İstanbul'da Fal - Falcılar

bir falcının buraya üye olması kadar normal bir şey olamaz sonuçta medyumluk,
falcılık onların mesleği bu iş te onların ekmek teknesi
mercan hanımı baktıran kişilerden etkilenerek bende baktırdım çok ta memnunum ...
benim için önemli olan falının çıkıp çıkmaması ...

Son düzenleme:
Pardon ekleyeyim.
Madem mercanîn adı geçiyor.Bende o da bomboş çıktı.Arkadaş yazmış "hayatının falını görüceksin diye bir arkadaşa mercan falı için"Ben iyi gördüm.Mercana kalsam şu an evliydim 2 senelik üstüne beni evlendirdiği adam yeni rus bir bayanla evlik yaptı ve eşi çocuk bekliyor..

Fal işi tamamen elektrik işi , böyle yazmanızı anlıyorum ...

Fal işi tamamen elektrik işi , böyle yazmanızı anlıyorum ...

Sevgili arkadaşım Marly
Buna elektrik işi denmez bence tek şey söylenir Geleceği Allahtan başka kimse bilemez.
Falcılar genelde şuanki durumundan yola çıkarak sana sadece öngörüde bulunur.olucak yada olmuyacak diye...
şunu da belirteyim sen bilmiyormusun ki o kadar falcıya gitmişsin dersende..benimki sadece kafa dağıtmak olsun diyeydi.ama malesef öylede olmadı başlarda kafam dağıldı evet ama sonraları umut oldu en sonunada yıkım oldu

Siz hiç emelim cafeye fal baktırdınızmı emel hanım nedese cıktı herkeze tavsiye ediyorum birde yiğit bey var harika nedese cıkıyor herkez gitsin denesin emelim fal cafe pancar sok no 28 bakırköy

ben emele baktırdım ama fos yanii dedikleri çıkmadı bana yiğit arzuhal cafedeki yiğitse eğer oda çok iyi değildi eğer aynı yiğitten bahsedıosak tabi..saçmaladı durdu bana...

Buraya bi ara usenmeyip kimlerde Elmira'nin fali cikmis kopyalamak istiyorum.. cikan fallari musade edinde paylasalim, ara ara cikan fallar varsa cogu Elmira'nindir. Yani goz var nizam var arkadasim, kac tane Mercan okuduk burda?..

Cezmi olayi zaten muamma, olen adami gelip yasyiyor gibi gosteriyolarsa buyuk sahtekarlik var bu isin icinde.

Son düzenleme:

Ya ben bu foruma uye olduktan sonra, once bastan asagi mesajlari okudum bir bir.. o zamanlar bu kadar cok mesaj sayisi yoktu tabi.. ve eleye eleye bi kac falci biraktim. Onlara sirayla baktirdim ve beklemeye koyuldum. Fallari cikan kisilere, daha sonra tekrar baktirdim ve bu sekilde artik yeni falci ihtiyacim kalmadi. Benim icin en iyi falcilar belli, cikmasa suan yeni falci arayisi icinde olurdum emin olun. Hergun gelip bakiyorum, su cok ovulen diger falcilarin fallari cikmismi diye. Fal'i cikan sayisi cok az maalesef ve belirli falcilarin fallari cikiyor.. digerleride 50% sansindanmidir nedir ya cikiyor yada sallanmis ama tutturulmus fallar oluyor.. Ve tabi en onemlisi benim begendigim falcilarin baska kimlerde ciktigini, nasil bir detayin ciktigini merak ediyorum.. neticede simdiye kadar cikmis bir suru sey var, ama bundan sonra cikmasini istedigim seyler icin beni daha cok umutlandiricagindan takip ediyorum

