Kime güvenip fal baktıracağız bilemiyorum..Ben Burcuya baktırdım burdan okuduğum yorumlar sonucunda...Çok ütopik geldi bana söyledikleri..O kadar iyimser yorumlar yaptı ki açıkcası inanamadım...Bilemiyorum inşallah çıkar söyledikleri..
Pardon ekleyeyim.
Madem mercanîn adı geçiyor.Bende o da bomboş çıktı.Arkadaş yazmış "hayatının falını görüceksin diye bir arkadaşa mercan falı için"Ben iyi gördüm.Mercana kalsam şu an evliydim 2 seneliküstüne beni evlendirdiği adam yeni rus bir bayanla evlik yaptı ve eşi çocuk bekliyor..
Fal işi tamamen elektrik işi , böyle yazmanızı anlıyorum ...
Siz hiç emelim cafeye fal baktırdınızmı emel hanım nedese cıktı herkeze tavsiye ediyorum birde yiğit bey var harika nedese cıkıyor herkez gitsin denesin emelim fal cafe pancar sok no 28 bakırköy
Cezmi reklam mıdır , değilmidir bilmiyorum ama Mercanı dünden beri yazan benim bu yorumu yazmadan benim yazılarıma bakıp
yazabilirdiniz !
burda 1 senedir Elmira yazıları dönüp duruyor onun için bu yorumu yazsaydınız daha iyi olurdu ....
Kime güvenip fal baktıracağız bilemiyorum..Ben Burcuya baktırdım burdan okuduğum yorumlar sonucunda...Çok ütopik geldi bana söyledikleri..O kadar iyimser yorumlar yaptı ki açıkcası inanamadım...Bilemiyorum inşallah çıkar söyledikleri..
Arkadaşlar,ben bu forumda eski üyelerden sayılırım.Artık binde bir fal baktırıyorum,bir çok gelişme oldu ama sorunlarım hala devam ediyor.
Ben de geçmişi harf harf bilen elanittir,gelecekle ilgili çok şey söyleyemeden öldü ama geçmişi ve günceli bildiğini gördüğüm tek kişidir.
Bunun dışında Mercan Sayhana baktırdım ve söylediklerinden 1 tanesi çıktı ve çıkan önemli bişeydi.Bilmiyor diyemem.
Ama dediğim gibi sadece söylediklerinden biri çıktı.Ve 100 liraya bakıyordu,şimdi ne oldu bilmem.Fakat çok önemli bişey var ki mercanla ilgili çok kesin yorumlar yapılmıştı geçmişte de şimdi de yapılıyor,yani sanki kesin bilir tarzında bir gösterim var,demem o ki dikatli olun,geçmişte de mercanın bu siteye reklam amaçlı üye olduğu ya da tanıdıklarını üye yaptığı konuşulmuştu,eski bir üye olarak bir çok mesaj okumuş biriyim,bana da mercan hakkında burdan reklam yapılıyor gibi geliyor.benim amacım sadece sıkıntılı olan,dertlerini çok iyi anladığım kişileri uyarmak,mercanla da kimseyle de derdim yok,dolayısıyla bu mesajımın üzerine mercan savunmaları ya da bana saldırmalar olursa cevap vermeyeceğim.eğer illde de mercana gidesiniz varsa,en istekli kişi denedikten sonra yorumları alın ve öyle gidin bence,böylece reklam mı gerçek mi hep beraber görürüz.
bunun dışında göztepe de neval var.benim elanitten sonraki favorim o.ben de falı en çok çıkan kişidir.bir çok şeyi bildi,ben onu kaybetmiştim sonra buldum.onun hakkında agresif derler,ilk gittiğimde bana da öyleydi ama ikinci de sohbet havasında geçti,sanırım 100 liraya bakıyor,emin değilim,son fiyatlardan.sonuçta öneremem çünkü pahalı ama ben de en çok tutan nevaldi.
amacım sadece benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak,Allah herkese mutluluk nasip etsin...
Buraya bi ara usenmeyip kimlerde Elmira'nin fali cikmis kopyalamak istiyorum.. cikan fallari musade edinde paylasalim, ara ara cikan fallar varsa cogu Elmira'nindir. Yani goz var nizam var arkadasim, kac tane Mercan okuduk burda?..
Cezmi olayi zaten muamma, olen adami gelip yasyiyor gibi gosteriyolarsa buyuk sahtekarlik var bu isin icinde.
Ya ben bu foruma uye olduktan sonra, once bastan asagi mesajlari okudum bir bir.. o zamanlar bu kadar cok mesaj sayisi yoktu tabi.. ve eleye eleye bi kac falci biraktim. Onlara sirayla baktirdim ve beklemeye koyuldum. Fallari cikan kisilere, daha sonra tekrar baktirdim ve bu sekilde artik yeni falci ihtiyacim kalmadi. Benim icin en iyi falcilar belli, cikmasa suan yeni falci arayisi icinde olurdum emin olun. Hergun gelip bakiyorum, su cok ovulen diger falcilarin fallari cikmismi diye. Fal'i cikan sayisi cok az maalesef ve belirli falcilarin fallari cikiyor.. digerleride 50% sansindanmidir nedir ya cikiyor yada sallanmis ama tutturulmus fallar oluyor.. Ve tabi en onemlisi benim begendigim falcilarin baska kimlerde ciktigini, nasil bir detayin ciktigini merak ediyorum.. neticede simdiye kadar cikmis bir suru sey var, ama bundan sonra cikmasini istedigim seyler icin beni daha cok umutlandiricagindan takip ediyorum
merhaba mimar34 bende yeni uye oldumm ve elmirayı merak edıyorum telini banada iletırmısınız bende bı kac zamandır fal merakı tuttu yada yasadıklarımdan olsa gerek diyorum bi kac kısıye gıttım ve sonunda bitane ıstedıgım kişiyi sonunda buldum atta burdada ismı gecıyor ama omu degılmı tam emın deılım ben cok memnun kaldım..fakat elmirayı forumda cok okudum merak ettıgımden gıtmek ıstıyorum teldede bakıyormu acaba bılgınız varmı?
bakıyor canım. 75 tl ye evde de telde de bakıyor.
valla kimin iyi fal baktığını söyleyemem ama kimin bakamadığını söyleyebilirim. kadiköy cafe rea'da ismini bilmediğim bir hanım var, bayaa da meşkul gitmeden önce cepten arayıp randevu alıyorsunuz. çok övdüler, bir kere kendime baktırdım. etrafımdan üç kişiye daha baktı. dediklerinin üstünden de bir yıl geçti, hiçbir dediği tutmadı :))
bir de bana fincana bakıp 5-6 tane isim söyledi, bir tanesi bile tanıdığım çıkmadı yahu ahahah böyle bir şey olabilir mi? insan bir tanesini tutturur en azından. sonra asabileşti 'sizden bn negatif elektrik alıyorum, bazı kişilere fal yaramıyor. siz bence bir daha hiçbir yerde fal baktırmayın.' dedi. suçlu yine ben oldum :))
Siz Mercana baktırdınız mı ? Sürekli Elmira ile ilgili yorumları üstünüze alıyorsunuz ve avukatlık yapıyorsunuz
Size elektriği tutuyor iyi hoş anladık ...
sürekli Elmira ya karşı yorumlarda üyelerin karşısına çıkıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?