Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...
ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...
Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...
Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.
aman neyse artık.
Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...
ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...
Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...
Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.
aman neyse artık.
bildiğim kadarıyla olgu perşembe günleri de Acıbadem kahve keyfinde.telefon açıp sormuştum.bu arada eğer bir gün şenay hanıma baktırısanız tirkayi cafedeki fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.iskambilde çok iyi dedi orda tanıştığım bir kız.
aman neyse artık.
Zaten bu elmira mercan çekişmesinden böyle birşeyler çıkacağı belliydi..
Zaten bu elmira mercan çekişmesinden böyle birşeyler çıkacağı belliydi..
ben gitmiştim, erkek arkadaşımla ayrıldığımın ertesi günü gittim. yeni bir başlangıç var dedi, yok dedim ayrıldık. "hayır, barışacaksınız, bu adam senin hayatının adamı" dedi, o hafta içinde barıştık. 17 Ocak'ta yine ayrıldı benden :) O an dediği çıktı da bilmiyorum yani, neler olacağını göreceğiz :)
aman neyse artık.
slm, kusura bakma ben olayi tam anliyamadim heralde kacirdigim seyler odu ve takip etmekte zorlaniyorum, ella ne tür sahtekarlik yapti? ve elmira iki hat kulanip iki farkli falci gibimi yapiyor. inan kafam karisti, ikisinede baktirmistim ben, aciklik getirirsen sevinirim
Aaaa hayda bak şimdi başka bir yorum daha
Eeee benim 75,00 TL de yalan oldu ahahaha ama bildi kadın birçok şeyi
Aaaa hayda bak şimdi başka bir yorum daha
Eeee benim 75,00 TL de yalan oldu ahahaha ama bildi kadın birçok şeyi
ben geçen sene elmiraya baktmıştım şu şekilde falımı anlatabilirim (evine gitmiştim)
ilk dk da ddiği tutmadı sölediğinin yanlış olduunu söyleyince baştan açtı ve bozuldu kendileri
sonraki dakikalar da dedikleri tamamen yanlıştı hiç bozmadım kadını parayı verdik artık napcz dedim sessizce dinledim
geçen sene artık burdaki arkadaşlar gibi abartmıştm sürekli fal sürekli fal ama sonra anladımki hepsi yalandan ibaret kendimizi sdc avutuoruz paramızda boşa gidio.
hala daha fal baktırırım ama ayda yılda bir.sizlere tavsiyem cafelerde 10-20 ye bakan insanlara baktırın maksat terapi olsnuçuk paralar veripte zarara girmeyin.[/QUO
Ben de sizin gibi düşünüyorum...Dediğinin yarısı tutan falcı iyidir..Kimse tam olarak bilemez..Bana bir arkadaşım cadde symbolde ki serkanı aman ne methetmişti..2 sene önce gittim...tamamen fiyasko..isim biliyor başka da bir şey yok..dedikleri tek bana değil birçok arkadaşıma çıkmadı..fala çok fazla para vermek zarar.....iyi bir kafe falcısına gitmek en iyisi..
geçen bır fal cıya gitim gerçekten bıldı şok oldum dedıklerıne cinleri falan varmış hudamı ne
rahman hoca için tşk gitim ve bakalım dedıklerı çıkacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?