İstanbul'da Fal - Falcılar

bu bahsettiğiniz niko izmirli mi?ben geçen sene izmirdeyken niko diye birine fal baktırmıştım.sarışınbir çocuktu.fena bakmamıştı çok iyi değildi ama çokta kötü değildi.

yok turt abu kadıköyde sığınak kafede eskiden bir erkekmiş :) ama suan bir bayan

resmen sesli güldüm hahahahaha yok benim baktırdığım normal birsiydi.:)hala gülüyorum yaaaaa

bizim gidişimiz de gayet eğlenceliydi.. dediler ki türk değil.. bizde kafamızdan diyoruz ki nicole filandır adı.. erkek bekliyoruz.. hatta ben garsona niko siz misiniz dedim.. adam yok dedi nikoyu gösterdi.. ben şok... neyse arkadaş baktırırken ona demişki .. ulan bu adamlarda ne arıyorsunuz.. ben kestirdim kurtuldum walla demiş :)))

benim baktırdığım ermeniydi,nikonun adını görünce dedim izmirden istanbulamı transfer oldu :)

benim baktırdığım ermeniydi,nikonun adını görünce dedim izmirden istanbulamı transfer oldu :)

izmirde daha ucuz yaa fal baktırmak.. alsancakta fiesta cafeler var .. bi akşam canımız sıkıdı gittik fiesta canan a 17 , 5 tl ye döktrdü.. kadın benim tayinimin cıkacagını bile söyledi

izmirde daha ucuz yaa fal baktırmak.. alsancakta fiesta cafeler var .. bi akşam canımız sıkıdı gittik fiesta canan a 17 , 5 tl ye döktrdü.. kadın benim tayinimin cıkacagını bile söyledi

d-m bu dediğin kişi sevinç pastanesinden aşağıya doğru iniyorsun 2 katta bir kafe vardı bayan bakıyor.böyle cafe samimi bir ortamdı ve cade bir bölümde birsuru kasetler vardı,teyp filan ben nikoya bakırmadan önce orya gittim kadın yoktu 1 saat sonra gelecek ddiler,bekelyemedim şansa nikoyu bulmuştuk :)

bakabilmişti.. hatta 2 sayfa öncesini oku .. bi arkadaşımız yazmış.. nasıl diye bende sölediklerinin çıktığını söleyince depresyona girme moduna girdi.. ben şuna inanıyorum.. elektrik olayı :)

hmmm ben yarın bakırköydeki almira cafe enfali deneyeceğim umarım ordadır ve fiyatı uçuk değildir.

evet ev gibi kafenin içi.. sevinçten giriyorsun kıbrıs şehitliği caddesi orası ama ordan da sola giriyorsun.. neyse 2. kattaydı.. hatta şömine falan var oda oda :)

evet ev gibi kafenin içi.. sevinçten giriyorsun kıbrıs şehitliği caddesi orası ama ordan da sola giriyorsun.. neyse 2. kattaydı.. hatta şömine falan var oda oda :)

evet aynı yer:)))nikoyada ordan birazdan yürüyorsun sol taraftan bir sokağa giriyorsun.en aşağıdaki cafe.ahşaptan bir evdi hatta wcsinde çamaşırmakinası vardıD

kızlarr bana da yardımcı olur musunuzz kime gitmem gerekiyor? en iyi kim diyeceğim ama herkese göre farklı galiba? şu karmaşanın gitmesi için sağlam bi falcıya ihtiyacım varr :)

kızlarr bana da yardımcı olur musunuzz kime gitmem gerekiyor? en iyi kim diyeceğim ama herkese göre farklı galiba? şu karmaşanın gitmesi için sağlam bi falcıya ihtiyacım varr :)

fal olayı elektirik meselesi bana güzel gelen bir başkasına kötü gelebiliyor,benim gidip beğenmediğim falcılar başkasına çok iyi bakabiliyor:))

fal olayı elektirik meselesi bana güzel gelen bir başkasına kötü gelebiliyor,benim gidip beğenmediğim falcılar başkasına çok iyi bakabiliyor:))

illaki öyle ancak ne bilim deneyerek iyice tecrube kazanacagım sanırım :)) mesela forum da ayten hanımdan bahsedılmıs. (cogunu okudum da forumun :) ) o nasıl acaba? telefonu falan da verılmsı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…