İstanbul'da Fal - Falcılar

verdiğin bilgiler icin tesekkur ederim.aynı kısıden bahsedıyoruz sanıyorum fakat ben nostradamus cafede baktırmadım.kendı ofısıne gıttım.kımya sugezer adı altında kadıkoyde bır ofısı var.gecmısle alakalı hıcbırsey soylemedı.sadece gelecek uzerıne konustu ve garantılı konustu.bılmıyorum kafam karıstı?tabıkı gelecegı Allahtan baska kımse bılemea ama bır umut ıste sızın dedıgınızle aynı kısı herhalde?cunku ben o cafeye gıtmedım.

bende artik eminim..yigit dedigin bakirkoy dejavu yigit mi..gecen bir kiz soylemisti cok iyi diye..kahvemi tarotmu bakiyormus unutyum simdi bisiler demisti

tabı haber verırım.bende gecen senekı yorumlara bakarak sordum nıluferı.aslına bakarsanız acıkcası ben hangı falcıya gıttıysem hıcbır dedıgı cıkmıyor bana.cok denedım cıkmıyor.uzun bır suredır ara vermıstım fal baktırma durumlarına.şimdi yine basladım.gecen gun kadıkoyde kımya dıye bırıne gıttım ama ne derece bılecek bılemıyorum.gecmısle alakalı hıcbırsey soylemıyor.sadece gelecek.tabıkı gelecegı Allahtan baska kımse bılemez ama işte bır ümit insan baktırıyor.cok metnını duymustum kımyanın
buarada sızın super dıyebılecegınız ve baktırıp sahıt oldgunuz falcı var mı?sımdıden bılgıler ıcın tesekkurler

fılız hanımın numarasını anlamam mumkun mu
dedıklerı cıktı mı acaba?

nil hanımın numarasını rıca edebılır mııyım
yazabılır msınız

lutfen nıl hanımın numarasını yazabılır mısınız?ben sıtede yenıyım
ozelden mı yazarsınız acaba zahmet olmazsa?

nıl hanımın telefon numarasını yazarsanız cok sevınırım.sız memnun kaldınız mı?dedıklerı cıktım mı
tesekkurler

millet şu Yiğit için konuşuyorum 2 saattir arıyorum telefonlarıma cevap veren yok bide parayı da yatırmıştım msjlara cevap veren yok bi faldan dolandırılmadığım kalmıştı oda oldu galiba

millet şu Yiğit için konuşuyorum 2 saattir arıyorum telefonlarıma cevap veren yok bide parayı da yatırmıştım msjlara cevap veren yok bi faldan dolandırılmadığım kalmıştı oda oldu galiba

O kadar soyluyorum su yaanlara hemen itimat etmeyin diye! Her yazana hemen inaniyorsunuz! Yapmayin arkadaslar!

az önce görüştüm bayağı iyiydi sanırım ön yargılı davranmışım (( tavsiye ediyorum sizee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…