offff bıgun gırmedım neler olmuş burda ya babypink sen yıgıtle ozelden de gorusuyosun galıba soylermısın lutfen telde bakıma devam etsın madur etmesın bızı ya ben baktırmayı cok ıstıyorum
kıyamam sana bakar bakar merak etme bende derim
eveeeettt bak ben senı unutmuşum bakmazsa sen gırıceksın devreye haberin ola bebişim
offff bıgun gırmedım neler olmuş burda ya babypink sen yıgıtle ozelden de gorusuyosun galıba soylermısın lutfen telde bakıma devam etsın madur etmesın bızı ya ben baktırmayı cok ıstıyorum
Kurtuluş'ta Rita isminde çok güzel fal bakan biri varmış. Numarasını bilen varsa bana mesaj atabilir mi?
Bende rica ediyorum lütfen bana da yollar mısınız?? fal baktırmaya ihtiyacım var çok acill ...
selam yiğit in numarasını mı istiyorsunuz?
Evet Rica ediyorum
selam yiğit in numarasını mı istiyorsunuz?
Özelden yazamıyorum Çok teşekkür ederim ilginiz için :)
bahsettiğiniz yiğit önce arzuhalde sonra telwe de fal bakan yiğit mi? daha önce iki kere baktırıp ikisinde de memnun kalmıştım.özellikle ilk baktırdığımda arzuhalde şok olarak çıkmıştım kafeden.şimdi yine baktırmak istiyorum.ama evine gidemem.yüz yüze baktırmak istiyorum.bi kafede otursak öyle fal baksa olmaz mı sizce bakar mı
Evet yiğit o yigit.. Bir sormak lazım belki bakar. Ben ilk defa dun evine gittim çok düzgün bir çocuk eger cekinceniz buysa. Bir de yigit telefonda da en az yüzyüze kadar basarılı. Yiine de sorun belki evine yakın bir yerde bakar..
Canım sen makara cafe aslı'ya da baktırmıştın yanlış hatırlamıyosam. Onun dedikleri çıktı mı hiç?
Canım aslıyı yıllardır tanırım, dedikleri 85% bende cıkmıştır. Cok olumsuz konusmaz, diğer falcılar gibi cok sasırtmayabilir ama gelecek tahminleri bende cok tutarlıydı.
Bu arada yakın gelecek için tutarlıdır 3-5 ay vade. Cok îleriye dair pek yorum yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?