İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana pek bişi sormadı ozel hayattan baslamıstı ben işi merak edyorum dedim, bir de bu ısrarla bişi bekliosuun dedi evet dedim, en fazla 1-2 soru sormuştur o da konuda derinleşmek için. Ben beğendim öyle agızdan laf almaya calışan biri değil. Yorumu sana bırakıyorum son tahlilde:))

pekı sence burakmı daha ıyı yoksa yiğitmi?

pekı sence burakmı daha ıyı yoksa yiğitmi?

İkisi de aynı klasmanda bence cunku nerdeyse aynı falı baktılar bana, aynı seyleri soylediler. Burak da cok iyi bir tercih cunku belli ki hisleri kuvvetli. Yigitin telefonunu svetlana27 den almıştım ki tanımıyorum şahsen, alır almaz aradım, 3 uncu calısta actı ve merhaba..... Hnm dedi ki ismimi bilmesine olanak yok rehberde bile kayıtlı değilim, o da cok enteresan biri. İkisi de tırt değil sen karar ver, umarım memnun kalırsın... Haber verirsen sevinirim...

Biraz aynı falı baktılar cümlemi açayım: gelecekte spesifik tarih verip 1 yılda yaşayacaklarımı tamamen aynı şekilde anlattılar. Ben sormamıştım bile, hani soru sorarsın cevap alırsın ondan bahsetmiyorum. Dejavu oldum o kadar diyeyim..

Sanirim bu dejavudaki yigit bir benimle ilgili seyleri bilemedi 2 kere gittim 2 ay arayla ilk gittigimde haziran dedi diger gittigimde temmuz dedi 2 side cikmadi gecmisi evet iyi biliyo iyi tespot ediyor ama gelecekle ilgili solediklerinin pek ciktigini soliyemem. Hayatimda bir kez bir falciya inanmisdim olay soyleydi bigun arkadaslarla taksime gittik mangonun sokagindan girince bi cafe vardi destan olabilir ama 3 yil oldu hatirlamiyorum bir kadin vardi tavsiye uzerine gitmisdim yildiz fali bakti 3 isim ver dedi verdim bana dediki bunlardan biriyle kavga etmissin suanda subat ayindayiz seni haziranda aricak kadina dedimki ya aramaz asla biliyorm kanli bicakliyiz kadin israr etti ve gercekten haziranda hic beklemedigim anda aradi diger 2 kisiyle ilgilife tum soledikleri dogruydu suanda kadinin ismini hatirlamiyorum en son kurtulusda evinde bakiyodu ama ulasamiyorum hayatimda tek isinin ustasi dicegim falciydi

Yiğit banada hicbisey bilemedi.Kurtuluşta dediğin Rita olabilirmi?Meşhur Rita.

Yiğit banada hicbisey bilemedi.Kurtuluşta dediğin Rita olabilirmi?Meşhur Rita.
Yok rita degildi bulamadim bir turlu kadini ama onceden mangonun sokaginda asagda bi cafede bakiyodu sonra evinde bakmaya basladi kurtulusda oturuyo samanlikta igne ariyorum suanda sanirim :) ama su aralar gercekten iyi tesbitleri olan bir falciya ihtiyacim var yorumlara bakilirsa bole biri yok gibi

Vallaha benim on yıldır tespiti iyi falcıya ihtiyacım var ama bulamıyorum.keşke kadının adını hatırlayabilseydin.Kurtuluşta benim bildiğim bi Anna bide Rita var.Ama haklısın bu şekilde imkânsız bulunmaz.

Bugün sefakot buseye baktırdım ama bana anı bile cok salladı gibi geldi. Su an için fal defterini kapattım. Burak ve yiğitin falı cıkarsa soylerim...

telefonda fal bakanlar belli süre veriyor mu hani tamam doldu falan diye :) kaç dk baktılar size mesela?

telefonda fal bakanlar belli süre veriyor mu hani tamam doldu falan diye :) kaç dk baktılar size mesela?

