enteresan olduğun kesin:)...fal baktırmam diyen kişi olarak..ve burdakilerine zavallı diyen biri olarak...seninde gitmediğin falcı ve hoca kalmamış..:)
falmania12 kullanıcısından alıntı
durun bakalım bayanlar,2-3 gündür ortalıkta yoktum yine olaylar farklı bir boyut kazanmış.
öncelikle asiye hocaya bende gittim,çok iyi,dini bütün,ağzı kuvvetli birisidir.
Yalnız sizin kafelerde 20-30 liraya fal baktırmanıza benzemez,baştan söyleyeyim yani cebinizin dolu olması lazım.
Her işin bir karşılığı var hayatta,ulaşması çok zordur,referansınız kuvvetli olacak,öyle herkese ağzını yormaz.
Numarasını alsanızda bilmedikleri numarayı açmazlar bile,sabahtan gidip ancak akşama sıra geliyor zaten,çok yoğun çalışıyor.
Dediklerininde harfiyen yapılması gerekiyor,işlemler süresince abdestiniz sürekli olacak,sürekli okunması gereken dualar verecek çünkü,ayrıca içki içmek,eğlenceye gitmek,gibi aktivitelerde yok,sadece sorununuza kanalize olacaksınız o kadar,bunlar tam uygulanınca en büyük dertler bile önce allahın sonra asiye hocanın izniyle bozuluyor evelallah. Yalnız dediğim gibi dünyevi zevkler o günler boyunca asla yok,ona göre bilin ve gidin,sonra dedikleri uygulanmazsa onun günahının altından hiç kalkamazsınız
merhaba falmania12 eger asiye hocaya gerçektende gitsiysen öyle cebin dolu olması gerekmiyor ve gönlünden ne koparsa veriyorsun katien para mevzusu yapmıyor zaten bu işi para için yapan hocadan hemen uzaklaşmak lazım derim.referans olayına gelinde evet öyle herkese bakmıyor fakat madem sen gittin arkadaşlar seni referans olarak göstersin derim...
ben baktırdım ve tarıhleride tuttu
Neden canım beni referans olarak göstersinler,ben gittim diye insanlara referans olmak zorunda değilim heralde. Ayrıca herşeyin bir bedeli var hayatta,bu işin bir bedelide var,sizin sıkıntınız ufaktır ona göre ücret almıştır,ama çok büyük derdi olanlardan da farklı bir talep olabiliyor. Öyle gönlünden ne koparsa falan değil,siz heralde çakma asiyeye gittiniz.Bu insanlarda buradan ekmek yiyor,ne demek gönlünden ne koparda,herşeyin bi fiyatı var. Para mevzusu tabiki yapılmıyor,Recep amcada birşey demiyor,ama o kadar önemli bir dert için size yardım ederse sizde çıkarıp 50 lira verirseniz o da sizin bedavacılığınızı gösterir.
Bu arada gelecek için fal baktıranlar hakikaten aciz ve zavallı.Geleceği kimse bilemez en mantıklı sallayan birazcık tutturabilir o da bildiğini göstermez.Yani ciddiye almayın gelecek olayını
Fal zevk için baktırılır.Ya da geçmişi ortalama olarak iyi bilen biri olur kafandaki soru işaretleri için gidersin o ayrıdır da gelecek için baktıran var mı ya?
merhaba arkadaşlar. Ben fala gereğinden fazla meraklıyım. Ya da meraklıydım diyeyim :) 3 senedir gezmediğim falcı kalmadı istanbul'da. Ama artık gına geldi. Yine de sizinle aklımda kalan ve iyi olduğunu düşündüğüm falcıları paylaşayım.
- şu sıra gittiğim falcı ırmak. Bir çoğunuz biliyorsunuz sanırım. Travesti kendisi fakat çok tatlı ve çok cana yakın. Konuşması sinir edebilir bazen ama iyi biridir. şu an taksim'de evinde bakıyor. 50 lira. Ben memnunum ondan. Yani zaten onun falları bir değişik. 2 senedir onu tanıyorum ve kötü bakıyor diyemem.
