bakıyor...Yeri Kadıköy de internetten bulabilirsiniz..Fakat nisanın 15'ine kadar yok.Turneye çıkmış..Ben baktırdım kısa bir süre önce..Fena değil..Yani gidilebilir...Ama bana verdiği tarihte dediği şey olmadı..Olgu da Acıbadem de kahve keyfin de bakıyor..Pazar ve pazartesi günleri...Ona gitmedim henüz düşünüyorum..İskambil falı bakıyormuş.Burcu kahveye bakıyor..Çok pozitif enerjisi olan biri...Cezmi beyden şüpheliyim..Hem pahalı hem de yapılan yorumlar çok olumlu değil....Yine de siz bilirsiniz..

Bi Cezmi, bi Mercan furyası başlamış hayırdır inşallah. Aniden bu kadar çok kişinin sorması ilginç geldi bana.

Bahsedilen Cezmi vefat eden Cezmi ile cok ortusuyor.. olen bir falciyi yasiyormus gibi kullanip baska birini Cezmi diye yutturuyorlarsa ortada ciddi bir dolandiricilik var demektir, giden para da az degil 120 lira.. baktiran arkadaslar zaten sadece soru cevap seklinde oldugunu soylemislerdi.. yazik gunahtir. Boylesi bir fal icin 20 lira bile cok.

Merhaba, ben elmiraya gittim 75 lira aldı bana anlıyormuş gibi gelmedi ama sonra söylediği bir iki şey çıktı diğerleri de çıkacak mı bilmiyorum ama bana pahalı geldi

Siz Mercan hanıma fal baktırdınız mı?Sanki önceki yorumlar da okudum gibi geldi...Eğer baktırdıysanız yorumunuz nedir?Teşekkür ederim..

Cezmi reklam mıdır , değilmidir bilmiyorum ama Mercanı dünden beri yazan benim bu yorumu yazmadan benim yazılarıma bakıp
yazabilirdiniz !
burda 1 senedir Elmira yazıları dönüp duruyor onun için bu yorumu yazsaydınız daha iyi olurdu ....

Kaç tane Cezmi var bilmiyorum, benim baktırdığım kişi burdan bir arkadaştan almıştım numarasını. seneler önce yüzyüze baktırmış ve Cezmi beyin söyledikleri birebir olmuş
bende telefonda baktırdım çıkmadı bana söyledikleri ...
Ölen Cezmi başkası mı bilemiyorum ..

kızlar melekler kahvesın de kı kerım'ebaktırdınız mı ?
Bu aralar cok duyuyorum methını .nasıl bakar gıtmeyı dusunuyorum .
Ya da kadınlar kahvesın de dılek ?

siz hiç emelim cafe fal baktırdınızmı emel hanım süper fal bakıyor ne dese cıkıyor herkeze tavsiye ediyorum birde yiğit bey var harıka herkezin gitmesini ve denemesini isterim...........

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz Mercan hanıma fal baktırdınız mı?Sanki önceki yorumlar da okudum gibi geldi...Eğer baktırdıysanız yorumunuz nedir?Teşekkür ederim..

Ben baktirmadim canim o zamanlar Mercan kendisi uyelik acip reklam filan yapmisti, bende guven uyandirmadigi icin gitmedim ona.

arkadaslar mmrh bnde yeni uyeyim ama formu takip adiyordum uzun zamandir burdan bi kac kisiye gittim taksimde ela var onu pek begenmedim onun disindakiler suani iyi biliyor gecmis guzel gelecektede cikanlar oldu atasehirde didem var gecen hafta onada bktrdim bana biraz uzakti ama degdi diyorum bakalim bikac bekledigim seyler var ama daha vkti var soyledigi tarihlere sizden giden varmi dideme adi geciyo forumda ayni kisimi kizlar yrumunuzu bkliyrm

Ben baktirmadim canim o zamanlar Mercan kendisi uyelik acip reklam filan yapmisti, bende guven uyandirmadigi icin gitmedim ona.

Kime güvenip fal baktıracağız bilemiyorum..Ben Burcuya baktırdım burdan okuduğum yorumlar sonucunda...Çok ütopik geldi bana söyledikleri..O kadar iyimser yorumlar yaptı ki açıkcası inanamadım...Bilemiyorum inşallah çıkar söyledikleri..

Burcuyu bende burda okuyup denemiştim ama resmen salladı gibi oldu.birsürü şey söyledi olucak diye malesef söylemiş olduklarından tek birşey olmadı hatta diyebilirim ki tam tersi durumları yaşadım..
Ben bu forumda adı geçen birçok falcıya gitti.ucuzu olsun pahalısı olsun..giden sadece paralarım oldu..genellikle bana söylenen 1 yada 2 şey gerçekleşmiştir çoğunda ama onlarda o kadar ufak ayrıntılar ki olmasada olurdu yani...
Bence Sağlam falcı diye bir şey yok..boşuna umut edip bel bağlamayın..tek yapabildikleri şuan ne durumdasın onu görebilip ilerisi için buna göre yorum yapmaları..ya tutarsa hesabı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…