İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar size bi kaç falcı sorucam.Laf kafe andaçı çok beğendim arkadaşıma dedikleri olmaya başladı inşallah banada olur.sarmaşık ayşe bide uçurtma emreyi duydum ne diyosunuz? ayşeye bi kere gittim 1 ay oldu.oda güzel baktı aslıdan tekrr gitsem mi bilemedim

sırf yorumlara istinaden üye oldum yazmak istedim. tam aradığım özelliklere yakın biri ilk aşama çok eğlenceli ve tatmin edici geçti. şimdi bir de mevcut sıkıntılara istinaden bir ufak çaplı büyü seansına giricem:) hayırlısı olsun sonucu anlatırım , umutluyum ilk aşamadan sonra:) ozan candır:)

yine reklam kokusu alıyorum nedense

Anı iyi yorumlayan onun düşüncelerini hissettiklerini doğru yorumlayacak birini tavsiye edebilirmisiniz ?? Şu anı bilsem geleceği ben hallederim ama

Canım bu işlem ile ilgili nasıl bir süreç yaşadınız acaba? Zahmet olmazsa özelden biraz anlatabilir misin? Benimde böyle bir niyetin var ama yardımcı olursan çok sevinirim.

Su bakımı için ne düşünüyorsunuz kızlar? Daha mı iyi bilgi verir geçmiş ve ana ait? Telefonda suya bakım yapan iyi bir isim biliyor musunuz?

ıyı bır falcı aranıyorrrr

YUBILE ben daha önceleri şehriban hanıma gidiyordum hiç gitmediysem 10,15 kere gittim ve ilk zamanlar gayette memnundum ama sonraları bozmaya başladı ve dediklerinin hiç biri çıkmadı şans eseri onun çalıştığı yere birkez daha gittim ve ogün izinli olduğunu söylediler ve akşamları oraya başka bir falcının geldiğini söylediler kendisi astrolok muş adını tam olarak hatırlamıyorum esmer pirsngli bir bayandı kahve ve tarot ikisini bir arada baktırdım ve çokta iyiydi aynı zamanda yıldız haritasıda bakıyormuş 1 saatten fazla sürüyormuş birde onu dene derim

Merhaba ben şehribana iki ay önce burdaki yapılan yorumlardan bi denemek istedim ama falından hiç bişi anlamadım desem yeridir alakasız şeyler söledi o zaman birlikte olduğum adam evliymiş hatta çocuğu varmış iki ay içinde karısından boşanıp benimle nikah yapacakmış ...tabi ki olmadı bi ay önce ayrıldık sonra falın sonuna doğru da yeni biri ile tanışacan ve bununla evleneceksin dedi biraz garip değil mi sizce sanırım frekans tutmadı diğer dediğin falcı nasıl anı ve geleceğe tutturabildi mi sende ?

Bide şunu da ekleyim unutmadan fala başlarken evlimisin eğer hayırsa hayatından biri varmı diye soruyorlarya ne anlamı var ozaman falcıya baktırmak yani bişiler sorarak fal bakmak bence o kişinin fal bakamadığını gösterir şehriban hanım önce sordu evli bekar çoluk çocuk sonra da alakasız şeyler dedi

Şehriban'a ben de bi kaç kez baktırmıştım başta güzel bakıyo gibi gelmişti ama zaman geçtikçe söylediği hiçbir şey çıkmadı artık çıkması da çok zor. Ben de geçenlerde gittim tekrar Ayşe diye biri vardı, tutarlıydı falı. Anı çok iyiydi, geleceği için bi şey diyemem şimdilik. Ama şehriban'ı tavsiye etmem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…