- kimse bahsetmemiş sanırım burada; ben de yeni buldum. Kadıköy'de barko cafe var. Adamın adı bülent sanırım, zaten tek bir kişi fal bakıyor. Söyledikleri çıkacak mı daha bilemiyorum fakat iyi bakıyor.
- yeşilköy'de gül'ün bana bütün dedikleri çıkmıştı fakat artık onu bulamıyorum.
şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Hatırladıkça yazarım :)
Neden canım beni referans olarak göstersinler,ben gittim diye insanlara referans olmak zorunda değilim heralde. Ayrıca herşeyin bir bedeli var hayatta,bu işin bir bedelide var,sizin sıkıntınız ufaktır ona göre ücret almıştır,ama çok büyük derdi olanlardan da farklı bir talep olabiliyor. Öyle gönlünden ne koparsa falan değil,siz heralde çakma asiyeye gittiniz.Bu insanlarda buradan ekmek yiyor,ne demek gönlünden ne koparda,herşeyin bi fiyatı var. Para mevzusu tabiki yapılmıyor,Recep amcada birşey demiyor,ama o kadar önemli bir dert için size yardım ederse sizde çıkarıp 50 lira verirseniz o da sizin bedavacılığınızı gösterir.
madem bu insanlar bu işten para kazanıyor ve de sabahtan akşama kadar sıra bekliyorsan ve o kadarda kalabalıksa ciddi anlamda para kazanıyorlar demektir.yine aynı şeyi söylüyorum egerki para talep edenler olursa zaten bu işe yapmasının tek amacı para kazanmaktır. para almıyor demiyorum fakat şu kadar olur veya bu kadar diye pazarlık yapmıyor gönlünden ne koparsa diyor bu arada çakma asiyeye gittiysem ne gariptirki onun eşinin adıda recep ve saglamtaş kasaba meydanında kahvenin tam karşınındaki pembe bina canımm eger belki sen sahte asiyeye gitmişsindir.bir düşün istersen
Selfine sana ozel mesaj attım bakar mısın?
canım aldım mesajını fakat özelden mesaj hakkım daha dolmadı inan mail adresimi yazayım ordan bana iletişim bilgini at istersen
canım aldım mesajını fakat özelden mesaj hakkım daha dolmadı inan mail adresimi yazayım ordan bana iletişim bilgini at istersen
madem bu insanlar bu işten para kazanıyor ve de sabahtan akşama kadar sıra bekliyorsan ve o kadarda kalabalıksa ciddi anlamda para kazanıyorlar demektir.yine aynı şeyi söylüyorum egerki para talep edenler olursa zaten bu işe yapmasının tek amacı para kazanmaktır. para almıyor demiyorum fakat şu kadar olur veya bu kadar diye pazarlık yapmıyor gönlünden ne koparsa diyor bu arada çakma asiyeye gittiysem ne gariptirki onun eşinin adıda recep ve saglamtaş kasaba meydanında kahvenin tam karşınındaki pembe bina canımm eger belki sen sahte asiyeye gitmişsindir.bir düşün istersen
Bu nastradamus falcılarının hangisine gitseniz, size kurşun dökmek istiyorlar. Döktürseniz bile, bir diğerine baktırsanız birde ben dökeyim diyor. Az parada değil yani..Tabi döktürmek tercih meselesi, ama falın 10-15 dakikası kurşun dökelim herşey açılacak, yok negatif enerjin gidecek, yok çakraların açılacak laflarıyla geçiyor. Tabi çakra açmak kurşunla açıldı hemen, bende hemen yedim. Artık fenalık geliyor, hiç gidesim yok.
Teşekkür ederim canım. Balıkçıların önünden çok gecerim ama dikkat etmemişim
demek ki..
Emel'in söylediklerini ben de ciddiye almamıştım, ama yaşayıp göreceğiz:) umarım hepimiz için en iyisi neyse o olur..
ee zaten amaç para kazanmak ve yardım etmek,babasının hayrına değil tabi ki. neden anlamak istemiyorsun bu insanların geçim kapısı bu. sen bi yerde çalışırken bana gönlünüzden ne koparsa onu mu verin diyorsun? komik yorum her zaman ki ama alıştım size:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?