İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar ben kendimi bildim bileli tarot ve kahve falina merakliyimdir Istanbulda gitmedigim falci kalmadi neredeyse en sonda maltepe de bir yere gittim Gelincik kadinlar kahvesinde Ceyhun Hanim var cok iyi bakiyor ve en az bir saat suruyor fiyatida cok makuldu 30 TL'ye bakiyordu tavsiye ederim arkadaslar telefonla randevu aliyor.

ya kızlar birini soracağım duyanınız var mı? benim çok sevdiğim ve fala inanmayan baktırmayan bir arkadaşım rast gele beşiktaş symbol'de bora diye birine baktırmış. ama baya olmuş baktıralı ve ne dediyse olmuş. sizlerden giden var mı bu bora'ya?

Borayı yıllar öncesinden bilirim bende hep ona baktırırdım sonra ne olduysa hislerimi nedir bilmem artık hicbir dediği cıkmamaya başladı.Uzun zamandır gitmiyorum sen bilirsin yinede.Belki eski günlerinden birine denk gelirsin.

EDDIE merhaba ,

Daha once Havva hanima baktirdigini ve begendigini soylemistin.
Gelecek ile ilgili soyledikleri oldu mu acaba ?
yorumlarini rica ederim :)

ya geçen gün laf arasında dedi, baya olmuş baktıralı, şimdi orada değilmiş sanırım. bulursam gitmeyi düşünüyorum.

EDDIE merhaba ,

Daha once Havva hanima baktirdigini ve begendigini soylemistin.
Gelecek ile ilgili soyledikleri oldu mu acaba ?
yorumlarini rica ederim :)

merhaba :) evet havva hanım'a sık gidiyorum ben, bana dediği çoğu şey oldu. iş için önemli görüşmelerimi, kimlerle görüşeceğimi dedi ve çoğu oldu.
olmasını beklediğim bir şey var, bana çok olmaz gibi geliyor ama onun için de olacak dedi, onu bekliyorum.
ilk kasımda gitmiştim, en son 2 hafta önce gittim.

bugün elmiraya baktırdım. geçen sene de 1 kez baktırmıştım. söyledikleri birbiriyle tutarlı. mesela geçen sene 2 sene sonra evlilik görünüyo demişti, bugün de 1 sene içinde dedi :) başka başka da bi sürü şey dedi, ben memnun kaldım. bu da benim fikrim tabi.

kim o cafe falcısı mandall?

ben şıkışınca nişantaşı symboldeki fulyaya giderim.geçmiş,an ve gelecek çoğunu bilmiştir.ama bazen çıkmadıkları da olmuştur.ilk gidişlerimde şok oldum ama dediğim gibi bazen kızdığımd aolmuştur.bir kaç arkadaş gitti burdan memnun kaldılar ama ben size gidin gitmeyin demem.herkes kendi gidip denemeli bence. bu arada olgu ve havvanın adı çok geçmiş.hadi hayırlısı.

mesajlarımı dön bir daha oku. ben girmemiştim ama forumdaki bir arkadaşım yazını görüp gülmüş.sen elmilanın sana büyü olduğunu söylediğini yzmıştın diyor. kız bile hatırlarken senin atlaman ilginç.hemde elmiran ile ilgili ayrıntıları . falcılara saplantılı bir şekilde güvenmeyin savunmayın inanmayın arkadaşlar.çok bilselerdi kendileri o halde olmazlardı. evet hep yazdım o kadın bende büyü olduğunu,erkek arkadaşıma büyü yapıldığını vs saçmaladı durdu.birde kızı söyledi.yalan çıktı.. sen kendi psikolojini çöz yazıları iyi oku sonra bizleri değerlendir ben olmayacak duaya amin demem. elmira bana gidip brad pittle evleneceksin tarzı bir şey dedi diye inanayımmı yani ha birde benim çocuğu çıkmadığı kızla büyü vasıtasıyla çıkartıp şu tarihte ayrılacaklar demişti. ne senaryo yazmış ya. .asıl merak ettiğim özel hayatım hariç olayları göremedikten sonra o meşhuuur medyum ben ne yapayım onun medyumluğunu..aman bir sürü saçmalık var kendi özelimle ilgili ince şeylere girmeyeyim bana kalsın onun atıp tutukları..ben burayı okuduğunu söyledim ve beğenmediğimi yazınca beni telefondan arayıp rahatsız ettiği için kızdım ona..aksine kendisini körü körüne saplantı haline getirmiş insanların onu beğenmedikleri ni yazanlara köpürmeleri gibi bir davranış sergilemedim

elanit kimdir? ölmemişmi? insanlarımı dolandırıyormuş? elmira 2 hatla 2 ayrı falcı gösterip insanlarımı dolandırıyormuş? saç başmı yoluyormuş beğenmeyenlerinkini vah vah...ella? mercan? iyice cılkı çıktı ya

Son düzenleme:

Arkadasim Elanit'e bile el attin ya daha ne diyim.. olen kisiye camur atmasaydin bari!!. Oldugunden dolayi para odenmesine ragmen bakamadi kadincagiz. Cix cix cix.. fallarin cikmadigi icin, cikmayacagi icin.. kuduruyosun belki ama.. bence artik falcilardan medet umma, ruh sagligini iyice bozucaksin.

Son düzenleme:
dindindin,

Elanit tamda iyi para kazanirken neden boyle bir salaklik yapsinki? .. aptalmi bu kadar.. altin yumurtlayan tavugu kesmek olur bu, tamda cok sevildigi ve musterisi oldugu donemde.. alala enteresan.

Ayrica birde su aramizda erkek olan bir uye vardi, hani falci falci dolasan.. onun soyledikleriyle ayni seyleri soyluyosun.. bana ozel bir mail gelmisti ondan. Buna benzer seyler one surmustu banada.. Ne bu simdi intikam filanmi aliniliyor? Uyduruk bir haber ortaliga yaymisti, sonrada banlandi da banlandi.. falla ugrasan erkeklere antipatim vardi daha cogaldi.

Ben cikan fallarima bakarim gerisine karismam, inanmam. Kimse kusura bakmasin.

Ayrica Ella reklamcisiyle icli disli olan birinin ondan aldigi haberlere ne kadar guvenmek lazim..

Allah akil fikir versin.. Simsdi sira senin bi falci tavsiye etmene geldi... geldiginde gorusuruz arkadasim. Ama farkli uyelik alip gelmeyesin emi =))))

Son düzenleme:

havva hanım nerede bakıyor ? yolumuz düşerse belki baktırırız

askerden dönen sevgilim tarafından terkedildim.hatta aynı gün fal baktırmıştım beni seviyordu sözle hoş sebepsiz tellerimi açmayan,görüşmeyen biri ne diye sevsin beni?en son dün akşam msj attım beni istemiyorsan söyle yada yaz eğer yapamıyorsan ne bileyim fesyten sil beni dedim.5 dksonra feysten sildi.oysa öğleyin baktırdığım fada seviyordu beni şımarıklık yapıyordu. ağlayayım mı güleyim mi halime deli divane oldum..

alala erkekler askerden sonra azitiyor galiba.. bu kacinci buna benzer duydugum hikaye.. allah akil fikir versin su erkeklere.. sanada gecmis olsun canim. Ne denir ki, insallah ettigini bulur, bu kadar uzen birisi mutlu olabilir mi? ben pek sanmiyorum..

Bunun uzerine biraz abes kacicak ama hangi falcilar bilemedi bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…