İstanbul'da Fal - Falcılar

rica ederim , umarım memnun kalırsın haberlerini bekliyorum.

bremenmizikacilari sana da telefon numarasını yolladım, başka isteyen varsa da yollayabilirim

Merhaba Nil'in telini mesaj atabilir misin acaba veya mail yollayabilir misin cnm?xxxxxxxxxxxx cok merci

Merhaba nil hanimin numarasini alabilirmiyim acaba

Merhaba rica etsem nil hanimin numarasini verebilirmisiniz

Kizlar, bir arkadasim aramis bu yigit beyi.

Soyledikleri her falcinim soyleyecegi seyler, hic bir dedigininn benimle alakasi yoktu. Beni degilde baska birini anlatti sanki, yorumlari herkesin hayatin da olabilecek seylere dayaliydi. İlginc bir durum da yasamadim diye de ilave etti.

Hic memnun kalmadim dedi. Bunu da bilmeniz de fayda var...

memnun kalmana sevindim cnm.

Cok tskk ederîm. Ben de tamamen nokta atısı yaptı. Bana cok enteresan gelense yigit ve burakın nerdeyse tamamen aynı falı bakmasıydı. O kadar ki cumleler bile aynıydı. O kadar ki sanki teypten dinliorum sandım. Burak ve yiğite baktırmıs arkadaslardan yorum rica ediyorum. Gelecek cıkıyor mu?

burak a baktrmayı bende düşünüyordum ama mecidiyeköy taraflarında cafede baktığı için tembellik yaptm gitmedm oda başarılı değilmi?

burak a baktrmayı bende düşünüyordum ama mecidiyeköy taraflarında cafede baktığı için tembellik yaptm gitmedm oda başarılı değilmi?

Ben bir kez telde bir kez yuzyuze baktırdım ki ikisinde de aynı seyleri söyledi, daha da ilgincî yiğitle aynı seyleri söyledi. Burak ı da cok begendim ben, kesinlikle sallamıyor. Nokta atısı yaptı. Yiğit ve burak ikisi de mart ayında A ve N harfli biriyle tanısacagımı ve mayısta birlikte olacagımı soyledi. İkisi de aynı tarifi verdi ve henü tanımadıgım biriymiş. Ve ikisi de iş baglantılı tanıyacagımı soyledi. Bu ne şimdi? Aynı seyi nasıl atabilirler aynı kelimelerle anlamıyorum:)

Burak'a ben de bi süredir aralıklarla baktırıyorum, ilk falı diğerlerine nazaran daha iyiydi tabi ama boş şeyler söylemez gerçekten, anda baya iyiydi bende, gelecek için söylediklerinden de çıkan olmuştu. Yalnız ücreti 40 lira yaptığından beri baktırmıyorum.

Burak la yigit denen kisi ayni kisi olmasin! Yigiti hic begenmemis arkadasim, sizin yazdiklarinizi gordukce cok sasirarak okuyorum ki, arkadasim fal baktirmayi seven biri. Falci larin iyisini de kotusunu de bilir.

Yigit denen kisiyi hic begenmemis....

Hiç sanmıyorum, Burak'a da Yiğit'e de yüzyüze baktıranlar vardı burda. Ayrıca bi falcıyı herkes beğenecek diye bi şey yok ki.

Hiç sanmıyorum, Burak'a da Yiğit'e de yüzyüze baktıranlar vardı burda. Ayrıca bi falcıyı herkes beğenecek diye bi şey yok ki.

Canim tabi yok ama, gercekten de bilmiyorsa insanlarin parasina ve zamanina yazik degil mi?

Sayfalarda ballandira ballandira yaziliyor ama, bir seyi de bilemedi dedi arkadasim... Bu da onemli bence yorumlari acisindan degil mi?

Canim tabi yok ama, gercekten de bilmiyorsa insanlarin parasina ve zamanina yazik degil mi?

Sayfalarda ballandira ballandira yaziliyor ama, bir seyi de bilemedi dedi arkadasim... Bu da onemli bence yorumlari acisindan degil mi?

tabi ki yazık, ama mesela benim hiç beğenmediğim bi falcı vardı fakat kadının sürekli gelen müşterileri de vardı :) Enerji meselesi sanırım bu. Zaten her dediği çıkan bi falcı olması imkansız, öyle bi beklentim olmadı hiç :)

merhaba bana özelden mesaj yazan arkadaşım özel mesaj hakkım yok istersen mail yazayım ordan ulaş alemiruya@Hotmail.com....asude telde elliye bakıyor iyidir gerçekten emre odakule saka salim çıkmazında kendi yerind ebakıyor yeri çok kolay ve başarılıdır falda 05366 881 31 88 onun no su adresinide kend söyler kafe fiyatları dır fiyatları pahalıcı biri değil...ikisinide önerebilirim gönül rahatlığıyla...

merhaba bana özelden mesaj yazan arkadaşım özel mesaj hakkım yok istersen mail yazayım ordan ulaş alemiruya@Hotmail.com....asude telde elliye bakıyor iyidir gerçekten emre odakule saka salim çıkmazında kendi yerind ebakıyor yeri çok kolay ve başarılıdır falda 05366 881 31 88 onun no su adresinide kend söyler kafe fiyatları dır fiyatları pahalıcı biri değil...ikisinide önerebilirim gönül rahatlığıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…