Arkadaşlar,ben bu forumda eski üyelerden sayılırım.Artık binde bir fal baktırıyorum,bir çok gelişme oldu ama sorunlarım hala devam ediyor.
Ben de geçmişi harf harf bilen elanittir,gelecekle ilgili çok şey söyleyemeden öldü ama geçmişi ve günceli bildiğini gördüğüm tek kişidir.
Bunun dışında Mercan Sayhana baktırdım ve söylediklerinden 1 tanesi çıktı ve çıkan önemli bişeydi.Bilmiyor diyemem.
Ama dediğim gibi sadece söylediklerinden biri çıktı.Ve 100 liraya bakıyordu,şimdi ne oldu bilmem.Fakat çok önemli bişey var ki mercanla ilgili çok kesin yorumlar yapılmıştı geçmişte de şimdi de yapılıyor,yani sanki kesin bilir tarzında bir gösterim var,demem o ki dikatli olun,geçmişte de mercanın bu siteye reklam amaçlı üye olduğu ya da tanıdıklarını üye yaptığı konuşulmuştu,eski bir üye olarak bir çok mesaj okumuş biriyim,bana da mercan hakkında burdan reklam yapılıyor gibi geliyor.benim amacım sadece sıkıntılı olan,dertlerini çok iyi anladığım kişileri uyarmak,mercanla da kimseyle de derdim yok,dolayısıyla bu mesajımın üzerine mercan savunmaları ya da bana saldırmalar olursa cevap vermeyeceğim.eğer illde de mercana gidesiniz varsa,en istekli kişi denedikten sonra yorumları alın ve öyle gidin bence,böylece reklam mı gerçek mi hep beraber görürüz.
bunun dışında göztepe de neval var.benim elanitten sonraki favorim o.ben de falı en çok çıkan kişidir.bir çok şeyi bildi,ben onu kaybetmiştim sonra buldum.onun hakkında agresif derler,ilk gittiğimde bana da öyleydi ama ikinci de sohbet havasında geçti,sanırım 100 liraya bakıyor,emin değilim,son fiyatlardan.sonuçta öneremem çünkü pahalı ama ben de en çok tutan nevaldi.
amacım sadece benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak,Allah herkese mutluluk nasip etsin...

ühühühühüüh birileri de keşke majeştij şengülün falıyla ilgili yorum yapsa yaa,çıkıo giden varmı,yorumlara ihtiyacım var kızlaaar

Burda Mercanın reklamını benmi yapıyorum şimdi bu böyle olduysa Sürekli Elmirayı yazanlarda Elmiranın reklamını yapıyor derim...
Ayrıca Mercana ve Elmiraya bakanların yorumuna bu saatte işim olmaz.Ben ikisinide yaklaşık 1 yıl önce baktırdım.Kimine tutar kimine tutmaz hiç önemsemiyorum. Tamamen elektrik meselesi şeylerrrr .Bilmem anlıyormusunuz ?
Evet yine söylüyorum üstüne basa basa Mercan bana tuttu ...
yorumlarımı nerden nereye getirdiniz yani pesss doğrusu....

valla kimin iyi fal baktığını söyleyemem ama kimin bakamadığını söyleyebilirim. kadiköy cafe rea'da ismini bilmediğim bir hanım var, bayaa da meşkul gitmeden önce cepten arayıp randevu alıyorsunuz. çok övdüler, bir kere kendime baktırdım. etrafımdan üç kişiye daha baktı. dediklerinin üstünden de bir yıl geçti, hiçbir dediği tutmadı :))

bir de bana fincana bakıp 5-6 tane isim söyledi, bir tanesi bile tanıdığım çıkmadı yahu ahahah böyle bir şey olabilir mi? insan bir tanesini tutturur en azından. sonra asabileşti 'sizden bn negatif elektrik alıyorum, bazı kişilere fal yaramıyor. siz bence bir daha hiçbir yerde fal baktırmayın.' dedi. suçlu yine ben oldum :))

Siz Mercana baktırdınız mı ? Sürekli Elmira ile ilgili yorumları üstünüze alıyorsunuz ve avukatlık yapıyorsunuz
Size elektriği tutuyor iyi hoş anladık ...
sürekli Elmira ya karşı yorumlarda üyelerin karşısına çıkıyorsunuz

Ben de bu forma üye olmadan önce yazılanları okuyup eleme yaptım..Burcu ismin de yoğunlaştım...Ve gittim..Tamam olanı bildi...Hatta bazı detaylara inanamadım..Ama gelecekle ilgili söyledikleri konusun da şüpheliyim..Çok fazla pembe tablo çizdi...Belki çıkar bilemiyorum....Aklım da Elmira var...Ama parasal olarak pahalı geldi...O yüzden bekliyorum belki baktırırım..Fal bir öngörü aslında..Sizin şu an ki durumunuzdan gelecekle ilgili yorum yapıyor ve çoğunlukla duymanızı istediği şeyleri söylüyor...Çünkü sonuçta siz müşterisiniz..memnun ayrılmanızı sağlıyor ve bir nevi terapi yapıyor...bile bile yine de gitmek istiyorum:)bu da ayrı tabi...

