İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar gecikme için özür diliyorum. bugün fazlasıyla yoğundum iş yerimde. inanın yazmaya fırsatım olmadı..

fatma hanımın evine arkadaşım götürdüğü için tam açık adresi bilmiyorum. arkadaşıma mesaj yolladım. açık adresi bana yolladığında hemen sizi bilgilendireceğim merak etmeyin.

bu arada hazır konusu açılmışken bir kaç kelam etmek istiyorum . şayet aklında büyü yaptırmak gibi düşüncesi olanlar varsa onlara tavsiyem bir an önce bu fikirlerinden vazgeçmeleri olacaktır. inanın bunun size faydasından çok zararı dokunur. çünkü büyü denilen şey cinler kullanılarak yapılır bildiginiz üzere. iradeleriyle oynan cinler daha sonra kendilerini buna zorlayan kişileri rahatsız ederler. büyünün dönüp dolaşıp yaptıranı bulacağı sözü efsane değildir yani, gerçektir. dediğim gibi size nacizane tavsiyem büyü yaptırma gibi fikirleri zihninizden silmeniz olacaktır. emin olun fazlasından çok götürüsü olur.

dediğim gibi hanımlar, arkadaşım bana ulaştığı zaman ilk işim size adres vermek olacak. kapı nosunu vs bilmiyorum. taksiye binersiniz. verdiğim adreste inersiniz. sokaktan geçen herhangi birine fatma hocanın evi nerde diye sorarsanız size gösterirler. biz de öyle bulmuştuk zaten..

en kısa zamanda döneceğim.

sevgiyle kalın..

Son düzenleme:

Rica etsem banada verirmisiniz nil hanimin telefonunu cok acil lazim

kızlar bu bahsettiğiniz Nil hanım, benim muzdaribi olduğum şu neye elimi atsam kuruyor mevzuunu çözebilecek biri mi? yoksa sadece fal mı bakıyor,yani neler yapmamız gerektiğini falan da söyleyebiliyor mu?giden arkadaşlardan bu konuda yorum alabilir miyim ve rica etsem numarasını yollayabilir misiniz?

Selamlar rica etsem nil hanimin telefonunu bana ozelden mesaj atabilirmisiniz.ben yeni uye oldugum mesaj hakkim yok.yardimci olursaniz memnun olurum.

acık adres olmasa da merkezde mı,mesela camının ne tarafında bılsek bulurduk belkı.yarın da musaıttım,gıtmeye cok nıyetlıydım ama nasıp degılmıs,hayırlısı

Merhaba,

Belki bir çoğunuzun şimşeğini üstüme çekeceğim, ama dayanamadım yine...
Çok meraklıyız, en çok merak ettiğimiz geleceğimiz,fal baktırıp duruyoruz, tamam..
Ama işimiz yolunda gitmediğinde hocalara gitmeyi ben çok anlamıyorum, ben gönlümden geçeni anlattığımda Allah anlamıyor da hocalar anlatınca mı anlayacak ? Ya da Türkçe bilmiyor, hoca arapçe okuduğunda mı Allah anlayacak ? Neden bir aracıya ihtiyacınız var ? Allah'ın Hocayı sizden çok sevmesi için bir neden mi var ?
İlle bir şekle sokmanız, süslü püslü kelimelerle istemeniz gerekmiyor, O'nun kelimelere ihtiyacı yok sizi anlamak için.. İçinizden geldiği gibi, içinizde Allahı hissederek ve ondan isteyerek dua edin, emin olun veriyor... Vermiyorsa sadece hayırlı olduğu için vermiyor.. Bir deneyin n'olur, içinizden Allah'ın kocaman sevgisine sarıldığınızı hayal edip, hissedip konuşun onunla... Bir kerecik deneyin, nasıl da sakinleşeceksiniz göreceksiniz....

İyi akşamlar,
Sevgiler

Şimşekleri üzerine çekicek bişey yok,dediğinde doğrusun,dua önemli ama bazı şeyler var,birşey istemekten öte yani,hiçbi işi yolunda gitmiyosa bi insanın orda kendi imkanıyla ettiği duanın yeterli olmadığı kanısına varıyo.Hal böyle olunca da bu işin ilmini almış birilerinin duasına ihtiyaç duyuyo

