İstanbul'da Fal - Falcılar

bana özelime fiat... isim yer ve tel yazarmısın.

bana da özelden bilgi verebilir misin lütfen :)

1000 tl dimi yanlış okumadım yani =) iyimiş valla

geleceği bildiğini düşünüyorsunuz yani peki bunun kararına 1 günde mi vardınız ve 1000tlnin kaçtana 25likten oluştuğunu biliyormusunuz 1000tlye çalışan insanlar var hatta 700e 1 ay boyunca 3 saate biraz çok olmamış mı????????????

bana da gönderebilir misin o duayı (

dedikleri çıktımı rozanın merak ettim?

aynı şeyi banada yaptı ama yemedim valla =)) 5li işlem yapalım sana demişti 200 tlye sen ver ben onla alışveriş yayaprım demiştim=))

1.000 tl'ye gider çatır çatır tatil yaparım :)

Minikcim senin mesajı okuyana kadar falın ücretinin 100 tl olduğunu anlamıştım:)..Meğer fazladan bir sıfır daha varmış:)..
Ne oluyor Allahaşkına?...Yani ne söylüyor?Neyi biliyor?Yazıktır günahtır..Kolay mı kazanılıyor o paralar?..

iyice insanları salak yerıne koyuyolar,baska bısey degıl...1000 tl bız burda 25 ın 50 nın hesabını yaparken 1000 rakamıyla gozum fal tası gıbı acıldı :)3 saat bakıyorda ne soyluyo bu kadar cozemedım gıttıyuzde yuz emınım bu ısın altında bı dolandırıcılık vakası cıkacak..

benım de şu aralar favorım damlalar barış.öyle üstün körü bakmıyor ılgılenıyor bayag

elektıgıde cok guzel rahatlatıyor benı :) gectıgımız haftalar da gıtmıstım ,bana bı tarıh

vermıstı .bu tarıhtı bu olacak demıstı .aynen verdıgı tarıhte dedıgı olayı yasayınca

tekrar gıttım .sımdı verdıgı tarıhlerı beklıyorum bakalım ne olacak .

ama genel olarak barıs'tan memnunum .damlalar da tugbayı da merak etmıyor degılım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…