İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal biraz konsantrasyon işi bîlemiyoruz tabii o gun yigit kotu gununde olabilir, insan sonucta. Ben de fal baktırırım sıkca ama gercekten hic soru sormadan guzel baktı ve bildikleri cok detay seylerdi. Bazen insana beklediklerinin dısında seyler soyleyince mutsuz da olabiliyor însan bilemiyorum. Buragı gordum, yigit de bakırkoye cagırdı uzak oldugu icin telde baktırdım. Aynı kişi degiller. Ama begenmeyebilirsiniz, ben cok begendim. Tanimamasina ve ilk kez aramama ragmen ismimle hitap etti. Neyse benim yorumlarim bunlar.

Meraba bende sizle gittigim bi kac falciyi paylasicam oncelikle 2 hafta once sali gunu melekler kahvesine gittim kimseyi tanimadigim icin garsona en iyi kimse ona yonlendirmesini rica ettim kadinin adini hatirlamiyorum tam ama arnavutmus konusmasi cok degisikti zayif sanirim kizil sacliydi tatli bir kadindi baya uzun fal bait ama hicbirseyi bilemedi tam ordan ciktim yiruyodum yolda biri cevirdi isde fal baktirdin ama memnun kalmadin dimi dedi gel sana indirim yapim dedi sana soz memnun kalcaksin dedi tamam dedim girdim iceri ASMIN CAFE de ERGIN bakti sole soliyebilirim butun pisikolojimi herseyi bildi suandaki herseyi bildi gelecekle ilgili 3 haftalik bisi verdi bakalim 1 hafta kaldi geriye rahatlamak icin ve bazi seyleri ogrenmek icin gidebilirsiniz gercekten iyi bakiyor 88li top falanda degil hos sohbet biri. Daha sonra bostancida CAFEBErRY de KIZILDERILI MULLA ya gittim sakin gitmeyin adam su gali bakiyor cok korkunc biri zaten gelicekle ilgili birsuru sacma sapan sey soledi 2016 da evlenceksin falan hic biseyi bilemedi ama bazilarida onun icin iyi diyolar. Bilmiyorum bu hafta ici tekrar fal baktiricam ama sizce kime baktirmaliyim kimi tavsiye edersiniz?

Bu arada bazen karsı tarafa geciyor, arayıp oyle bî planı varsa denk getirebilirsin. Annem de baktırdı o da cok begendi Burak ı.

bide ona baktırıyım bizim halimiz ne olcak bilmiyorum bu fal sigara gibi bağımlılık yapıyor:13:

Kızlar Emine Akkaya hakkında görüşü olan varmı? Ben yıllardır bir çok falcıya gitmişimdir. Çoğu da sizin sitede bahsettiğiniz falcılardı. Sonra baktım ayrı ayrı fala çok para veriyorum. Bir kerede Emine Akkaya'yı denemek istedim. İlk gittiğimde dediği bir çok şeye inanmamıştım veya inanmak istememiştim. Derken zaman içinde bana söylediklerinin doğruluğunu fark ettim. Dediği bir çok şeyi yaşadım. Aradan baya zaman geçince tekrar gittim ve ilginçtir ki yine birebir bir çok şeyi bana söyledi. Ayrı ayrı 5-6 kişiye baktırmaktansa bir kere adam akıllı baktırmak mantıklı geliyor. İçinizden kendisine gidip memnun kalan varmı?

Merhaba sizinle paylaşmak istedim;

Geçenlerde Arzuhal cafe de sahibi değil diğeri hafif toplu olan arzu ya zen tarot baktırdım.Müthiş tespitlerde bulundu.Çok temiz kalpli biri sanki içimi okudu..İnşallah dedikleri çıkar çıkarsa buraya yazacagım.
Dejavu Neşe kesinlikle tavsıye etmıyorum.Artık sordugu sorulara gore falı yonlendırıyor eskiyi bilemem ama iyi diyenlerde var ama kesinlikle gitmem bir daha.Aynı şekilde Edi de bana cok iyi bir yorumcu olarak aklımda kalmadı.
Violet Nuray; tarot bakıyor geçmiş ve şuan tespitleri iyi ama gelecekle ilgili dedikleri henuz gercekleşmedi. Ama Fal esnasında birşey soylemişti ben aynı cumlelerı karsı taraftan duymuştum.Tespitler iyi..
Talin:tarot fıyatını 50 lira yapmış ama kesinlikle bana dedıklerı cıkmadı.zaten fal bakarkenkı tavrını da hıc begenmedım bir lakaitlik fal a mı bakıyor yanındakı masayla mı sohbet edıyor daha fazla anlams degılım.Konsantre olamadı kesınlıkle fala ama 50 lırayı almayı biliyor. bır daha gıtmem.
Laf cafe Çiğdem: bence saatlerce beklemeye değecek bir fal dedgildi kesınlıkle bana yuzeysel bir fal ızlenımı verdı.

