İstanbul'da Fal - Falcılar

gökere bende baktırdım hemde randevusuz aksine hiç bir şeyde bilmedi sadece sempatik o kadar

Ben siteye yeni girdim herkes halkalı elifi pek bir övüyordu bende aradım randevu aldım telefonla baktırdım tam bir fiyasko sakın sakın iyi yorumlara aldanmayın 50 tl sokağa gitti resmen enayi yerine konuldum .

daha öncede yazdım medyum elife bende tlf baktırdım tek bir kelime bilemedi araya girdiğim zamanda bana sinirlendi falın sonunu bekle diye fırça attı sonunda söylediklerinizin tek kelimesi doğru değil diyince bana çok sinirlendi hatta sizin gibilerin ağzını dilin bağlamak lazım gibi söz söyleyecek kadarda cüratkar resmen beni tehdit etti bundan öncede medyum ellayada baktırmıştım oda hiç bilmemişti söylediğimde gayet ılımlı yaklaştı hatta isterseniz paranızı iade edeyim deyince hayır kalsın ve helal olsun sizki randevunuza sadık olup bilemediğinizi olgunlukla karşıladıysanız helal olsun dedim ama medyum elif sözde medyum ona param haram olsun

bu göker benettonun karşı sokağındaki mi? elinin rica edebilirmiyim?hangi kafedeydi?

off yaaaa.. önceden bu kadar kararsız değildim :) sen kimi önerirsin??

önermek istemiyorum ama çok fal baktırdım en iyileri kim dersem damlalar tuba,barış melekler kafe can ve ayşe,ayşeye ilk baktırdığımda saat 2 gibi ilk fal benimkiydi çok güzel baktı ikincisi akşamdı galiba çok yorulmuştu karıştırdı

bu güne kadar paylaşmadığım bir falcı var kendisi bandırmada tlf baktırıyorum adı hürmüz 9 yıllık falcımdır artık her şeyimi bildiği için ondan soğudum baktırmak istemiyorum oda iyidir fakat evinde iskambil bakar pek kimse tanımaz onu ben bandırmada görev yapınca tanımıştım kendisini

damlalar tuba nerde kaça bakıo?

Arkadaşlar bn izmirde nergiz diye birine gittim.. telefonla da bakıyor sadece foto yollamanız yeterli .. sadece 30 tl :)

kızlar moralım cok bozuk sıgnaktakı nıko nasıl bana kotu seyler soledı anıda sankı bılemedı ne olur cevap verın

nurvana şu senin falcının telini alabilir miyim :)
telefonda baktırmak acaip kolayıma geliyor :)

çok komiksiniz yaa :) güldürdünüz beni ..benim fethiyede bi akrabam var .. bize geldiginde benim fal tutkunu oldugumu biliyor..orda bi kadın varmış azeri.. kadın bizim fotografımıza bakıp tlf da baktı .. ama yok böyle bişi... sırasıyla oldu dedikleri.. bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…