ya geçmiş sayfalarda birisi yiğitin cep telefonu bende var demişti
keşke istiyeydim .
ona giderdim yarın
başağa ancak haftaya gidebilirim,karşı tarafı çok iyi bilmiyorum ama sora sora bulurum herhalde:)
arkadaşlar 2010 hazıran da olan olayı sıze anlatıyorum.bakırkoyde almıra kafe dıye bır yer var.dısarıdan bakınca ev yemeklerı fılan yazıodu :) bakırkoyun meydan dan asagıya ındıgınız saglı sollu dukkanların oldugu caddesı..ısmını bılmıyorum yani sahıle dogru ınerken sol tarafta kemal tancanın magazası var herneyse o aradan gırıyorsunuz ..adı enfaldi.cocuk saglam fal baktı bana ha acıkcası 3 kez gıttım ilkınde cok etkılemıstı dıgerlerınde benzerı seylerı soyledı.2.5 yıldır gorusmedıgım eskı nısanlımın adını evlendıgını fakat yıl olmadıgı soyledı sonra dedı yakın zaman da sıze gorusme dedım ımkansız dedı gayette olucak ben sasırmıstım sana klasık agızları dokucek ama sakın aklın kaymasın ınanma dedı mutlu degıl zaten oylesıne bır evlılık onun kı aklı sende dedı. eyw dedım yalan olmasın ay geçmedi bana facebooktan ulastı .oda ıstanbulda oldugumu facebooktakı fotolardan anlamıs herneyse ve bulustuk ve enfalın dedıgı seylerı dedı samımıyetımle soyluyorum.sonra ılerısı ıcın de ısımdıkı nısanlımın ısmının son hecesını soyledı henuz tanısmıyorsun arkadas vasıtasıyla tanısıcaksın ve cok yakında cok asık olcaksın uzun boylu ılıskı dedı..oyle de oldu nısanlımın adı dedıgı heceydı:) sonra ben baya bi şaşkınlık yaşadım tabii.ve ben cok asık oldum.ha meslegımı bıldı ama yukselemıceksın hayallere dalma dedı cunku sen ıyılerın kendını gosterebıldıgı degıl taammen torpılın hakım oldugu bı sektordesın dedı.ve dedıgı oldu 2 sene devam edebıldım meslegıme ve fınıshh :) ablamın hastalıklarından babamın oldugunu fılan fıstık annemın tekrar evlılık yaptıgını ya baya bı dokturdu acıkcası..ve o esna da o kafede bulunan arkadasımın adını dedı.falın sonunda hadı tugceyı bekletme daha fazla deditugcede oturdugumuz masada benı bekleyen arkadasımdı.ama yıne dıyorum ıkıncı ve ucuncu de o etkıyı alamadım.ancak su ana kadar baktırdıgım fallarda enfalı tek gecıyorum.ilk gıttıgımde 15 tl ıdı.ben tabı baya cıkınca heyecan yaptım bı daha gıttım yakın zaman da ve o zaman 20 olmustu ..sımdı ne kadar bılmıyorum..ıstanbul bakırkoy almira cafe enfal :) sevgıler
enfal gerçekten iyi bakıyor banada ilk baktırdığım zamanlarda süper bakmıştı olamaz diyordum ama adam bildi harbi:)) sonra tabii böyle çıkınca ben dadan sürekli git çıkmamaya başladı..:) enfale sık değil baya ara verip gitmek gerek arkadaşlar o zaman gerçekten başarılı hayatın ve isimler konusunda..gelgelelim canın fal istediğinde pat diye gidemiyorsun o kötühep dolu hep dolu randevu şart..
istenirse bendeee :))
yok o değil yiğit :)
renkli gözlü sarışın kumral arası , yakışıklı kırık :) enerjiside oldukca iyi.
ben yarın gitmek istesem randevusuz bakmayacak mı??
kızlar ben yattım...1 buçuk paket sigarayı da okuttumm..sabah bakarımm .. bu tarafa gelen olursa saat yazsın .. bakarsınız bende gellirrim
hmmmmm kulağa hoş geliyor :))))yiğit nerde peki hangi kafede bakıyor,ben yinede enfali deneyeceğim eğer yoğunum bakamıcam derse yiğite giderimD:
Geçenlerde Canan diye birinden bahsedilmişti özelden mesaj attım bahseden arkadaşa ama cvp gelmedi
kızlar herşey için teşşekürler ve iyi geceler.. yarın bende kısmetse almira ya gidicem. bakalım bakabilecek mi sıradann.. yazarım bende.. ıyı gecelerrr
bende hiç bir iey bilemedi cnm gelecek foss bilginee...
nerdedir bu sebaa nasıl gıdılır kaca bakarr :))
bilsem ben giderdim emin ol
en son emelim cafedeydi ayrılmış, bi arkadas bende numarası var yazmıştı geçmiş sayfalarda keşke isteseydim
yarın iyi giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?