Cok dogru soyluyosunuz bende hocaya gıtme fıkrıne kapıldım gunlerdır bunu dusunuyodum artık ıyıce ısı cıddıye bındırıncr cevremdekı ınsanlardanda tıpkı sızden gelen benzer tepkıler aldım. Tabıkı ınsan yasamadıkca bılemez bukadar herseyın ters gıtmesı bu durumdayken olabılıcek herseyden umıt beklıyor ınsan. Ama ben ogrencıyım ve normalde cok fazla vaktım olmuyor cıddı anlamda ıbadet etmek ıcın. Ancak ınternetten arastırdım ve bır dua buldum gunde 101 kere 21 gun boyunca okunucak suya okunması gerekn bır duaymıs ınternete bu sekılde search attıgınzda arama motorunda dırek cıkıyor tam adını bılmedıgım yazamıyorum henuz tam arastıramadım. Ama bende hocadan medet ummak yerıne en azından bundan once bu duayı okuycam ve tabıkı dıger dualarıda. Kesınlıkle ılk once kendımı buna adıyarak kendı kendıme yardım etmeyı denıycem. Yıne ayda bı ıkı kez yasın ve hergece yatmadan evvel duzenlı dualrımı okuyan bı ınsanım ancak demekkı daha fazlası gerekıyor. Bnımle aynı derdı paylasan arladaslarımlada dusunelerımı paylasmak ıstedım. Ilk olarak kendım gercek anlamda konsantre olarak dualarla hayatımdakı kotu seylerın terslıklerın yada dedıklerı gıbı tıkanıklıkların ve kapanmıs kısmet veya yolların acılması ıcın yakarısta bulunucam. Umarım bı sonuc alırım. Tabıkı para tuzagı olmayan gercek durust bı dın adamı bulursamda danısıp sızınle edındıgım bılgılerınpaylasıcam arkadaslar. Umarım Allah hepımızın dualarını duyar ınanıyorum..

tekrar merhaba, mesajın devamında fatma hanımın adresini bulabilirsiniz. ben eyübü tam olarak bilmediğim için kabataslak bir tarif yapamadım. o yüzden açık adresi veriyorum. daha önce de belirttiğim gibi kapı numarası vs hatırlamıyorum. sokaktan geçen herhangi birine yahut manava markete sorarsanız fatma hocanın evi neresi diye size göstereceklerdir. biz de öyle bulduk..

adresi; idrisköşkü cad. merkez mah. çeşme sok. pazariçi/ eyüp(sokakta pierloti tabelasını görüceksiniz, o tabelanın hemen oralarda evi zaten)

bu arada 5'ten sonra bakmadığını biliyorum, biz tam 4.30 gibi gitmiştik ve bizden sonra gelenleri almamıştı. ona göre ayarlayın kendinizi derim :)

gidenler deneyimlerini paylaşırlarsa biz de iyi mi kötü mü bir kanaat oluşturabiliriz belki..

hoşçakalın.

bu saatten sonra yetişemem öyleyse,gaziosmanpaşa oluyo sanırım semt olarak,en kısa zamanda gidicem inş

Nil hanımın telefonu 0530 290 40 61 kendisine danıştım.

Kendisi her falcı kadar fal da bakar ancak asıl konu yıldıznamene bakmasıdır. Sana fayda getirebilecek duaları ve zikirleri ebced hesabı yaparak bulup söyler..

nerede ve ne kadara bakıyorlar fala acaba ?

yaaa bu yazıda resmen kendimi okudum diyebilirim arkadaşlar :S acaba bu nedendir bu kadar kısmetsizlik yaaaa

bir kaç sayfa önce ..son kuruşlarını..falcılara yatıranlar hakkında...zavallı demiştim sanırsam...verdiğin cevap çok enteresn...yanii sende paranı (senin tabirinle 'beş kuruş'unu') facılara/hocalara veriyorsun...ee..sitedekilere niye laf söyliyorsun o zaman...

istediğin yap tabii:)

Doğru söylüyorsun tabii,ama bizler yaşamın temposu altında dini vecibelerimizi tam anlamıyla yerine getiremiyoruz. Ama bunları tam anlamıyla yapan,kendini tamamen öte aleme adamiş insanlar var,orcunu zekatını aksatmayan,5 vakitinde ve hacı olmuş ve tabii iyi yürekli. Onların ettiği duanın ya da çektiği tespihin daha hızlı yerine ulaştığını düşünüyorum,tabii bu benim fikrim. Senin adına dua etmesi ya da senin kendi kendine dua etmen arasında hiç fark yok. Bazı çok ciddi problemleri olan insanlar var mesela,iflas-cin çarpması-psikolojik bozukluklar gibi,o zamanda çok ağır dualar ve yapılması gereken ritüeller oluyor,örneğin çok zor ve uzun bir duanın 4444 kez okunması gibi,ama çok yoğun çalışan insanların bunu yapması o kadar zor ki,belli bir ücret karşılığında problemine göre yardımcı olan insanlar var.

peki,sen eyüpteki fatma hnmı duydun mu?ne dersin?

peki,sen eyüpteki fatma hnmı duydun mu?ne dersin?

Onu hiç duymadım,benim bir Şükriye teyzem vardır,ona genellikle giderim,belli bir program dahilinde kendime dua ettirirm,iş açıklığı olsun,bolluk bereket olsun,sağlık olsun,üstümdeki göz nazar gitsin diye,çoğu düzgün insanda ona gider,ağzı dualı namazında niyazında bir teyzedir,görseniz eminim herkes çok sever. Harika kurşun döker,ferahlarsınız,önce kafaya,sonra kalbe en sonda ayaklara,el almış bir zat zaten kendisi. Buradanda söyleyim herkese birinden el almamış,dua etmeyen nemaz kılmayan birine sakın kurşun döktürmeyin,tüm enerjiniz mahvolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…