Yo ben ne kadar telde baktırdıysam rahatça konuşup her sorumu sormuşumdur.Öyle psikiyatr seansı gibi süre doldu fal bitti gibi bişey yok.Falcı söyleyeceğini söyler sen sonra istediğini sorarsın.Ha sen bişey sormazsın yeterli gelirse daha çabuk biter tabi.Ben 30-45 dk. arasıydı sanırım teldeki fallarım.

merhaba kızlar,

kadınlar kulübünü yıllardır takip ederdim,fakat yeni üye olabildim:)Fala çok merakım var.Burada tavsiye ettiğiniz bir çok falcıyı denedim.3 Senelik bir ilişkim var ve sürekli ayrılıp,barışıyoruz.Bir dönem başka biriyle görüşmeye başladı ,beni aldattı.Bir dönem ailesi ile ilgili tuhaf durumlar yaşadım.Bu yüzden de merakımdan sık sık falcıya gitme ihtiyacı hissediyorum.Şuana kadarki deneyimlerimi aktarayım sizlere.Taksim'de Dilek Hanım tünele giderken ismini hatırlayamadığım üst kattalrda bir kafede bakıyor.Kahve falına bakıyor ama fincanla aslında hiç ilgilenmiyor.Söylediklerinin küçük bir kısmı çıktı)Bakırköy Çingene Kafe Aycan Hanım (İskambil kağıtlarıyla ve suya bakıyor.Birkaç defa baktırdım.Bana hep kısa vadeli ve önemsiz şeyler söyledi ve çıktı.Fakat evleneceğimizi söylemişti,hatta tarih vermişti ancak hiçbiri tutmadı.)Bakırköy Kafe Keyif'in üstünde kendine ait yeri var ismi Zeynep Hanım(Tarot,yıldızname,su falı,kahve falı bakıyor.Kendisine yaklaşık 4 senedir giderim.Tarotta ve yıldıznamede gerçekten çok iyi.kısa ve uzun vadeli söylediği hemen hemen her şey çıktı.Ayrıldığımzda asla barışma ihtimali vermediğimde arayacak ve barışacaksınız dedi hep birebir yaşadım.Erkek arkadaşıma yapılan bir takım şeyler vardı,evinde birebir yerlerini söyledi ve söylediği yerlerde yapılan şeyleri buldum.Bir dönem aldatıldım ,aramıza giren kızın ismini bildi.Kısa aralıklarla sürekli giderim kendisine.Arkadaşımı götürmüştüm kendisine.Ve o dönemde arkadaşımın çok çalkantılı bir dönemi vardı ve herkesin başına gelmeyecek standart dışı olaylar yaşamıştı.Hepsini bildi,ki ben gerek arkadaşımı tanıdığım için ,gerekse söyledikleri çok zor gerçekleşecek şeyler olduğu için hiç ihtimal vermemiştim gerçekleşeceklerine.)Bir dönem Ataköy'deki Duygu'ya merak salmıştım.Fakat söylediği hiçbirşey çıkmadı.Aynı mekanda birde ismini net hatırlayamıyorum ama sanırım Hakan'dı ,fal baktırmıştım.Çok entersan küçük detayları bilebiliyor ama yaptığı sanki kafa okumak gibi bir şey.Çok iddaalı konuşmasına rağmen ileriye dönük söylediği hiçbirşey çıkmadı.)Kartal'da tavsiye üzerine evinde bakan Hatice hanım'a gitmiştim,fakat bana söylediği hiçbirşey çıkmadı ve saçmaladı.)

Kadınlar Kahvesi Remziye: Çok gez gittim genelde su falına giderim ona. Verdiği tarihlerden tutun da olaylara kadar henüz çıkmayan bir şey olmadı bana. Nokta atışı diyorum ben onun fallarına. İlk gittiğinizde biraz suratsız olduğunu düşünebilirsiniz ama konuşkandır aslında. Kahve falında da iyidir. Tarot tercih etmez isterseniz açar. Ama ben en çok su falından memnunum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar [/QUOTE]

remziye kaça bakıyor suya acaba?

[
6. Berk: Son dönemde tanişip da memnun kaldığım tek kişi. Durugörüsünü ve enerjisini beğeniyorum. Durum neyse söylüyor. Özellikle sorularımla ilgili net cevaplar alabiliyorum.[/QUOTE]

Berk hakkında biraz daha bilgi istesek, ne kadar ve nerede bakıyor acaba?

Sanirim hemen hemen ayni seyleri yasamisiz ben su zeynep hanimi cok merak ettim tavsiyen uzerine gitmeyi dusunuyorum ne kadara bakiyor acaba hatirliyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…