Mulla konusunda kesinlikle katılıyorum sana,beş yıl önce gitmiştim.O zaman taksim'de galatasaray lisesinin olduğu sokakta bi cafede bakıyordu.Hiçbir dediği çıkmadı.Asla tavsiye etmeyeceğim falcılardandır.Meraba bende sizle gittigim bi kac falciyi paylasicam oncelikle 2 hafta once sali gunu melekler kahvesine gittim kimseyi tanimadigim icin garsona en iyi kimse ona yonlendirmesini rica ettim kadinin adini hatirlamiyorum tam ama arnavutmus konusmasi cok degisikti zayif sanirim kizil sacliydi tatli bir kadindi baya uzun fal bait ama hicbirseyi bilemedi tam ordan ciktim yiruyodum yolda biri cevirdi isde fal baktirdin ama memnun kalmadin dimi dedi gel sana indirim yapim dedi sana soz memnun kalcaksin dedi tamam dedim girdim iceri ASMIN CAFE de ERGIN bakti sole soliyebilirim butun pisikolojimi herseyi bildi suandaki herseyi bildi gelecekle ilgili 3 haftalik bisi verdi bakalim 1 hafta kaldi geriye rahatlamak icin ve bazi seyleri ogrenmek icin gidebilirsiniz gercekten iyi bakiyor 88li top falanda degil hos sohbet biri. Daha sonra bostancida CAFEBErRY de KIZILDERILI MULLA ya gittim sakin gitmeyin adam su gali bakiyor cok korkunc biri zaten gelicekle ilgili birsuru sacma sapan sey soledi 2016 da evlenceksin falan hic biseyi bilemedi ama bazilarida onun icin iyi diyolar. Bilmiyorum bu hafta ici tekrar fal baktiricam ama sizce kime baktirmaliyim kimi tavsiye edersiniz?
Bunlardan Elmira,Ayhan ve Yiğit,i bilirim.Üçününde hiçbi dediği çıkmadı aslada tavsiye etmem.Hadi Ayhan ve Yiğit cafe fiyatı eğlencelik bile denenebilir.Ama Elmira iki yıl önce 75 tl idi evine gitmiştim,an itibariyle beni iyi yemiş çünkü gelecek apayrı bi çizgide ilerledi.Paranıza yazık derim.
Bahsettigin dejavu yigit mi, telwe yigit mi? Bîr de ben la porte ayhandan bahsetmiştim?
Forumda adı geçen falcılarla ilgili yorumlarımı yazmak istedim;
1. Emine Akkaya: 1.5 sene boyunda ayda 1 kez giderdim. durumu iyi analiz eder, nokta atışı yapar ama ileriye dönük söyledikleri hem saçma hemde çıkmaz, nokta atışları var diye ileriye dönük söylediklerine takılmayın derim. 5dk da fal biter.
2. Çekmeköy Nil: Nil'e de uzun zaman gitmiştim burda beğenenlerin referansı olmasa asla tekrar tekrar gitmezdim. Nokta atışı yok, çok genel bir fal, iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım.
3. Burak: Burağa 1 kereden fazla baktırmayın derim. İlk falı iyidir, durumu bilir, sonrakileri ezbere bağlar, söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.
4. Ailem Cafe Gülşen: Falı saçma geldi bana. Ailedekilerde hastalık bulmaya çalışıyor, hepsini saydı ama tutturamadı.
5. Bunk Cafe Kerim: (eskiden melekler kahvesindeymiş): Kerimi beğendim. Kişilik analizi çok iyiydi, beni benden iyi anlattı diyebilirim, durum analizide iyiydi. Geleceği Allah bilir diyorum onlarınki sadece tahmin.
6. Berk: Son dönemde tanişip da memnun kaldığım tek kişi. Durugörüsünü ve enerjisini beğeniyorum. Durum neyse söylüyor. Özellikle sorularımla ilgili net cevaplar alabiliyorum.
Yiğit dejavu.Ayhan a çok uzun zaman oldu cafenin adı net aklımda değil ama nerden baksan dört yılı rahat var ve o zaman Ayhan ışık sokaktaydı istiklâlde ha bide en önemli fark bu olabilir karışıklığı önlemek açısından benim Ayhan gay di.
Yani aynı kişilermidir bilmiyorum,ayhan zaten çok rastlanır bi isim olduğu için ayırt edilemiyoda.Mesela Niko,Mulla karıştırmanın imkânı yok kesin o kişi diyor insan.Ama yiģit bakırköyde ve ayhansa istiklâlde idi.Belki farklı falcı olabilir dediğin gibi.Peki senin Ayhan gay mi?Benim bahsettigim farklı o zaman, ben telwede eskiden calısan yiğitden bahsediorum. Ayhansa hep kadıkoydeydı 2003 ten beri, taksîmde calısmadı bildiğim kadarıyla..
