yigit cafede bakmıyor canım. Evinde veya telefonda, hoş artık telefonda bakar mı veya kadınlar kulübünden birine bakmak ister mi bilemiyoruz tabii..Bu arada kendisi bakırköyde.
hımm saol bakırköy yakın bana iyi giderim bakarsa haklısın bu ara sinirlidir o şimdi belki ama benim durumum da cok acilne yapayım kafede değilse ayrıldıysa teli de yok ulaşamam ulaşsamda dedğin gibi bi durum olmuş gördüm numarayı istemeye korktum şimdi yazıları okuyunca
bir mail adresi yollarsan bana kimliğini belli etmeyen, ben sana maille yollarım..
Selam,
zor ulaşılmıyor, arayıp açmadığında mesaj atıyordum, mesajıma mutlaka dönüyor aynı gün içinde, dediği saatlerde arayınca açıyor. Aynı gün aradığımda ulaşamadığım olmadı. Ama dediğin gibi bakar mı bilemem.
Yazacaktım ama Babypink100sağolsun yardımcı olmuş sana.peki kafede bakmıyormu yiğit bey? orası cok mu yoğun olur ki gitsem verimli olmazmı acaba ne yapcağımı şaşırdım ya ne kadara bakıyor bir de?
kimliğimle alakalı değil zaten mail adresim:) sorularıma cvp vermek yardımcı olmak isteyen herkes yazabilir teşekkür ederim bu arada serhat_kalav@hotmail.com kaç gün sonra arayayım kızgındır bir de nerden aldım diyeyim ki numarayı kafeye gittim ordanmı aldım diyeyim :)
babypink100 ve alcanzar ikinize de teşekkür ederim ilgilendğiniz için mailime baktım saol
olsun cvp vermek de bir insaniyet sonuçta önemli birşey hepimiz kadınsak ve bu sitedeysek birbirimize yardımcı olmak güzel bir şey
Bu arada geçen aralık ayında yeni birini denemiştim, 2 ay önce Gaziantep'ten gelmiş, damlalar cafede bakıyor, ismi Mustafa. O da oldukça başarılıydı, 1-2 dediği çıktı onun da. Denemek isteyenlerin aklında olsun. 25 tlydi sanırım tarot bakıyor..
Az önce yiğit beni aradı. Açmadım fakat sonra mesaj yollamış...sabah kendisini evden rahatsız eden kişinin ben olduğunu zannederek böyle davrandığını ve özür dilediğini yazmış..bir karışıklık olduğunu yazmış..bu tavrı nedeni ile ve özründen dolayı ben de yarın emniyetteki suç duyurusunu geri çekmeyi düşünüyorum...yazdığım ithamları da çok sinirli bir ruh halimle yazdığımı ve dikkate almamanız gerektiğini düşünüyorum...
kızlar erkek arkadaşıma bir cadı karı büyü yapmış öğrendiğim kadarıyla bir falcı söyledi büyüyü bozarım falan demedi ben de sormadım uzak dur faln demişti herneyse çok güzel bir ilişkim vardı beni aramadn görmeden duramazdı şimdi afedersiniz mal gibi bir şey olmuş çok donuk buzdolabı gibi az konuşuyor ama herkesle aynı olmuş arkadaşları falan da aynı şeyi söylüyor benim gibi bir tuhaf yani çok üzülüyorum bu büyüyü bozabilecek hakikatli birisini tanıyan varmı cok değişmiş lütfen fikri olan varsa yardımcı olun
Sevgili puremyheart, bildiğim kadarıyla bu forumda büyü ve hoca hakkında bahsetmek yasak dolayısıyla forumdan yanıt alamayabilirsin. Bence her falcının söylediğine itibar etme, erkek arkadaşın bir bunalımda da olabilir belki bir sorunu vardır. Falcılar büyü var deyip para koparmaya çalışıyorlar genelde, bu işleri yapan varsa ki ben tanımıyorum para için yapılmaması gereken şeyler. Belki çevrene danışıp parasız dua ile destek olabilecek birilerini bulursun. Bence büyüye hemen itibar etme, her problemde büyü var falan diyor bunlar..Sonra 1000 tlden keseyi açıp 3000-5000 para istiyorlar. Aman ha uzak dur...
hımm anlıyorum saol ama bozarım falan demedi para da istemedi sadece söyledi ve uzak dur dedi sevdiğim adamdan nasıl uzak dururum ben 8 yıllık ilişki ama bir anda bıçak gibi kesildi ne yapcamı bilemiyorum zaten o kadar param da yok ama olsa gercekten düzelse veririm neyse düzelmesini beklemekten başka çare yok sanırım
e-mailine bakar mısın :)
baktım ama bir şey yok başka adrese yanlışlıkla yazmış olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?