İstanbul'da Fal - Falcılar

Mulla konusunda kesinlikle katılıyorum sana,beş yıl önce gitmiştim.O zaman taksim'de galatasaray lisesinin olduğu sokakta bi cafede bakıyordu.Hiçbir dediği çıkmadı.Asla tavsiye etmeyeceğim falcılardandır.

Bahsettigin dejavu yigit mi, telwe yigit mi? Bîr de ben la porte ayhandan bahsetmiştim?

Bahsettigin dejavu yigit mi, telwe yigit mi? Bîr de ben la porte ayhandan bahsetmiştim?

Yiğit dejavu.Ayhan a çok uzun zaman oldu cafenin adı net aklımda değil ama nerden baksan dört yılı rahat var ve o zaman Ayhan ışık sokaktaydı istiklâlde ha bide en önemli fark bu olabilir karışıklığı önlemek açısından benim Ayhan gay di.

Simdi hatırladıımmm Gülşen i.Cihangir'deki Ailem cafe değilmi bahsettiğiniz?Gülşen eskiden melekler kahvesindeydi.Ordayken ya randevuyla giderdim yada gittiğimde sırası dolu olurdu baktıramazdım.Meleklerin en popüler falcısıydı diyebilirim.Ufak tefek söyledikleri dışında pek bi dediği çıkmamıştır.Ama kendisini severim,tatlı ,hoş sohbet bi kızdır.Yedi sekiz defa baktırmışımdır herhalde meleklerdeyken.

Benim bahsettigim farklı o zaman, ben telwede eskiden calısan yiğitden bahsediorum. Ayhansa hep kadıkoydeydı 2003 ten beri, taksîmde calısmadı bildiğim kadarıyla..

Benim bahsettigim farklı o zaman, ben telwede eskiden calısan yiğitden bahsediorum. Ayhansa hep kadıkoydeydı 2003 ten beri, taksîmde calısmadı bildiğim kadarıyla..
Yani aynı kişilermidir bilmiyorum,ayhan zaten çok rastlanır bi isim olduğu için ayırt edilemiyoda.Mesela Niko,Mulla karıştırmanın imkânı yok kesin o kişi diyor insan.Ama yiģit bakırköyde ve ayhansa istiklâlde idi.Belki farklı falcı olabilir dediğin gibi.Peki senin Ayhan gay mi?

Evet ayni kisiden bahsediyoruz cadi cafe emine.. genel bakim sanirim 200tl idi baktirmadim. Kahve fali daha cok 1 kezde tarot denedim ama toplamda 7-8kez gitmisimdir, durugorusu gayet iyi az ve oz.. gelecek derseniz sadece tahminden ibaret.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi 2 kere gitmiştim genel bakım için. İlk gittiğimde ailece sölediği herşeyi yaşamıştık. 2. gittiğimde ise yine birçok şey söyledi ama henüz zamanları var çıkarmı çıkmazmı bilemiyorum. O nedenle fikir almak istedim sizden.

Rica ederim ne demek.Dediğim gibi bende tutmadı ama umarım güzel şeyler söylediyse size çıksın.Emine'nin bide ben kendisine pek ısınamadım.Yani biraz ukala gelmişti bana.Bide o dönem tam flash tvde ruya yorumladığı en popüler olduğu dönemdi.Belki onun havasındaydı bilmiyorum ama itici bi kadın ya.

Ben kesinlikle dejavudakileri onermiyorum 2 yil once baktirdim bende adini tam hatirlamiyorum tavsiye uzerine gittim sanirim yigitti ama emin degilim cok hizli konusuyodu isim tahmin ediyo evet ama harfleri sayiyo zaten ilk sasirmisdim ama bana tarih verdi ve dedikleri cikmadi o tarih gecti 1 ay sonra tekrar gittim gene tarih verdi ve gene cikmadi arkadaslariminda gelecekle ilgili olan seyleri i bilememis ama onceden yasanan ve yasadigin seyleri gercekten biliyo yani aslinda onlari biz yasadik biz biliyoruz bunun icin para vermenin anlami yokki onemli olan gelecekle ilgili bisiler tutturmasiydi kesinlikle tavsiye etmiyorum dejavuyu.

