Burak la yigit denen kisi ayni kisi olmasin! Yigiti hic begenmemis arkadasim, sizin yazdiklarinizi gordukce cok sasirarak okuyorum ki, arkadasim fal baktirmayi seven biri. Falci larin iyisini de kotusunu de bilir.
Yigit denen kisiyi hic begenmemis....
pekı sence hangısı daha ıyı burakmı yıgıtmı?
Bu arada bazen karsı tarafa geciyor, arayıp oyle bî planı varsa denk getirebilirsin. Annem de baktırdı o da cok begendi Burak ı.
evet ulaşmak birazcık problemmiş onun dışında herşey çok güzeldi :) :) Gayet başarılı bi yorumcuymuş utandım valla :/
merhaba bana özelden mesaj yazan arkadaşım özel mesaj hakkım yok istersen mail yazayım ordan ulaş alemiruya@Hotmail.com....asude telde elliye bakıyor iyidir gerçekten emre odakule saka salim çıkmazında kendi yerind ebakıyor yeri çok kolay ve başarılıdır falda 05366 881 31 88 onun no su adresinide kend söyler kafe fiyatları dır fiyatları pahalıcı biri değil...ikisinide önerebilirim gönül rahatlığıyla...
merhaba bana özelden mesaj yazan arkadaşım özel mesaj hakkım yok istersen mail yazayım ordan ulaş alemiruya@Hotmail.com....asude telde elliye bakıyor iyidir gerçekten emre odakule saka salim çıkmazında kendi yerind ebakıyor yeri çok kolay ve başarılıdır falda 05366 881 31 88 onun no su adresinide kend söyler kafe fiyatları dır fiyatları pahalıcı biri değil...ikisinide önerebilirim gönül rahatlığıyla...
Forumda adı geçen falcılarla ilgili yorumlarımı yazmak istedim;
1. Emine Akkaya: 1.5 sene boyunda ayda 1 kez giderdim. durumu iyi analiz eder, nokta atışı yapar ama ileriye dönük söyledikleri hem saçma hemde çıkmaz, nokta atışları var diye ileriye dönük söylediklerine takılmayın derim. 5dk da fal biter.
2. Çekmeköy Nil: Nil'e de uzun zaman gitmiştim burda beğenenlerin referansı olmasa asla tekrar tekrar gitmezdim. Nokta atışı yok, çok genel bir fal, iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım.
3. Burak: Burağa 1 kereden fazla baktırmayın derim. İlk falı iyidir, durumu bilir, sonrakileri ezbere bağlar, söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.
4. Ailem Cafe Gülşen: Falı saçma geldi bana. Ailedekilerde hastalık bulmaya çalışıyor, hepsini saydı ama tutturamadı.
5. Bunk Cafe Kerim: (eskiden melekler kahvesindeymiş): Kerimi beğendim. Kişilik analizi çok iyiydi, beni benden iyi anlattı diyebilirim, durum analizide iyiydi. Geleceği Allah bilir diyorum onlarınki sadece tahmin.
6. Berk: Son dönemde tanişip da memnun kaldığım tek kişi. Durugörüsünü ve enerjisini beğeniyorum. Durum neyse söylüyor. Özellikle sorularımla ilgili net cevaplar alabiliyorum.
Siz Emine Akkaya'ya kahve falı mı baktırdınız yoksa genel bakım mı yaptırdınız? Ben 2 kere gittim kendisine ikisinde de genel bakım yaptırdım yani ailem dahil herkesin falına baktı. Süre olarak da 1 saatten fazla sürdü. Aynı bayandan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Benim dediğimin ofisi taksimde.
Forumu bastan asagi tarafigimda 1-2 olumsuz yorum haricinde gelecek tahminlerinde en tutarli kisilerin su isimler oldugu sonucunu cikardim, hepsi herkese her zaman tutturacak diye de bir sey yok tabii, nostradamusun bile cikmayan ongoruleri var neticede :))) elmira, ayhan, burcu, burak ve yigit.. Bunlarla ilgili yorumunuz var mi, veya genel begeninin ( gelecek ongorusu acsından) yuksek oldugu kişiler.. Yani 20 kişi baktırıp 15 i öngörülerinin iyi oldugunu gorduyse o tarz kişilerden bahsediyorum. Anı bilen falcı değil veya o an için memnun kaldıgınız kişiler degil zamanla soylediklerini yasadıklarınız diyelim. Tarih konusu cok da onemli degil cunku sarkabilir falın en zor kısmı bence tarih yine de tarih konusunda özellikle basarılı olanlar varsa ve belirtebilirseniz super olur..
Siz Emine Akkaya'ya kahve falı mı baktırdınız yoksa genel bakım mı yaptırdınız? Ben 2 kere gittim kendisine ikisinde de genel bakım yaptırdım yani ailem dahil herkesin falına baktı. Süre olarak da 1 saatten fazla sürdü. Aynı bayandan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Benim dediğimin ofisi taksimde.
Evet ayni kisiden bahsediyoruz cadi cafe emine.. genel bakim sanirim 200tl idi baktirmadim. Kahve fali daha cok 1 kezde tarot denedim ama toplamda 7-8kez gitmisimdir, durugorusu gayet iyi az ve oz.. gelecek derseniz sadece tahminden ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?