bu burağin telini ozelden mesaj atarmnsnzzz:)
dün itibarı ile bende buraka baktırmış oldum:)aslında bundan 6 ay önceydi yanılmıyorsam cafede baktırmıştım o zaman beni cidden şaşırtmıştı daha sonra ismini burada sık duyunca birdaha baktırmak istedim söyledikleri parelel idi güzel bir fal oldu tlf dahi konuşurken o kibarlığı falcıdan ziyade samimi konuşması ablacığım demeleri hoşuma gitti galiba ileri tarihlerde yine baktıracağım yakın zaman verdi 18,20 aralık bekleyip görüceğim yine paylaşırım buradan
burak kım formda ısmını cok duydum...
ben dun arkadaşımla symbol gıttım arkadaşlar. serkabn ıcın gıttık ama yoğun old ıcın alamadı.baskasına gıdelım dedım gıtmez olaydım:))arkadaşım sozlu 1senedır konuştular yakın tarıhte sozlendıler.ben arkadaşıma yuzugunu çıkart,bılecek mı dedım.tmm dedı ve rkadasım levent gıttı(kendısı nanoştur:))hayatımda bu kdar ıgrenc fal olur ya ınsan bu kadar mı sallar değil sozlenmesını bılmesı;yok sen okuyosuunn,ıyı unıversıte kazancan,hayatnda kımse yok son 1senedır sağlık durumun ıyı vsssbu falı benım annem de bakardı ehehe.sonra arkadaşım bozdu leventı oh olsun hıçbısey bılemedın ve ben sozluyum dedı 23yasındayım okumuyorumda dedi kaldı oyle:))halıyle ben gıtmedımvazgectımmm..
kürşad baktırdım ben kısıılk analızlerını ıyı yapıyor ama yıne pek memnun kalmadım ama kotu değil.canın mı sıkıldı sohbet mıetmek ıstıyosun git kürsad:)tipi falanda yerınde eehe fal konusunda cok ıyı değil.daha öncede belıttıgım gıbı falda SERKANI TEK GECERIM..gıdılmesı gerekn kışı bence.
merhaba
aylar oldu belkı de gırmeyelı
ama tam su anda karsımdakı kısının dusuncelerını bılmek ıstıyorum, cok karısıgım
gecmısı arastırdım 3861 yada 3681. sayfalarda yiğit diye birinin iyi olduğunu yazmışsınız.
yerı nerde telefonu varsa telefonunu yada onerebılecegınız bırı varsa yazmanızı rıca edıyorum
Tşk.
Burağa 2. kez baktırdım çok tutarlı daha öncede beğendiğimi yazmıştım, gelecek herzaman yüzde ellidir, kimse bilemez değişebilir. Burağa baktıranlar lütfen bana yorumlarınızı yazabilirmisiniz, şu anı ve başka birinin düşüncelerine yoğunlaştığında size de söyledikleri doğrumu tutarlımıydı? bu çok önemli şuan benim için..
kızlar kızlar daha önceki yazımda nihalin beni hayal kırıklığına uğrattığını yazmıştım evet kasım ayı için 2 tarih verdi ikiside fiyasko oldu aralık ayı için tarih değilde aralık ayında başlıycak dediği özel :) bişey vardı tabi haliyle kasımdakiler olmayınca beklemeyi bırakmış olmaz diyordum ki ptesi akşamı gelen bi msjla herşey değişti. Nihal in bana dediği daha önce tanışmış olduğun biri hatta ismini de söyledi kasım sonu konuşmalar olacak aralıkta başlıycak demişti dediğim gibi ptesi akşamından itibaren konuşmalar başladı. Bu arada buseninde hakkını yiyemem aralıkta toparlanmaların başlıyacak demişti.
Ben şuna inanmaya başladım tarihlere çok takılırım ben takılmamak lazım nasıl ki tarihi boşverdim fal çıktı. İNŞALLAH hepimizin güzel falları çıksın :)
Buse'ye baktırdım bugün. Enerjisi gayet pozitif. Daha çok geleceğe yoğunlaşıyor. Burak'tan sonra ilk kez birisi bu kadar etkiledi beni açıkcası. Yakın ve uzun tarihli verdiği şeyler var. Umarım çıkar ve paylaşırım.
Bu arada Burak'ın ve Elmira'nın bana söylediği şekilde ilerliyor herşey. hem iş hem aşk konusunda. Bekleyip göreceğiz bakalım:))
umarim hersey gonlunce olur, nihali ben de begenirim, az, oz bakar, tarihleri tam tutmaz ama, genelde bence basarili. bu arada buse kim? damlalar cafe'deki kadin mi?
evet kizlar dun annaya gittim sonunda. sicak sevimli bir bayan. cok hizli konusuyor hafifte hipnotikti bence.
daha cok gelecekle ilgili konustu olacak dedigi seyler ve bunlara verdigi tarihler var.hatta tarihleri su gun su saatte diye veriyor;epey ilgincti. gelecek kismini bekleyip gorecegim. paylasirim burdan zaten. ama sunu soyleyeyim en son fal baktirdigim buraktan biraz farkli bir tablo cizdi bir taraftan.bakalim bakalim. kafam karisti biraz.
onun disinda beni etkileyen meslegimi bildi (ki tahmin etmesi zor bir is) ve dogum gunumu soyledi bana ( zaten bunu da soyleyince gozlerimi acip daha dikkatli dinlemeye basladim :)))gecmisle ilgili dogru tespitleri vardi. hayatimdaki tum kilit olaylari yil ay olarak bir bir saydi. guncel durum analizleri de iyiydi. genel olarak memnun kaldim. zaten bazen kendimi de anlamiyorum cok falci gezmekten midir nedir agziyla kus tutmasi lazim resmen beni etkilemesi icin. hele birde o kadar para verirken..
iste boyle kizlar. tavsiye eder misin derseniz tum bunlara ragmen etmem cunku pahali gidersiniz begenmezsiniz; sorumluluk almayayim ben. haa ama eger ben bu parayi gozden cikardim gideyim sonra kendimi tutar uzun sure fal baktirmam derseniz....
Bağdat Caddesi taraflarında iyi bir falcı bilen var mıdır arkadaşlar???
gecen yil arzuhal cafe de tarot bakan yigit'in (genc, kumral bir cocuk) izini bulan var mi? soyle bir dusundum de 5 dediginden, 3'u cikmis, eh fena sayilmaz:))
Arkadaşlar iyi geceler.Benimde pek çok falcı deneyimim oldu.Sıralıyorum;
Melekler Gülşen:Tek geçerim.Acı tatlı ne varsa söylüyor.
Melekler:Cihan fena değil ama ben pek elektirik alamadım.
Melekler Şengül:Geçmişi bildi ama gelecek olmadı şengül olmadı.
Kadınlar kahvesi Meryem:Onuda çok met ettiler fakat o da fos arkadaşlar.
Kapris İmam:Çok met ettiler fakat fos.Boşverin gitmeyin.
Hande Ünlü:İnanın hayatımda ki en saçma fal seansıydı.Bende netten görüp gittim ama paraya yazık oldu.
Elmiraya gitmek istiyorum fakat iletişim bilgilerini bulamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?