İstanbul'da Fal - Falcılar

motor ayşe ile ilgili kimse bir şey bilmiyor mu..en azından hala yaşıyor mu?? onu bile söyleseniz sevinirim

Telde bakıyorm u bilmiyorum ben sana ozelden mesaj atıyorum telini detayı oradan konusabilirsin, 2 sene önce kaça baktırmıştın
kafe adı icinde cetinkayanın kendi kafesi zannedersem.

Arkadaşlar Kurtuluşta ki RİTAnın tlf nu arıyorum bilen varsa bana mesaj atabilirmi acaba çok önemli................

özel mesaj hakkım yok ama mailinizi verirseniz gönderebilirim ( çok tavsiye etmemekle birlikte )..

YİĞİT e baktıranlar yorumlarını yazabilir mi ......

YİĞİT e baktıranlar yorumlarını yazabilir mi ......

bu site artık sadece fikir sahibi olmak için başvurulan , fakat fikir beyan edilmeyen bir site olmuş..oysaki eskiden ne güzel yorumlar yapılıyormuş..okudukça inanamıyorum, gitgide daha çekimser ve acımasız oluyoruz herhalde

cok degıl 5 yada 6 sayfa gerıye gıtsenız yıgıtle ılgılı bıcok yorumu okuyabılırsınız ...

damlalar cafe sevinç ve asmin cafe ergin nasıl sizce?
Asmin cafe ergini sormussun ona 3 hafta once baktirdim seni hemen cozuyo o andaki sikintini herseyi karakterini anlatiyo tarih verdi bana 3 hafta sonradiyla ilgili dedigi tarih arasinda dedigi dey oldu bir sey icin daha bi tarih verdi subat ayi icin eger oda olursa paylasicam sizinle ama tavsiye ediyorum ergini taksim melekler kahvesinin sokaginda zaten cafe 20 tleymis aslinda fal ama o gun bana 15 e bakmisdi :)

hmm anladım teşekkür ederim...Anı bilmesinde sıkıntı yok gibi gelmişti bana da..gelecek için çok kafa yormamıştım bilinmez die...teşekkürler...

arkadaşlar bu bahsedilen YİĞİT ile telefonda konuşma fırsatım oldu. Öncelikle günahına gürüyorsam allah affetsin fakat bu kadar kaba ve önyargılı bir adam daha hayatımda görmedim. Ve tam bir yalancı. Önce bana doktordayım diye mesaj ile döndü, daha sonra 11:00de aramış olmama rağmen siz beni bu saatte nasıl ararsınız , belki uyuyorumdur, beni nasıl rahatsız edersiniz diye küfretti..çok şaşkınım ve neye uğradığımı şaşırdım ..YALANCININ önde gideni ve çok kaba..

Sanirim unlu pisikolojisine girmis yazik ben daha aramadim ama suanda cekindim kararsiz kaldim. Uzuldum sizin icin

Arkadaslar soz konusu tartısmaya girmek istememkle birlikte bugun yigitten yuzyuze baktırmak için randevu aldım. Olayı o da bana anlattı. Soz konusu arkadas dun aksam yigitten randevu almak için msj atmıs, yigit de cevap vermemiş, ki musait olmayabilir. Ertesi gün arkadas adresini yigit vermemesine ragmen saat 11:00 de kapısına gelip apartmanın tüm zillerini calıp yigiti sormus. Randevu almadan gelince yaşanan tartışmadır. Ayrıca yigit mesajları da gösterdi maalesef ilk hakaret yigitten gelmemiş. Yigit benim arkadasım değil 2 kere fal baktırdım ama sırf kötülemek için yalan beyanat verip insan karalamayı da dogru bulmuyorum. Orası onun evi cafe değil. Her zaman ulaşılır olmak da zorunda değil, ortada bir sorun varsa hiç bir zaman tek taraflı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…