Elmira'yi hic sevmedigimi herkes biliyor degil mi ? Bakin simdi ne yapacagim. Sevgili elmira bak asagida ismi gecen uyeliklerin hepsi ayni kisi. Sana nede nsoyluyorum bunu bu kisilerin kimi ovdugune bir bak ! Sonra yukaridaki mesaja bak. Sen az zor anliyorsun bak sana izah edeyim .....
Abla, elmira pahali demeye getirmis ben olsam bu asagidaki kisi kim onu bulur onun sacini basini yolarim ..... sen zaten yetenekli falcisin bulursun kim oldugunu guveniyorum sana ....
beni sevdigini biliyorum bende seni seviyorum ....
Not : israrla bize reklam vermek icin arayan faclilardan biri gelip buraya ne cevap verdigimizi yazsin : )
gevezeee
nazar34
sema2734
deryahosgor3434
kutucuk
1902
panterfatma
emirose
Kızlar istanbul bakırköyde kuzenim bir cafeye gitmiş adını hatırlamıyorum.. Kuzey isminde bir falcıymış. Dönmeymiş anlattığı kadarıyla, herşeyin bire bir çıktığını söylüyo biz de bu hafta gidicez inşallah baktıranlar var mı ??:44:
symbol levent e gidecektim o gün aslında ama yoldan döndüm.ilk fırsatta olgu ve ona baktırayım o zaman.olguyu çok merak ediyorum özellikle.peki bişey sorucam.nil hanımın gelecekle ilgili bildiği şeyler olmuş muydu?ben gelecekle ilgili yorumları çok önemsiyorum.herkes bu zamana kadar sevgilin düzelecek,bilmem şöyle olacak dedi.zaman veren de oldu.ama şu an dedikleri gibi olmadı.bir dönem biz görüşmüyorduk ve görüşmemiz zordu.o zaman kadınlar kahvesi nde dilek zaman vermişti.şu zaman arıycak dedi,görüşeceksiniz dedi oldu.ondan sonra dedikleri olmadı gibi.ya önceki dediği denk geldi ya da sonradan ben dikkat etmedim bilmiyorum.
Merhabalar
Bu 3 isim hakkında deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Burcu çok vasattı bende anı bile çok zor yorumlamıştı yani genelde ben yönlendirmiştim.İleriye dönük çok pembe tablo çizmişti malesef dediği hiç bir şey olmadı..kiminin tersi bile oldu diyebilirim.
Olgu ve Havva hanım benim için çok iyiydi falları.Olgunun verdiği detaylar,havvanın da verdiği tarihler hep tutmuştur bende..2 side takdir ettiğim falcılardır.
Bana gelecekle ilgili Nil hanım da Burcu da aynı şeyleri söyledi..Daha zaman var olacak mı bilmiyorum..Ama Nil hanım işimle de ilgili yorum yapmıştı..Ve çok önemli bir şey bilmişti..Burcu işle ilgili hiç bir şey söylemedi...Özelimle ilgilendi daha çok..Ama bence baktırın..İlginç bir fal bakma yöntemi var..Açmadan ilk önce bakıyor sonra kahvenin içine bakıyor..Çok sempatik bir hanım..Kötü birşey görürseniz de söyleyin dedim..Görmüyorum dedi..Bir de her ikisinin de gelecekle ilgili söyledikleri uzun vadede olacak şeyler..Ama Burcu 15 gün için de karşı karşıya geleceksiniz demişti olmadı...Olgu hanımı ben de merak ediyorum fırsat bulup gidemedim..Havva hanıma bilemiyorum doğrusu...Siz baktırırsanız paylaşın lütfen...Verdikleri zamanlara takılmayın çok azı gerçek oluyor...
Merhabalar
Bu 3 isim hakkında deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Burcu çok vasattı bende anı bile çok zor yorumlamıştı yani genelde ben yönlendirmiştim.İleriye dönük çok pembe tablo çizmişti malesef dediği hiç bir şey olmadı..kiminin tersi bile oldu diyebilirim.
Olgu ve Havva hanım benim için çok iyiydi falları.Olgunun verdiği detaylar,havvanın da verdiği tarihler hep tutmuştur bende..2 side takdir ettiğim falcılardır.
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.müsait olursam nil hanıma da baktırabilirim.hem bana çok yakın.o yüzden genelde kadıköydeki falcıları tercih ediyorum.bu arada mutlaka olgu,havva ve burcu ya baktırıcam.onlarla ilgili fikirlerimi bende paylaşırım.
tabi yazarım gülden yeşilköy tilbe cafede bakıyor..şenay bakıköy fincan cafede bakıyor..gidip baktırırsan yorumlarını yazarsın merak ettim sanada iyi bakıcaklarmı?Gülden ve Şenay nerde bakıyor?..adlarını ilk defa duydum da..Uzun zamandır bu formu takip ediyorum hiç rastlamadım..Mümkünse nerde baktıklarını yazar mısınız?
Symbol cafe beyoğlunda kı dılek hanıma gıden varmı ??????????? Acıl gıden varsa yorumlarınızı belkıyorum
bakıkröydeki falcıya gittiniz mi acaba? gittiyseniz tavsiye eder misiniz?
Keşke bugün Olguya gitseydim..Pişman oldum şimdi...Acıbadem kahve keyfin de bugün..Başka nerde bakıyor bilmiyorum...Havva hanımın teli ben de var ama özel mesaj yazma hakkım yok...Forumda ki arkadaşlardan biri yazsın size...Burcu 15 nisan da geliyor...Ben de yazacağım baktırırsam..
ben uzun zamandır takip ediyordum kısmet bugunmuş üye olmak icin burda bahsedilen cok falcıya gitim aralarında iyileride vardı kötüleride vardı gecenlerde bakır köyde kendi ofisinde bakan filiz hanımı sormuş .ben bundan 2 ay önce filiz hanımın ofisinde kendisine fal baktırdım .ve kendisinden memnun kaldım .iyisiyle kötusuyle her şeyi söylüyor.ve söylediy bazı şeylerde cıktı bazılarında zamanı var.onlarda cıkarsa budan sizlere bildirim.benim görüşüm tafsiye edecek bir falcı .ama burcuda beyendiyim falcılar arasında .ikiside bana göre sematik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?