kızla taksimde göker var . kime giderseniz gidin hiç biri onun gibi olamaz . direk geleceği söylüyor ve dediği herşey oluyor. oldukdan sonra tekrar gidiyoruz . geçmişe dönük konuşmuyor pek ne sorarsan cvpını alıyorsun . kahve+tarot 20 tl ye bakıyo bir gün öncesinden randevu alınması gerek ama yoksa hayatta bakmaz . zaten çok kalabalık .
Ben siteye yeni girdim herkes halkalı elifi pek bir övüyordu bende aradım randevu aldım telefonla baktırdım tam bir fiyasko sakın sakın iyi yorumlara aldanmayın 50 tl sokağa gitti resmen enayi yerine konuldum .
gökere bende baktırdım hemde randevusuz aksine hiç bir şeyde bilmedi sadece sempatik o kadar
kızla taksimde göker var . kime giderseniz gidin hiç biri onun gibi olamaz . direk geleceği söylüyor ve dediği herşey oluyor. oldukdan sonra tekrar gidiyoruz . geçmişe dönük konuşmuyor pek ne sorarsan cvpını alıyorsun . kahve+tarot 20 tl ye bakıyo bir gün öncesinden randevu alınması gerek ama yoksa hayatta bakmaz . zaten çok kalabalık .
off yaaaa.. önceden bu kadar kararsız değildim :) sen kimi önerirsin??
önermek istemiyorum ama çok fal baktırdım en iyileri kim dersem damlalar tuba,barış melekler kafe can ve ayşe,ayşeye ilk baktırdığımda saat 2 gibi ilk fal benimkiydi çok güzel baktı ikincisi akşamdı galiba çok yorulmuştu karıştırdı
La porte olmasın .. bende gittim ona gayet iyiydi
Sen nezaman gittin söylediği tarihler çıkıyormu ?
Geçenlerde Canan diye birinden bahsedilmişti özelden mesaj attım bahseden arkadaşa ama cvp gelmedi
nurvana şu senin falcının telini alabilir miyim :)
telefonda baktırmak acaip kolayıma geliyor :)
Geçenlerde Canan diye birinden bahsedilmişti özelden mesaj attım bahseden arkadaşa ama cvp gelmedi
nurvana şu senin falcının telini alabilir miyim :)
telefonda baktırmak acaip kolayıma geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?