Bayanlar bu bahariyedeki nostradamus FÜSUN HANIMA giden bir Allah kulu yokmu yaaa..biri bi yorum yapsın dediği çıktı mı falan diye..
damlalar cafe sevinçe baktırmak istiyorum.adresini ve telefonunu bilen var mıdır?
Arkadaşlar istanbulda ben baktırdım memnun kaldım dedikleri çıktı oldu falan dediğiniz yıldızname bakan birisi var mı? varsa söyleyebilirmisiniz?? çok rica ediorumm bide yıldızname bakan burda bir nil hanımdan bahsediliyordu acaba ona baktıranlar dedikleri oldu mu çıktı mı gidilebilir mi??
Eskiden gemi cafe'de çalışan Dilek şu an Nişantaşında. giden var mı aranızda, yorumları alabilir miyim?
eyüpteki teyze var işte,ben de gtmeyi düşünüyorum,yıldızname bakıyomuş ama ben anlamadım tam olarak eyüp mü gaziosmanpaşa mı?
merhaba, eğer sizde mevcutsa ruken hanımın telefon numarasını rica edebilir miyim lütfen. yeni üye olduğum için benim msj hakkım yok malesef. eğer msj atarsanız şimdiden teşekkür ederim.
öte yandan ben de eyüpte bir hocaya gitmiştim, ismi fatma hoca. evine ulaşmak için daracık bir aradan geçiyorsun. zayıf orta yaşlı bir kadın. belki giden arkadaşlarımız vardır, hatırlamaları için bu ayrıntıları veriyorum.. yalnız bu hoca da kahve falı vs bakmıyor. sadece yıldıznameye bakıyor.. üzerinizde büyü var mı yok mu bunu irdeliyor. odaya girdiğinizde annenizin ismini sizin isminizi ve doğum tarihinizi soruyor bir takım hesaplamalar yapıyor ve gözlerini kapatıp düşünüyor. biz üç arkadaş fal baktırma niyetine gitmiştik, fal bakmadığını duyunca hayal kırıklığına uğramıştık aslında. dediğim gibi asla gelecekten haber vermiyor. baktığı şey yıldızname. kıssadan hisse fatma hanım hiçbirimizde büyü olmadığını söyledi. fakat ben ve bir arkadaşımın çevresinde cinler olduğunu, bunu normal olduğunu, onlarla birlikte yaşadığımızı söyledi.. başka biri söylese korkardım evet ama bunun gayet normal olduğunu bu boyutta yalnız olmadığımızı söyledi. yapabileceğimiz bir şey var mı dedim, bol bol dua okuyun dedi.. yani bana pek paragöz bir kadın gibi gelmedi, çünkü arkadaşım ona kısmet açma tılsımı yapıyor musunuz dedi, evet yapıyorum ama buna gerçekten ihtiyacı olanlara yapıyorum dedi. senin ihtiyacın yok demşti. merak edenler için 10 liraya bakıyor.. ama dediğim gibi fal bakmıyor yaptıgı sadece bakım..
tabii söyleyeceği şeylere hazır oldugunuza inanıyorsanız evini tarif edeyim :) malesef tel nosu yok. açıkçası benim için söylediklerini kabul etmek çok kolay olmamıştı..
canım o eyüpteki teyze güvenilir mi sence ne dersin?
ya cıdden arkadasa da yazdım ama daha gerı donmedı bana bnde merak edıyorum o kadını ama sole bısı var arkadasım o kadına gttıkten sonra fal baktrmaya tovbe etmıstı kadın bayaaa saglammıs
yani arkadaşınızda gitmiş öyle mi bende çok istiyiorum ona gitmek arkadaşınız verir mi acaba telefonunu yada adresini nasıl ulaşılır
şu eyüpteki teyzeye yarın gitmek istiyorum,acaba cumartesi günleri bakıyomudur?telefonu da yok ki soralım..neyse ben adresten şansımı deneyeceğim inşallah bulabilirim..+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?