Onu hiç duymadım,benim bir Şükriye teyzem vardır,ona genellikle giderim,belli bir program dahilinde kendime dua ettirirm,iş açıklığı olsun,bolluk bereket olsun,sağlık olsun,üstümdeki göz nazar gitsin diye,çoğu düzgün insanda ona gider,ağzı dualı namazında niyazında bir teyzedir,görseniz eminim herkes çok sever. Harika kurşun döker,ferahlarsınız,önce kafaya,sonra kalbe en sonda ayaklara,el almış bir zat zaten kendisi. Buradanda söyleyim herkese birinden el almamış,dua etmeyen nemaz kılmayan birine sakın kurşun döktürmeyin,tüm enerjiniz mahvolur.
ya ıste onun numarasını vs bılıyomusun bıde hıc gıtmıslıgın varmı yada bı yakınınn gıtmıslıgı eger aynı ınsandan bahsedıyosak bnm arkadsm ondan cok cok memnun kalmıstıAynı kadından bahsediyoruz.
Ruken adı.
Bağlarbaşının aşağısında oturuyordu, sonra gitti Pazariçi'ne taşındı, sonra nerelere gitti bilmiyorum canım. Eyüpte olabilir.
Biz tek olma olayından korktuk da gitmedik ta kaç sene önce. O zamanlar 20 liraydı fiyatı.
Yaşlı kadın bi de, ürkütücü çok. :/
bakırköy mandal cafe ada ya baktıran var mı biraz bilgi verir misiz ???
damlalar cafe sevinçe baktırmak istiyorum.adresini ve telefonunu bilen var mıdır?
tolga bakırköyde istanbul caddesinde (carouselin olduğu cadde) muhasebeci sokak diye bi sokak var o sokağın sonunda duygum cafe 30 tlnerede ve ne kadara bakıyorlar fala acaba ?
nerdedır sukrıye teyze?nasıl ulasabılırız?benım hıcbı ısım yolunda gıtmıyo.guvenılır bı teyzeye kursun da dokturdum,cok da ınanmıstım fayda gorecegıme ama olmadı
Gerçekten gideceksen vereyim numarasını,ayrıca burdan vermem doğru olmaz,mail adresini yolla.
Ancak kesin gideceksen vereyim,kurşun 50 TL,dua 300 TL (1 ay sürüyor) ve yeri göztepede,ben çok tavsiye ediyorum herkese,ve gidenlerde çok memnun zaten.
bakırköy fincan cafede neslihan var en son ona baktırdım gayet iyiydi..mandal cafedeki ada ya da baktırtım kıyaslarsam neslihan derim.
Bu nastradamus falcılarının hangisine gitseniz, size kurşun dökmek istiyorlar. Döktürseniz bile, bir diğerine baktırsanız birde ben dökeyim diyor. Az parada değil yani..Tabi döktürmek tercih meselesi, ama falın 10-15 dakikası kurşun dökelim herşey açılacak, yok negatif enerjin gidecek, yok çakraların açılacak laflarıyla geçiyor. Tabi çakra açmak kurşunla açıldı hemen, bende hemen yedim. Artık fenalık geliyor, hiç gidesim yok.
hicrana gidenlere ne oldu? kimse yorum yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?