İstanbul'da Fal - Falcılar

ya geçmiş sayfalarda birisi yiğitin cep telefonu bende var demişti
keşke istiyeydim .
ona giderdim yarın

bu bahsettiğiniz yiğit istasyonun orda cafe vardı ordamı bakıyordu?orda ben kumral esmer arası uzun zayıf birine fal baktırmıştım memnun kalmamıştım beğenmediğim için ismi aklıma gelmiyorr

enfal gerçekten iyi bakıyor banada ilk baktırdığım zamanlarda süper bakmıştı olamaz diyordum ama adam bildi harbi:)) sonra tabii böyle çıkınca ben dadan sürekli git çıkmamaya başladı..:) enfale sık değil baya ara verip gitmek gerek arkadaşlar o zaman gerçekten başarılı hayatın ve isimler konusunda..gelgelelim canın fal istediğinde pat diye gidemiyorsun o kötü hep dolu hep dolu randevu şart..

ben yarın gitmek istesem randevusuz bakmayacak mı??

kızlar ben yattım...1 buçuk paket sigarayı da okuttumm..sabah bakarımm .. bu tarafa gelen olursa saat yazsın .. bakarsınız bende gellirrim

hmmmmm kulağa hoş geliyor :))))yiğit nerde peki hangi kafede bakıyor,ben yinede enfali deneyeceğim eğer yoğunum bakamıcam derse yiğite giderim D:

bilsem ben giderdim emin ol
en son emelim cafedeydi ayrılmış, bi arkadas bende numarası var yazmıştı geçmiş sayfalarda keşke isteseydim
yarın iyi giderdi

kızlar herşey için teşşekürler ve iyi geceler.. yarın bende kısmetse almira ya gidicem. bakalım bakabilecek mi sıradann.. yazarım bende.. ıyı gecelerrr

Son düzenleme:
Geçenlerde Canan diye birinden bahsedilmişti özelden mesaj attım bahseden arkadaşa ama cvp gelmedi

bendim o msjına cevap atamıyorum :S yeni üyeyim sanırım ondan ya da ben beceremiyorum her neyse burdan yazıyım
Canan çok elit bir kadındı hiç falcı gibi değildi isimleri alıp isimlerden enerjilerini yıldızlarının düşüklüğünü vs çıkartıyordu diğer falcılar gibi 3 güne şu olacak 5 güne bu var demedi uzun vadeli ve çok uzun süren bi faldı 1 saat kadar sürmüştü ben 1 yıl sonra falının gerçekçiliğini farkettim sanma yani bişiler söyleyecek yarın çıkacak aradığında geliyor biz kadıköy balon da buluşmuştuk mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…