Canim uzuldum ne SIKINTIN var bilemiyorum ama, dilerim en kisa zamanda hallolur.
Soganlik Emine'yi sormussun, ben gecen sene baktirmistim ve soyledigi bi cok seyi yasadim. Ama super bi fal bekleme, cok kisa bakiyor ve 'to the point' direk ne icin gittiysen ona yoneliyor. Frekansi tutan kisiler oldukca begendiler, sonradan cikan oldu cikmayan oldu.. ama biraz fazla dogrucu davut. Yani sen uzuluceksin diye aksi birsey soylemez.
Bu forumda fallari tumuyle cikan kisi sayisi cok az.. ama Emine ablaya baktirip birebir yasamis bir eski uyemiz var (Ayni sekilde Elmira'ninda bakip evlenen bir kizimiz var, hatta dugun fotolarini filan paylasmisti burda). Olc tart ona gore karar ver, verdigin para sadece 20lira.. tabi uzak olmasi disinda SIKINTI yoksa, degecek bir falci bence.
Forumdan takip ettigim kadariyla, buyu muyu isine sarmis millet bu yuzden aman falci secerken dikkat et.. medyum diye bi hoca'ya gidip akillarinca buyu yaptirip hem parasindan oluyolar hemde zaten yaptiklari buyuler tutmayacagindan psikolojileri bozuluyor. Yazik gunahtir.. olmayacak dua'ya amin denmez. Neyse, benim payalasacaklarim bu kadar.
[SUP][/SUP]
hayatının falını duyacaksın canım bundan emin olabilirsin
Banada mercanin nosuni atarmisiniz.Özel mesaj hakkim yok onun için burdan yazıyorum.
Burcu Angel's kafe de bakıyor...Yeri Kadıköy de internetten bulabilirsiniz..Fakat nisanın 15'ine kadar yok.Turneye çıkmış..Ben baktırdım kısa bir süre önce..Fena değil..Yani gidilebilir...Ama bana verdiği tarihte dediği şey olmadı..Olgu da Acıbadem de kahve keyfin de bakıyor..Pazar ve pazartesi günleri...Ona gitmedim henüz düşünüyorum..İskambil falı bakıyormuş.Burcu kahveye bakıyor..Çok pozitif enerjisi olan biri...Cezmi beyden şüpheliyim..Hem pahalı hem de yapılan yorumlar çok olumlu değil....Yine de siz bilirsiniz..gülden vazgeçtim kısa bakıyormus ella reklam yapmaya calısıo dendı elmira iiçin para biriktircem ama su cezmi olgu ve angels burcuya nassl ulabılırm
cezmi ve olgu kimdir bulamadım bi türlü forumda yardmmm edinn ?
Bi Cezmi, bi Mercan furyası başlamış hayırdır inşallah. Aniden bu kadar çok kişinin sorması ilginç geldi bana.
gülden vazgeçtim kısa bakıyormus ella reklam yapmaya calısıo dendı elmira iiçin para biriktircem ama su cezmi olgu ve angels burcuya nassl ulabılırm
cezmi ve olgu kimdir bulamadım bi türlü forumda yardmmm edinn ?
Bahsedilen Cezmi vefat eden Cezmi ile cok ortusuyor.. olen bir falciyi yasiyormus gibi kullanip baska birini Cezmi diye yutturuyorlarsa ortada ciddi bir dolandiricilik var demektir, giden para da az degil 120 lira.. baktiran arkadaslar zaten sadece soru cevap seklinde oldugunu soylemislerdi.. yazik gunahtir. Boylesi bir fal icin 20 lira bile cok.
Bi Cezmi, bi Mercan furyası başlamış hayırdır inşallah. Aniden bu kadar çok kişinin sorması ilginç geldi bana.
kızlar melekler kahvesın de kı kerım'ebaktırdınız mı ?
Bu aralar cok duyuyorum methını .nasıl bakar gıtmeyı dusunuyorum .
Ya da kadınlar kahvesın de dılek ?
Siz Mercan hanıma fal baktırdınız mı?Sanki önceki yorumlar da okudum gibi geldi...Eğer baktırdıysanız yorumunuz nedir?Teşekkür ederim..
Ben baktirmadim canim o zamanlar Mercan kendisi uyelik acip reklam filan yapmisti, bende guven uyandirmadigi icin gitmedim ona.
Kime güvenip fal baktıracağız bilemiyorum..Ben Burcuya baktırdım burdan okuduğum yorumlar sonucunda...Çok ütopik geldi bana söyledikleri..O kadar iyimser yorumlar yaptı ki açıkcası inanamadım...Bilemiyorum inşallah çıkar söyledikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?