İstanbul'da Fal - Falcılar

ben yarın gitmek istesem randevusuz bakmayacak mı??

bakmaz canım ben müdayimi olduğum zamanlarda bazen alıyordu araya artık ısrarlarıma dayanamayıp:) ama alamadığıda oluyor.. adam fix dolu randevu alıp git yada 1 gibi başlıyor fala 1 de kapıda ol ilk seni alır belki ama garantili değil bu dediğim:) ama hiç gitmediysen enfale bir kere git ilkleri çok iyi adamın şok olacağın birşeyler mutlaka söyler en azından benim çevrem öyle oldu :)

üç vakit didem var mış bakırköyde arkadasım memnun kalmıstı ..

didemi o kadar methettiler gittim ben hç memnun kalmadım kızlar söyliyim iskambil kağıtlarıyla bakmıştı ve herşey çok güzel herşey çok iyi hiç kötü birşey söylemedi ve çok emin konuşup 3 5 tarih verdi bana yazdığı kağıtları bile saklamıştım hiç biri tutmadı ama o anki durumlarımı yorumlamıştı bana bi 15 gün yetmişti :)

kafayı kırmama az kaldı.
b.minenin önerdiği kadına randevu alıp gitsem mi?
100 tl çok para
gün boyunca uyudum. uykumda yok.
sıyırdım iyi mi

bu almira cafe bakırköy meydanda aşağılarda kemal tancanın yan aralığındaki yerse eğer numarası ben de var kızlar

acaba yarın stones mu arasam gül başladı mı acaba?
şimdi elimizde almira enfal var ama oda yoğun oluyormuş bakamıyormuş.ama adamı iletişim bilgisi yok arayıp musait i diye nasıl sorcam bide gidicem elim boş dönücem.
yiğit onun nerde olduğu belli değil,bari yiğitin nerde olduğu belli olsaydı enfal olmasa yiğite giderdim:)

turta numarası ben de vaaaar huuuuu

yiğit değil almira cafe bakırköyün güle bende gitmelk istedim bi kaç ay önce stonesu aradım gül ayrıldı burdan dediler :S

canım almira cafenin numarasını alabilirmiyim? gülü ben çok aradım cebini kesinlikle açmıyor.stones yarısını almış kadın,hep cafeyi arıyordum izinli,hasta yok işleri var diye yok haftayagelecek diye hep oyaladılar.ama yani 3 ay filan hep aradım hiç cafede yoktu yani,daha sonra burdan biri yazmıştı hatırlamıyorum kim olduğunu haftaya başlıcak demişti,bendede bir umut bakalım belki dönmüştür.

güle ulaşırsan ben de gitmeyi çok istiyorum haber ver bana mutlaka =) numarayı burdan yazıyorum umarım sıkıntı olmaz 0532 635 27 79

güle ulaşırsan ben de gitmeyi çok istiyorum haber ver bana mutlaka =) numarayı burdan yazıyorum umarım sıkıntı olmaz 0532 635 27 79

sabah ilk gülü arayacağım gelmişse ona:)yoksa enfal :)eğer güle ulaşırsam burdan yazarım gül başlamış diye haberdar ederim siiz gitmeden

sabah ilk gülü arayacağım gelmişse ona:)yoksa enfal :)eğer güle ulaşırsam burdan yazarım gül başlamış diye haberdar ederim siiz gitmeden

benimde fal krizim geldi 3 4 gündür zor tutuyorum kendimi şu burağa kafayı taktım ben yarın onu arıcam olmadı beşiktaştaki symboldeki nihali çok övmüşler bi onu mu denesem derken sen de gül çıkarttın valla hangisi olursa olsun ama birine gitmem lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…