Merhaba sizinle paylaşmak istedim;

Geçenlerde Arzuhal cafe de sahibi değil diğeri hafif toplu olan arzu ya zen tarot baktırdım.Müthiş tespitlerde bulundu.Çok temiz kalpli biri sanki içimi okudu..İnşallah dedikleri çıkar çıkarsa buraya yazacagım.
Dejavu Neşe kesinlikle tavsıye etmıyorum.Artık sordugu sorulara gore falı yonlendırıyor eskiyi bilemem ama iyi diyenlerde var ama kesinlikle gitmem bir daha.Aynı şekilde Edi de bana cok iyi bir yorumcu olarak aklımda kalmadı.
Violet Nuray; tarot bakıyor geçmiş ve şuan tespitleri iyi ama gelecekle ilgili dedikleri henuz gercekleşmedi. Ama Fal esnasında birşey soylemişti ben aynı cumlelerı karsı taraftan duymuştum.Tespitler iyi..
Talin:tarot fıyatını 50 lira yapmış ama kesinlikle bana dedıklerı cıkmadı.zaten fal bakarkenkı tavrını da hıc begenmedım bir lakaitlik fal a mı bakıyor yanındakı masayla mı sohbet edıyor anlams degılım.Konsantre olamadı kesınlıkle fala ama 50 lırayı almayı biliyor. bır daha gıtmem.
Laf cafe Çiğdem: bence saatlerce beklemeye değecek bir fal dedgildi kesınlıkle bana yuzeysel bir fal ızlenımı verdı.

Teşekkür ederim cevapladığınız için Emre yi denemeyi düşünüyorum..

Teşekkür ederim cevapladığınız için..Emreye gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda

Forumda adı geçen falcılarla ilgili yorumlarımı yazmak istedim;

1. Emine Akkaya: 1.5 sene boyunda ayda 1 kez giderdim. durumu iyi analiz eder, nokta atışı yapar ama ileriye dönük söyledikleri hem saçma hemde çıkmaz, nokta atışları var diye ileriye dönük söylediklerine takılmayın derim. 5dk da fal biter.

2. Çekmeköy Nil: Nil'e de uzun zaman gitmiştim burda beğenenlerin referansı olmasa asla tekrar tekrar gitmezdim. Nokta atışı yok, çok genel bir fal, iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım.

3. Burak: Burağa 1 kereden fazla baktırmayın derim. İlk falı iyidir, durumu bilir, sonrakileri ezbere bağlar, söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.

4. Ailem Cafe Gülşen: Falı saçma geldi bana. Ailedekilerde hastalık bulmaya çalışıyor, hepsini saydı ama tutturamadı.

5. Bunk Cafe Kerim: (eskiden melekler kahvesindeymiş): Kerimi beğendim. Kişilik analizi çok iyiydi, beni benden iyi anlattı diyebilirim, durum analizide iyiydi. Geleceği Allah bilir diyorum onlarınki sadece tahmin.

6. Berk: Son dönemde tanişip da memnun kaldığım tek kişi. Durugörüsünü ve enerjisini beğeniyorum. Durum neyse söylüyor. Özellikle sorularımla ilgili net cevaplar alabiliyorum.

Forumda adı geçen falcılarla ilgili yorumlarımı yazmak istedim;

1. Emine Akkaya: 1.5 sene boyunda ayda 1 kez giderdim. durumu iyi analiz eder, nokta atışı yapar ama ileriye dönük söyledikleri hem saçma hemde çıkmaz, nokta atışları var diye ileriye dönük söylediklerine takılmayın derim. 5dk da fal biter.

2. Çekmeköy Nil: Nil'e de uzun zaman gitmiştim burda beğenenlerin referansı olmasa asla tekrar tekrar gitmezdim. Nokta atışı yok, çok genel bir fal, iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım.

