Merhaba ,KImya eskiden cok sik gittigim bi falciydi. Nostradamus cafede tanidim kendini acikcasi anlik durumlari kisi tarifleri cok iyiydi AMA asla ve asla gelecekle ilgili soyledikleri tutmadi malesef..bende ne hikmetse buyuk bi beklentiyle surekli kendisine gittim acayip kesin konusur hatta bana dedigi sey olmazsa fali birakirim iddasina kadar ..yani asik oldugum Adam gitti baskasiyla evlendi bende salak gibi benle evlencegimi dusundum..yani aslinda biz kendimizi enayi yerine koyuyoruz hata bizim bu arkadaslarin degil. Ben ondan sonra hic bi falciya gitmedim cunku gercek ancak gelecekte sakli. Bu froum mail adresime arada forum sayfasi gelir bende bakarim ve hepde acirim yazik umitlenmek fena bi durum...ayrica bu insalar o kadar fal bakiyorlar ki her energi iyi degildir sizler arasinda garip linkler kuruyorlar hatta sacma bi sekilde bagimli oluyorsun. Islerin aksine yolunda gitmez, partnerinle iyiyken birde kotu olursun, bereketin kalmaz ..ben cozmic energy sistemi ogrendim ve uzerinde calisiyorum bu islerin ne kadar tehlikeli ve bos isler oldugunu o zaman daha net gordum...herkese bol sans
benimde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine birine telefonda baktırdım inanın 1 gün şokunu atlatamadım.adam sanki akrabam
bende artik eminim..yigit dedigin bakirkoy dejavu yigit mi..gecen bir kiz soylemisti cok iyi diye..kahvemi tarotmu bakiyormus unutyum simdi bisiler demisti
bana da yolliabilir misiniz telefonu??
bana da yolliabilir misiniz telefonu??
telefonda baktırdıgınız kısıye nasıl ulasabılırız?
ve gelecekle ılgılı soyledıklerı cıktı mı
burdan aldığım numara üstüne dün filiz hanıma gittim .son müsteri olmam nedeniyle sanırım 40 dakika fal baktı 20 dakika kadar da sohbet ettik.öncelikle 2 tavrı güzeldi.1. si benim kıstasım herşey allah tan tavrı 2. si su mu tarot mu baktırsam diye sordum(su:40 tl,tarot:25)su da göreceğimi tarotta da görebiliyorum fark sadece fiyatta demesi.ben de tarot baktrdım:) çok da memnun kaldım verdiği zaman çok kısa zaten çıkarsa hemen yazıcam ve beni de ara dedi onu da arıycam...ama tarotla resmen isim verdi diyebilirim..çok detay bildi..gelecek için beklemek lazım..ama ben çok beğendim..2.defa gidilebilir özellikle dedikleri olursa:):)
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
ben yarın gidicem, paylaşırım sonucu
Canım sana mesaj yazdım özelden..Mail adresimi de yazdım..Gönderirisen çok sevinirim..O kadar bekleyen var ki anlatamam...şimdiden teşekkürler..bu arada ben daha önce baktırmıştım Nil hanıma çok memnun kalmıştım..tamamen tesadüf olmuştu...şimdi yıldızname baktırmak istiyorum..
Birşey değil canım....Nil Hanım gördüğüm tanıdığım en iyi kahve falı yorumcusu..Bana inanılmaz şeyler söylemiş ve bilmişti...Hala etkisindeyim üstelik olmaz mümkün değil demiştim..Hepsini yuttum sözlerimin:)
Ne uzun yazı böyleee hangisi iyi şimdi. dimo cafe fatoş mu? yoksa niko mu? isme bak niko
Ben de istiyoruuuuum..... Lütfeeenn .... :):26::26:
millet şu Yiğit için konuşuyorum 2 saattir arıyorum telefonlarıma cevap veren yok bide parayı da yatırmıştım msjlara cevap veren yok bi faldan dolandırılmadığım kalmıştı oda oldu galiba
millet şu Yiğit için konuşuyorum 2 saattir arıyorum telefonlarıma cevap veren yok bide parayı da yatırmıştım msjlara cevap veren yok bi faldan dolandırılmadığım kalmıştı oda oldu galiba
O kadar soyluyorum su yaanlara hemen itimat etmeyin diye! Her yazana hemen inaniyorsunuz! Yapmayin arkadaslar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?