İstanbul'da Fal - Falcılar

bu burağin telini ozelden mesaj atarmnsnzzz:)

canım özelden yazma hakkım yok henüz 6 aydır üyeyim 100 msj daha doldurmadım galiba falcı konusunda biraz seçiciyim buda uzun yıllardır fal baktırmamdan ileri geliyor olsa gerek her baktırdığım falcıyı paylaşmıyorum eğer kendim memnun kalır ve ikna olursam paylaşıyorum çünki yazık günahtır kimseyi etkilemek yada tartışma ortamı yaratmamak adına

nerede bakıyor telefonda mı? telefon numarasını atabılır mısın? ya da kafedeyse adı nedır kafenın nerdedır?

kızlar kızlar daha önceki yazımda nihalin beni hayal kırıklığına uğrattığını yazmıştım evet kasım ayı için 2 tarih verdi ikiside fiyasko oldu aralık ayı için tarih değilde aralık ayında başlıycak dediği özel :) bişey vardı tabi haliyle kasımdakiler olmayınca beklemeyi bırakmış olmaz diyordum ki ptesi akşamı gelen bi msjla herşey değişti. Nihal in bana dediği daha önce tanışmış olduğun biri hatta ismini de söyledi kasım sonu konuşmalar olacak aralıkta başlıycak demişti dediğim gibi ptesi akşamından itibaren konuşmalar başladı. Bu arada buseninde hakkını yiyemem aralıkta toparlanmaların başlıyacak demişti.

Ben şuna inanmaya başladım tarihlere çok takılırım ben takılmamak lazım nasıl ki tarihi boşverdim fal çıktı. İNŞALLAH hepimizin güzel falları çıksın :)

burak kım formda ısmını cok duydum...
ben dun arkadaşımla symbol gıttım arkadaşlar. serkabn ıcın gıttık ama yoğun old ıcın alamadı.baskasına gıdelım dedım gıtmez olaydım:))arkadaşım sozlu 1senedır konuştular yakın tarıhte sozlendıler.ben arkadaşıma yuzugunu çıkart,bılecek mı dedım.tmm dedı ve rkadasım levent gıttı(kendısı nanoştur:))hayatımda bu kdar ıgrenc fal olur ya ınsan bu kadar mı sallar değil sozlenmesını bılmesı;yok sen okuyosuunn,ıyı unıversıte kazancan,hayatnda kımse yok son 1senedır sağlık durumun ıyı vsssbu falı benım annem de bakardı ehehe.sonra arkadaşım bozdu leventı oh olsun hıçbısey bılemedın ve ben sozluyum dedı 23yasındayım okumuyorumda dedi kaldı oyle:))halıyle ben gıtmedımvazgectımmm..

kürşad baktırdım ben kısıılk analızlerını ıyı yapıyor ama yıne pek memnun kalmadım ama kotu değil.canın mı sıkıldı sohbet mıetmek ıstıyosun git kürsad:)tipi falanda yerınde eehe fal konusunda cok ıyı değil.daha öncede belıttıgım gıbı falda SERKANI TEK GECERIM..gıdılmesı gerekn kışı bence.

leventi boşverin birçok kez gitmiştim önceden tamamen saçmaladı.. serkanın tek özelliği akıl okuyup isim bilmesi o kadar, gerisi hikaye..

Kızlar burak telefonlara bakmıyormu arıyorum acmıyor zormu ulasılıyo lutfen benı bılgılendırın bırde nerde bakıyor burak lutfen acıl

iyi aksamlar kibrit, anna ya baktiracagini yazmissin, eger baktirdiysan yorum yapabilirsen cok memnun olurum, o kadar paraya deger mi merak ettim??? simdiden tesekkurler

gecen yil arzuhal cafe de tarot bakan yigit'in (genc, kumral bir cocuk) izini bulan var mi? soyle bir dusundum de 5 dediginden, 3'u cikmis, eh fena sayilmaz:))

burda cogu kisi memnun kaldi, ama ne yazikki benimle elektrik tutmadi sanirim, mevcut durum analizi de iyi degildi, yaklasik 1 ay once baktirmistim, yakin gelecek maalesef cikmadi, uzun gelecek de cikacagini hic sanmiyorum, gelecek yaz ev alacaksin dedi, zaten daha bu yaz yeni ev aldim banka kredisi ile, onun borcu bitmeden yeni bir ev anca yilbasi piyangosu bana vurursa olabilir:))

umarim sana dediklerinden istediklerin gerceklesir

umarim hersey gonlunce olur, nihali ben de begenirim, az, oz bakar, tarihleri tam tutmaz ama, genelde bence basarili. bu arada buse kim? damlalar cafe'deki kadin mi?

buse acaba damlalar cafe deki kadin mi?

umarim hersey gonlunce olur, nihali ben de begenirim, az, oz bakar, tarihleri tam tutmaz ama, genelde bence basarili. bu arada buse kim? damlalar cafe'deki kadin mi?

çok teşekkür ederim canım buse yi ben burdan buldum sefaköyde evinde de bakıyor çağrırsan da geliyormuş tarot bakıyor 25 tl çok büyük beklentiyle gitme şok etmiyor bana tuttu bakalım :)

kızlar burağın werdiği tarihler çıkmadı bugun ayın 14 u...

tarihlere takılmalımıyım takılmamalımıyım bılemeyecegım ama,bahsetmiş olduğu konu ile alakalı hiç bi gelişme yok henüz,inşallah olur....

evet kizlar dun annaya gittim sonunda. sicak sevimli bir bayan. cok hizli konusuyor hafifte hipnotikti bence.
daha cok gelecekle ilgili konustu olacak dedigi seyler ve bunlara verdigi tarihler var.hatta tarihleri su gun su saatte diye veriyor;epey ilgincti. gelecek kismini bekleyip gorecegim. paylasirim burdan zaten. ama sunu soyleyeyim en son fal baktirdigim buraktan biraz farkli bir tablo cizdi bir taraftan.bakalim bakalim. kafam karisti biraz.
onun disinda beni etkileyen meslegimi bildi (ki tahmin etmesi zor bir is) ve dogum gunumu soyledi bana ( zaten bunu da soyleyince gozlerimi acip daha dikkatli dinlemeye basladim :)))gecmisle ilgili dogru tespitleri vardi. hayatimdaki tum kilit olaylari yil ay olarak bir bir saydi. guncel durum analizleri de iyiydi. genel olarak memnun kaldim. zaten bazen kendimi de anlamiyorum cok falci gezmekten midir nedir agziyla kus tutmasi lazim resmen beni etkilemesi icin. hele birde o kadar para verirken..
iste boyle kizlar. tavsiye eder misin derseniz tum bunlara ragmen etmem cunku pahali gidersiniz begenmezsiniz; sorumluluk almayayim ben. haa ama eger ben bu parayi gozden cikardim gideyim sonra kendimi tutar uzun sure fal baktirmam derseniz....

valla senin yorumunu bekliyordum bende :) okadar para verilmez bencede ama iyi bakiyo diye düsünüyorum hala. insallah falinda cikan güzel seyler gerceklesir

ayrica yorumun icin ve merakimi gidermis oldugun icin cok tskederim

Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni üye oldum. İstanbul'daki bütün falcıları denemiş biri olarak bugün yine fal krizindeyim. Bana önerebileceğiniz forumda adı geçmemiş birileri var mı?

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Elmira'nın bilgilerini facebook'tan bulabilirsin, medyum elmira yazınca çıkıyo.
Şengül'ün bana dedikleri de çıkmadı, hatta bu yaz hevesle beklediğim bi olay vardı, olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…