İstanbul'da Fal - Falcılar

enteresan olduğun kesin:)...fal baktırmam diyen kişi olarak..ve burdakilerine zavallı diyen biri olarak...seninde gitmediğin falcı ve hoca kalmamış..:)

Ben gidipte medet umanlara,onlara bağlananlara zavallı dedim,yine de derim,istediğim falcıyada,hocayada giderim,meraklıyım ben bu konulara,size soracak değilim heralde ne yapacağımı

Neden canım beni referans olarak göstersinler,ben gittim diye insanlara referans olmak zorunda değilim heralde. Ayrıca herşeyin bir bedeli var hayatta,bu işin bir bedelide var,sizin sıkıntınız ufaktır ona göre ücret almıştır,ama çok büyük derdi olanlardan da farklı bir talep olabiliyor. Öyle gönlünden ne koparsa falan değil,siz heralde çakma asiyeye gittiniz.Bu insanlarda buradan ekmek yiyor,ne demek gönlünden ne koparda,herşeyin bi fiyatı var. Para mevzusu tabiki yapılmıyor,Recep amcada birşey demiyor,ama o kadar önemli bir dert için size yardım ederse sizde çıkarıp 50 lira verirseniz o da sizin bedavacılığınızı gösterir.

ben baktırdım ve tarıhleride tuttu

hiçbir haltı tutmadı.boş boş konuştu.Ki genelde de anlık konuşmalarından etkilenenler daha sonra hayal kırıklığa uğrayanlarla dolu geçmiş sayfalarda.Salladığı 1 2 şey tutmuşsa bilemem o da tutsun o kadar konuşuyor hepsi birkaç şey tutturur.

Bu arada gelecek için fal baktıranlar hakikaten aciz ve zavallı. Geleceği kimse bilemez en mantıklı sallayan birazcık tutturabilir o da bildiğini göstermez.Yani ciddiye almayın gelecek olayını
Fal zevk için baktırılır.Ya da geçmişi ortalama olarak iyi bilen biri olur kafandaki soru işaretleri için gidersin o ayrıdır da gelecek için baktıran var mı ya?

Son düzenleme:

Asiye hanımın numarasını rica edebilir miyim?

hay ağzını seveyim ne güzel yazdın kardeşim,var var bu sitede neler var,okusan aklın durur.
falcıların söyledii tarihleri günügüne bekleyenlere kadar her cins mevcut burada

merhaba papatyacığım,

falcı ırmaktan bahsetmişsin. Ben dekendisini arıyorum bana ona ulaşabileceğim bir adres veya telefon vermen mümkün mğ acaba???kendisini nererde bulabilirim??? çok teşekkür ederim canım şimdiden.

Kizlar merhaba bende fal hastasiyim ) istanbulda adini duyupta gitmedigim falci nerdeyse kalmamistir ama iclerinde en cok begendigim duygum cafe tolga ve damlalar cafe baristir. Gecmis ve an yorumlari cok iyi gelecek simdiden cogu soyledikleri cikti en son verdikleri tarihin cikma suresi bir ay cikarsa sizinle paylasicam hoscakalin

madem bu insanlar bu işten para kazanıyor ve de sabahtan akşama kadar sıra bekliyorsan ve o kadarda kalabalıksa ciddi anlamda para kazanıyorlar demektir.yine aynı şeyi söylüyorum egerki para talep edenler olursa zaten bu işe yapmasının tek amacı para kazanmaktır. para almıyor demiyorum fakat şu kadar olur veya bu kadar diye pazarlık yapmıyor gönlünden ne koparsa diyor bu arada çakma asiyeye gittiysem ne gariptirki onun eşinin adıda recep ve saglamtaş kasaba meydanında kahvenin tam karşınındaki pembe bina canımm eger belki sen sahte asiyeye gitmişsindir.bir düşün istersen

Selfine sana ozel mesaj attım bakar mısın?

falcılar zenqin olacak günahla karışık ..

Son düzenleme:

ee zaten amaç para kazanmak ve yardım etmek,babasının hayrına değil tabi ki. neden anlamak istemiyorsun bu insanların geçim kapısı bu. sen bi yerde çalışırken bana gönlünüzden ne koparsa onu mu verin diyorsun? komik yorum her zaman ki ama alıştım size:)))

beni aydınlattığınız için teşekkür ederim..birşey soracağım size; bana senin sevdiğin adama büyü yapmışlar onun için senden nefret etmiş sana bazı şeyler söylicem yapacaksın ama önce kurşun dökelim dedi..benim içim bunları duyunca çok kötü olduu sizce inanmamalı mıyım??

bu hırçın tavrın nedir onu anlamadımm yaaa ne garip birisin sen yaaa..

kızlar bısı sorcam bı arkadasım eyupte kendı evınde fal bakan bırını solemıstı sonra naptım ne ettım bulamadım o falcıyı tanıyanınız varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…