Zeynep i bilmiyorum ama burak ve yigit ikisi de iyi. Burak mecidiyeköy trump tower veya telde, yigit bakırköyde evinde veya telde. Burak 40 tl, yigit 60 tl.
Peki telefonda baktirmak sakincali degilmi denedinizmi siz acaba yigiti grrcejten merak ettim cunku
Telefondan kastim hesaba havale yapilicak sanirim bir aksilik olmaz heralde ve fazla musit degil demisler guvenilirmi acaba
merhaba hanımlar
geçen gün alibeyköydeki ebru hanımın numarasını sormuştum.kendisine ulaşmak istiyorum.
bu arada bana da özelden numarayı soranlar olmuş ancak numara henüz elime geçmedi.
ayrıca özelden mesaj gönderemiyorum.eğer DeHan a mesaj yazabilirseniz daha çabuk sonuç alabiliriz.
burdan cok kişi baktırdı kımsede parayı yatırdım ama falıma bakılmadı demedı sadece ulaşmak bıraz zor oluyomus o da yogunluktan galıba
Peki denemekte fatda var sanirim :) rica etsem buragin vr yigitin numralarini verebilirmisiniz acaba
bende de var ben yollayım cnm:128:
Yigitin numarasini banada gonderebilirmisiniz kizlar?
ya bılıyorum cok gereksız sorular soruyorum ama bu yıgıt uzak tarıhte verebılıyomu yoksa hep yakın tarıhlerdenmı bahsedıyo?
uzak tarihte veriyor cnm. bana mayıs gibi dedibi falcıya daha gitmem gerek beynimdeki soru işaretlerinden kurtulmak için
bende de var ben yollayım cnm:128:
yolluyorum ama bı şartla deneyınce yaz buraya mutlaka
Merhaba, rica etsem Yiğit'in numarasını banada gönderebilirmisiniz? Teşekkürler hoşçakalın.
yaprak aldınmı numarayı atıyımmı?
Bende 2 hafta içinde yiğite baktırıvam yszarım sizede :)
yaprak aldınmı numarayı atıyımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?