İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bugün nostradamus cafede füsun hanıma fal baktırdım..bana güzel bakıyormuş gibi geldi ama sende büyü var kısmetin kapanmış gel kurşun dökelim falan dedi..benim de kafam çok karıştı füsun hanıma gidenler yorum yazabilirmi acaba? Onun dışında çok aydınlatıcı bir falmış gibi geldi bana ama kendime güvenemiyorum iştee..lütfen biri yorum yazsın bekliyorum acill..

aaa kızlar bir de aklıma geldi, yazın kadınlar kahvesi-pelin'e baktırmıştım bayağı bi şeyler bilmişti ve gelecekle ilgili söylediği bir iki spesifik şey de oldu. Bilgisi olan var mı?

Pelin'in yorumları genellikle birbiriyle tutarlılı bence. Ama hafızası iyi olduğundan yani baktığı kişileri hatırladığından mı yoksa gerçekten hisleri kuvvetli bizim hadi canım olmaz dediğimiz şeylerde mi ısrarcı onu bilemiycem:)

Yaa arkadaşlar bide bana önerebileceğiniz dedikleri kesin çıktı çok iyi bir faldı diyebileceğiniz biri varsa onu da yazarmısınız??

Yaa arkadaşlar bide bana önerebileceğiniz dedikleri kesin çıktı çok iyi bir faldı diyebileceğiniz biri varsa onu da yazarmısınız??

Kafe zade Armağan:ilk gidişimde birkaç şey söylemişti inanamayacağım şeylerdi ve gerçekleşti. İkinci gidişim ise sıradan yorumlar vardı ama ilkiyle tutarlıydı.

Kadınlar Kahvesi Dilek: enerjisi bana çok iyi gelir hep.yaptığı yorumlarla ilgili genel tespitim de şu; çıkıyor ama zamanla. Yani hemen olmadı diye umutsuzluğa düşmemek gerek

Bakırköy Laf kafe Canan:konuşması, ses tonu, üslubu cok güzeldir. En sevdiğim yönü ise hissetmediği yada göremediği şeyi asla söylemiyor. Yani duymak istemediklerinizi de duyabilirsiniz:)

Bakırköy Dejavu( kilisenin arkası) Emel: ilk gittiğimde hiiiçç beğenmemiştim çünkü aklımda olan kişiyle olmayacağını söylemiş başka biri çıkacak demiş ve tarif etmişti. Ben sinir olmuştum tabi:) sonuçta dediği oldu ve ıkinci gidişimde yeni erkek arkadaşımla ilgili öncekiyle cok tutarlı yorumlar yaptı:))

Ben de ne çok yere gitmişim ama yaa:))))))))

havva hanımın numarasını bana da verebilir misiniz rica etsem :) teşekkür ederim.

Hayatım ben uzun zaman önce baktırmıştım Havva hanıma..Hatta bir arkadaşımla beraber baktırmıştık.Ne O ne ben memnun kaldım.Sen bilirsin yine de.Söylediği şeylerden sadece bu haziran zor geçecek demişti onu bildi.Daha çok kişilik analizi yapıyor bol bol öğüt veriyor.Bilgin olsun canım.

mbildi, sana upuzun bir mesaj atmıştım, ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmedi bile lütfen boşaltabilir misin, ben yarın gene sana mesaj atarım :)

Kızlar banada kadiköy civarında iyi fal bakan birilerinin telefonunu gönderebilir misiniz?

Bu arada ben geçen sene bedriye diye çok zayıf bir kadın fal baktırmıştım. Telefonunu bir arkadaşımdan almıştım, bir cafe'nin falcısı değil buluşup rastgele bir yerlerde oturup bakmıştı. Söylediği şeylerin ciddi bir kısmı çıktı. Yanıldığı bazı noktalar oldu fakat birisinin geleceği böyle bir yanılma payı ile bilebilmesi beni bayağı etkilemişti. Fakat sonra telefonunu kaybettim ve bir daha ulaşamadım. Maalesef arkadaşımında başına aynı durum gelmiş. O yüzden ikimizde kadının telefonunu deli gibi arar hale geldik :) Olmaz ya buralarda eğer ona baktırmış birileri varsa bana onun telefonunu gönderebilir mi? Eski mesajları okuduğumda bir kaç kişinin aslında onu buraya yazdığını gördüm ama telefonu yok ortada. Bu arada eğer benzer performans sergileyeceğine inandığınız başka falcılar varsa telefonlarını gönderebilirseniz çok sevinirim.

Cnm Levent in demek sanada gelecekle ilgili söyledikleri var.peki sana genel olarakmi yorum yapti gelecegi yoksa ay verdimi ?yani atıyorum Temmuz 2013 de bu bu olacak felan gibisinden mı anlattı?yoksa 2013 yılında bunlar sunlar olacak gibisindenmi?

ben anadolu yakasında oturuyorum ataşehir kadıköy ümraniye veya üsküdarda bildiğiniz iyi falcılar varmı? kızlar önerilerinizi bekliyorum :)teşekkürler

Cadde symbol cafeye git levent iyi serkan eh işte.Angels cafe burcu var kadıköyde oda iyi de geçen gittm mayısa kadar yokmus.

beyoglu cafe symbol deki topraga bakıtıran varmı daha önce tarığa baktırdm çıkmadı topraga gittim 10 aydır haber alamadıgım sevgilmden haber geldi msj attı vede tam dedigi tarihtee ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…