- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
arkadaşlar nil ablayı ben hastanede bulup numarasını isteyip paylaştığımda sıkıntısız kabul etti ama yasemin hanım olduğunu bildiğimiz bir hanım nilablada mesajı duruyormuş ikigündür ısrarla arayıp ondakika ayırın bana diye ısrar edip telde baktırmaya çalışmış bu gün cenazeleri olduğu için bakamaıyacağın ı şuyan önceden sözü verilmiş bir müşteriye gizem hanıma bakıyorum bugün imkansız demi,ş yasemin hanım terbiyesiz sden kendini ne sanıyorsun diye hakaret etmiş gizem hanım bugün nil hanıma yıldızmname balktırıken olmuş bu olay ben artadığımda çok sinirlendim forumun idarecesine nasıl ulaşabilirim kadın tehdit ediyor dedi sadece dolu olduğu günlerde ısrar etmemenızi ama ramanızdan rahatsız değil yanlız güvenlik gereği ofisinde bakmayacakmış onu söyledi yanlız yasemin hanım afal balkmadı bakmadan karalıyor yaemin hanım onu biliyorum bilginize isteyen özelden ulaşırsa nil hanımın mailini yada numarasını veririmde problem yok yasemin hanım yanı yaz diye rumuzlu hanım telde olayı berdavaya gertirip bide o müşterini boşver benim sorunum dHAA Önemli demiş nil hanım kabul etmediğinden bu durumu yaratmış gizem hanım da zaten yazsın lütfen bu gün giden yasemin hanıom hariç hepinize bakacak merak etmeyin
umarım hayrlısı olur, yıldızname bakarken kendi aldığı notlarıda paylaşıyor, not almanada yardımcı oluyor. egosu yüksek biri değil, sohbeti keyifli ve bilgili bir kadın. rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz
arkadaşlar gecikme için özür diliyorum. bugün fazlasıyla yoğundum iş yerimde. inanın yazmaya fırsatım olmadı..
fatma hanımın evine arkadaşım götürdüğü için tam açık adresi bilmiyorum. arkadaşıma mesaj yolladım. açık adresi bana yolladığında hemen sizi bilgilendireceğim merak etmeyin.
bu arada hazır konusu açılmışken bir kaç kelam etmek istiyorum . şayet aklında büyü yaptırmak gibi düşüncesi olanlar varsa onlara tavsiyem bir an önce bu fikirlerinden vazgeçmeleri olacaktır. inanın bunun size faydasından çok zararı dokunur. çünkü büyü denilen şey cinler kullanılarak yapılır bildiginiz üzere. iradeleriyle oynan cinler daha sonra kendilerini buna zorlayan kişileri rahatsız ederler. büyünün dönüp dolaşıp yaptıranı bulacağı sözü efsane değildir yani, gerçektir. dediğim gibi size nacizane tavsiyem büyü yaptırma gibi fikirleri zihninizden silmeniz olacaktır. emin olun fazlasından çok götürüsü olur.
dediğim gibi hanımlar, arkadaşım bana ulaştığı zaman ilk işim size adres vermek olacak. kapı nosunu vs bilmiyorum. taksiye binersiniz. verdiğim adreste inersiniz. sokaktan geçen herhangi birine fatma hocanın evi nerde diye sorarsanız size gösterirler. biz de öyle bulmuştuk zaten..
en kısa zamanda döneceğim.
sevgiyle kalın..
