Bügün haberlerde gördüm fal baktıranda bakanda ceza gelmişartık baktıramayacağız
heheh benden çok yaşayacaksın :))foruma bu haberi girmeye girdim senin yazını gördüm:d evet bundan sonra nasıl baktırcağız bakan hapis czası bile varmış
Arkadaşlar Merhaba,
Bağdat Caddesi Symbol Cafe de Serkan var. Süper bakıyor. İsim söylemesi bir yana boyuna, kilosuna kadar tarif ediyor. En son gittiğimde bir şey söyledi. Aman sallıyo, nerden olacak böyle bir şey, imkansız olması dedim ama 1 hafta sonra bahsettiği olay oldu.
Yalnız sabah erken gitmeniz gerekiyor. Full kalabalık oluyor çünkü. Öğlen 1'e kadar orda zaten. 21 TL 'ye bakıyor. Bilginize :)
Bügün haberlerde gördüm fal baktıranda bakanda ceza gelmişartık baktıramayacağız
artık özel telefondan falan baktıracağız.Allahtan burağın numarası var
Bugün symbol Levent'e gittim beğendim verdigi tarihleri bekliyorum bakalım
Slm pessimist evet eger leventle enerjin tuttuysa kesinlikle çıkacaktır..ben cok begeniorm Levent'i
Mesela teyzeme bakmsti gecen sene ama cikmadi hiçbiri..uyumlu degildi bunlar enerji meselesi arkadaslar durmadan falci degisirmekte yanlış hep aynı falicya ust üste gitmekte yanlış..Levent favorim..kesinlikle harika nokta atışları var..
Ay bilmiyorumki canım cok geleceğe yönelik konuştu ben çıksın istiyorum falı güzel seyler söyledi çünkü genel olarak bildi sadece birkaç yerde biraz bocaladi ama ben memnun kaldım ya teyzene hiç mı çıkmamıştı bide sana verdigi tarihler doldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?