- 25 Temmuz 2012
- 45
- 80
- 288
- 29
Selam pessimist ben suana dek hep Levent'e baktirdim bende tutturdu..tabi arada karıştırdıkları oldu farkettim..sorum sen Levent'e su bu olacak diye sordunmu? Yoksa o sana tarot açıp takır takır durmaksizin gelecek hakkında ay yil felan vererekmi anlattı? Yoksa senin sorduklarına göremi anlattı ? Daha dogrusu senin sorularinimi cevapladı?
merhabaa :))
levent su an nerde bakıyor acaba ??
tarotu ve kahve falını ne kadara bakıyor ?
arkadaşlar beykennteki serpil hanıma bende gittim ama bana sende büyü var 250 lira verirsen açarız fln demişti kadın direk izim veriyo baktıgı falda o zaman çok inanmıştım ama bana sölediği hiç bişe çıkmadı hemde 1 tanesi bile kız kardeşimde gitti aynen onada dediği hiç bişey çıkmadı ben tavsiye etmem gitmeyin derim
kızlar bugun mınıkdepresıfın önerdıgı falcıya gıtmıs bulunmaktayım
hıc kacırır mıyım hahahahaneyse yaa 3 haftalık ara yeterlı sanırım
özet geceyım ,ben memnun kaldım acıkcası .an durum ve gecmıste basarılıydı .
oyle senı mutlu etmek ıcın yalandan bı tabloda cızmedı .bundan once bılıyorsunuz
neslıhana gıtmıstım ,onun soyledıgı seyın tam tersını soyledı kı mantıklı olanı soyledı
ozel oldugu ıcın acıklayamıyorum ,ama neslıhan asla oyle bırsey yok demıstı kı
o asla dedıgınde zaten fal benım ıcın orada bıtmıstı .ayol malımı tanıyorum
asla yok dedıgı seyı adım gıbı bılıyorum kı var .burak bey neslıhanın asla yok dedıgı
seye "senı uzmek ıstemem ama kesınlıkle bu var "dedı .oldugunu bılıyorum zaten .
kızlar ben buraktan memnun kaldım .ozellıkle karsı tarafın kısılık analızını cok ıyı yaptı .
gelecek ıcın tarıhler verdı bakalım ne olacak .
35 tlye cafede bakıyo randevulu
bu kadının iletişim bilgilerini alabilirmiyim ?
arkadslar
kurtuluş anna ve erenköy şebnemin telefon ve adreslerini bilen varmı
Merhabalar ben ankaradayım...Ankarada gerçekten iyi diyebileceğim bir falcı olmadığı için sitenizi takip etmeye başladım telefonda baktırabileceğim ya da gerçekten çok iyi diyebileceğiniz birisi varsa gelebilirim dediğiniz kişileri önerirseniz çok memnun olurum gerçekten çok sıkıntıdayım şimdiden çok tşk ederim
Ayrıca Selma topraktan bahseden arkadaşım(ebbby) numarasını verebilirsen yorumlarına göre denemek isterim teşekkürler
Attım özelden numarasını..Bunu herkez soruyor burdan belirteyim...Karşıda oturuyor kendisi..Sanırım bir yerlere kafe gibi davet ediyor.Dışardan çalıştığı için.bilemiyorum belkide başlamıştır bir yerlere..Aradığında konuşursun..fiyatı kahve 20tl,tarot 20tl..ne istiyorsan artık..
Hmm cunku bana bakınca tarih vermedi bak hic..sadece ay verdi herzaman ay sonuna dogru basına dogru gibi anlattı hep..2010 senesinde baktirdigim zamanda ay vermisti..hepsi tutmuştu..gecen sene baktirdim dediği şeyi 2 hafta sonra yasadım.insan karakter analizi super.sastim kaldım resmen.dedigi şeyi valla yasadım.bu kisi sana bunu yapacak bu sebepten dolayi dedi.yasadim! amaaaaa sonrasına gelince gelecek hakkında yorum yapti hatta ben bu söylediğin cok ciddi seyler dedim.catir catir durmaksizin anlattı.daha gelmedi söylediği ay..bakalım..kesin haber vericem burda eger söylediklerinin tamamı gerçekleşirse. Ama iste herkesin enerjisi farklı bazısında tutuo bazısında tutmuo..mesela teyzememi bakmıştı hic tutmamıştı fal.zaten teyzem inanarak gitmemistienerji sıfır yani bekle bakalım belki çıkabilir gecikmeli olsada. Hiçmi bilemedi sende ?? Kac verirsin mesela on üzerinden?
valla geçen sene baktırmıştım ben malesef telefon numarası fln silmişim hiç memnum kalmadıgımdan herhalde bide 40 tl ye bakıyo
hicrana gidenler neden yorum yazmıyorlar merak ediyorum
merhaba kocamustafa paşada oturan böyle çoook zayıf 45 yaşlarında daha önce taximde türlü türlü cafelerde fal bakmış olan bedriye hanımı deneyen var mııı?
baktıran varsa yorum yaparmısınız?
Anadolu yakasında..Sanırım kadıköyde bir yerlere çağırıyor..Ben orda bir kafede tanımıştım..
Çok pardon bu arada..sanki herkez avrupa yakasında oturuyor gibi düşünüp karşı yazmışım..:)
Ben de c.tesi yada pazar düşünüyorum..Verir sanırım..
Bana da gönder lütfennnn :)
buraya tel yazmak yasak bildiğim kadarıyla. mail adresinizi verirseniz gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?