merhaba mimar34 bende yeni uye oldumm ve elmirayı merak edıyorum telini banada iletırmısınız bende bı kac zamandır fal merakı tuttu yada yasadıklarımdan olsa gerek diyorum bi kac kısıye gıttım ve sonunda bitane ıstedıgım kişiyi sonunda buldum atta burdada ismı gecıyor ama omu degılmı tam emın deılım ben cok memnun kaldım..fakat elmirayı forumda cok okudum merak ettıgımden gıtmek ıstıyorum teldede bakıyormu acaba bılgınız varmı?

bakıyor canım. 75 tl ye evde de telde de bakıyor.

Sevgi hanımdır.bende gitmiştim evet çıkmıyor sadece bana mı dersem değil tabiki benimde bazı arkadaşlarım ara sıra fal baktırmaya gidiyoruz..
benim arkadaşlarada çıkmadı. Hee diğer falcılara gelirsek çok baktırmışımdır geçmiş ve anı bilip gelecek ufak tefek şeyler çıkıyor ...
Çok önceden symbol levent e giderdim bilirdi tarihleri tuttururdu ama finali tutturamadığından bıraktım .. ayrıca karşıda olduğu için artık çok uzak geliyor , gitmiyorum

birkaç favori Falcım var onlara baktırıyorum ...
ama nedense burda beğendiğim falcılar ile ilgili yorum yapınca hemen Reklam etiketi konduruyorlar ...
hakikaten çok gülüyorum kendilerine
o zaman kimse yorum yapmasın diyeceğim artık ...kimse kimseden Falcı adı almasın ...
ben burda Mercan ı buldum burda onun reklamcısı oldum hakikaten çok seviyesizleşmeye başladı forum ...

Son düzenleme:
tesekkrler numara ıcın walla gec oldu ama dayanamadım msj attım cvb gelırse baktıralım nezmna gun verırse tabii elmira hnm :)

Mercan'dan cok cikan fal haberi duymadik.. yani ilgimi cekmemisti daha sonrada cekmedi. Gidermiyim hic sanmiyorum.. avukatlik degil, bana dedigi cogu sey cikmistir, oyle ufak tefek seylerde degil. Cok ciddi seylerdi bunlar. Annemin saglik durumundan tut ask hayatima, Istanbulda kalicagimdan tut is hayatima.. Ve bir sene gecti uzerinden, bu sure icinde cikan seylerin sayisini ben unuttum arkadasim. Avukati degil, bana iyi fal bakan birini anlatiyorum. Buraya kac defa cikan fal haberiyle geldim en umutsuz gunlerimde bile buraya yorum yazmisimdir. Fallar cikmayacak diye paylasimlarim var, ve dedigi gibi cikinca bende soylediklerimi geri almak zorunda kaldim. Gecmisi okursan ne dedigimi cok iyi anlarsin. Elmira icin fali cikmiyor diyip, sonradan cikan kisi sayisi bi hayli cok. Elanit icin paylasimlarda cok oldu, vefat ettigi icin ismi artik cok az aniliyor, ama hakkini vermek lazim frekansi tutan kisilerde falin otesine gecmis kisilerdir bunlar. Mercan icin ayni sey gecerli olsaydi, daha o gunlerde gitmis deneyimlemistim. Ama ben parami sokakta bulmadim. Onume cikan her falciya gitmem.

sinsed'in yorumu guzel olmus.. o Mercan'a baktiran kisiler arasinda. Mercan'in ismi suan bir tek seninle aniliyor, falinin cikmasina sevindim. Ama gecmise baktigimizda cok az.. yani bu kadar az fali cikan bir kisi bende merak uyandirmadi. Bu yuzden insanlari ne kadar dogru yonlendiriyosun tartisilir arkadasim. Devasa fal bakiyor ve herkese cikiyor gibi anlatim bence gereksiz. Cunku bu dogru degil. Kaldiki ben seni cok iyi hatirliyorum.. falinda ne cikti merak ettim simdi. Paylasirmisin. Cikan sey ne?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…