İstanbul'da Fal - Falcılar

nan bu hükümet düşünmeyi bile yasakladı falı yasaklasa çok mu :)
yasaklarsa yasa dışı olur , fal kafeler kapanır. vergi alamaz kıt akıllılar :)

heheh benden çok yaşayacaksın :))foruma bu haberi girmeye girdim senin yazını gördüm:d evet bundan sonra nasıl baktırcağız bakan hapis czası bile varmış

Canım haberlerde gördüm şok oldum ve şöyle bişi war polislere prim verilecekmiş Oha o kadar falcı yandı ve yazık etmeksizin kalacaklar ya içlerinde iyi olanlara üzüldüm

serkanı tavsiye etmiyorm kesnlkle ayrıca symbol cafennn efsane serkanı degl o çakma serkan eskden bi serkan varms cok iimiş bende bu yuzden gittim ama memnn kalmadım

Gülşen kadınlar kahvesindemiydi meleklerdemiydi hatırlamıyorum ama kasım ayı için söylediği şey gerçekleşmedi daha sonra olurmu bilmem

Bugün symbol Levent'e gittim beğendim verdigi tarihleri bekliyorum bakalım

Slm pessimist evet eger leventle enerjin tuttuysa kesinlikle çıkacaktır..ben cok begeniorm Levent'i
Mesela teyzeme bakmsti gecen sene ama cikmadi hiçbiri..uyumlu degildi bunlar enerji meselesi arkadaslar durmadan falci degisirmekte yanlış hep aynı falicya ust üste gitmekte yanlış..Levent favorim..kesinlikle harika nokta atışları var..

Ay bilmiyorumki canım cok geleceğe yönelik konuştu ben çıksın istiyorum falı güzel seyler söyledi çünkü genel olarak bildi sadece birkaç yerde biraz bocaladi ama ben memnun kaldım ya teyzene hiç mı çıkmamıştı bide sana verdigi tarihler doldumu

Cnm
İnsallah çıkar..teyzeme hic cikmadi
Ama o zaten hic inanmaz boyle seylere ben zorla götürmüştüm onu..inanmakta cok onemli..ya bende 2010da bı fal bakmıştı hala anlatırım verdigi aylarda söylediği seyleri aynen yasadım ve bunlar oyle bilinebikecek seyler degildi söylediği ayda hayatımı değiştireceğim bisey yasadım cnm okulmla ilgili...:)

Melekeler Kahvesi-Gülşen favorimdir:) Yıllardır ara ara gidip baktırırm hatta bir keresinde babamla gitmiştik:) Dediği şeyler tam zamanında olmasa da üç aşağı beş yukarı olur:)

burağın söyledikleri çıkmadı demiştim ama dün çok şaşırdım çünkü burak bana aralıgın 2 li tarihlerine dikkat et demişti ve ben 2 aralık gecesi bi gelişme yaşadım ayrıca dün de başka bi beklediğim haber aldım :S haberiniz ola

Kizlar fal baktirdim demistim ya bir kisiye dedikleri yavas yavas cikmaya basladi kayittan dinleyince dank etti:) bi kere daha gidicem haftaya aksam bamiyor cunku o zaman daha net anlatimda ve tavsiyede bulunabilirim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…