rica ederim , umarım memnun kalırsınhaberlerini bekliyorum.
bremenmizikacilari sana da telefon numarasını yolladım, başka isteyen varsa da yollayabilirim
Merhaba Nil'in telini mesaj atabilir misin acaba veya mail yollayabilir misin cnm?xxxxxxxxxxxx cok merci
Kızlar merhaba, Dün pazar günü Nil hanıma gittim. Yıldızname baktırdım Odtü mezunu zeki bilgili iyi bir hanım bana çok faydalı oldu tam 3 saat sürdü kendisnin hali hazırda başka bir mesleği olduğundan herkese bakamıyor ama gelenleri de kırmıyor vaktinden kısıtlayıp yine de bakıyor tavsiye ederim telefonunu isteyene verebilirim mail adresimi daha önce yazmıştım isteyenler oraya mail atabilir
Yiğite baktırdım ve genel olarak cok memnun kaldım. Verdigi tarihler cıkarsa buraya yazarım.
memnun kalmana sevindim cnm.
Cok tskk ederîm. Ben de tamamen nokta atısı yaptı. Bana cok enteresan gelense yigit ve burakın nerdeyse tamamen aynı falı bakmasıydı. O kadar ki cumleler bile aynıydı. O kadar ki sanki teypten dinliorum sandım. Burak ve yiğite baktırmıs arkadaslardan yorum rica ediyorum. Gelecek cıkıyor mu?
burak a baktrmayı bende düşünüyordum ama mecidiyeköy taraflarında cafede baktığı için tembellik yaptm gitmedm oda başarılı değilmi?
burak a baktrmayı bende düşünüyordum ama mecidiyeköy taraflarında cafede baktığı için tembellik yaptm gitmedm oda başarılı değilmi?
Ben bir kez telde bir kez yuzyuze baktırdım ki ikisinde de aynı seyleri söyledi, daha da ilgincî yiğitle aynı seyleri söyledi. Burak ı da cok begendim ben, kesinlikle sallamıyor. Nokta atısı yaptı. Yiğit ve burak ikisi de mart ayında A ve N harfli biriyle tanısacagımı ve mayısta birlikte olacagımı soyledi. İkisi de aynı tarifi verdi ve henü tanımadıgım biriymiş. Ve ikisi de iş baglantılı tanıyacagımı soyledi. Bu ne şimdi? Aynı seyi nasıl atabilirler aynı kelimelerle anlamıyorum:)
Burak la yigit denen kisi ayni kisi olmasin! Yigiti hic begenmemis arkadasim, sizin yazdiklarinizi gordukce cok sasirarak okuyorum ki, arkadasim fal baktirmayi seven biri. Falci larin iyisini de kotusunu de bilir.
Yigit denen kisiyi hic begenmemis....
kesinlikle aynı kişi değiller.
Merhaba nil hanimin numarasini alabilirmiyim acaba
çekmeköy nil hanım numarasını istemiştiniz eski bilgilerden alıntı yaptım :) başkalarını da istediğinizi fark etmedim :))
Hiç sanmıyorum, Burak'a da Yiğit'e de yüzyüze baktıranlar vardı burda. Ayrıca bi falcıyı herkes beğenecek diye bi şey yok ki.
Canim tabi yok ama, gercekten de bilmiyorsa insanlarin parasina ve zamanina yazik degil mi?
Sayfalarda ballandira ballandira yaziliyor ama, bir seyi de bilemedi dedi arkadasim... Bu da onemli bence yorumlari acisindan degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?