Dejavu Yigitle telwe yiğit farklı onu biliyorum da ikisi de bakırkoydeler ondan karısıyor. Zaten telwede değil artık. Sanırım onun sa arzuhal cafe ve Emelim cafe gecmişi var ama o donemleri bilmediğimden emin değilim. Benim ayhan da sanırım gay ama o hiç baska yerde calısmadı. Zaten erkek falcıların nedense yarısı ya gay veya gay gibi davranıyor:) Forumda bahsedilen bir Ayhan daha vardı belki senin baktırdıgın odur. Benim bahsettiğim cafenin bodrum katında tek basına bakar ve yuzune bakıp konusur.

Kizlar telden nasil baktiriyorsunuz ne fali bakiyorlar

Merhaba ozelden msj hakkım yok, burak karlama falı bakıyor 40 tl, yigit tarot+su falı bakıyor 60 tl. Onceki sayfalarda burakın telefonu var ama yiğitin telini buraya yazamam izin almadım, eski uyelerde teli var, ladyindark, svetlana27 onlar size verebilir. Sevgiler

Yok farklı Ayhan'dan bahsediyoruz sanırım.Ya yanlışım yoksa galiba ben bu Ayhan'a kadınlar kahvesinde baktırmıştım.Ve öyle bodrumda da değildi ,yukarı kata çıktığımı hatırlıyorum.Ancak kadınlar kahvesinin bi bodrum katı var.Kadıköy'de diyosun e hep ordaysa madem demek farklı falcılar.

Sen Yiğit ten memnun kaldınmı peki daha doğrusu dedikleri çıktımı?10 yıldır elimin uzandığı her falcıya gittim teldede baktırdım,simdi onlineye sardım.Hep Binnaz abla topiğinde yazıyorum zaten.Yani önerirmisin Yiğit'i (benim baktırdığım Yiğit olmadığını düşünerek soruyorum,yoksa diğer Yiğit bedava baksa baktırmam vallahi.)

Yiğitin gelecekle ilgili performansını subat gibî tescil edebilirim. Bu isimleri yazmamın amacı hem fikir almak hem de forumu taradıgınızda gelecek öngörüleri noktasında diğer isimlere göre cok daha fazla pozitif yorum olması:):. Mesela o kadar baktıranların içinde sadece 1-2 kişi olumsuz yorum yapmış ki o da normal bence.

Anlıyorum bu kişiler en az olumsuz yorum alanlar.Tabii en önemli şey gelecek.Şimdi düşünüyorumda eskiden ağzımı açık bırakan an itibariyle şok eden falcıların gelecekte hiçbir dediği çıkmadı.Geleceği tutturan falcı bulmak hakikaten büyük başarı.Yoksa geçmişi bilmiş,şu anı tutturmuş bunlardan bananeee.Geçmiş yaşandı bitti,e şu anı ben zaten biliyorum,falcı bana gelecekten haber vermeli.Hiçbirimiz geçmişi yâd etmek için para vermiyoruz.Şubatta Yiğit le ilgili yorumunu bekliyor olacağım.

Tabii haber veririm ki cıkarsa burak ve yiğitin bir söylediği cıkmıs olur. Ama tabii yetmez asıl nisan- mayıs için bi öngörüleri var kî o da olursa ayrıca haber vericem:)
I

Teşekkür ederim cevapladığınız için..Emreye gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda

özel mesaj hakkım yok malesef bana mail adresini mesaj atabilirsen hicran ablanın bilgilerini verebilirim sana nokta atışından çok daha fazlası var... Birsen ile benim enerjim mi tutmadı bilmiyorum gittiğimde evi tıklım tıklımdı ama hiç memnun kalmadım kendisinden ne geçmiş ne gelecek nede bugün hepsi fos bana göre...

Slm adies, hicran hanım telefonuma bakmıyor, nasıl ılaşırız kendisine?

Slm adies, hicran hanım telefonuma bakmıyor, nasıl ılaşırız kendisine?

bugun senın bahsettıgın yıgıtı aradım su falı bakıyomus sımdı bısey sorucam ıcınde bulundugun durumları kendılıgınden bılıyomu yoksa soru sor dıyıp mı baslıyo fala eger ben sorup o cevaplıycaksa ben baktırmam ama kendısı durumları falan bılıyosa o zaman baktırırm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…