ben yarın gitmek istesem randevusuz bakmayacak mı??
deli gibi yiğit için yazılmış yazıları okuyorum,gözlerim sulandı :S belki şuanda nerde baktığını bulabilmek için...
napsakki :) ben anadoludan gelicem birde ... hava da sağolsun cok güzel
üç vakit didem var mış bakırköyde arkadasım memnun kalmıstı ..
kafayı kırmama az kaldı.
b.minenin önerdiği kadına randevu alıp gitsem mi?
100 tl çok para
gün boyunca uyudum. uykumda yok.
sıyırdım iyi mi
yiğit için yazan arkadaşı arıyom geçmiş sayfalarda .
pc ye bakmaktan midem bulandı ya
acaba yarın stones mu arasam gül başladı mı acaba?
şimdi elimizde almira enfal var ama oda yoğun oluyormuş bakamıyormuş.ama adamı iletişim bilgisi yok arayıp musait i diye nasıl sorcam bide gidicem elim boş dönücem.
yiğit onun nerde olduğu belli değil,bari yiğitin nerde olduğu belli olsaydı enfal olmasa yiğite giderdim:)
turta numarası ben de vaaaar huuuuu
stones ve gül kendi cebi bende var ama diğerlerinin yok sende hagis var,bana atabilirmisin?inş yiğitindir:)
yiğit değil almira cafe bakırköyün güle bende gitmelk istedim bi kaç ay önce stonesu aradım gül ayrıldı burdan dediler :S
canım almira cafenin numarasını alabilirmiyim? gülü ben çok aradım cebini kesinlikle açmıyor.stones yarısını almış kadın,hep cafeyi arıyordum izinli,hasta yok işleri var diye yok haftayagelecek diye hep oyaladılar.ama yani 3 ay filan hep aradım hiç cafede yoktu yani,daha sonra burdan biri yazmıştı hatırlamıyorum kim olduğunu haftaya başlıcak demişti,bendede bir umut bakalım belki dönmüştür.
güle ulaşırsan ben de gitmeyi çok istiyorum haber ver bana mutlaka =) numarayı burdan yazıyorum umarım sıkıntı olmaz 0532 635 27 79
sabah ilk gülü arayacağım gelmişse ona:)yoksa enfal :)eğer güle ulaşırsam burdan yazarım gül başlamış diye haberdar ederim siiz gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?