İstanbul'da Fal - Falcılar

Bayanlar bu bahariyedeki nostradamus FÜSUN HANIMA giden bir Allah kulu yokmu yaaa..biri bi yorum yapsın dediği çıktı mı falan diye..

slm orda azerbeycanlı mihriban var cingene falı bakmakta gayette başarılı forumda bir arkadaşımızında dediği gibi yok kurşun dökeyim yok negatif enerjin var sakın döktürme

Kızlar ben buradan falcı arıyordum sürekli forumu okuyarak.Çünkü fal gerçekten terapidir özellikle iyi bir falcıya baktırıyorsanız.Edirnedeyim tesadüf eseri Elara Fal Cafe'yi keşfettim.(Bunu yazmaktaki amacım kesinlikle reklam değil bilen bilir sürekli burada kime baktırdınız,nereye gittiniz diye millete soruyorum.) Elara Fal Cafe'de şuan eski Symbol Cafe elemanlarından Can çalışıyor.Ben gidene kadar kendisinin ne ismini ne burada olduğunu biliyordum hatta daha önce kendisine fal bile baktırmamıştım.İsimi de falın sonun da öğrendim. Herneyse konuya gelecek olursam Can tabiri caizse giydiğiniz iç çamaşırının rengine kadar bilebiliyor.Hoşlandığınız çocuğu birebir tarif ediyor,nerden geldiğinizi hayatınızın nasıl olduğunu,hastalıklarınızı,arkadaşlarınızın özel hayatını,ailenizin durumunu,yakın geleceği kısacası çok ama çok iyi bir falcı.Ben yakın zamanda arkadaşlarla yine gideceğim.Tarot+Kahve falının ikisini de baktı bana 35 tl aldılar.Helal olsun aldığı para...Ne paralar vermedim ki ben uyduruk falcı bozuntularına...Herkese tavsiye ederim.

Herkese merhaba. Sizleride bilgilendirmek istediğim için yazıyorum.. İstanbul Taksim de Bilgi Paylaşım Merkezine yurtdışından yeni bir medyum gelmiş, giden bir astrolog face sayfasında paylaşmış ölen kızkardeşiyle ilgili ve ailesiyle ilgili kimsenin bilmediği bilgiler vermiş, ilgimi çekti.. Tine Shannon Bethel, 1 hafta istanbuldaymış bende yetişebilirsem randevu almayı deniycem.. Ayrıca bu merkezde Barış Düzgören isminde bir medyum ve yaşam koçu var, onu da araştırmanızı tavsiye ediyorum, henüz gitmedim seanslar biraz pahalı aradığımda 1 saat 200TL demişlerdi, durumu iyi olanlar için uygun olduğunu düşünüyorum 1 seansda hem bakım hem enerjisel temizlik yapılıyor.. Netten Bilgi paylaşım derneği yazıp siteye bakabilirsiniz..

kızlar ben dün sırdaş Aslıya baktırdım haber vereyim dedim benim içimi okudu ne var ne yok herşeyi söyledi iyiydi söylediklerinin olmasını bekliyorum şimdi

Arkadaşlar istanbulda ben baktırdım memnun kaldım dedikleri çıktı oldu falan dediğiniz yıldızname bakan birisi var mı? varsa söyleyebilirmisiniz?? çok rica ediorumm bide yıldızname bakan burda bir nil hanımdan bahsediliyordu acaba ona baktıranlar dedikleri oldu mu çıktı mı gidilebilir mi??

eyüpteki teyze var işte,ben de gtmeyi düşünüyorum,yıldızname bakıyomuş ama ben anlamadım tam olarak eyüp mü gaziosmanpaşa mı?

canım o eyüpteki teyze güvenilir mi sence ne dersin?

vallahi benim de hiçbi bilgim yok ama neylersin ki bu site dışından da bişey bulamadım :S

ya cıdden arkadasa da yazdım ama daha gerı donmedı bana bnde merak edıyorum o kadını ama sole bısı var arkadasım o kadına gttıkten sonra fal baktrmaya tovbe etmıstı kadın bayaaa saglammıs

yani arkadaşınızda gitmiş öyle mi bende çok istiyiorum ona gitmek arkadaşınız verir mi acaba telefonunu yada adresini nasıl ulaşılır

yani arkadaşınızda gitmiş öyle mi bende çok istiyiorum ona gitmek arkadaşınız verir mi acaba telefonunu yada adresini nasıl ulaşılır

aslında öneride bulunan arkadaşlar önerdikleri kişiye ait en azından şu semttedir,şu kadara işlem yapar(yıldızname mi,kahve mi,tarot mu neyse artık) telefon numarası var ve şudur (o kişi de telefonun verilmesinden rahatsız değilse tabi) vb ayrtınlı bilgileri de paylaşsalar herkes için daha iyi olacak sanırım.Bir kişi öneride bulunuyor ama ayrıntılı bilgi olmayınca bizler de sürekli sorular soruyoruz,konu günlerce uzuyo,araya başka konular da girince herşey birbirine karışıyo.Öneride bulunan arkadaşlara paylaşımları için çok teşekkürler tabi ama en azından biraz daha ayrıntılı bilgi verilirse defalarca aynı kişinin iletişim bilgileri sorulmaz diy düşünüyorum.Nacizane fikrimi paylaşmak istedim

selamlar
gittiğim falcıları sayıyım sizlere:)
melekler kahvesi eren, can, demet hepsinin orak kanısı eski sevgilimin pişman olup döneceği ama hayatımda başka biri olacağı
kadınlar kahvesi derya,pelin,dilek kesinlikle eski sevgilin dönecek kmutlu değil zaten sadece cinsel beraberlik yaşıyolar seninle yaşayamadığını yaşıyo oysa adam mutluluğunu gözüme gözüme sokuyor:)
müptela cafe yeşim bu adam seni aldatmış ama kesinlikle sana döncek evlenceksiniz hahaaaaaaaa
istiklal caddesi üzerinde bir bey var 2yıl daha önce ona baktırdığımda siz kesinlikle evlenemzsiniz o bencillğiyle seni mahveder demişti adamın dediği çıktı tekrar ona gittim biriyle mutluluk pozları veriyor ama pişmanlıktan ölüyor sana geri döncek ama kabul edemiyceksin ailen istmezz asla ehh biraz doğru ben onun pişmanlığını görüyümde
bakırköy sea garden cafe neslihan eski sevgilin döncek onunla evlencen:)) evet anı geçmişi iyi biliyo kişilik analizi ve fiziksel tarifde çok iyi ama gelecekte fossssssssss

artık gitmek istemiyorum olan parama ve umutlarıma hayallerime oldu adam çok mutlu bana boş hayaller kaldı.belkide evlenecek yakında ben 6yılımı verdim adam 4ayda kızın esiri oldu.herşeyde vardır bir hayır kısmet değilmiş..herkese güzel günler umarım sizin güzel fallarınız çıkar...

şu eyüpteki teyzeye yarın gitmek istiyorum,acaba cumartesi günleri bakıyomudur?telefonu da yok ki soralım..neyse ben adresten şansımı deneyeceğim inşallah bulabilirim..+

şu eyüpteki teyzeye yarın gitmek istiyorum,acaba cumartesi günleri bakıyomudur?telefonu da yok ki soralım..neyse ben adresten şansımı deneyeceğim inşallah bulabilirim..+

ben de yarın gitme niyetindeyim,bakarsın yarın karşılaşırız :) eyüp dedikleri de gaziosmanpaşa oluyo sanırım,allah vere de yolumu şaşırmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…