Ben dun aksamdan beri bakim yaptirdigim birisinin etkisindeyim..Bir ablam araciligi ile gittim ve gercek bakim neymis gordum..Enfalmis,yok elmiraymis yalan dolan...gerekiyorsa ustunuzdeki buyuleri kaldirmak icin dualar okuyorlar.. ve su falina bakiyor.. dun anneannem dahil bana herkesin ismini vermesinin yani sira bir de bana gelecekle ilgili seyler soyledi.. inanamadim.. hayatimda ilk kez icim rahat evime geldim... cok sukur dedim.. yalan dolan,insanlarin umutlari ile oynayan sahtekarlardan bikmistim.. yurekten dua ediyorum kendisine..fiyati fazla oldugu icin gidebilicek insan sayisi cok azdir burada ona.. o yuzden fiyat ve isim vermedim.. herkese iyi gunler diliyorum..
Ben dun aksamdan beri bakim yaptirdigim birisinin etkisindeyim..Bir ablam araciligi ile gittim ve gercek bakim neymis gordum..Enfalmis,yok elmiraymis yalan dolan...gerekiyorsa ustunuzdeki buyuleri kaldirmak icin dualar okuyorlar.. ve su falina bakiyor.. dun anneannem dahil bana herkesin ismini vermesinin yani sira bir de bana gelecekle ilgili seyler soyledi.. inanamadim.. hayatimda ilk kez icim rahat evime geldim... cok sukur dedim.. yalan dolan,insanlarin umutlari ile oynayan sahtekarlardan bikmistim.. yurekten dua ediyorum kendisine..fiyati fazla oldugu icin gidebilicek insan sayisi cok azdir burada ona.. o yuzden fiyat ve isim vermedim.. herkese iyi gunler diliyorum..
hangı dua bende ogrenmek ıstıyorum
gönderdimmm canım inşallah işe yarar
ben su anda mesaj hakkim olmadigindan yazamiyorum.. sadece sunu soyleyebilirim benim araciligim disinda ulasabiliceginiz birisi degil.. kesinlesmeden adres,iletisim ya da baska bilgileri veremiyorum..eger gorusmek isterseniz gorusmelerinizi ben ayarliyorum.. hep soruluyor soru ucreti 1000 tl.. su fali bakiyor ve 3 saat suruyor.. isteyenler ozel mesaj ile bana ulasabilir mail adresi ile iletisim kurabiliriz..
bana dedikleri çıkmamıştı ama arkadaşıma dedikleri çıkmıştı
ben su anda mesaj hakkim olmadigindan yazamiyorum.. sadece sunu soyleyebilirim benim araciligim disinda ulasabiliceginiz birisi degil.. kesinlesmeden adres,iletisim ya da baska bilgileri veremiyorum..eger gorusmek isterseniz gorusmelerinizi ben ayarliyorum.. hep soruluyor soru ucreti 1000 tl.. su fali bakiyor ve 3 saat suruyor.. isteyenler ozel mesaj ile bana ulasabilir mail adresi ile iletisim kurabiliriz..
Şu gönderdiğin dua var ya artık onun hikmetimidir ben hidayete mi eriyorum nedir,hani tırsmadım da değildir tuhaf bişi oldu.
dün okudum uyudum böyle bir iç rahatlamasıyla.sabah geldim işime yine eşekler gibi çalışırken benimkinden bir mesaj:" bu sabah senin kokunla uyandım hani sanki gece çaktırmadan yanıma gelmiş sabah kaçmışsın gibi tuhaftı.."
nutkum tutuldu.hayır yani odunun en önde bayrak sallayanıdır bide beceremez öyle şeyler yazmayı.he bu da bişi demek değildir sever öyle arada kafayı gösterip beni umutlandırıp kaçmayı.böyle işte paylaşayım dedim.şimdi sabırsızlıkla elmiranın dediklerini bekliyorum.kısa bir zaman verdi bana üstelik şöyle diyerek:'sen buraya bundan sana hayır yok,bambaşka şöyle şöyle biriyle tanışacaksın cümlesini duymak için gelmişssin ama üzgünüm yırtınsanda başkası görünmüyo sna'.aynen bu umutla gitmiştim.
böyleyken böyle kızlar çıkarsa falım yazarım.öptüm sizleri..
merhaba kızlarr
valla kızlar ben bu aksam rozaya gıttım taksımee dayanamadımmm bana yıne trh verdı 10 gun bakalım tutcakmıı elektrık meselesı dır belkıde rozanınn falından memnun kalıyorum ben
kımseye gıt yada gıtme derımmm herkesın elektırıgının tuttugu falcı farklıdır :) eger bu defa da roza haklı cıkarsaaa bundan sonra hep rozaya gıdıcem :) bakalım bekleyelım ve görelımm
hem öle buyuk paralarda almıyor 20 tl yetıyorr :)
gorusuruzz kıslarr :)
tabiki canım fal enerji meselesidir bunu biliyorumda o cafede imam diğe bi adamla tasula diğe birisine gitmiştim bizi soymuşlardı maşallah :)o cafeye 20 tl ile girersin 120 tl n gider istersen git dene baya arkadaş taksimde tasula denilen o falcı yüzünden zarara uğradı Ben geçen yazmıştım topice ucuza bakıyor rozaya baktırdımmı bilmiyorumda o cafeye bir daha gitmeyeceğimi biliyorum :)halen hatırlayıp güleyimmi sinirleneyimmi dediğim günler olmuşturrr....
1.000 tl'ye gider çatır çatır tatil yaparım :)
Minikcim senin mesajı okuyana kadar falın ücretinin 100 tl olduğunu anlamıştım:)..Meğer fazladan bir sıfır daha varmış:)..
Ne oluyor Allahaşkına?...Yani ne söylüyor?Neyi biliyor?Yazıktır günahtır..Kolay mı kazanılıyor o paralar?..
ıyıkı bı dua yollayın dedık yollamayın kendınıze saklayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?