İstanbul'da Fal - Falcılar

slm, kusura bakma ben olayi tam anliyamadim heralde kacirdigim seyler odu ve takip etmekte zorlaniyorum, ella ne tür sahtekarlik yapti? ve elmira iki hat kulanip iki farkli falci gibimi yapiyor. inan kafam karisti, ikisinede baktirmistim ben, aciklik getirirsen sevinirim

nişantaşı symbol cafe, fulya'ya daha önce baktırmıştım ama çıkmadı tam söyledikleri. methini çok duyduğum için geçen hafta bir daha baktrdım, fena değildi. fulya'nın falı çıkan var mı içinizde?

Mercan ve Elmira kardeş mi diyorsun ?

arkadaşlar, dayanamayıp elmiradan randevu aldım. topicte elmira reklamcıları falan yazanlar olmuş, olabilir olmayabilir bilemem. ben buraya arada bi uğrar bakarım. fikrim olursa yazarım. aradıktan sonra yine memnun kalıp kalmadığımı yazarım.. isteyen okur bakar, istemeyen okumadan geçer.

Eğer aksilik olmazsa peşembe günü giderim Olgu hanıma..Ben bilmiyordum sadece pazar ve pazartesi günleri baktırdığını biliyordum..Sevindim doğrusu..Şenay hanıma da baktıracağım..Yalnız belirtmem gerekir ki şimdi öğrendiğim bir haberle Burcunun dediği şey çıktı..En geç mayıs ayı demişti..Nil hanım da olacak demişti..İkisi de bildi..Şenay hanıma da giderim ama önce Olgu...Paylaşırım sizlerle..

Zaten bu elmira mercan çekişmesinden böyle birşeyler çıkacağı belliydi..

evet sembol cafe ye bende gittim çok memnun kaldım bir de bakırköy de dolandirici seba 'nın fal evine gittim çok iyidi onlıne gamze de güzel öneririm:)

Aaaa hayda bak şimdi başka bir yorum daha
Eeee benim 75,00 TL de yalan oldu ahahaha ama bildi kadın birçok şeyi

ben geçen sene elmiraya baktmıştım şu şekilde falımı anlatabilirim (evine gitmiştim)

ilk dk da ddiği tutmadı sölediğinin yanlış olduunu söyleyince baştan açtı ve bozuldu kendileri
sonraki dakikalar da dedikleri tamamen yanlıştı hiç bozmadım kadını parayı verdik artık napcz dedim sessizce dinledim
geçen sene artık burdaki arkadaşlar gibi abartmıştm sürekli fal sürekli fal ama sonra anladımki hepsi yalandan ibaret kendimizi sdc avutuoruz paramızda boşa gidio.
hala daha fal baktırırım ama ayda yılda bir.sizlere tavsiyem cafelerde 10-20 ye bakan insanlara baktırın maksat terapi olsn uçuk paralar veripte zarara girmeyin.

Aaaa hayda bak şimdi başka bir yorum daha
Eeee benim 75,00 TL de yalan oldu ahahaha ama bildi kadın birçok şeyi

vallah benimde kafam karisti, bende ikisine baktirmistim hem ellaya hem elmiraya. hata önceki sayfalarda bahsetmistim. simdi ella icin sahtekar söyleniyo, elmiranin iki hatti varmis söyleniyo, ve mercen ve elmira söyleniyo, ohhhh söyleniyorda söyleniyo, bi aciklik getirilirse cok iyi olur.

Symbol cafe beyoğlu dılek hanıma baska gıden varmı ??????????????? Soledıklerı :2: Cıktımı veya cıkmadımı ?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…