İstanbul'da Fal - Falcılar

ben gitim gerçekten yeri çok uzak ve karışık pazarda vardı çok zor blduk bilmiyorum şimdilik yorumları çıkacakmı ona bakacagım

Zehir hafiye Kazen
Ben artık yalnızca yazılanları okur çıkarım,kimseye güvenip fal baktırmam
Zaten baktırdığım 2.kişi aynı şeyleri söyledi öyle pek beklentimde yok

Bu topik eskiden daha güzeldi,insanlar birbiriyle fikir alışverişi yapar sohbet ederdi.
Şimdi sözüm ona falcıların kendilerine kazanç sağlamaya çalıştıkları biryer oldu,ayrıca herkez birbirini suçlar oldu
artık kimse,kimseye güvenmiyor.Yazık oysa burada kişiler(kendimi örnek gösteriyorum) aslında hiçte aptal değil yalnızca pisikolojik olarak
rahatlamaya ihtiyacımız var.Fal ve falcılardan medet ummuyoruz,onların söylediklerine görede yaşamıyoruz hayatımızı bizimkisi biraz kafa dağıtmak
işin bu raddeye gelmesi çok yazık.

bakıkröydeki falcıya gittiniz mi acaba? gittiyseniz tavsiye eder misiniz?

Gectigimiz gunlerde kadikoy mu cafeyi internetten bulup gittim. Hayatimda bukadar para tuzagi bir yer gormedim. Bi kadin karsiladi ve direk bi odaya alip kapiyi kapatti. Basladi sallamaya yok semender fali yok bilmemne fali fiyatlar icinde 1000tl diyip 100tlye dustu. Fal isinden anlamasam inanip verebilirdim yani. Bir de en bombasi duvarlarda maskeler var arkasinda da kamera, konusmalari dinleyip ona gore bakiyolar heralde. Kisacasi rezaletti sakin gitmeyin.

Kızlar MEDYUM ASYA, ayağnıza gelip fal bakıyormuş. Baktıran var mı ?

Bana gelecekle ilgili Nil hanım da Burcu da aynı şeyleri söyledi..Daha zaman var olacak mı bilmiyorum..Ama Nil hanım işimle de ilgili yorum yapmıştı..Ve çok önemli bir şey bilmişti..Burcu işle ilgili hiç bir şey söylemedi...Özelimle ilgilendi daha çok..Ama bence baktırın..İlginç bir fal bakma yöntemi var..Açmadan ilk önce bakıyor sonra kahvenin içine bakıyor..Çok sempatik bir hanım..Kötü birşey görürseniz de söyleyin dedim..Görmüyorum dedi..Bir de her ikisinin de gelecekle ilgili söyledikleri uzun vadede olacak şeyler..Ama Burcu 15 gün için de karşı karşıya geleceksiniz demişti olmadı...Olgu hanımı ben de merak ediyorum fırsat bulup gidemedim..Havva hanıma bilemiyorum doğrusu...Siz baktırırsanız paylaşın lütfen...Verdikleri zamanlara takılmayın çok azı gerçek oluyor...

bende havva hanımı çok merak ediyorum.onun için üye oldum gibi bişey.bana havva hanımın numarasını yollayabilir misiniz?birde soğanlık emine nasıl?varsa numarası onu da yollarsanız çok sevinirim..

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.müsait olursam nil hanıma da baktırabilirim.hem bana çok yakın.o yüzden genelde kadıköydeki falcıları tercih ediyorum.bu arada mutlaka olgu,havva ve burcu ya baktırıcam.onlarla ilgili fikirlerimi bende paylaşırım.

Burcu bana da çok pembe tablo çizdi...Fakat burada okuduğum bütün yorumlar da hep en iyi bilen falcılar arasında adı var..Öyle ütopik şeyler söyledi ki açıkcası inanamadım..Ama bazı detayları da çok iyi bildi..Aslında her falcı her şeyi bilemiyor...Bazısı iş hayatına odaklanıyor bazısı özeline odaklanıyor...O zaman ben Olguya gideyim..Tarihler konusunda emin değilim...Hiç çıkmadı ben de ..Kim ne dediyse..

Keşke bugün Olguya gitseydim..Pişman oldum şimdi...Acıbadem kahve keyfin de bugün..Başka nerde bakıyor bilmiyorum...Havva hanımın teli ben de var ama özel mesaj yazma hakkım yok...Forumda ki arkadaşlardan biri yazsın size...Burcu 15 nisan da geliyor...Ben de yazacağım baktırırsam..

Gülden ve Şenay nerde bakıyor?..adlarını ilk defa duydum da..Uzun zamandır bu formu takip ediyorum hiç rastlamadım..Mümkünse nerde baktıklarını yazar mısınız?
tabi yazarım gülden yeşilköy tilbe cafede bakıyor..şenay bakıköy fincan cafede bakıyor..gidip baktırırsan yorumlarını yazarsın merak ettim sanada iyi bakıcaklarmı?

Symbol cafe beyoğlunda kı dılek hanıma gıden varmı ??????????? Acıl gıden varsa yorumlarınızı belkıyorum

ben gitmiştim, erkek arkadaşımla ayrıldığımın ertesi günü gittim. yeni bir başlangıç var dedi, yok dedim ayrıldık. "hayır, barışacaksınız, bu adam senin hayatının adamı" dedi, o hafta içinde barıştık. 17 Ocak'ta yine ayrıldı benden :) O an dediği çıktı da bilmiyorum yani, neler olacağını göreceğiz :)

bildiğim kadarıyla olgu perşembe günleri de Acıbadem kahve keyfinde.telefon açıp sormuştum.bu arada eğer bir gün şenay hanıma baktırısanız tirkayi cafedeki fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.iskambilde çok iyi dedi orda tanıştığım bir kız.

Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...

ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...

Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...

Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.

aman neyse artık.

bilgi verdigin icin tesekkür ederim, ben haftasonu filiz hanima telefonda baktircaktim ama kendisinin zamani olmadigi icin ancak bu aksam bakabilcek. Heycanla bekliyorum, insallah dedigin kadar vardir sonucu burdan bildiririm. burcuya hic baktirmadim ama burdan iyi yorumlarini okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…