semahat hanım diye birini duydum. iki zar atım söylüyormuş. sanırım metro ile gidince Kartaltepe durağında iniyorsun. duyan bilen var mı
Evet 60lı yaşlarda esmer bir bayandı...Bir iki sene önce fal baktırmıştım tekrar baktırmak istiyorum fakat bu sefer telefondan baktırmayı duşunuyorum. Kafenin adını hatırlıyorsanız süper olur...En azından telefon numarasını internetten bulabilirim.
Arkadaşlar Kurtuluşta ki RİTAnın tlf nu arıyorum bilen varsa bana mesaj atabilirmi acaba çok önemli................
YİĞİT e baktıranlar yorumlarını yazabilir mi ......
Zeynep hanımın iletişim bilgisini bana yollayabilirmisin acaba çok merak ettim
bu site artık sadece fikir sahibi olmak için başvurulan , fakat fikir beyan edilmeyen bir site olmuş..oysaki eskiden ne güzel yorumlar yapılıyormuş..okudukça inanamıyorum, gitgide daha çekimser ve acımasız oluyoruz herhalde
cok degıl 5 yada 6 sayfa gerıye gıtsenız yıgıtle ılgılı bıcok yorumu okuyabılırsınız ...
mesaj hakkım yok, yiğitin telefonuna nasıl ulaşabilirim..
mesaj hakkım yok, yiğitin telefonuna nasıl ulaşabilirim..
ozel mesaj kutunuza attım:)
Asmin cafe ergini sormussun ona 3 hafta once baktirdim seni hemen cozuyo o andaki sikintini herseyi karakterini anlatiyo tarih verdi bana 3 hafta sonradiyla ilgili dedigi tarih arasinda dedigi dey oldu bir sey icin daha bi tarih verdi subat ayi icin eger oda olursa paylasicam sizinle ama tavsiye ediyorum ergini taksim melekler kahvesinin sokaginda zaten cafe 20 tleymis aslinda fal ama o gun bana 15 e bakmisdi :)damlalar cafe sevinç ve asmin cafe ergin nasıl sizce?
Asmin cafe ergini sormussun ona 3 hafta once baktirdim seni hemen cozuyo o andaki sikintini herseyi karakterini anlatiyo tarih verdi bana 3 hafta sonradiyla ilgili dedigi tarih arasinda dedigi dey oldu bir sey icin daha bi tarih verdi subat ayi icin eger oda olursa paylasicam sizinle ama tavsiye ediyorum ergini taksim melekler kahvesinin sokaginda zaten cafe 20 tleymis aslinda fal ama o gun bana 15 e bakmisdi :)
arkadaşlar bu bahsedilen YİĞİT ile telefonda konuşma fırsatım oldu. Öncelikle günahına gürüyorsam allah affetsin fakat bu kadar kaba ve önyargılı bir adam daha hayatımda görmedim. Ve tam bir yalancı. Önce bana doktordayım diye mesaj ile döndü, daha sonra 11:00de aramış olmama rağmen siz beni bu saatte nasıl ararsınız , belki uyuyorumdur, beni nasıl rahatsız edersiniz diye küfretti..çok şaşkınım ve neye uğradığımı şaşırdım ..YALANCININ önde gideni ve çok kaba..
Sanirim unlu pisikolojisine girmis yazik ben daha aramadim ama suanda cekindim kararsiz kaldim. Uzuldum sizin icin
Kesinlikle aramam, Burak a giderim.
burağın telefonu kapalı inşallah açar..ben de sürekli arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?