Iyı gunler ben bu sıteye yenı uye oldum doru konuya mı yazıyorum tam bılmıyorum acıkcası ama ben ıstanbulda parasız hayır ıcın calısan durust bı hoca tanıdıgı olan varmı ogrenmek ıstıyorum. Normalde hoca ufleme turbe vs gıbı kurum ve kısılerl hıc alakam yoktur ne benım nede aılemın. Yanlıs anlasılmak ıstemem hukuk ogrencısıyım aılemde bogazıcı mezunu son dece egıtımlı ınsanlar. Ancak benım durumumum kısaca hayatımdakı terslıkler. Bunun ben ve cevremdekı ınsanlar farkında neye elını atsan kuruyor derler ya o mısal. Cok begenılen bı genc bayan olmamam ramen konustugum ınsanların cogu sebepsız yere benden uzaklasıyo ve soguyolar ortada sebep yokken bu uzun zamandır boyle ve ınankı cok anlamsız ve farkına varılmıycak bı durum degıl. Bu durum uzerıne bı tanıdıgımıza suya fal baktırdım tekrar belırtmek ısterımkı bole ıslere ılgım yoktur yanlız baska care bulamadım oda bana sanısımın kısmetımın kapandıgını ınsanların sebepsız yere benden kacıp uzaklastıgını kısaca yasadıgım herseyı soyledı ve bana tercuman oldu.kendımı okutmam gerektıgını soyledı. Allaha ınancı olan bı ımsanım ama cahılde degılım bısuru para tuzakları tacızcı hocalarhergun gazetelerde goruyorum. Ama busekıldede yasamak psıkolojımı bozuyor. Parasız calısan hayır ıcın boyle mevzularda yardım edıcek bı hoca tanıdıgı olan varsa cok mınnatar olurum. Sırf bu konu ıcın sıteye uye oldum ınternetten baktıgım hocaların hepsı para tuzagı gıbı geldı eger ıse yarıycagını para tuzagı olmıycagını bılsem herturlu ucretı vermeye hazırım ancak mantıksız gelıyor boyle bı hayıra vesıle olamsı gereken ısı yanı dularaı para karsılıgı yapmak eg yardımcı olabılıcek olanınız varsa cok mınnetar olurum sımdıden tessekurler
Merhaba,
Belki bir çoğunuzun şimşeğini üstüme çekeceğim, ama dayanamadım yine...
Çok meraklıyız, en çok merak ettiğimiz geleceğimiz,fal baktırıp duruyoruz, tamam..
Ama işimiz yolunda gitmediğinde hocalara gitmeyi ben çok anlamıyorum, ben gönlümden geçeni anlattığımda Allah anlamıyor da hocalar anlatınca mı anlayacak ? Ya da Türkçe bilmiyor, hoca arapçe okuduğunda mı Allah anlayacak ? Neden bir aracıya ihtiyacınız var ? Allah'ın Hocayı sizden çok sevmesi için bir neden mi var ?
İlle bir şekle sokmanız, süslü püslü kelimelerle istemeniz gerekmiyor, O'nun kelimelere ihtiyacı yok sizi anlamak için.. İçinizden geldiği gibi, içinizde Allahı hissederek ve ondan isteyerek dua edin, emin olun veriyor... Vermiyorsa sadece hayırlı olduğu için vermiyor.. Bir deneyin n'olur, içinizden Allah'ın kocaman sevgisine sarıldığınızı hayal edip, hissedip konuşun onunla... Bir kerecik deneyin, nasıl da sakinleşeceksiniz göreceksiniz....
İyi akşamlar,
Sevgiler
Merhaba,
Çok meraklıyız, en çok merak ettiğimiz geleceğimiz,fal baktırıp duruyoruz, tamam..
Ama işimiz yolunda gitmediğinde hocalara gitmeyi ben çok anlamıyorum, ben gönlümden geçeni anlattığımda Allah anlamıyor da hocalar anlatınca mı anlayacak ? Ya da Türkçe bilmiyor, hoca arapçe okuduğunda mı Allah anlayacak ? Neden bir aracıya ihtiyacınız var ? Allah'ın Hocayı sizden çok sevmesi için bir neden mi var ?
İlle bir şekle sokmanız, süslü püslü kelimelerle istemeniz gerekmiyor, O'nun kelimelere ihtiyacı yok sizi anlamak için.. İçinizden geldiği gibi, içinizde Allahı hissederek ve ondan isteyerek dua edin, emin olun veriyor... Vermiyorsa sadece hayırlı olduğu için vermiyor.. Bir deneyin n'olur, içinizden Allah'ın kocaman sevgisine sarıldığınızı hayal edip, hissedip konuşun onunla... Bir kerecik deneyin, nasıl da sakinleşeceksiniz göreceksiniz....
