enfal kötü mütüh çok ümitlenmiştim minik bakırköyde bir yer tavsiye etsene
bakırköyde bi yiğit diyebilirim ortalamadır. an ve geçmişte iyi.
ama oda emelim cafeden ayrılmış.
buraka yeni baktırdım. ç.ba sanırım.
buraka az biraz ara vericem , garibim verdiği süreler dolmadığı için aynı şeyleri söylüyo.
ama an konusunda birini istiyorum .
son 1 haftadır işyeri şişirdi
kesinliklee:)))
bende çok bunaldım yaaa,terapiye ihtiyacım var :)
üç vakit didem var mış bakırköyde arkadasım memnun kalmıstı ..
ayy ben o bayandan memnun kalmamıştımcafe çok pisti iyidi bakamamıştı bana genel bakmıştı herkeze söylenecek şeylerrrr
Arkadaşlar siteye yeni girdim yorumları okurken herkes Halkalı Elifi çok metediyordu bende dayanamadım telefonla fal baktırdım tam bir fiyasko gönderdiğim 50 tl ye çok acıyorum sakın iyi yorumları ciddiye almayın paranıza yazık resmen enayi yerine konuldum.
lütfen soğanlık emine nin telini bilenler verebilirler mi ??? rica etsem :)
uzun zaman oldu fal baktırmaya gıtmıyorum sebaya, hele bır gıdeyım bakalım o neler dıyecek :) anda oldukca basarılı,elektıgımın tuttuğu ıstısna falcılardan bırıdır kendısı :)enerjısı ne bayılıyorum onun :)
melekler kahvesı canı da merak edıyorum ama ctesı gunu melekler kahvesı ana baba gunudur sımdı
o kaca bakıyodu ?? bır de neresınde bu kadıkoyunn ??
seba gerçekten candır :) bende seviyorum onu ama anı iyi bende işte gelecekle ilgili işte dediği bir şeyi yaşadım gel gelelim aşkk olmuo olmuo:)) onu istiyorum benn:)) ama enerji an harbi mükemmel:)
bahariyeden yukarı çık..sağda bolulu hasan usta var .. o sokaktan gir.. sağlı sollu yemek yenilecek mekanlar var..yolun sonundan sola dön..3. mü ne kafe.. la porte .. 30 a bakıyordu. nette numarasını alıp sor bence
nerdedir bu sebaa nasıl gıdılır kaca bakarr :))
secils ben sebaya baktırdım beğenmemiştim,oda genel bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?