3. Burak: Burağa 1 kereden fazla baktırmayın derim. İlk falı iyidir, durumu bilir, sonrakileri ezbere bağlar, söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.

4. Ailem Cafe Gülşen: Falı saçma geldi bana. Ailedekilerde hastalık bulmaya çalışıyor, hepsini saydı ama tutturamadı.

5. Bunk Cafe Kerim: (eskiden melekler kahvesindeymiş): Kerimi beğendim. Kişilik analizi çok iyiydi, beni benden iyi anlattı diyebilirim, durum analizide iyiydi. Geleceği Allah bilir diyorum onlarınki sadece tahmin.

6. Berk: Son dönemde tanişip da memnun kaldığım tek kişi. Durugörüsünü ve enerjisini beğeniyorum. Durum neyse söylüyor. Özellikle sorularımla ilgili net cevaplar alabiliyorum.

Siz Emine Akkaya'ya kahve falı mı baktırdınız yoksa genel bakım mı yaptırdınız? Ben 2 kere gittim kendisine ikisinde de genel bakım yaptırdım yani ailem dahil herkesin falına baktı. Süre olarak da 1 saatten fazla sürdü. Aynı bayandan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Benim dediğimin ofisi taksimde.

Evet ayni kisiden bahsediyoruz cadi cafe emine.. genel bakim sanirim 200tl idi baktirmadim. Kahve fali daha cok 1 kezde tarot denedim ama toplamda 7-8kez gitmisimdir, durugorusu gayet iyi az ve oz.. gelecek derseniz sadece tahminden ibaret.

Forumu bastan asagi tarafigimda 1-2 olumsuz yorum haricinde gelecek tahminlerinde en tutarli kisilerin su isimler oldugu sonucunu cikardim, hepsi herkese her zaman tutturacak diye de bir sey yok tabii, nostradamusun bile cikmayan ongoruleri var neticede :))) elmira, ayhan, burcu, burak ve yigit.. Bunlarla ilgili yorumunuz var mi, veya genel begeninin ( gelecek ongorusu acsından) yuksek oldugu kişiler.. Yani 20 kişi baktırıp 15 i öngörülerinin iyi oldugunu gorduyse o tarz kişilerden bahsediyorum. Anı bilen falcı değil veya o an için memnun kaldıgınız kişiler degil zamanla soylediklerini yasadıklarınız diyelim. Tarih konusu cok da onemli degil cunku sarkabilir falın en zor kısmı bence tarih yine de tarih konusunda özellikle basarılı olanlar varsa ve belirtebilirseniz super olur..

Bunlardan Elmira,Ayhan ve Yiğit,i bilirim.Üçününde hiçbi dediği çıkmadı aslada tavsiye etmem.Hadi Ayhan ve Yiğit cafe fiyatı eğlencelik bile denenebilir.Ama Elmira iki yıl önce 75 tl idi evine gitmiştim,an itibariyle beni iyi yemiş çünkü gelecek apayrı bi çizgide ilerledi.Paranıza yazık derim.

Evet ayni kisiden bahsediyoruz cadi cafe emine.. genel bakim sanirim 200tl idi baktirmadim. Kahve fali daha cok 1 kezde tarot denedim ama toplamda 7-8kez gitmisimdir, durugorusu gayet iyi az ve oz.. gelecek derseniz sadece tahminden ibaret.

Emine akkaya ya bende gittim.Üç yıl oldu sanırım.Dediğiniz gibi taksim cadı cafe mekân.Tarot baktırmıştım.50 tl idi galiba yanlış hatırlamıyosam o zaman.Kısacık bakıyo ,ben çok soru sorduğum icin birazcık uzatmıştım eğer ki konuşmayan biriyseniz üç dakikada yollayıverir.Biraz suratsız bi görüntüsü var,cafenin adı gibi bi kadın.İki üç cümle kuruyor en başta hayıe yok falan derseniz gönderiyo enerjim tutmadı başka gün tekrar gel diyor.Abime yapmıştı ordan biliyorum,bi dahada o gitmedi zaten.En doğrusunu yapmış,çünkü bana hiçbi dediği çıkmadı,an itibariylede hiç şaşırtmadı.Rüya yorumunuda 200tl gibi bi ücrete yorumluyodu.Dersiniz Emine ruyayı gerçek yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…