facebook adresini yazdım cnm
Banada atarmısın canım
Banada atarmısın canım
"facebook adresini yazdım cnm" diye ben yazmadım. ya
Numara yazabiliyormuyum bilmiyorum 05346873416 eğer çıkmazsa mail adresinizi atarsanız ordan yazabilirim
sırf yorumlara istinaden üye oldum yazmak istedim. Tam aradığım özelliklere yakın biri ilk aşama çok eğlenceli ve tatmin edici geçti. şimdi bir de mevcut sıkıntılara istinaden bir ufak çaplı büyü seansına giricem:) hayırlısı olsun sonucu anlatırım , umutluyum ilk aşamadan sonra:) ozan candır:)
yine reklam kokusu alıyorum nedense
yine reklam kokusu alıyorum nedense
bence de, hatta ben reklamım diye bağırıyor :) bu reklam bi harika dostuuum
Bakirköydeko en iyi falci kim cok acill lazim
denemiş olduklarım arasından andaç derdim laf cafe de ki çiğdeme de iyi diyolar diğerlerini ben pek bilmiyorum yanıltmak felan istemem
bir arkadaşım vasıtasıyla ozan diye 25 26 yaşlarında birisiyle tanıştım. istanbulda genelde farklı yerlerde buluşma randevusu veriyor.benim için söyledikleri o kadar tuhafıma gitti ki ortak arkadaşımızın laf taşımış olabileceğini düşündüm. daha sonra bir başka arkadaşımı bir gün ansızın yanına götürüp ona da fal bakması için buluşma istedim. sonuç inanılmazdı. arkadaşımın gönlünün uçmaktan yana olduğu ama yerde onu çeken güçler olduğunu söylüyordu ki arkadaşım da pilotluk okulundan yeni mezun olmuş biriyle nişanlıydı ve 2 tarafın ailesi de mezhep farklılıkları yüzünden evlenmelerine karşıydı. sonrasında buna güçlerinin yetmeyeceğini söylediğinde arkadaşım inat edip inanmamıştı ama şu anda çocukla ayrıldılar ve eski nişanlısı kıbrısa yerleşti. inanılmaz birisi. ayrıca bir erkek arkadaşıma da büyü yaptı. artık tesadüf mü dersiniz büyü tuttu mu dersiniz ki biz büyünün tuttuğuna kesin inanıyoruz çünkü çok titiz bir büyü süreci yaşattı. şu an erkek arkadaşım imkansızın imkansızına dönüşen ve biten birlikteliğinden sonra tekrar eski kız arkadaşıyla beraber ve şu an araları çok iyi.
sitili çok enteresan, bir yerde oturuyorsunuz ve çok güzel sohbeti var. kadınlara karşı rahatsız edici bir şey yapmıyor. bir kağıt kalem verip söylediklerinizi yazmanızı istiyor ve yazınızı dakikalarca gözden geçirdikçe sizi söyledikleriyle mest ediyor 3 defa tanık oldum:)
Ne kadara bakiyo bakirköy meydanda mi
ıyı bır falcı aranıyorrrr
YUBILE ben daha önceleri şehriban hanıma gidiyordum hiç gitmediysem 10,15 kere gittim ve ilk zamanlar gayette memnundum ama sonraları bozmaya başladı ve dediklerinin hiç biri çıkmadı şans eseri onun çalıştığı yere birkez daha gittim ve ogün izinli olduğunu söylediler ve akşamları oraya başka bir falcının geldiğini söylediler kendisi astrolok muş adını tam olarak hatırlamıyorum esmer pirsngli bir bayandı kahve ve tarot ikisini bir arada baktırdım ve çokta iyiydi aynı zamanda yıldız haritasıda bakıyormuş 1 saatten fazla sürüyormuş birde onu dene derim
Merhaba ben şehribana iki ay önce burdaki yapılan yorumlardan bi denemek istedim ama falından hiç bişi anlamadım desem yeridir alakasız şeyler söledi o zaman birlikte olduğum adam evliymiş hatta çocuğu varmış iki ay içinde karısından boşanıp benimle nikah yapacakmış ...tabi ki olmadı bi ay önce ayrıldık sonra falın sonuna doğru da yeni biri ile tanışacan ve bununla evleneceksin dedi biraz garip değil mi sizce sanırım frekans tutmadı diğer dediğin falcı nasıl anı ve geleceğe tutturabildi mi sende ?
Merhaba ben şehribana iki ay önce burdaki yapılan yorumlardan bi denemek istedim ama falından hiç bişi anlamadım desem yeridir alakasız şeyler söledi o zaman birlikte olduğum adam evliymiş hatta çocuğu varmış iki ay içinde karısından boşanıp benimle nikah yapacakmış ...tabi ki olmadı bi ay önce ayrıldık sonra falın sonuna doğru da yeni biri ile tanışacan ve bununla evleneceksin dedi biraz garip değil mi sizce sanırım frekans tutmadı diğer dediğin falcı nasıl anı ve geleceğe tutturabildi mi sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?