Evet ayni kisiden bahsediyoruz cadi cafe emine.. genel bakim sanirim 200tl idi baktirmadim. Kahve fali daha cok 1 kezde tarot denedim ama toplamda 7-8kez gitmisimdir, durugorusu gayet iyi az ve oz.. gelecek derseniz sadece tahminden ibaret.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi 2 kere gitmiştim genel bakım için. İlk gittiğimde ailece sölediği herşeyi yaşamıştık. 2. gittiğimde ise yine birçok şey söyledi ama henüz zamanları var çıkarmı çıkmazmı bilemiyorum. O nedenle fikir almak istedim sizden.
Yani aynı kişilermidir bilmiyorum,ayhan zaten çok rastlanır bi isim olduğu için ayırt edilemiyoda.Mesela Niko,Mulla karıştırmanın imkânı yok kesin o kişi diyor insan.Ama yiģit bakırköyde ve ayhansa istiklâlde idi.Belki farklı falcı olabilir dediğin gibi.Peki senin Ayhan gay mi?
Kizlar telden nasil baktiriyorsunuz ne fali bakiyorlar
Dejavu Yigitle telwe yiğit farklı onu biliyorum da ikisi de bakırkoydeler ondan karısıyor. Zaten telwede değil artık. Sanırım onun sa arzuhal cafe ve Emelim cafe gecmişi var ama o donemleri bilmediğimden emin değilim. Benim ayhan da sanırım gay ama o hiç baska yerde calısmadı. Zaten erkek falcıların nedense yarısı ya gay veya gay gibi davranıyor:) Forumda bahsedilen bir Ayhan daha vardı belki senin baktırdıgın odur. Benim bahsettiğim cafenin bodrum katında tek basına bakar ve yuzune bakıp konusur.
Merhaba ozelden msj hakkım yok, burak karlama falı bakıyor 40 tl, yigit tarot+su falı bakıyor 60 tl. Onceki sayfalarda burakın telefonu var ama yiğitin telini buraya yazamam izin almadım, eski uyelerde teli var, ladyindark, svetlana27 onlar size verebilir. Sevgiler
Sen Yiğit ten memnun kaldınmı peki daha doğrusu dedikleri çıktımı?10 yıldır elimin uzandığı her falcıya gittim teldede baktırdım,simdi onlineye sardım.Hep Binnaz abla topiğinde yazıyorum zaten.Yani önerirmisin Yiğit'i (benim baktırdığım Yiğit olmadığını düşünerek soruyorum,yoksa diğer Yiğit bedava baksa baktırmam vallahi.)
Anlıyorum bu kişiler en az olumsuz yorum alanlar.Tabii en önemli şey gelecek.Şimdi düşünüyorumda eskiden ağzımı açık bırakan an itibariyle şok eden falcıların gelecekte hiçbir dediği çıkmadı.Geleceği tutturan falcı bulmak hakikaten büyük başarı.Yoksa geçmişi bilmiş,şu anı tutturmuş bunlardan bananeee.Geçmiş yaşandı bitti,e şu anı ben zaten biliyorum,falcı bana gelecekten haber vermeli.Hiçbirimiz geçmişi yâd etmek için para vermiyoruz.Şubatta Yiğit le ilgili yorumunu bekliyor olacağım.Yiğitin gelecekle ilgili performansını subat gibî tescil edebilirim. Bu isimleri yazmamın amacı hem fikir almak hem de forumu taradıgınızda gelecek öngörüleri noktasında diğer isimlere göre cok daha fazla pozitif yorum olması:):. Mesela o kadar baktıranların içinde sadece 1-2 kişi olumsuz yorum yapmış ki o da normal bence.
Tabii haber veririm ki cıkarsa burak ve yiğitin bir söylediği cıkmıs olur. Ama tabii yetmez asıl nisan- mayıs için bi öngörüleri var kî o da olursa ayrıca haber vericem:)Anlıyorum bu kişiler en az olumsuz yorum alanlar.Tabii en önemli şey gelecek.Şimdi düşünüyorumda eskiden ağzımı açık bırakan an itibariyle şok eden falcıların gelecekte hiçbir dediği çıkmadı.Geleceği tutturan falcı bulmak hakikaten büyük başarı.Yoksa geçmişi bilmiş,şu anı tutturmuş bunlardan bananeee.Geçmiş yaşandı bitti,e şu anı ben zaten biliyorum,falcı bana gelecekten haber vermeli.Hiçbirimiz geçmişi yâd etmek için para vermiyoruz.Şubatta Yiğit le ilgili yorumunu bekliyor olacağım.
Teşekkür ederim cevapladığınız için..Emreye gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda
özel mesaj hakkım yok malesef bana mail adresini mesaj atabilirsen hicran ablanın bilgilerini verebilirim sana nokta atışından çok daha fazlası var... Birsen ile benim enerjim mi tutmadı bilmiyorum gittiğimde evi tıklım tıklımdı ama hiç memnun kalmadım kendisinden ne geçmiş ne gelecek nede bugün hepsi fos bana göre...
Slm adies, hicran hanım telefonuma bakmıyor, nasıl ılaşırız kendisine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?