İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba hanımlar
geçen gün alibeyköydeki ebru hanımın numarasını sormuştum.kendisine ulaşmak istiyorum.
bu arada bana da özelden numarayı soranlar olmuş ancak numara henüz elime geçmedi.
ayrıca özelden mesaj gönderemiyorum.eğer DeHan a mesaj yazabilirseniz daha çabuk sonuç alabiliriz.

Telefondan kastim hesaba havale yapilicak sanirim bir aksilik olmaz heralde ve fazla musit degil demisler guvenilirmi acaba

burdan cok kişi baktırdı kımsede parayı yatırdım ama falıma bakılmadı demedı sadece ulaşmak bıraz zor oluyomus o da yogunluktan galıba

selam eger ulaşırsanız banada haber verin bende baktırmak isterim.. :126:

ya bılıyorum cok gereksız sorular soruyorum ama bu yıgıt uzak tarıhte verebılıyomu yoksa hep yakın tarıhlerdenmı bahsedıyo?

uzak tarihte veriyor cnm. bana mayıs gibi dedi bi falcıya daha gitmem gerek beynimdeki soru işaretlerinden kurtulmak için

uzak tarihte veriyor cnm. bana mayıs gibi dedi bi falcıya daha gitmem gerek beynimdeki soru işaretlerinden kurtulmak için

valla benım aklıma yatıyo bu yıgıt baktırcam ama ıkı uc hafta beklemem lazım hem maddı hemde atlatmam gereken bı durum var ondan sonra baktırcam aman cıkmazsa cıkmasın sankı hicmi kazıklanmadım bugune kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…