İyi akşamlar,
Sevgiler
tekrar merhaba, mesajın devamında fatma hanımın adresini bulabilirsiniz. ben eyübü tam olarak bilmediğim için kabataslak bir tarif yapamadım. o yüzden açık adresi veriyorum. daha önce de belirttiğim gibi kapı numarası vs hatırlamıyorum. sokaktan geçen herhangi birine yahut manava markete sorarsanız fatma hocanın evi neresi diye size göstereceklerdir. biz de öyle bulduk..
adresi; idrisköşkü cad. merkez mah. çeşme sok. pazariçi/ eyüp(sokakta pierloti tabelasını görüceksiniz, o tabelanın hemen oralarda evi zaten)
bu arada 5'ten sonra bakmadığını biliyorum, biz tam 4.30 gibi gitmiştik ve bizden sonra gelenleri almamıştı. ona göre ayarlayın kendinizi derim :)
gidenler deneyimlerini paylaşırlarsa biz de iyi mi kötü mü bir kanaat oluşturabiliriz belki..
hoşçakalın.
kızlar bu bahsettiğiniz Nil hanım, benim muzdaribi olduğum şu neye elimi atsam kuruyor mevzuunu çözebilecek biri mi? yoksa sadece fal mı bakıyor,yani neler yapmamız gerektiğini falan da söyleyebiliyor mu?giden arkadaşlardan bu konuda yorum alabilir miyim ve rica etsem numarasını yollayabilir misiniz?
kizlar merhaba bende fal hastasiyim) istanbulda adini duyupta gitmedigim falci nerdeyse kalmamistir ama iclerinde en cok begendigim duygum cafe tolga ve damlalar cafe baristir. Gecmis ve an yorumlari cok iyi gelecek simdiden cogu soyledikleri cikti en son verdikleri tarihin cikma suresi bir ay cikarsa sizinle paylasicam hoscakalin
Bende kesınlıkle ıkı senedır bu sıkıntıyı cekıyorum hıcbır ılıskım yurumuyor yurumeyı gec ılıskı dahı kuramıyorum son care olarak hocayı dusunmeye basladım cunku enerjın ve kaımetın tıkanmıs dedı cevremdekı bu konulara meraklı olan kısıler. Napıcagımı bılmıyorum problemım tanısmak ısteyen ınsanlar begenen kısıler cok oluyor ancak kısa bı sure sonra sebepsız yere benden uzaklasıyorlar ve cok trajıkomık ben yanlız kalıyorum. Normal bı ılıskı problemı olmadıgına emınım bunu dısındada ters gıden bıcok durum soz konusu benımle aymı derdı paylasan arkadaslarım guvenılır durust bu ıslerden anlayan para tuzagı okmayan bılge bırını nasıl buluruz acaba
Ya 100 de veririm 500 de veririm,parama geçer sözüm,sen karışamzsın ona. Bana bunları niye söylüyorsun anlamadım,büyüyle falan işim olmaz,100 kere söyledim. Havas nedir onuda bilmiyorum,hiç duymadım. Büyü hakkında bilgimde senden çok fazladır,işgüzarlık yapmayın rica ederim
Merhaba,
İyi akşamlar,
Sevgiler
Doğru söylüyorsun tabii,ama bizler yaşamın temposu altında dini vecibelerimizi tam anlamıyla yerine getiremiyoruz. Ama bunları tam anlamıyla yapan,kendini tamamen öte aleme adamiş insanlar var,orcunu zekatını aksatmayan,5 vakitinde ve hacı olmuş ve tabii iyi yürekli. Onların ettiği duanın ya da çektiği tespihin daha hızlı yerine ulaştığını düşünüyorum,tabii bu benim fikrim. Senin adına dua etmesi ya da senin kendi kendine dua etmen arasında hiç fark yok. Bazı çok ciddi problemleri olan insanlar var mesela,iflas-cin çarpması-psikolojik bozukluklar gibi,o zamanda çok ağır dualar ve yapılması gereken ritüeller oluyor,örneğin çok zor ve uzun bir duanın 4444 kez okunması gibi,ama çok yoğun çalışan insanların bunu yapması o kadar zor ki,belli bir ücret karşılığında problemine göre yardımcı olan insanlar var.
peki,sen eyüpteki fatma hnmı duydun mu?ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?