İstanbul'da Fal - Falcılar

nerdedır sukrıye teyze?nasıl ulasabılırız?benım hıcbı ısım yolunda gıtmıyo.guvenılır bı teyzeye kursun da dokturdum,cok da ınanmıstım fayda gorecegıme ama olmadı

ya ıste onun numarasını vs bılıyomusun bıde hıc gıtmıslıgın varmı yada bı yakınınn gıtmıslıgı eger aynı ınsandan bahsedıyosak bnm arkadsm ondan cok cok memnun kalmıstı

bakırköy mandal cafe ada ya baktıran var mı biraz bilgi verir misiz ???

ilk baktırdığımda şuanki durumu iyi bilmişti etkileyiciydi detayları bilmesi. Ama ikinci gittiğimde biraz farklı söyledi. ya bilmiyorum tam emin olamamıştım. aman aman gidilecek biri değil, ama gitme de diyemem. ben gidermiyim arada giderim gibi.

kızlar taksimde gittiğiniz falcı var mı son zamanlarda öylesine baktırcazda bugün tavsiye edebileceğiniz var mı? şu majestikte bitek baktırmadım ben galiba=)) giden var mı?

bakırköy fincan cafede neslihan var en son ona baktırdım gayet iyiydi..mandal cafedeki ada ya da baktırtım kıyaslarsam neslihan derim.

nerede ve ne kadara bakıyorlar fala acaba ?
tolga bakırköyde istanbul caddesinde (carouselin olduğu cadde) muhasebeci sokak diye bi sokak var o sokağın sonunda duygum cafe 30 tl

barış taksimde falcıların meşhur olduğu ayhan ışık sokağının en başında damlalar cafede bakıyor 25 tl ben şahsen çok memnun kaldım tavsiye ederim
ama herkesin enerjisi bir değil umarım memnun kalırsın sende...

bakırköy mandal cafe ada ya baktıran var mı biraz bilgi verir misiz ???

sevgili july_july;

geçen sene bktırmıştım...bana göre orta şekerli..bildiği bazı şeyler var..örneğin kişilik analizleri fena değil ama mevcut durum konusunda..hep yardımcı olman gerekiyor..farklı bir yöne kayabiliyor yoksa...gelecek için söyledikleri...pek tutmadı..ufak tefek şeyler gerçekleşti ama.

senin kararın tabii:)

nerdedır sukrıye teyze?nasıl ulasabılırız?benım hıcbı ısım yolunda gıtmıyo.guvenılır bı teyzeye kursun da dokturdum,cok da ınanmıstım fayda gorecegıme ama olmadı

Gerçekten gideceksen vereyim numarasını,ayrıca burdan vermem doğru olmaz,mail adresini yolla.
Ancak kesin gideceksen vereyim,kurşun 50 TL,dua 300 TL (1 ay sürüyor) ve yeri göztepede,ben çok tavsiye ediyorum herkese,ve gidenlerde çok memnun zaten.

ya cıdden arkadasa da yazdım ama daha gerı donmedı bana bnde merak edıyorum o kadını ama sole bısı var arkadasım o kadına gttıkten sonra fal baktrmaya tovbe etmıstı kadın bayaaa saglammıs

Rica etsem bana da yazarmisin adresini telefonunu bende göztepede oturuyorum.

bakırköy fincan cafede neslihan var en son ona baktırdım gayet iyiydi..mandal cafedeki ada ya da baktırtım kıyaslarsam neslihan derim.

neslihana baktırmadım ama fincan cafeyi hiç kimseye tavsiye etmem hiç mi bişey bilemezler ya bide bak buraya yazıyorum benim falım çıkar diye iddia ediyorlar. ayrıca bu formu da takip ediyorlar

arkadaşım özelden mesaj atmışsn ama mesaj hakkım yokmuş cevaplayamadım bende..bana nostradamusta füsun diye bir kadın baktı ayrıca ebced hesabı mı öle bişe daha yapıyordu..ordan falan baktıı bende çok etkilendim öyle yani...

Bayanlar bu bahariyedeki nostradamus FÜSUN HANIMA giden bir Allah kulu yokmu yaaa..biri bi yorum yapsın dediği çıktı mı falan diye..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…