çok komiksiniz yaa :) güldürdünüz beni ..benim fethiyede bi akrabam var .. bize geldiginde benim fal tutkunu oldugumu biliyor..orda bi kadın varmış azeri.. kadın bizim fotografımıza bakıp tlf da baktı .. ama yok böyle bişi... sırasıyla oldu dedikleri.. bakalımmmm
kızlar ne olur niko hakkında bilgi istiyorum moralim cok bozuk
meşhur elanitte azeriydi :)
yahu giyin evden çık kafeye ya da nerde bakıyosa oraya git.
bekle , baktır eve dön uzun iş :)
telefon şipşak
ben nikoya gittiğimde bana ailemin izmirde oldugunu ve bi haber alıp hemen gidecegimi sölemişti.. büyükannaneyi kaybettik.. hemen gittim.. ufak bi ayrılık yasıcaksınız ama üzülme gecicek dedi.. oldu .. bi arkadasımda vardı yanımda..hayatında ersin diye biri vardı .. o olmucak dedi .. adında e-s-r harfi olan biri olcak dedi.. biz onu ersine yorduk ama ersin bitti eser var artık ...
nurvana şu senin falcının telini alabilir miyim :)
telefonda baktırmak acaip kolayıma geliyor :)
sevgilim yok ki :) kendim için baktırıcam falıizmirdeki nergis abla ya ptt den paranı gönder yanına sevgilinle fotonu yada yoksa sadece kendininkini.. anne isimleri ve burc yaz.. alsın eline.. hemen sana döksün ne varsa
canım kendisine sorayım sonra veririm ama söylediğim gibi fazla bilinen bir falcı değil kendisi bandırmada o çevrede bakar yani bu işin şuanki falcılar gibi ticaret boyutunu çokta aşmamıştır yıllarca bana söylediklerini birbir yaşadım hatta bir ara o kadar kaptırdımki yapacağım her işte önce ona fal baktırırdım çok şükür artık bundan kurtuldum bir ikinciside artık beni iyi tanıyıp herşeyimi bildiği için baktırmanın bir manası kalmadı diye düşünüyorum en son 10 ay önce hürmüze baktırmıştım
izmirdeki nergis abla ya ptt den paranı gönder yanına sevgilinle fotonu yada yoksa sadece kendininkini.. anne isimleri ve burc yaz.. alsın eline.. hemen sana döksün ne varsa
canım cok tesekkurler ozaman ben ona ınanıp bıraz deprosyana bı gırıyım
dm, özel mesajlarına bakar mısın
dm, özel mesajlarına bakar mısın
hayır tabiki girme forumda bi sürü falcı adı geçiyor.. elektrik meselesi .. sen üzme tatlı canınıne zman gittin
bugun gıttım ınsallah oledır ama cok gıdenler var aslında nıkoya burdan duymustum ama bana cevap vermıyorlar
arkadaşlar 2010 hazıran da olan olayı sıze anlatıyorum.bakırkoyde almıra kafe dıye bır yer var.dısarıdan bakınca ev yemeklerı fılan yazıodu :) bakırkoyun meydan dan asagıya ındıgınız saglı sollu dukkanların oldugu caddesı..ısmını bılmıyorum yani sahıle dogru ınerken sol tarafta kemal tancanın magazası var herneyse o aradan gırıyorsunuz ..adı enfaldi.cocuk saglam fal baktı bana ha acıkcası 3 kez gıttım ilkınde cok etkılemıstı dıgerlerınde benzerı seylerı soyledı.2.5 yıldır gorusmedıgım eskı nısanlımın adını evlendıgını fakat yıl olmadıgı soyledı sonra dedı yakın zaman da sıze gorusme dedım ımkansız dedı gayette olucak ben sasırmıstım sana klasık agızları dokucek ama sakın aklın kaymasın ınanma dedı mutlu degıl zaten oylesıne bır evlılık onun kı aklı sende dedı. eyw dedım yalan olmasın ay geçmedi bana facebooktan ulastı .oda ıstanbulda oldugumu facebooktakı fotolardan anlamıs herneyse ve bulustuk ve enfalın dedıgı seylerı dedı samımıyetımle soyluyorum.sonra ılerısı ıcın de ısımdıkı nısanlımın ısmının son hecesını soyledı henuz tanısmıyorsun arkadas vasıtasıyla tanısıcaksın ve cok yakında cok asık olcaksın uzun boylu ılıskı dedı..oyle de oldu nısanlımın adı dedıgı heceydı:) sonra ben baya bi şaşkınlık yaşadım tabii.ve ben cok asık oldum.ha meslegımı bıldı ama yukselemıceksın hayallere dalma dedı cunku sen ıyılerın kendını gosterebıldıgı degıl taammen torpılın hakım oldugu bı sektordesın dedı.ve dedıgı oldu 2 sene devam edebıldım meslegıme ve fınıshh :) ablamın hastalıklarından babamın oldugunu fılan fıstık annemın tekrar evlılık yaptıgını ya baya bı dokturdu acıkcası..ve o esna da o kafede bulunan arkadasımın adını dedı.falın sonunda hadı tugceyı bekletme daha fazla deditugcede oturdugumuz masada benı bekleyen arkadasımdı.ama yıne dıyorum ıkıncı ve ucuncu de o etkıyı alamadım.ancak su ana kadar baktırdıgım fallarda enfalı tek gecıyorum.ilk gıttıgımde 15 tl ıdı.ben tabı baya cıkınca heyecan yaptım bı daha gıttım yakın zaman da ve o zaman 20 olmustu ..sımdı ne kadar bılmıyorum..ıstanbul bakırkoy almira cafe enfal :) sevgıler
TEL: 0532 635 27 79 enfalın numarası buymus .forumda gecmıste zaten enfalden bahsedılmıs :) bende bı heyecan anlattım delı gıbı.:)
kızlar moralım cok bozuk sıgnaktakı nıko nasıl bana kotu seyler soledı anıda sankı bılemedı ne olur cevap verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?