bakalım bende gidicem umarım içimde az da olsa bir ferahlama olur kendi kendimi yemektense gidip biraz rahatlamayı tercih ediyorum.daha baska önerebilecegin yerler var mı aynı tarafta
serkan nerede bakıyor?
serkan nerede bakıyor?
Bağdat cad. Şaşkınbakkal'da symbol cafede
Tabi Nil Hanım dan da bahsetmek isterim geçtiğimiz cumartesi günü arkadaşımla gittik. Gerçekten bir kişininki 3 - 4 saat sürüyor. Sormak istediğiniz içinizde ne varsa sorabiliyorsunuz. Çok bilgili , kültürlü , sıcak sevecen biri. Tarot ta çok iyiydi Yıldızname de.. Biz çok memnun kaldık açıkçası. Gitmek isteyen varsa tavsiye edebileceğim biri.
serkan nerede bakıyor?
serkan anlık olayları söyledi bana ama yakın verdigi tarihler malesef çıkmadı.
ben levent e gitmistim serkana gitmedim.oradaki baska cafelerede gidice meraktan
Ben uzun zamandır gidiyorum serkan'a an tespitleri iyi gelecekle ilgili söyledikleri verdiği tarihlerde tutmasada daha sonradan çıkıyor ben biçok olayı yaşadım
istiklal caddesine gir sağ tarafta bi ara sokakta kalıyo zaten başlarda çabuk bulursun
komedi yaaaaa ben size nil hanım geleceği bildi demedim sadece söylediği bir şeyi yaşadım diğerlerine vakit var yazdım okuma tamam sanırım algı problemli (bunu da hakaret sayarak uzatmaya çalışırsın ya neyse içimde kalmasın ):)))) her bilgi verdiğim kişi olabiliryorsam ne mutlu bana :)) benim daha önceki yazılarımı sanırım takip edenler anlarlar ne demek istediğimi ilgine tşkkrlr JASMİN80 :))
bu ara hayatımda herşey ters gidiyo adeta domino taşları gibi arka arkaya.. kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve uzun zamandırda fal baktırmıyorum şu ara çok ihtiyacım var. bana avrupa yakasında önerebiliceğiniz falcılar var mı güvenilir ve dedikleri az çok çıkan biri? cafede olur evde bakan biri varsa oda olabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
merhaba bende burda biri yazmıştı tavsiyesi üzerine evinde taksimde fal bakan bir kadına gittim. hayatımda her şey ters gidiyodu herkes sevdiğim adamı ve işimi tamamen kaybettiğimi bir daha dönüş olmayacağını söyledi. bende bu kadına gittim. bana sevdiğim adamla ne zaman nasıl karşılacağımı ve neler yaşayacağımı söyledi. işimden ayrılmıştı çok üzgündüm. bana bu işyeri ile işin bitmemiş dedi. şu andaki işimi tarif etti şubat ayında başlayacaksın eski işinle de haziranda görüşeceksin senin ağzından çıkacak kelimelere bakacaklar dedi. yakın zamanda söyledikleri çıkmıştı. sonra bir kaç defa daha gittim her seferinde aynı şeyleri söyledi. mayısda sevdiğim adam aradı haziranda eski işyerim batmak üzereydi şimdiki patronuma oraları aldırdım. beni hor gören patronum peşimde dolandı. takdiri ilahi diyorum ama kadın çok isabet ettirdi. başlangıçta az yıldızına sonra kahvene ve sonra tarota bakıyor. hepsini en son 40 tl bakıyordu evinde bi süredir gidemiyorum ama sanırım aynıdır. tavsiye ediyorum.
merhaba bahsettiğiniz bu falcının numarası var mı :)
merhaba bende burda biri yazmıştı tavsiyesi üzerine evinde taksimde fal bakan bir kadına gittim. hayatımda her şey ters gidiyodu herkes sevdiğim adamı ve işimi tamamen kaybettiğimi bir daha dönüş olmayacağını söyledi. bende bu kadına gittim. bana sevdiğim adamla ne zaman nasıl karşılacağımı ve neler yaşayacağımı söyledi. işimden ayrılmıştı çok üzgündüm. bana bu işyeri ile işin bitmemiş dedi. şu andaki işimi tarif etti şubat ayında başlayacaksın eski işinle de haziranda görüşeceksin senin ağzından çıkacak kelimelere bakacaklar dedi. yakın zamanda söyledikleri çıkmıştı. sonra bir kaç defa daha gittim her seferinde aynı şeyleri söyledi. mayısda sevdiğim adam aradı haziranda eski işyerim batmak üzereydi şimdiki patronuma oraları aldırdım. beni hor gören patronum peşimde dolandı. takdiri ilahi diyorum ama kadın çok isabet ettirdi. başlangıçta az yıldızına sonra kahvene ve sonra tarota bakıyor. hepsini en son 40 tl bakıyordu evinde bi süredir gidemiyorum ama sanırım aynıdır. tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?