İstanbul'da Fal - Falcılar

öncelikle okuduğun cevap verdiğin çok teşekkür ederim canım. gerçekten şu ara çok ihtiyacım var denemeye bile razıyım. acaba bana adresini verebilir misin ve telefon numarası falan varsa sende?

Merhaba Adı nedir bu kişinin ve ayrıca telde bakım yapar mı ya ben eve gitme yanlısı değilim:26:

tam senlik birini tanıorum şehirdışındakiler için bir kağıda bir metin yazmanı istiyor ve harika fal bakıyor
bir arkadaşım vasıtasıyla ozan diye 25 26 yaşlarında birisiyle tanıştım. istanbulda genelde farklı yerlerde buluşma randevusu veriyor.benim için söyledikleri o kadar tuhafıma gitti ki ortak arkadaşımızın laf taşımış olabileceğini düşündüm. daha sonra bir başka arkadaşımı bir gün ansızın yanına götürüp ona da fal bakması için buluşma istedim. sonuç inanılmazdı. arkadaşımın gönlünün uçmaktan yana olduğu ama yerde onu çeken güçler olduğunu söylüyordu ki arkadaşım da pilotluk okulundan yeni mezun olmuş biriyle nişanlıydı ve 2 tarafın ailesi de mezhep farklılıkları yüzünden evlenmelerine karşıydı. sonrasında buna güçlerinin yetmeyeceğini söylediğinde arkadaşım inat edip inanmamıştı ama şu anda çocukla ayrıldılar ve eski nişanlısı kıbrısa yerleşti. inanılmaz birisi. ayrıca bir erkek arkadaşıma da büyü yaptı. artık tesadüf mü dersiniz büyü tuttu mu dersiniz ki biz büyünün tuttuğuna kesin inanıyoruz çünkü çok titiz bir büyü süreci yaşattı. şu an erkek arkadaşım imkansızın imkansızına dönüşen ve biten birlikteliğinden sonra tekrar eski kız arkadaşıyla beraber ve şu an araları çok iyi

bir arkadaşım vasıtasıyla ozan diye 25 26 yaşlarında birisiyle tanıştım. istanbulda genelde farklı yerlerde buluşma randevusu veriyor.benim için söyledikleri o kadar tuhafıma gitti ki ortak arkadaşımızın laf taşımış olabileceğini düşündüm. daha sonra bir başka arkadaşımı bir gün ansızın yanına götürüp ona da fal bakması için buluşma istedim. sonuç inanılmazdı. arkadaşımın gönlünün uçmaktan yana olduğu ama yerde onu çeken güçler olduğunu söylüyordu ki arkadaşım da pilotluk okulundan yeni mezun olmuş biriyle nişanlıydı ve 2 tarafın ailesi de mezhep farklılıkları yüzünden evlenmelerine karşıydı. sonrasında buna güçlerinin yetmeyeceğini söylediğinde arkadaşım inat edip inanmamıştı ama şu anda çocukla ayrıldılar ve eski nişanlısı kıbrısa yerleşti. inanılmaz birisi. ayrıca bir erkek arkadaşıma da büyü yaptı. artık tesadüf mü dersiniz büyü tuttu mu dersiniz ki biz büyünün tuttuğuna kesin inanıyoruz çünkü çok titiz bir büyü süreci yaşattı. şu an erkek arkadaşım imkansızın imkansızına dönüşen ve biten birlikteliğinden sonra tekrar eski kız arkadaşıyla beraber ve şu an araları çok iyi.
sitili çok enteresan, bir yerde oturuyorsunuz ve çok güzel sohbeti var. kadınlara karşı rahatsız edici bir şey yapmıyor. bir kağıt kalem verip söylediklerinizi yazmanızı istiyor ve yazınızı dakikalarca gözden geçirdikçe sizi söyledikleriyle mest ediyor 3 defa tanık oldum:)

Son düzenleme:

hangi cafe ki bu canım?

Merhaba kızlar
Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama bunu yazmazsam kendimi kötü hissedicem sizi uyarmadığım için..

2 gün önce maltepede sis cafe diye bir yere gittim bir akrabamın tavsiyesiyle. Oranın sahibi bilge hnm su falı baktı bana. Hay baktırmaz olaydım kadın önce benimle ilgisi olmayan 1-2 isim söyledi sonra da siz boşanacaksınız dedi. Boşanma sebebimiz de BÜYÜ!! Güya büyü varmış bizde! Öyle herkes de bu büyüyü bozamazmış, bu hanımefendi rusça bozabiliyormuş ve koruma altına alıyormuş!! Bunları söyledikten sonra da ben bana bozdur demiyorum dedi.(Yersen) Bozmanın ve korumanın fiyatı 3500 tl!!

Aman diyim siz siz olun sakın gitmeyin oraya!

Nil hanim telefonla bakti bana.

Senin evlilik ciygin 27-28 arasi basliyor dedi, yani yaklasik 1 yil sonra. Bakalim gorucez insallah

Nil hanim telefonla bakti bana.

Senin evlilik ciygin 27-28 arasi basliyor dedi, yani yaklasik 1 yil sonra. Bakalim gorucez insallah

ben de merak ediyorum nil hanımı, söyledikleri tutarlımıydı an tespitleir falan, numarasını almıştım burdan umarım bakar ulaşmaya çalışayım çünkü gidemeyeceğim tel de bakması gerecek maalesef,özellikle yıldıznameyi çok merak ediyorum tek inandıgım o gelecekle ilgili ama onu da bilen yok ki

nil hnmın numarasını rica edebılırmıyım bendee

ben nil hanım ile bugun görüştüm yıldızname 4 saat surer tel de 2 ye bölüp konuşuruz tek seferde çok olur dedi ama öncesinde tarot bakıcak bugun inşallah henuz geri dönmedi isterseniz beni bekleyin yorumuma göre baktırın ama illa istiyrosanız ben de diğer sayfalardan almıştım numarayı yasak mı bilmiyorum o yuzden kodlama ile vereyim alfabedeki harf sırasına göre bulun sıfırları oldugu gibi yazıcam sıfırdcsıfır bğsıfır çsıfırea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…