bana da gönderebilir misin o duayı(
Kızlar kızlar kızlar öncelikle kestane şekerime teşekkür ederekten konuya giriyorum. Bu sabah Emine Hanım'a gittim. Valla soyle diyim ki yakın tarihte olucak olan olayları iyi bildi. Babamin bı is degisikligi yapacagını araba almakla ilgili konuyu. Ve tabi ozel hayatımı. Verdigi bı tarih beni cok şaşırttı. Ama yapabileceğim tek şey suan beklemek. Ama kesin bildigi bi kaç şey vardı. Tavsiye ediyorum :) opuldunuz
75 tl bilgilerini atarım tabi
bende alabilirmiyim bilgileri şu an çok ihtiyacım var.Canim bilgileri bende alabilirmiyim lutfennnn
F
Merhaba:)
O duayi ve elmiranin iletisim bilgilerini verebilirmisin banada
Dilek'in telefonunu gonderir misin?
nişantaşında kendi ofisinde bakıyor, baya da uzun sürüyor..
ben de numarası var ama msj atamıyorum, gunde 10 msj atsam 10 gunde açılıyor sanırım :)
Cnm karisiklik oldu sanirim duayi bn yollamiyorum banada baskasi yolladi bnm msj hakkim yok bnde sana yollayamam bu yuzden bide elmiraya ben hic gtmedim nosuda yok bnde :)
arkadaşlar çok güzel fala bakan bayan tanıyorum kadıköyde kadınlar kahvesi diye bir yer var bayanın ismi zeynep şimdi orada çalışıyor ama evine de kabul ediyor ataşehirde oturuyor
Merhaba:) ben de eski bir uyeyim ama cook uzun zamandir girmiyordum.
Biraz zor bi surecten geciyorum ve cok bunalmis durumdayimsacmasapan falcilardan booo geldi cafelerde 5 dk bakiyolar ne dediklerini anlayamadan bitiyo zaten
Yazilanlardan okudugum kadariyla
Nilufer hanim
Elmira hanim
Ve Emine hanim var
En azindan sanirim cogunluk olarak arkadaslarin memnun kaldigi isimler bunlar:)
İletisim bilgilerine ihtiyacim var bilen arkadaslar iletebilirse coooook sevinirim acil bi durum soz konusu bisiyler duyup icini rahatlatmaya o kadar ihtiyacim var ki
Tesekkurler simdiden ve iyi mutlu pazarlar herkeze:)
senem hanım ataşehirdeki falcı ile kadınlar kahvesindeki zeynep aynı kişimi banada bilgilerini telefonunu özelime mesajlarsan sevinirim..
evet su falı bakıyor muhteşem bakıyorsu falı mı bakıyo ?
60 tl mi ?
senem hanım ataşehirdeki falcı ile kadınlar kahvesindeki zeynep aynı kişimi banada bilgilerini telefonunu özelime mesajlarsan sevinirim..
canım özel mesaj atamıyorum ama benim mailimi vereceğim umarım anlarsın xxxxxxxxx buraya mail gönderirsen iletişim numarasını gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?