İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben düşünüyorum , ayrıntılı bakıyorsa ve öngörüleri doğruysa denemekte fayda var. Sizde tutturduğu neler oldu ?

bu ara hayatımda herşey ters gidiyo adeta domino taşları gibi arka arkaya.. kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve uzun zamandırda fal baktırmıyorum şu ara çok ihtiyacım var. bana avrupa yakasında önerebiliceğiniz falcılar var mı güvenilir ve dedikleri az çok çıkan biri? cafede olur evde bakan biri varsa oda olabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum

fiesta cafeyi soran arkadaş olmuş İzmir'i çok iyi bilmiyorum gezmeye gitmiştim o zaman götürmüştü arkadaşım ama nete yazınca çıkıyor adresi ordan bulabilirsiniz valla 2 sey söylemişti kemal gelcekle ilgili 1 tanesi 2 ay sonra diğeri 8 ay sonra çıktı ikiside hiç hesapta olmayab sürpriz şeylerdi...bir de aklıma geldi 2010 yılının ilkbaharı mı neydi anneme yalvar yakar bir falcıya gitmiştim o zamanda 7 senelik sevgilim var kadın fotografa baktı dedi ki bu zırtapozun biri sana bundan hayır gelmez biter bu iş dedi nasıl gıcık oldum aklımda tek bu kalmış başka hiçbirşey hatrılamıyoruım yani ama oldu ya 2 sene içinde ayrıldık ve gerçekten benim için öyle biriydi bitişi çok hayırlı olmuştu yani keşke diğer dediklerini tutsaymışım aklımda annem bir daha hayatta görütmez beni orayı bulup da

bana öneride bulunan olmadı ama okuduklarımdan armağan hanımı çok anlatan olmuş yani memnun kalanlar var en azından. cafe zadede çalıştığı yazıyor. hala orada mı yoksa ayrılmış mıdır? bilen varsa lütfen yazsın

Sen kimsin ki,ben senin laflarını kaile alıp da hakarete sayacağım..Boşuna bekleme senin sevine inmeyeceğim...Sadece bende alıntı yapıp burda sayfa kirliliği yapma..Sen otur Nil'in dedikleri bekle olucak diye..[/QUOTE]

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bu kadar basitsin işte! gece gece ne güldüm iyi eğlencelikmişin yaaa...!! seviye insanı artık kimin maşasıysan saygılar o kişiye daha stand up birisi olsun lütfen :)

Son düzenleme:

merhaba bende burda biri yazmıştı tavsiyesi üzerine evinde taksimde fal bakan bir kadına gittim. hayatımda her şey ters gidiyodu herkes sevdiğim adamı ve işimi tamamen kaybettiğimi bir daha dönüş olmayacağını söyledi. bende bu kadına gittim. bana sevdiğim adamla ne zaman nasıl karşılacağımı ve neler yaşayacağımı söyledi. işimden ayrılmıştı çok üzgündüm. bana bu işyeri ile işin bitmemiş dedi. şu andaki işimi tarif etti şubat ayında başlayacaksın eski işinle de haziranda görüşeceksin senin ağzından çıkacak kelimelere bakacaklar dedi. yakın zamanda söyledikleri çıkmıştı. sonra bir kaç defa daha gittim her seferinde aynı şeyleri söyledi. mayısda sevdiğim adam aradı haziranda eski işyerim batmak üzereydi şimdiki patronuma oraları aldırdım. beni hor gören patronum peşimde dolandı. takdiri ilahi diyorum ama kadın çok isabet ettirdi. başlangıçta az yıldızına sonra kahvene ve sonra tarota bakıyor. hepsini en son 40 tl bakıyordu evinde bi süredir gidemiyorum ama sanırım aynıdır. tavsiye ediyorum.

dejavu ya bende gitmiştim negahan diye bi kız bakmıştı benimde bi sürü şeyimi bilmişti..

merhaba bahsettiğiniz bu falcının numarası var mı :)

Bugün değişiklik olsun diye taksimde bi kafeye gittik falcı hanifeymiş çok ünlüyüm herşeyim çıkıyo dedi arkadaşda bende ağlamaklı çıktık ağırlık çöktü üstümüze sevdiğim adam cılız bir çocuk adam öldürcek dedik arkadaşa sevdiğin adam evli çocuğu doğdu bugünlerde dedi 3 haftadır ayrıldılar bu süreçte karısı doğum yapmış tabi evliymiş bide idda etti morelinizi bozmak istemeyen bu kadından uzak dursun derim

Merhaba Adı nedir bu kişinin ve ayrıca telde bakım yapar mı ya ben eve gitme yanlısı değilim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…